38 kg Z Barlı Halter Seti ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti Alınır Mı ?

Melisa

Bilgili
38 kg Z Barlı Halter Seti ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti En Düşük Fiyat Nerede?
38 kg Z Barlı Halter Seti ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti Güncel Satış Fiyatı 949.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

38 kg Z Barlı Halter Seti ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti Kaç Kişi Memnun?

38 kg Z Barlı Halter Seti ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti Hakkında yaklaşık 902 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

38 kg Z Barlı Halter Seti ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti Ürünün Detayları

38 kg Z Barlı Halter Seti ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti Ürününün Satıcısı, Fitset 38 kg Z Barlı Halter Seti ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti ürününü 949.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

38 kg Z Barlı Halter Seti ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti Son Yorumlar
949.9 Tl ye satışta olan 38 kg Z Barlı Halter Seti ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
902 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: Eşime aldım çok begendik. Kalite çok iyi
İsim: Z** A**
Tarih: 27 Ekim 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Fitset Spor

Yorum: oğlum için almıştık. memnun
İsim: A** A**
Tarih: 06 Mart 2023

Yorum: Kargo sorunsuz geldi. Kardeşim için aldı çok memnun fiyat performans ürünü
İsim: S** B**
Tarih: 30 Nisan 2023
Satıcı: FİTSET-SPOR

Yorum: kardeşime aldım beğenmis
İsim: A** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 11 Nisan 2023

Yorum: paketlenmesi güzeldi her şey eksiksiz bir şekilde geldi İlk denemeyi de yaptım şahsen ben beğendim.
İsim: Y** E**
Tarih: 06 Nisan 2023

Yorum: Paketlemesi çok iyiydi tıpkı görseldeki gibi oldukça kaliteli ve çabuk elime geçti tavsiye ederim
İsim: D** Y**
Tarih: 25 Mart 2023

Yorum: Ürün çok iyi, kesinlikle fiyat performans ürünü. Şiddetle tavsiye ediyorum alacaksanız buradan alın. Eksiksiz şekilde teslim aldım satıcıya teşekkür ederim yalnızca bir önerim olacak yüklerin ağırlıkların içine doldurulan özel harç aynı yük olmasına rağmen birinde daha az var. Benim 2.5KG ve 5KG'lık yüklerden birer tanesi öyle geldi. Aşırı fark oldDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 29 Ocak 2022

Yorum: kullanışlı bir ürün yeterli yeni başlamak için
İsim: H** A**
Tarih: 24 Şubat 2023

Yorum: Hediye almıştım gayet memnunlar.
İsim: B** B**
Tarih: 15 Ocak 2023

Yorum: Güzel geldi tam takım memnun kaldım. Paketleme de çok güzel
İsim: E** i** Ş**
Tarih: 04 Eylül 2024

Yorum: Oğluma aldım çok beğendi fazla bir özelliği yok zaten 😉
Tarih: 10 Nisan 2023

Yorum: Çok güzel teşekkür ederim 🙏
İsim: E** Ş**
Tarih: 07 Mayıs 2023

Yorum: urun gayet guzel ayrica magazada cok hizli teşekkürler kolay gelsin
Tarih: 04 Nisan 2023

Yorum: paketleme güzeldi ev antremani için gayet iyi bir ürün eskisiz yetişti teşekkür ederim
İsim: B** m**
Tarih: 25 Temmuz 2023

Yorum: oğlum için aldık evde spor yapmak için ideal.
İsim: O** K**
Tarih: 06 Haziran 2023

Yorum: sorunsuz geldiler. teşekkürler 🖤
İsim: g** C**
Tarih: 19 Mayıs 2023

Yorum: Sorunsuz teslim aldım ürün güzel 👍🏻
İsim: N** A**
Tarih: 29 Mart 2023

Yorum: Ürün güzel kullanışlı etrafını koli bandı ile çevirdim patlamasın diye 2.5 kg olanların plastiği biraz daha yumuşak ve zayıf işimi görüyor yinede
Tarih: 21 Eylül 2024

Yorum: hala devam.
İsim: B** A**
Tarih: 19 Eylül 2024

Yorum: Ürün 30 kg geldi 38 kg yazıyordu 🫠
İsim: İ** ö**
Tarih: 18 Eylül 2024

Yorum: kesinlikle parasını haketmiyor. içi kum dolu ve plastikleri yumuşak. sıkıştırma aparatı paslanmış gibi. alacaklar iyi düşünsün
İsim: K** T**
Tarih: 17 Eylül 2024

Yorum: malzemelerle beraber 38 kg oluyor arkadaşlar haberiniz olsun ağırlıklar 38 değil .
İsim: B** B**
Tarih: 17 Eylül 2024

Yorum: oğlum için almistim çok beğendi yavrum
İsim: F** E**
Tarih: 15 Eylül 2024

Yorum: çok iyi. 9 yaşinda oğlum içina aldım. tam ideal.
İsim: T** S**
Tarih: 14 Eylül 2024

Yorum: 38 kg yaziyo ama demirleriyle beraber 33 kg geldi ürünüm eksik gelmiş
İsim: Süleyman a.
Tarih: 12 Eylül 2024

Yorum: ogluma aldım o kadar istedi 1 kere bile kullanmadi
İsim: Dilek Ç.
Tarih: 27 Ocak 2023

Yorum: tavsiye ederim gayet kullanışlı
İsim: A** Ş**
Tarih: 16 Nisan 2023

Yorum: Abime aldım hemen kaslandı çok iyi
İsim: Nahide K.
Tarih: 01 Ağustos 2023

Yorum: süper harka bi ürün
Tarih: 22 Mart 2023

Yorum: gayet iyi şekilde elimize ulaştı
İsim: İ** B**
Tarih: 25 Şubat 2023

38 kg Z Barlı Halter Seti ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: çokiyi hsjsjwjwjwjjwjw
Cevap: Sağlıklı günler dileriz efendim

Soru: hepsi demirmi
Cevap: Merhaba ürün içeriğimiz özel karışımızı ve kum 1.sınıf plastiklerin içine doldurma yapmaktayız. Özel olarak bıçak ile kesseniz dahi kesinlikle akma dökülme dağılma yapmaz. Ürünlerimiz 1 yıl garantilidir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba, Z bar ve diğer barın kullanımdaki farkı nedir acaba kardeşim için almayı düşünüyorum ve pek bilmiyorum da :)
Cevap: Efendim merhaba düz bar standart kullanım içindir. Z bar ise sırt, omuz çalıştırmaktadır. Bench yapılması içindir. Sağlıklı günler dileriz

Soru: aparatlarım gelmedi
Cevap: Merhaba, Sorununuz için yardımcı olabiliriz fakat mesajınızda isim soy isim bilgilerinizi ve sipariş kodunuzu görüntüleyemiyoruz. isim soy isim bilginizi, yaşadığınız sorunu ve sipariş kodunuzu ayrı bir mesajla bizimle paylaşırsanız yardımcı olabiliriz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz

Soru: Barlar demir mi
Cevap: Evet efendim

Soru: Merhabalar barların uzunluğu kaç cm acaba
Cevap: Merhaba efendim. Uzun bar ağırlık takma yeri uzunluğu 27 cm. dir. İki elcik arası uzunluk 40 cm. dir. Tutma yeri 13 cm dir. Toplam uzunluk 120 cm. dir. (1 adet) Z bar ağırlık takma yeri uzunluğu 22,5 cm. dir. Ağrılık takma yeri arası uzunluk 72 cm. dir. Toplam uzunluk 120 cm. dir. (1 adet) Kısa bar ağırlık takma yeri 13,5 cm. dir. Tutma yeri 13 cm. dir. Toplam uzunluk 40 cm. dir. (2 adet)

Soru: ağırlıklar demirmi
Cevap: Merhaba ürün içeriğimiz özel karışımızı ve kum 1.sınıf plastiklerin içine doldurma yapmaktayız. Özel olarak bıçak ile kesseniz dahi kesinlikle akma dökülme dağılma yapmaz. Ürünlerimiz 1 yıl garantilidir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: hanter barının boy cm ne kadar
Cevap: 120 cm efendim

Soru: dambılın uzunluğu kaç cm ve halter çubuğunun kaç cm
Cevap: Merhaba Uzun barlarımızın uzunluğu 120 cm' Kısa barlarımız ise 40 cm efendim. Uzun barlarımızla aynı anda toplam 60 kg kısa barlarımız ile 25 kg aynı anda çalışma yapabilirsiniz. Sağlıklı ve Bol Sporlu Günler Dileriz.

Soru: merhaba 38 kg egzersiz seti satın aldım kargo da birinci kolide 15 kg ikinci kolide 10 kg görünüyor paketleme doğru mu görünüyor dipnot: kargom henüz yolda daha teslim almadım
Cevap: Merhaba kargo firması kg bilgisini sistemlerine hatalı (eksik) yazmasından dolayı bu şekilde görüntülemektesiniz. Size gelecek ürün almış olduğunuz setin birebir aynısıdır. Sağlıklı ve Bol Sporlu Günler Dileriz.

Soru: benim kargomu yurtiçi kargo ile gönderebilirmisiniz
Cevap: Günaydın trednyol platformunda sadece sürat kargo ile gönderebiliyoruz anlaşmamızdan dolayı efendim. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: 38 kg da kaç plaka var plakalar 2.5 kg ağırlığında
Cevap: 4 adet efendim

Soru: merhaba halter bar ile Z bar uzunluğu nedir acaba
Cevap: Merhaba Uzun barlarımızın uzunluğu 120 cm' Kısa barlarımız ise 40 cm efendim. Uzun barlarımızla aynı anda toplam 60 kg kısa barlarımız ile 25 kg aynı anda çalışma yapabilirsiniz. Sağlıklı ve Bol Sporlu Günler Dileriz.

Soru: 5 kg ve 2,5 kg ağırlıkların çapı kaç cm ? Ayrıca uzun bar, kısa bar ve ve Z barın boyları kaç cm ?
Cevap: 10 kg plaka çapımız= 28 cm 10 kg plaka enimiz= 8 cm 5 kg plaka çapımız= 22 cm 5 kg plaka enimiz= 5 cm 2,5 kg plaka çapımız=20 cm 2,5 kg plaka enimiz= 4 cm Bar çapımız = 27 mm. Sağlıklı ve Bol Sporlu Günler Dileriz.

Soru: Böyle şeymi olur 30 kg yazın ozaman niye 38 kg yazıyorsunuz böyle satış mı olur
Cevap: merhaba ürün açıklaması ve görselde açıça belirtilmiştir efendim

Soru: ürün plastikmi?
Cevap: Merhaba plastik efendim.

Soru: ürünün kaldırırken tutma yerleri demirmi plastikmi
Cevap: Plastikten efendim

Soru: 38kg paketinin içeriği nedir?
Cevap: 4 adet 2,5 kg plaka 4 adet 5 kg plaka uzun bar z bar kısa bar 8 yay efendim

Soru: kısa bar ve düz bar kaç kg
Cevap: 120 cm ve 40 cm efendim

Soru: merhaba efendim görselde olduğu gibi z bar ve düz bar olmak üzere 2 adette kısa dambell barı gönderiyorsunuz doğrumu
Cevap: Merhaba evet efendim

38 kg Z Barlı Halter Seti ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

38 kg Z Barlı Halter Seti ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti En Uygun Satış Linki