Yasemin
Bilgili
32LA3B63DT/2 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Tavsiye Eder Misiniz?
32LA3B63DT/2 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Anlık Fiyatı 8203.26 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
32LA3B63DT/2 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Kullanıcılar Memnun Mu?
32LA3B63DT/2 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Hakkında yaklaşık 100 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .
32LA3B63DT/2 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Ürün Detayları
Marka _x000D_
TOSHIBA _x000D_
Üretici _x000D_
VESTEL _x000D_
Model Adı _x000D_
TOSHIBA 32LA3B63DT ANDROİD _x000D_
Model Yılı _x000D_
2020 _x000D_
Alıcı Teknolojisi _x000D_
DVB-T2 _x000D_
Çözünürlük _x000D_
1080p _x000D_
Önemli Özellikler _x000D_
Akıllı/İnternet _x000D_
Kurulum Donanımı _x000D_
Kumanda, Ayak _x000D_
Adet _x000D_
30 _x000D_
Ekran Teknolojisi _x000D_
LED _x000D_
Ekran Boyutu _x000D_
32 İnç _x000D_
Görüntüleme Türü _x000D_
LED _x000D_
Görüntü Oranı _x000D_
1899-12-31T16:10:00.000Z _x000D_
Çözünürlük _x000D_
1080p Full HD _x000D_
Piller Dahil _x000D_
Evet _x000D_
Pil Gerekli _x000D_
Evet _x000D_
Pil Hücre Bileşimi _x000D_
Alkalin _x000D_
Yenileme Hızı _x000D_
50 Hz _x000D_
Bağlantı Türü _x000D_
Bluetooth, Wi-Fi _x000D_
Montaj Türü _x000D_
Duvar Montajı _x000D_
Şarj Edilebilir Pil Dahil _x000D_
Hayır _x000D_
Üretici _x000D_
VESTEL _x000D_
Ürün Boyutları _x000D_
79.5 x 12.8 x 53 cm; 4.95 Kilogram _x000D_
32LA3B63DT/2 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Toshiba 32LA3B63DT/2 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV ürününü 8203.26 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
32LA3B63DT/2 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Yorum Ve Değerlendirmeler
8203.26 Tl ye satışta olan 32LA3B63DT/2 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
100 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9
Yorum: Fiyatina gore cok basarili.
İsim: S** C** Ş**
Tarih: 17 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol
Yorum: kurulum konusunda baya sıkıntı yaşadık, bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
İsim: A** G**
Tarih: 24 Temmuz 2024
Yorum: f/p ürünü. muadillerine göre alınır.
İsim: m** s**
Tarih: 17 Mayıs 2024
Yorum: Hızlı geldi. Şimdilik bir sıkıntı yok. Teşekkürler.
İsim: K** C**
Tarih: 18 Nisan 2024
Yorum: Zamanında teslimat satıcıya teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 26 Şubat 2024
Yorum: Kargo hızlı geldi , ürünün kutusu biraz zarar görmüş ama televizyonsağlamdı, görüntü kalitesi ve smart geçişleri güzel
İsim: S** A**
Tarih: 03 Ocak 2024
Yorum: ürün çok güzel
İsim: E** Ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 24 Aralık 2023
Yorum: Gayet iyi. Fiyat performans
İsim: F** G**
Tarih: 10 Aralık 2023
Yorum: Beğendim
İsim: D** y** Ö**
Tarih: 09 Aralık 2023
Yorum: Kasım indirimlerinde aldım. müşteri hizmetlerini arayıp kurulumunukendim yaptım. fiyat performans ürünü. menu geçişleri hızlı.. ses tatminedici. tavsiye ederim
İsim: M** E**
Tarih: 03 Aralık 2023
Yorum: Ürün tam bir performans ürünü biz aslında balkonumuz için almıştık amadaha sonrasında odaya koymaya karar verdik öyle çok iyi ekran kalitesibeklemeyin tabiki ama kötü de değil benim evimde samsung ve lc varikisinden sonra da bana ekran kalitesi kötü gelmiş olabilir ama bufiyata alıp kullanılabilecek ürün bence
İsim: A** E**
Beden: 02 Aralık 2023
Yorum: guzellll
Tarih: 01 Aralık 2023
Yorum: Ürün gayet güzel , satıcı cumartesi kargoya verdi pazar siparişi aldım.Ama servis için aynı şeyi söyleyemeyeceğim kurulum için 400 tl paraistediler..Bende kurulumu kendim yaptım. Eğer kendiniz kuramazsınızmüşteri hizmetleri ni arayın size kurulum linki gönderir.
İsim: U** G**
Tarih: 27 Kasım 2023
Yorum: Fiyat performans
İsim: ö** ş**
Tarih: 07 Kasım 2023
Satıcı: incehesap
Yorum: kullanisli kaliteli
Tarih: 23 Ağustos 2023
Yorum: Sorunsuz teslimat oldu, ürün sağlam şekilde teslim edildi...Ürünbaşarılı, fiyat/performans olarak çok iyi.
İsim: B** A**
Tarih: 18 Ağustos 2023
Yorum: Şık bir tv beğendim
İsim: M** T** T**
Tarih: 04 Ağustos 2023
Yorum: sağlam geldi
İsim: e** ö**
Tarih: 26 Temmuz 2023
Yorum: ürün istediğim gibi tavsiye ederim
İsim: Hüseyin ç.
Tarih: 04 Temmuz 2024
Yorum: Kurulumu ve kullanışı kolay bir ürün.tavsiye ederim.kargo 1 gün önce geldi.teşekkürler.
İsim: b** b**
Tarih: 22 Haziran 2024
Yorum: Diger markalarda aynı fiyat olmasina ragmen normal hd ozelligi var bundafull hd ozellikli çok beğendim tavsiye ederim
İsim: E** K**
Tarih: 20 Haziran 2024
Yorum: Kurulumu zor, onun haricinde bir sıkıntısı yok.
İsim: D** Ç**
Tarih: 28 Nisan 2024
Yorum: kırık gönderildi ambalajda darbe yoktu servis daha önce kırılmış kutusağlam dedi bende değişim istedim ama yenisi yok denildi bana fiyatlaryükseldiği için stoklarda yok denildi ama ürün vardı satışta
İsim: B** Y**
Tarih: 05 Mart 2024
Yorum: Ürün çok kaliteli veişlevsel
İsim: T** B**
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: fiyat performans urunu
İsim: C** A** S**
Beden: 28 Ocak 2024
Yorum: Fiyat performans. Ben memnunum.
Tarih: 23 Ocak 2024
Yorum: Mutfak için aldık çok güzel
İsim: A** Ö**
Tarih: 18 Aralık 2023
Yorum: Fiyat Performans ürünü. Kanallara ve uygulamalara geçişte yorumlardakigibi bir bekleme yaşamadım. Ben şimdilik memnunum. Sağ alt köşedekiyeşil ışıktan ben de rahatsız oldum. Elektrik bandıyla kapattım.Kurulumunu kendimiz yaptı. Duvara monte etmek için aparatını ayrıcasipariş verdik.
İsim: Z** U**
Tarih: 12 Aralık 2023
Yorum: fullhd ve indirimde 5bin tl olması dışında artısı yok, hızlı geçişleriolan bir tv değil. şuan 7bintl cıvarında ve bu fiyata almamanızıöneririm. böyle ürünleri 2 yılda bir almıyorsunuz, almışken iyisinialmanızı öneririm. görüntü ses güzel, yavaş olması bana göre can sıkıcı.
Tarih: 05 Aralık 2023
Yorum: F/P ürünü. Ses düzeyi görüntü kalitesi gayet güzel. Kargodan da Memnunkaldım sorunsuz geldi. Kurulumu da çok basit. 10 dakika bile sürmedi. bıyorumda okuyup garanti kaydı için wp dan Vestel müşteri hizmetleriyleiletişime geçip kutunun foto larini attıktan sonra kutuyu açtım.
İsim: A** C**
Tarih: 04 Aralık 2023
32LA3B63DT/2 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Merhaba, Üründe usb girişi var mı lobide video gösterimi yapılacak
Cevap: Merhaba, üründe 2 port usb giriş yeri bulunmaktadır.Keyifli alışverişler dileriz
Soru: Merhaba wi fi özelliği var mı
Cevap: Merhaba, ürünün dahili wi-fi özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: RAM VE ROM BİLGİLERİ NELERDİR,APK UYGULAMALARIN KURULUMU İÇİN UYGUN MUDUR?
Cevap: Merhaba, üründe bellek ram 6 GB'dir. Üründe uygulama yükleyebilme özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kurulumu hangi servis yapacak
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Resmi Distribütör Garantilidir. Kurulum için yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kurulum ücreti var mı
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Resmi Distribütör Garantilidir. Kurulum için yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: exxen yüklenirmi
Cevap: Merhaba, üründe uygulama yükleyebilme özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba, ürün kurulumunu garanti kapsamında kendimiz yapabiliyor muyuz? Yaksa garanti dışı mı kalıyor? Yetkili servis ücretsiz kurulum yapıyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Soru: Urun android mi samrt tv mi tam anlayamadim
Cevap: Merhaba, ürün Android Smart TV'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba Ürün full hd midir?
Cevap: Merhaba, ürün Full HD özelliklerdedir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Duvara monte ediliyor mu
Cevap: Merhaba, üründe VESA duvar desteği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: İşlemci android mi
Cevap: Merhaba, üründe İşletim Sistemi Marka İşletim Sistemi Native'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhabalar ürünün genişliği ve yüksekliği kaç santimdir acaba bilgilendirirseniz sevinirim
Cevap: Merhaba, TV Genişliği (Ayaklı) 732 mm - TV Yüksekliği (Ayaklı)472 mm - TV Derinliği (Ayaklı)189 mm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba duvara monte oluyormu acaba
Cevap: Merhaba, askı aparatları için servis sağlayıcısı ile görüşebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Bu tv nin kurulumu ücretli mi?
Cevap: Merhaba, konu hakkında teknik servisten bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: YouTube giriyor mu
Cevap: Merhaba Smart android özelliği var YouTube’da var
Soru: Bu ürün yine de duvara asılabilir mi
Cevap: Merhaba, askı aparatları için servis sağlayıcısı ile görüşebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba,tv'nin 2 ayrı yerde özellikleri yazan yerlerden birinde wifi özelliği yoktur yazıyor,diper bölümde bluetooth ve wifi özellikleri var yazıyor hangisi doğru acaba?
Cevap: Merhaba, üründe Wi-Fi ve bluetooth özelliği mevcuttur. Geri bildiriminizi ekiplerimize ilettik. Bir sorun bulunuyorsa en kısa sürede düzeltilecek. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: wifiye baglaniyormudur
Cevap: Merhaba, üründe Wi-Fi özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: 2 sorum olucaktı 1.)ürün duvara asılıyor mu? 2.)duvara asma aparatı varmı?
Cevap: Merhaba, ürünün kurulumu servis tarafından gerçekleştirilmektedir. Askı aparatları için servis sağlayıcısı ile görüşebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: iyi günler bu TV smart mi android mi ona göre alacağız sürekli bı android bı smart diye cevap vermişsiniz
Cevap: Merhaba, ürün Android Smart LED TV'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
32LA3B63DT/2 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Görsel Galerisi
32LA3B63DT/2 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
32LA3B63DT/2 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Anlık Fiyatı 8203.26 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
32LA3B63DT/2 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Kullanıcılar Memnun Mu?
32LA3B63DT/2 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Hakkında yaklaşık 100 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .
32LA3B63DT/2 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Ürün Detayları
Marka _x000D_
TOSHIBA _x000D_
Üretici _x000D_
VESTEL _x000D_
Model Adı _x000D_
TOSHIBA 32LA3B63DT ANDROİD _x000D_
Model Yılı _x000D_
2020 _x000D_
Alıcı Teknolojisi _x000D_
DVB-T2 _x000D_
Çözünürlük _x000D_
1080p _x000D_
Önemli Özellikler _x000D_
Akıllı/İnternet _x000D_
Kurulum Donanımı _x000D_
Kumanda, Ayak _x000D_
Adet _x000D_
30 _x000D_
Ekran Teknolojisi _x000D_
LED _x000D_
Ekran Boyutu _x000D_
32 İnç _x000D_
Görüntüleme Türü _x000D_
LED _x000D_
Görüntü Oranı _x000D_
1899-12-31T16:10:00.000Z _x000D_
Çözünürlük _x000D_
1080p Full HD _x000D_
Piller Dahil _x000D_
Evet _x000D_
Pil Gerekli _x000D_
Evet _x000D_
Pil Hücre Bileşimi _x000D_
Alkalin _x000D_
Yenileme Hızı _x000D_
50 Hz _x000D_
Bağlantı Türü _x000D_
Bluetooth, Wi-Fi _x000D_
Montaj Türü _x000D_
Duvar Montajı _x000D_
Şarj Edilebilir Pil Dahil _x000D_
Hayır _x000D_
Üretici _x000D_
VESTEL _x000D_
Ürün Boyutları _x000D_
79.5 x 12.8 x 53 cm; 4.95 Kilogram _x000D_
32LA3B63DT/2 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Toshiba 32LA3B63DT/2 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV ürününü 8203.26 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
32LA3B63DT/2 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Yorum Ve Değerlendirmeler
8203.26 Tl ye satışta olan 32LA3B63DT/2 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
100 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9
Yorum: Fiyatina gore cok basarili.
İsim: S** C** Ş**
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: kurulum konusunda baya sıkıntı yaşadık, bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
İsim: A** G**
Tarih: 24 Temmuz 2024
Yorum: f/p ürünü. muadillerine göre alınır.
İsim: m** s**
Tarih: 17 Mayıs 2024
Yorum: Hızlı geldi. Şimdilik bir sıkıntı yok. Teşekkürler.
İsim: K** C**
Tarih: 18 Nisan 2024
Yorum: Zamanında teslimat satıcıya teşekkürler
Tarih: 26 Şubat 2024
Yorum: Kargo hızlı geldi , ürünün kutusu biraz zarar görmüş ama televizyonsağlamdı, görüntü kalitesi ve smart geçişleri güzel
İsim: S** A**
Tarih: 03 Ocak 2024
Yorum: ürün çok güzel
İsim: E** Ç**
Beden: 24 Aralık 2023
Yorum: Gayet iyi. Fiyat performans
İsim: F** G**
Tarih: 10 Aralık 2023
Yorum: Beğendim
İsim: D** y** Ö**
Tarih: 09 Aralık 2023
Yorum: Kasım indirimlerinde aldım. müşteri hizmetlerini arayıp kurulumunukendim yaptım. fiyat performans ürünü. menu geçişleri hızlı.. ses tatminedici. tavsiye ederim
İsim: M** E**
Tarih: 03 Aralık 2023
Yorum: Ürün tam bir performans ürünü biz aslında balkonumuz için almıştık amadaha sonrasında odaya koymaya karar verdik öyle çok iyi ekran kalitesibeklemeyin tabiki ama kötü de değil benim evimde samsung ve lc varikisinden sonra da bana ekran kalitesi kötü gelmiş olabilir ama bufiyata alıp kullanılabilecek ürün bence
İsim: A** E**
Beden: 02 Aralık 2023
Yorum: guzellll
Tarih: 01 Aralık 2023
Yorum: Ürün gayet güzel , satıcı cumartesi kargoya verdi pazar siparişi aldım.Ama servis için aynı şeyi söyleyemeyeceğim kurulum için 400 tl paraistediler..Bende kurulumu kendim yaptım. Eğer kendiniz kuramazsınızmüşteri hizmetleri ni arayın size kurulum linki gönderir.
İsim: U** G**
Tarih: 27 Kasım 2023
Yorum: Fiyat performans
İsim: ö** ş**
Tarih: 07 Kasım 2023
Satıcı: incehesap
Yorum: kullanisli kaliteli
Tarih: 23 Ağustos 2023
Yorum: Sorunsuz teslimat oldu, ürün sağlam şekilde teslim edildi...Ürünbaşarılı, fiyat/performans olarak çok iyi.
İsim: B** A**
Tarih: 18 Ağustos 2023
Yorum: Şık bir tv beğendim
İsim: M** T** T**
Tarih: 04 Ağustos 2023
Yorum: sağlam geldi
İsim: e** ö**
Tarih: 26 Temmuz 2023
Yorum: ürün istediğim gibi tavsiye ederim
İsim: Hüseyin ç.
Tarih: 04 Temmuz 2024
Yorum: Kurulumu ve kullanışı kolay bir ürün.tavsiye ederim.kargo 1 gün önce geldi.teşekkürler.
İsim: b** b**
Tarih: 22 Haziran 2024
Yorum: Diger markalarda aynı fiyat olmasina ragmen normal hd ozelligi var bundafull hd ozellikli çok beğendim tavsiye ederim
Tarih: 20 Haziran 2024
Yorum: Kurulumu zor, onun haricinde bir sıkıntısı yok.
İsim: D** Ç**
Tarih: 28 Nisan 2024
Yorum: kırık gönderildi ambalajda darbe yoktu servis daha önce kırılmış kutusağlam dedi bende değişim istedim ama yenisi yok denildi bana fiyatlaryükseldiği için stoklarda yok denildi ama ürün vardı satışta
İsim: B** Y**
Tarih: 05 Mart 2024
Yorum: Ürün çok kaliteli veişlevsel
İsim: T** B**
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: fiyat performans urunu
İsim: C** A** S**
Beden: 28 Ocak 2024
Yorum: Fiyat performans. Ben memnunum.
Tarih: 23 Ocak 2024
Yorum: Mutfak için aldık çok güzel
İsim: A** Ö**
Tarih: 18 Aralık 2023
Yorum: Fiyat Performans ürünü. Kanallara ve uygulamalara geçişte yorumlardakigibi bir bekleme yaşamadım. Ben şimdilik memnunum. Sağ alt köşedekiyeşil ışıktan ben de rahatsız oldum. Elektrik bandıyla kapattım.Kurulumunu kendimiz yaptı. Duvara monte etmek için aparatını ayrıcasipariş verdik.
İsim: Z** U**
Tarih: 12 Aralık 2023
Yorum: fullhd ve indirimde 5bin tl olması dışında artısı yok, hızlı geçişleriolan bir tv değil. şuan 7bintl cıvarında ve bu fiyata almamanızıöneririm. böyle ürünleri 2 yılda bir almıyorsunuz, almışken iyisinialmanızı öneririm. görüntü ses güzel, yavaş olması bana göre can sıkıcı.
Tarih: 05 Aralık 2023
Yorum: F/P ürünü. Ses düzeyi görüntü kalitesi gayet güzel. Kargodan da Memnunkaldım sorunsuz geldi. Kurulumu da çok basit. 10 dakika bile sürmedi. bıyorumda okuyup garanti kaydı için wp dan Vestel müşteri hizmetleriyleiletişime geçip kutunun foto larini attıktan sonra kutuyu açtım.
İsim: A** C**
Tarih: 04 Aralık 2023
32LA3B63DT/2 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Merhaba, Üründe usb girişi var mı lobide video gösterimi yapılacak
Cevap: Merhaba, üründe 2 port usb giriş yeri bulunmaktadır.Keyifli alışverişler dileriz
Soru: Merhaba wi fi özelliği var mı
Cevap: Merhaba, ürünün dahili wi-fi özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: RAM VE ROM BİLGİLERİ NELERDİR,APK UYGULAMALARIN KURULUMU İÇİN UYGUN MUDUR?
Cevap: Merhaba, üründe bellek ram 6 GB'dir. Üründe uygulama yükleyebilme özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kurulumu hangi servis yapacak
Soru: kurulum ücreti var mı
Soru: exxen yüklenirmi
Cevap: Merhaba, üründe uygulama yükleyebilme özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba, ürün kurulumunu garanti kapsamında kendimiz yapabiliyor muyuz? Yaksa garanti dışı mı kalıyor? Yetkili servis ücretsiz kurulum yapıyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Soru: Urun android mi samrt tv mi tam anlayamadim
Cevap: Merhaba, ürün Android Smart TV'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba Ürün full hd midir?
Cevap: Merhaba, ürün Full HD özelliklerdedir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Duvara monte ediliyor mu
Cevap: Merhaba, üründe VESA duvar desteği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: İşlemci android mi
Cevap: Merhaba, üründe İşletim Sistemi Marka İşletim Sistemi Native'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhabalar ürünün genişliği ve yüksekliği kaç santimdir acaba bilgilendirirseniz sevinirim
Cevap: Merhaba, TV Genişliği (Ayaklı) 732 mm - TV Yüksekliği (Ayaklı)472 mm - TV Derinliği (Ayaklı)189 mm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba duvara monte oluyormu acaba
Soru: Bu tv nin kurulumu ücretli mi?
Cevap: Merhaba, konu hakkında teknik servisten bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: YouTube giriyor mu
Cevap: Merhaba Smart android özelliği var YouTube’da var
Soru: Bu ürün yine de duvara asılabilir mi
Soru: Merhaba,tv'nin 2 ayrı yerde özellikleri yazan yerlerden birinde wifi özelliği yoktur yazıyor,diper bölümde bluetooth ve wifi özellikleri var yazıyor hangisi doğru acaba?
Cevap: Merhaba, üründe Wi-Fi ve bluetooth özelliği mevcuttur. Geri bildiriminizi ekiplerimize ilettik. Bir sorun bulunuyorsa en kısa sürede düzeltilecek. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: wifiye baglaniyormudur
Cevap: Merhaba, üründe Wi-Fi özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: 2 sorum olucaktı 1.)ürün duvara asılıyor mu? 2.)duvara asma aparatı varmı?
Cevap: Merhaba, ürünün kurulumu servis tarafından gerçekleştirilmektedir. Askı aparatları için servis sağlayıcısı ile görüşebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: iyi günler bu TV smart mi android mi ona göre alacağız sürekli bı android bı smart diye cevap vermişsiniz
Cevap: Merhaba, ürün Android Smart LED TV'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
32LA3B63DT/2 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV Görsel Galerisi
32LA3B63DT/2 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV En Uygun Satış Linki
Toshiba 32LA3B63DT/2 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TVFiyatı, Yorumları - Trendyol
Toshiba 32LA3B63DT/2 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.