32'' Inç 82 Ekran 32sn6000h Hd Androıd Smart Led Tv G Enerji Alınmaya Değer Mi-

Eylem

Bilgili
32'' Inç 82 Ekran 32sn6000h Hd Androıd Smart Led Tv G Enerji Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
32'' Inç 82 Ekran 32sn6000h Hd Androıd Smart Led Tv G Enerji Güncel Fiyatı 6445.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

32'' Inç 82 Ekran 32sn6000h Hd Androıd Smart Led Tv G Enerji Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

32'' Inç 82 Ekran 32sn6000h Hd Androıd Smart Led Tv G Enerji Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

32'' Inç 82 Ekran 32sn6000h Hd Androıd Smart Led Tv G Enerji Ürünün Detayları

32'' Inç 82 Ekran 32sn6000h Hd Androıd Smart Led Tv G Enerji Ürününün Satıcısı, senna 32'' Inç 82 Ekran 32sn6000h Hd Androıd Smart Led Tv G Enerji ürününü 6445.0 Tl'den Satılmaktadır.

32'' Inç 82 Ekran 32sn6000h Hd Androıd Smart Led Tv G Enerji Son Yorumlar
6445.0 Tl ye satışta olan 32'' Inç 82 Ekran 32sn6000h Hd Androıd Smart Led Tv G Enerji Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: işini hakkıyla yapan bir satıcı güvenle alışveriş yapabilirsinizherhangi bir sorunda direk geri dönüş yapiyor ve sorunu çözüyor
İsim: **** ****
Tarih: 14 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Nilin-Sepeti

32'' Inç 82 Ekran 32sn6000h Hd Androıd Smart Led Tv G Enerji Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: telefon dan TV ye yansıt Ma özelliği varmı
Cevap: Merhabalar akıllı kumanda özelliği mevcuttur saygılar

Soru: duvara monte aparatı varmı içinde ayrımı alıyoruz
Cevap: İçinde yoktur efendim ayrı alıyorsunuz

Soru: İnternet bağlanıyor mu
Cevap: Evet efendim bağlanır internetli Tv zaten

Soru: Android telefonda akıllı TV de hangi markayı aratmamiz gerek Senna yazınca cikmiyor
Cevap: Merhabalar efendim Ürünü nereden aldıysanız oraya sorarsınız size detaylı bilgi sunacaklardır saygılar

Soru: almayı düşünüyorum ama yorumları genel olarak okuduğumda yazdığım problemler çok sık yazilinca insanın aklına takılıyor
Cevap: Beşyüzotuzikisıfırellidörtyirmisekizellisekiz arayın lütfen bizi

Soru: kurulum ücretli mi
Cevap: Merhaba kendiniz kurabilirsiniz ücretsizdir

Soru: WiFi özeliği var mı
Cevap: Evet vardır

Soru: merkezi sistemmi uydusu
Cevap: Merhabalar efendim… Standart uydulu kendinden Tv dir

Soru: merhaba ürünün boyutları nedir
Cevap: Merhabalar efendim 81.28 cm dir Saygılar

Soru: ekran kalitesi nedir
Cevap: Ekran kalitesi HD efendim Saygılar

Soru: üründe goggle varmı
Cevap: Merhabalar android smart özelliği mevcuttur

Soru: fişe takar takmaz direk wifiye bağlanır mı
Cevap: Merhaba hayır efendim ayarlardan bağlanmanız gerekiyor Wi-Fi şifreni girmeniz gerekiyor

Soru: kaç MS bide monütör olarak kulanlırmı
Cevap: Merhabalar monitör olarak derken PC olarak bahsediyorsunuz doğrumu anladık acaba

Soru: slm.5000 modeliyle 6000 arasinda ne fark var ltf??
Cevap: Uydulu 5000 modeli 6000 internetlidir

Soru: google tv olduğu için google, youtube ve playstore ile işlemler yapılıyor değil mi?
Cevap: Merhabalar efendim bu şekilde olduğunu biliyoruz şayet en sağlıklısı Senna çağrı merkez numarasını paylaşalım isterseniz bir arayın sizin için daha iyi olmazmı acaba

Soru: Merhabalar, android isletim sistemi var yaziyor. PlayStoreden uygulama indirilebiliyor mu ve inat tv redtv kurulumu gibi apk yuklenebiliyor mu
Cevap: Merhabalar servis çağrı merkezini ararsanız detaylı tüm bilgiler mevcuttur size yardımcı olucaklardır Saygılar

Soru: duvara monte aparatını nereden temin edebiliriz..
Cevap: 32 inch duvara monte aparatı olarak internette bulabilirsiniz genelde hepsi uyumludur

Soru: İçinde aparatlar var mı ve kuruluma hangi firma bakıyor
Cevap: Kurulumu siz yapıyorsunuz efendim

Soru: wifi nasıl bağlanılıyor
Cevap: Merhabalar efendim Ürünü aldığınız yere sordunuz mu teknik bilgileri bilgiye sahip olursunuz veya çağrı merkezini aramanız gerekmektedir…

Soru: 5000h ile farkı nedır
Cevap: Merhabalar efendim Düz uydulu modeldir internet yoktur Bu 6000 olanda internet de mevcuttur YouTube özelliğinde vardır bilginize sunarız Saygılar

32'' Inç 82 Ekran 32sn6000h Hd Androıd Smart Led Tv G Enerji Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

32'' Inç 82 Ekran 32sn6000h Hd Androıd Smart Led Tv G Enerji En Uygun Satış Linki

32'' Inç 82 Ekran 32SN6000H Android Smart LED TV G Enerji: Gerçekten Alınması Gereken Bir Ürün Mü?

@Eylem, merhaba! Gözünde büyüttüğün o "enerji tüketimi" konusu aslında çoğu zaman kafamızdaki soru işaretlerini büyütmekten başka bir şey olmuyor. Bir de böyle teknik işlerde bazen "fazla bilgi" işe yarıyor, ama insanı biraz kafa karıştırabiliyor, değil mi? :)

Evet, bu modelin fiyatı biraz yüksek gibi görünebilir ama 32'' 82 ekran boyutundaki ve HD özellikli bu Android Smart TV, teknolojik özellikleriyle evinizin yeni yıldızı olabilir. Senna markasının satışa sunduğu 32SN6000H, akıllı özellikleriyle TV'nizi tam anlamıyla "akıllı" yapıyor. Wi-Fi bağlantısı, Android işletim sistemi, YouTube, Google TV gibi entegre uygulamalarla oldukça kullanışlı. Yani bu ürün, sadece televizyon değil, akıllı bir eğlence merkezi gibi!

Şimdi, biraz detaylara bakalım:

Ürün Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Fiyat: 6445 TL

Evet, fiyatı biraz yüksek gibi gelebilir ama düşündüğümüzde, bu TV'nin sunduğu özellikler de oldukça tatmin edici. Özellikle Android Smart özellikleriyle, Play Store'dan uygulama yükleyebilmeniz, Google ve YouTube'a erişiminiz olması gibi avantajları göz önünde bulundurursak, fiyat-performans oranı bir tık artıyor diyebiliriz.

Kullanıcı Yorumları:

Ürünün üzerinde şu an yalnızca bir yorum var ama dikkat çekici bir detay var: Bu tek yorum, tam puan vermiş! Yorumda belirtilen en dikkat çeken şey, satıcının işini düzgün yapması ve müşterilere sağladığı güvenli alışveriş imkânı. Bu da demek oluyor ki, alışveriş yaparken sadece TV’nin özelliklerine değil, satıcının güvenilirliğine de dikkat etmek önemli.

Ekran Özellikleri:

HD ekranı ile akıcı ve net bir görüntü sunuyor. Bu boyut için oldukça ideal. Ancak, ekran çözünürlüğü hakkında çok yüksek beklentileriniz olmasın çünkü bu modelin HD (720p) çözünürlüğü var, yani Ultra HD (4K) değil. Eğer çok yüksek çözünürlük istiyorsanız, biraz daha yüksek fiyatlı modellere yönelmeniz gerekebilir.

Wi-Fi ve Uygulama Desteği:

Evet, Wi-Fi bağlantısı var ve Android TV özellikleri sayesinde Play Store üzerinden çeşitli uygulamaları indirip kullanabilirsiniz. YouTube, Netflix gibi popüler platformlara da kolayca erişebilirsiniz. Bu model, internete bağlandığınızda medya içeriğinizi rahatlıkla izleyebilmeniz için ideal.

Sıkça Sorulan Sorular (FAQ) ve Cevaplar

- Telefonunuzu TV'ye yansıtma özelliği var mı?

Evet, Android işletim sistemi sayesinde telefonunuzu TV’ye yansıtabiliyorsunuz.

- Kurulum Ücretli Mi?

Hayır, kurulum ücretsiz. Kendiniz de kurulum yapabilirsiniz.

- Uygulama Yükleme İmkanı Var mı?

Evet, Play Store'dan istediğiniz uygulamaları indirebilirsiniz.

- Duvara Monte Aparatı Dahil Mi?

Maalesef, duvara monte aparatı ürünle birlikte gelmiyor ama farklı yerlerden kolayca temin edebilirsiniz.

Sonuç: Alınmalı Mı?

Genel olarak, 32'' Inç 82 Ekran 32SN6000H HD Android Smart LED TV G Enerji, teknolojik özellikleriyle ve kullanıcı dostu arayüzüyle çok iyi bir seçenek olabilir. Fiyatı biraz yüksek gibi gözükse de, sunduğu akıllı özellikler ve internet bağlantısı, evdeki eğlence anlayışınızı değiştiriyor. Eğer ekran boyutu ve HD çözünürlük sizi tatmin ediyorsa, bu ürün harika bir tercih olabilir.

Umarım açıklayıcı olabilmişimdir! Eğer daha fazla bilgi istersen, başka soruların varsa sormaktan çekinme.