3 Ayak Sabitleyici Alüminyum Cep Telefonu Kamera Dslr Tripodu 201 cm Al2496 Alınması Gereken Bir Ürün Mü-

Cemre

Bilgili
3 Ayak Sabitleyici Alüminyum Cep Telefonu Kamera Dslr Tripodu 201 cm Al2496 Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
3 Ayak Sabitleyici Alüminyum Cep Telefonu Kamera Dslr Tripodu 201 cm Al2496 Mevcut Fiyatı 280.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

3 Ayak Sabitleyici Alüminyum Cep Telefonu Kamera Dslr Tripodu 201 cm Al2496 Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

3 Ayak Sabitleyici Alüminyum Cep Telefonu Kamera Dslr Tripodu 201 cm Al2496 Hakkında yaklaşık 24 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

3 Ayak Sabitleyici Alüminyum Cep Telefonu Kamera Dslr Tripodu 201 cm Al2496 Ürünün Detayları

3 Ayak Sabitleyici Alüminyum Cep Telefonu Kamera Dslr Tripodu 201 cm Al2496 Ürününün Satıcısı, Microcase 3 Ayak Sabitleyici Alüminyum Cep Telefonu Kamera Dslr Tripodu 201 cm Al2496 ürününü 280.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

3 Ayak Sabitleyici Alüminyum Cep Telefonu Kamera Dslr Tripodu 201 cm Al2496 Hakkında Yapılan Yorumlar
280.0 Tl ye satışta olan 3 Ayak Sabitleyici Alüminyum Cep Telefonu Kamera Dslr Tripodu 201 cm Al2496 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
24 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Güzel 👍 paketleme sağlam
İsim: D** D**
Tarih: 10 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ELEKTROMAXX

Yorum: şahane bir ürün cok begendik
İsim: İlknur T. Ö.
Tarih: 07 Temmuz 2023

Yorum: Mükemmel bir ürün kaliteli ve açıldığı zaman bayaa yükseliyor 😂
İsim: Murat Ö.
Tarih: 11 Mayıs 2023

Yorum: ideal. işimo fazlasıyla görüyor.
İsim: E** K**
Tarih: 24 Şubat 2023

Yorum: çok güzel ürün. bir insan yerine kullanilabilir
İsim: **** ****
Tarih: 26 Eylül 2024

Yorum: Teşekkürler
İsim: Cengiz G.
Tarih: 20 Nisan 2024

Yorum: mükemmel değil ama eğer telefonu tutsun yeter diyorsanız tamamen iş görür
Tarih: 01 Mart 2024

Yorum: Çok büyük boyutlarda ben telefon için aldım çantama at çık bir şeyistedim bu fotoğraf makinesi için olan tripod boyutunda pratik bir üründeğil iade edicem paketini bile açmadığım için kalitesi hakkında bir şey söyleyemicem
İsim: A** E**
Tarih: 07 Ağustos 2023

Yorum: Beğendimm güzell
İsim: K** Ş**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Temmuz 2023

Yorum: Kullanımı kolay ve iş görür gibi duruyor beğendim. Yalnız ürünün biayağı içeri gömülmüştü çok zor çıkardım ilk halinin fotoğrafını daatıyorum ondan 4 yıldız verdim.
İsim: H** Ç**
Tarih: 14 Ağustos 2024

Yorum: Ürün beklediğim gibi kullanışlı başlık kısmı ayarlanabilir yaniistediğiniz gibi eğip kaldıra bilir sağa sola çevirebilirsiniz birdeboyu çok iyi ben memnun kaldım başlık kısmı kırık geldi satıcıylailetişim kurdum hemen dönüş sağladılar ve yenisini gönderdilerilgilerinden memnun kaldım
İsim: E** B**
Tarih: 03 Şubat 2024

Yorum: ürün başta kırık teslim edildi. firma hızlı bi şekilde yeni ürünügönderdi tarafıma. teşekkürler.
İsim: B** Ç**
Tarih: 01 Şubat 2024

Yorum: Beklediğim kadar kaliteli değildi ama idare eder
İsim: B** T**
Tarih: 01 Şubat 2024

Yorum: Fiyat performans ürünü 👍🏻
İsim: S** Y**
Tarih: 30 Ocak 2024

Yorum: Ürün kırık geldi üzgünüm iade
İsim: B** G**
Tarih: 22 Ocak 2024

Yorum: Daha bakmadım güzel gözüküyor
İsim: Ş** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 15 Aralık 2023

Yorum: Bağlantı yerleri aşırı kaliteli diyemem ama gayet iş görür. Sürekliayarlarıyla oynanmadığı müddetçe bana göre uzun ömürlü olur 👍 bu fiyatagöre iyi.
İsim: S** İ**
Tarih: 10 Ekim 2023

Yorum: Fotoğraftaki ürün ile gönderdikleri ürün farklı. Böyle bir kısımgörünmüyor fotoda. Ve bu kısım sallanıyor. Videoda sürekli ses çıkartmış.
Tarih: 25 Mart 2024

Yorum: bilerek 5 verdim hiç beğenmedim çok dandik icine kırık plastik hiç birişe yaramayan birşey koymuşlar ayak kısımları plastik kırık baya göregöre yollamışlar aynısının sağlamı olsun 1000 lira verelim ama kaliteliolsun bir hevesle aldım mort oldu mecburen iade
İsim: c** p**
Tarih: 15 Şubat 2024

Yorum: zemin düz değilse hafif rüzgarda hemen devriliyor. 2 kere telefonukırmanın eşiğinden döndük. bu fiyata nispeten iyi ürün.
Tarih: 03 Haziran 2023

3 Ayak Sabitleyici Alüminyum Cep Telefonu Kamera Dslr Tripodu 201 cm Al2496 Ürüne Dair Sorular

Soru: Katlanmış hali kaç cm acaba
Cevap: 70 cm civarıdır.

Soru: Boyu 2 metremi
Cevap: 201 cm dir.

Soru: Telefonu tutacak aparat geliyor mu acaba
Cevap: Evet Tutucu aparatta gelmektedir.

Soru: Ürünü kısaltabiliyor muyum istediğim gibi
Cevap: Evet teleskopik olarak iç içe girip çıkabilir.

Soru: Iphone 11 ve ıphone mını 13 e uygunmudur
Cevap: Evet uyumludur.

Soru: istediğimiz cm olabiliyor mu mesela yani 106 cm e kadar kısalıyormu
Cevap: 3 ayak hariç kısalır

Soru: Kumandalı modeli mevcut mu
Cevap: Yok Maalesef...

Soru: Bluetooth kumandası var mı foto çekmek için
Cevap: Yok Maalesef...

Soru: Merhaba birkaç sorum olacak ona göre almayı düşünüyorum hepsini tek tek cevaplarsanız çok sevinirim aklıma takılan bu sorular yüzünden alamıyorum,vaktinizi alacağım için özür diler iyi çalışmalar dilerim 😊 1.Samsung galaxy a32 4g uyumlu mudur ve 185 gr telefonu eğilip bükülmeden ayarladığım şekilde sabit şekilde kaldırabilir mi.Ve her telefona uyumlu mudur. 2.Boyu kademeli şekilde istediğimiz kadar büyütüp küçültebiliyor muyuz, yoksa en kısa veya en uzun şekilde 1-2 ayarda mı kullanılıyor sadece. 3.Ben şuan Led başlıklı olanlardan kullanmak istemiyorum.Bu Led başlıklar standart beden midir her tripoda uyarlar mı ayrı olarak satılır mı ben sonradan ayriyeten alıp bu tripodta kullanabilir miyim, 4.Telefon tutucu kısmı sabit mi çıkartılıp yerine makine vs takılabilir mi? Bir de o başlık kısmı sanırım o kısım döner başlıklı mı bazı ürünlerde sabit bazıları döner başlıklı hangisi daha sağlam ve kullanışlı olur? Benim bir de fotoğraf makinem var çok ağır bir şey değil ele alındığında hafiften yoruyor,yok kadar hafif değil sadece.Öyle makineleri de taşır mı?
Cevap: Üniversal bir başlığa sahiptir telefonunuza uyar. Evet boyu kademelidir. istediğiniz ayarda kullanabilirsiniz. LEd başlık bulunmuyor.TElefon tutucuyu takıp çıkabilirsiniz. Standart 1-4 vida yuvasına sahip olan tüm cihazlar ile tirpodu kullanabilirsiniz. 360 derece döner başlık ayrıca gönderilir bu başlık ile istediğiniz her yöne çevirerek veya sabit kullanabilirsiniz. Ağır bataryalı DSLR makinelerde çok kullanışlı olmaz. Compact makinelerde kullanabilirsiniz.

Soru: tablete uyumlu mu?
Cevap: Yanında tablet tutucu almanız gerekmektedir efendim.Bunun yanında gönderdiğimiz tutucu telefonlar için.

3 Ayak Sabitleyici Alüminyum Cep Telefonu Kamera Dslr Tripodu 201 cm Al2496 Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg

8_org_zoom.jpg

3 Ayak Sabitleyici Alüminyum Cep Telefonu Kamera Dslr Tripodu 201 cm Al2496 En Uygun Satış Linki