Aysu
Bilgili
32W2163DT 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Takaloğlu En Ucuzu Nerede Bulunur?
32W2163DT 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Takaloğlu Anlık Fiyatı 9150.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
32W2163DT 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Takaloğlu Memnuniyet Durumu Nedir?
32W2163DT 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Takaloğlu Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
32W2163DT 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Takaloğlu Ürünün Detayları
32W2163DT 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Takaloğlu Ürününün Satıcısı, Toshiba 32W2163DT 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Takaloğlu ürününü 9150.0 Tl'den Satılmaktadır.
32W2163DT 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Takaloğlu Hakkında Yapılan Yorumlar
9150.0 Tl ye satışta olan 32W2163DT 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Takaloğlu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: yorumum en üste çıksın diye beş Yıldız veriyorum. televizyonun ekranıkırık geldi dünya para döküyoruz ya bu kadar sorumsuzluk olmaz hayretbişey. hemen iade ediyorum. bir daha da bu mağazadan alışveriş mi asla.güncelliyorum. mağaza kendi kırdığı televizyonu yollamış sakın bumağazadan almayın sakın. kargoda en ufak bir hasar yoktu. gelen serviskendiDevamını Oku
İsim: F** A**
Tarih: 07 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Prime Teknoloji
32W2163DT 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Takaloğlu Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Duvara montaj aparatı var mı?
Cevap: Merhaba, bağlantı aparatları kutu içerisinden çıkmamaktadır. Saygılarımızla.
Soru: Ürün kaç volt
Cevap: 220 volt .
Soru: merhaba bir soruda kurulum ücreti yok diyorsunuz diğer soruda kurulum ücretlidir diyorsunuz hangisi doğru kurulum ücreti aliciyami ait .
Cevap: detaylı bilgi için yetkili servislerden veya markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz efendim.
Soru: Bu ürüne direkt uydudan gelen kablo takılıp çalıştırılıyor mu?
Cevap: Evet efendim .
Soru: Merhaba ubs den fln apk kurabiliyormuyuz iptv felan
Cevap: maalesefe efendim
Soru: İyi günler dahili uydu alıcı var mı yok mu ?
Cevap: Merhaba efendim "Toshiba 32W2163DT modeli, dahili uydu alıcısı ve Smart TV özellikleriyle televizyon modelleri arasında öne çıkan bir cihazdır. Dahili uydu alıcısı sayesinde ekstra bir uydu alıcısına ihtiyaç duymadan pek çok kanala erişim sağlayabilirsiniz." bu şekilde bilgi bulunmaktadır, dilerseniz üretici firmaya da sorunuz. Bilginin doğruluğununu bilmemekteyiz.
Soru: kolay gelsin ürünün kurulumu bize ait ise Garanti süreci nasıl işliyor peki
Cevap: Ürün kurulumu servis tarafından ücretsiz olarak yapılır efendim,servis harici kutu açılımı olmamalidir
Soru: enerji sınıfı nedir
Cevap: Merhaba, F
Soru: İyi günler üründen sipariş vermek istiyorum hangi kargo firmasıyla çalışıyorsunuz teşekkür ederim
Cevap: trendyol express ile gönderim sağlanmaktadır.
Soru: Merhaba, kulaklık girişi var mı?
Cevap: Maalesef efendim
Soru: Garanti Vestele ait değilmi.
Cevap: Merhabalar garantisi Vestel'e aittir
Cevap: Merhaba maalesef efendim
Soru: İnternet bağlantısı var mı
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: Slm içinde uydu alıcısı varmı
Cevap: Merhaba, evet cihazın içerisinde dahili uydu alıcısı mevcuttur.
Soru: ilan uydu alıcılı yazıyor açıklamada yok yazıyor neden
Cevap: Merhabalar efendim uydu alıcısı mevcuttur aynı zamanda android Smarttır
Soru: kulaklık girişi var mı?
Cevap: Merhaba Var diye hatırlıyorum lakin net cevabı yarın verelim uygunsa
Soru: kurulum ücreti kime ait
Cevap: Merhaba, üründe kurulum ücreti kullanıcıya aittir. Saygılarımızla.
Soru: merhabalar exxen varmı
Cevap: Toshiba 32W2163DT modelde 1 adet analog kablolu uydu anten girişi bulunur. Uydu alıcılı TV Exxen, Prime Video, Netflix ve YouTube uygulamalarına girme imkanı sunar.
32W2163DT 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Takaloğlu Ürüne Ait Fotoğraflar
32W2163DT 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Takaloğlu En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
32W2163DT 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Takaloğlu Anlık Fiyatı 9150.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
32W2163DT 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Takaloğlu Memnuniyet Durumu Nedir?
32W2163DT 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Takaloğlu Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
32W2163DT 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Takaloğlu Ürünün Detayları
32W2163DT 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Takaloğlu Ürününün Satıcısı, Toshiba 32W2163DT 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Takaloğlu ürününü 9150.0 Tl'den Satılmaktadır.
32W2163DT 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Takaloğlu Hakkında Yapılan Yorumlar
9150.0 Tl ye satışta olan 32W2163DT 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Takaloğlu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: yorumum en üste çıksın diye beş Yıldız veriyorum. televizyonun ekranıkırık geldi dünya para döküyoruz ya bu kadar sorumsuzluk olmaz hayretbişey. hemen iade ediyorum. bir daha da bu mağazadan alışveriş mi asla.güncelliyorum. mağaza kendi kırdığı televizyonu yollamış sakın bumağazadan almayın sakın. kargoda en ufak bir hasar yoktu. gelen serviskendiDevamını Oku
İsim: F** A**
Tarih: 07 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Prime Teknoloji
32W2163DT 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Takaloğlu Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Duvara montaj aparatı var mı?
Cevap: Merhaba, bağlantı aparatları kutu içerisinden çıkmamaktadır. Saygılarımızla.
Soru: Ürün kaç volt
Cevap: 220 volt .
Soru: merhaba bir soruda kurulum ücreti yok diyorsunuz diğer soruda kurulum ücretlidir diyorsunuz hangisi doğru kurulum ücreti aliciyami ait .
Cevap: detaylı bilgi için yetkili servislerden veya markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz efendim.
Soru: Bu ürüne direkt uydudan gelen kablo takılıp çalıştırılıyor mu?
Cevap: Evet efendim .
Soru: Merhaba ubs den fln apk kurabiliyormuyuz iptv felan
Cevap: maalesefe efendim
Soru: İyi günler dahili uydu alıcı var mı yok mu ?
Cevap: Merhaba efendim "Toshiba 32W2163DT modeli, dahili uydu alıcısı ve Smart TV özellikleriyle televizyon modelleri arasında öne çıkan bir cihazdır. Dahili uydu alıcısı sayesinde ekstra bir uydu alıcısına ihtiyaç duymadan pek çok kanala erişim sağlayabilirsiniz." bu şekilde bilgi bulunmaktadır, dilerseniz üretici firmaya da sorunuz. Bilginin doğruluğununu bilmemekteyiz.
Soru: kolay gelsin ürünün kurulumu bize ait ise Garanti süreci nasıl işliyor peki
Cevap: Ürün kurulumu servis tarafından ücretsiz olarak yapılır efendim,servis harici kutu açılımı olmamalidir
Soru: enerji sınıfı nedir
Cevap: Merhaba, F
Soru: İyi günler üründen sipariş vermek istiyorum hangi kargo firmasıyla çalışıyorsunuz teşekkür ederim
Cevap: trendyol express ile gönderim sağlanmaktadır.
Cevap: Maalesef efendim
Soru: Garanti Vestele ait değilmi.
Cevap: Merhabalar garantisi Vestel'e aittir
Cevap: Merhaba maalesef efendim
Soru: İnternet bağlantısı var mı
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: Slm içinde uydu alıcısı varmı
Cevap: Merhaba, evet cihazın içerisinde dahili uydu alıcısı mevcuttur.
Soru: ilan uydu alıcılı yazıyor açıklamada yok yazıyor neden
Cevap: Merhabalar efendim uydu alıcısı mevcuttur aynı zamanda android Smarttır
Soru: kulaklık girişi var mı?
Cevap: Merhaba Var diye hatırlıyorum lakin net cevabı yarın verelim uygunsa
Soru: kurulum ücreti kime ait
Cevap: Merhaba, üründe kurulum ücreti kullanıcıya aittir. Saygılarımızla.
Soru: merhabalar exxen varmı
Cevap: Toshiba 32W2163DT modelde 1 adet analog kablolu uydu anten girişi bulunur. Uydu alıcılı TV Exxen, Prime Video, Netflix ve YouTube uygulamalarına girme imkanı sunar.
32W2163DT 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Takaloğlu Ürüne Ait Fotoğraflar
32W2163DT 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Takaloğlu En Uygun Satış Linki
Toshiba 32W2163DT 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Takaloğlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Toshiba 32W2163DT 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Takaloğlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.