Muge
Bilgili
32VH3106T Smart Adroid Uydu Alıcı LED Tv Alanlar Memnun Mu?
32VH3106T Smart Adroid Uydu Alıcı LED Tv Güncel Fiyatı 6499.0 Tl'den Satılmaktadır.
32VH3106T Smart Adroid Uydu Alıcı LED Tv Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
32VH3106T Smart Adroid Uydu Alıcı LED Tv Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3 .
32VH3106T Smart Adroid Uydu Alıcı LED Tv Ürün Detayları
32VH3106T Smart Adroid Uydu Alıcı LED Tv Ürününün Satıcısı, Jvc 32VH3106T Smart Adroid Uydu Alıcı LED Tv ürününü 6499.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
32VH3106T Smart Adroid Uydu Alıcı LED Tv Kullanıcı Geri Bildirimleri
6499.0 Tl ye satışta olan 32VH3106T Smart Adroid Uydu Alıcı LED Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3
Yorum: Görüntü fena değil. Ses kötü. Android uygulamaları hızlı güzelçalışıyor. Bir de bir süre izleyince sinyal yok yazarak siyah ekrangeliyor. Televizyonu kapatıp açınca düzeliyor.
İsim: A** G** A**
Tarih: 08 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MUTSAN TİCARET
Yorum: Bu ürünü göremedik maalesef 3106t yerine h2105t en eski model gönderildieğer herkese bu yapılıyorsa tavsiye etmem
İsim: P** Z**
Tarih: 20 Ocak 2024
32VH3106T Smart Adroid Uydu Alıcı LED Tv Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: Hdr var mı ve kaç hz ?
Cevap: hdr vardır tüm tvler standart olarak 50-60 hz arası yayın saglamaktadır
Soru: iyi günler telefunken duvara sabit aparat baglı su an bu jvs 32 inç sabit aparatla duvara asabilirmiyim 8x8 olarak 4 koşeside aparatın değilse duvara sabit aparat varsa onuda alayım tv arkasında ayakları 8x 8 cm e takacak baglantı yuvası varmıdır ölçü olarak
Cevap: MRH 32İNÇ APARAT ALMANIZ YETERLİ
Soru: jvc tv almak istiyorum bilgilerim girdim ama 2 ay otelemeli dedi halde urununuze uygulayamiyorum lutfun duzeltme yapin alayim
Cevap: meh trenyolda görüşün
Soru: Merhaba, Yakın zamanda bu televizyondan satınaldım fakat uygulamalar bolumunde televizyon adroid olmasına ragmen google play store yok. Ne yapmam lazım
Cevap: meh tarafınıza bilgi verilecek
Soru: merhaba. ürünle ilgili teknik bilgileri araştırdığımda, birçok yerde "hd ready" olduğu yazıyor. siz "hd" demişsiniz. bu "daha yeni" bir model mi?
Cevap: mrh hd dir tesekurler
Soru: birde çu mrh nin açılımını yaparmısınız nedir bu mrh HD nedir mhr hatası nedir ben kafaya taktım sizi
Cevap: mrh tama olarak ankamdım
Soru: Google Play Store mevcut mu ?
Cevap: mrh evet mevcuttur
Soru: ürünü kendimiz kursak garanti dışına çıkıyormu kurulum ücretli mi acaba teşekkürler
Cevap: mrh garanti dişina çıkmıyor
Soru: Merhaba JVC televizyon aldim elime ulasti. Kurulum icin servis gerekli midir. Garanti konusunda bir etkisi var mi Tesekkurler
Cevap: MRH VESTEL SERVİSİ TARAFINDAN KURULUM SAGLANIYOR
Soru: Bluetooth var mı
Cevap: hayır malesef bu cihazda bulunmamakta
Soru: kurulum kime ait ücretlimi
Cevap: mrh vestel servisi ücreli
Soru: iyi günler Çözünürlük FULL HD mi 1920x1080 mi HDR10 Varmı
Cevap: MRH HD ÇÖZÜNÜRLÜK
Soru: Tv+plus yüklenirmi
Cevap: meh evet tesekur
Soru: merhaba blog bağlantısı sürümü acaba ve güncel anda sürümü nedir
Cevap: mrh adroid guncel olandır
Soru: Bu ürünü aldığımızda playstation bağlanır mı oğlumun odasına bakıyorum da
Cevap: mrh evet baglanır
Soru: smart varmi
Cevap: mrh evet smart
Soru: kaç ekran ve televizyon resimdeki gibi mi
Cevap: mrh 32inç 82 ekrandır resimdekinin aynısıdır
Soru: full hd mi android tv mi
Cevap: mrh evet adroidli
32VH3106T Smart Adroid Uydu Alıcı LED Tv Ürün Görselleri
32VH3106T Smart Adroid Uydu Alıcı LED Tv En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
32VH3106T Smart Adroid Uydu Alıcı LED Tv Güncel Fiyatı 6499.0 Tl'den Satılmaktadır.
32VH3106T Smart Adroid Uydu Alıcı LED Tv Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
32VH3106T Smart Adroid Uydu Alıcı LED Tv Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3 .
32VH3106T Smart Adroid Uydu Alıcı LED Tv Ürün Detayları
32VH3106T Smart Adroid Uydu Alıcı LED Tv Ürününün Satıcısı, Jvc 32VH3106T Smart Adroid Uydu Alıcı LED Tv ürününü 6499.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
32VH3106T Smart Adroid Uydu Alıcı LED Tv Kullanıcı Geri Bildirimleri
6499.0 Tl ye satışta olan 32VH3106T Smart Adroid Uydu Alıcı LED Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3
Yorum: Görüntü fena değil. Ses kötü. Android uygulamaları hızlı güzelçalışıyor. Bir de bir süre izleyince sinyal yok yazarak siyah ekrangeliyor. Televizyonu kapatıp açınca düzeliyor.
İsim: A** G** A**
Tarih: 08 Mart 2024
Yorum: Bu ürünü göremedik maalesef 3106t yerine h2105t en eski model gönderildieğer herkese bu yapılıyorsa tavsiye etmem
İsim: P** Z**
Tarih: 20 Ocak 2024
32VH3106T Smart Adroid Uydu Alıcı LED Tv Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: Hdr var mı ve kaç hz ?
Cevap: hdr vardır tüm tvler standart olarak 50-60 hz arası yayın saglamaktadır
Soru: iyi günler telefunken duvara sabit aparat baglı su an bu jvs 32 inç sabit aparatla duvara asabilirmiyim 8x8 olarak 4 koşeside aparatın değilse duvara sabit aparat varsa onuda alayım tv arkasında ayakları 8x 8 cm e takacak baglantı yuvası varmıdır ölçü olarak
Cevap: MRH 32İNÇ APARAT ALMANIZ YETERLİ
Soru: jvc tv almak istiyorum bilgilerim girdim ama 2 ay otelemeli dedi halde urununuze uygulayamiyorum lutfun duzeltme yapin alayim
Cevap: meh trenyolda görüşün
Soru: Merhaba, Yakın zamanda bu televizyondan satınaldım fakat uygulamalar bolumunde televizyon adroid olmasına ragmen google play store yok. Ne yapmam lazım
Cevap: meh tarafınıza bilgi verilecek
Soru: merhaba. ürünle ilgili teknik bilgileri araştırdığımda, birçok yerde "hd ready" olduğu yazıyor. siz "hd" demişsiniz. bu "daha yeni" bir model mi?
Cevap: mrh hd dir tesekurler
Soru: birde çu mrh nin açılımını yaparmısınız nedir bu mrh HD nedir mhr hatası nedir ben kafaya taktım sizi
Cevap: mrh tama olarak ankamdım
Soru: Google Play Store mevcut mu ?
Cevap: mrh evet mevcuttur
Soru: ürünü kendimiz kursak garanti dışına çıkıyormu kurulum ücretli mi acaba teşekkürler
Cevap: mrh garanti dişina çıkmıyor
Soru: Merhaba JVC televizyon aldim elime ulasti. Kurulum icin servis gerekli midir. Garanti konusunda bir etkisi var mi Tesekkurler
Cevap: MRH VESTEL SERVİSİ TARAFINDAN KURULUM SAGLANIYOR
Soru: Bluetooth var mı
Cevap: hayır malesef bu cihazda bulunmamakta
Soru: kurulum kime ait ücretlimi
Cevap: mrh vestel servisi ücreli
Soru: iyi günler Çözünürlük FULL HD mi 1920x1080 mi HDR10 Varmı
Cevap: MRH HD ÇÖZÜNÜRLÜK
Soru: Tv+plus yüklenirmi
Cevap: meh evet tesekur
Soru: merhaba blog bağlantısı sürümü acaba ve güncel anda sürümü nedir
Cevap: mrh adroid guncel olandır
Soru: Bu ürünü aldığımızda playstation bağlanır mı oğlumun odasına bakıyorum da
Cevap: mrh evet baglanır
Soru: smart varmi
Cevap: mrh evet smart
Soru: kaç ekran ve televizyon resimdeki gibi mi
Cevap: mrh 32inç 82 ekrandır resimdekinin aynısıdır
Soru: full hd mi android tv mi
Cevap: mrh evet adroidli
32VH3106T Smart Adroid Uydu Alıcı LED Tv Ürün Görselleri
32VH3106T Smart Adroid Uydu Alıcı LED Tv En Uygun Satış Linki
Jvc 32VH3106T Smart Adroid Uydu Alıcı LED Tv Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Jvc 32VH3106T Smart Adroid Uydu Alıcı LED Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.