270531 Eb 530 Lt Kombi Tipi Beyaz No Frost Buzdolabı Ürün Alınmaya Değer Mi-

Aydan

Bilgili
270531 Eb 530 Lt Kombi Tipi Beyaz No Frost Buzdolabı Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
270531 Eb 530 Lt Kombi Tipi Beyaz No Frost Buzdolabı Güncel Satış Fiyatı 34799.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

270531 Eb 530 Lt Kombi Tipi Beyaz No Frost Buzdolabı Memnuniyet Oranı Nedir?

270531 Eb 530 Lt Kombi Tipi Beyaz No Frost Buzdolabı Hakkında yaklaşık 32 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

270531 Eb 530 Lt Kombi Tipi Beyaz No Frost Buzdolabı Teknik Bilgiler

_x000D_

270531 Eb 530 Lt Kombi Tipi Beyaz No Frost Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Arçelik 270531 Eb 530 Lt Kombi Tipi Beyaz No Frost Buzdolabı ürününü 34799.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

270531 Eb 530 Lt Kombi Tipi Beyaz No Frost Buzdolabı Yorum Ve Değerlendirmeler
34799.0 Tl ye satışta olan 270531 Eb 530 Lt Kombi Tipi Beyaz No Frost Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
32 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Çok beğenerek aldım. Her şeyi çok güzel. Çok mutlu şekilde yıllarcasevgilimle kullanmayı umut ediyorum ❤️
İsim: Y** D**
Tarih: 19 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ZÜMRÜT ÇARŞI -ZÜMPA

Yorum: Ürün iki günde elime ulaştı. Servis hemen geldi yapti ve çok çokilgiliydi. Arçelik, Vestel, ve Beko üçü arasında kalmıştım. İyikiydeArceligi seçmişim. Dolap o kadar sessiz ki bayıldım. İçi baya büyükderin dondurucuya bir koyun girer emin olun. Alın aldırın. Arçelikkalitesi işte.
İsim: V** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 03 Temmuz 2024
Satıcı: MASKHOME

Yorum: Ürün elime çok hızlı geçti.paketlenmesi gayet güzeldi.Satıcı çokilgiliyditavsiye ederim gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: **** ****
Tarih: 25 Mayıs 2024
Satıcı: Ship Shop

Yorum: Gayet güzel ve sik bır buzdolabı tafsıye ederım sebzeleri ilk gün gıbıtaze duruyor alanlar gönül rahatligyla alabilir
Tarih: 16 Mayıs 2024
Satıcı: BEYAZESYAEVİMDE

Yorum: Gayet güzel ve çok geniş
İsim: İ** Ç** D**
Tarih: 26 Ocak 2024
Satıcı: ANKAMALL ÇELİKBAŞLAR

Yorum: Ürünü henüz kurdurmadık .Ama Arçelik iyi bir marka.Beğeneceğimizidüşünüyorum .
İsim: A** T**
Tarih: 28 Temmuz 2023
Satıcı: YILDIZLI ÜRÜNLER

Yorum: Güler yüzlü olmaları ilgilenmeleri çok güzel çeyizim için aldım
Tarih: 12 Mayıs 2023
Satıcı: Altın Mobilya

Yorum: Ürün gerçekten müthiş.... çalışması sessiz, iç hacmi benim beklentimikarşıladı.. Dondurucu çekmecesi oldukça geniş... Mini dondurucudaki üççekmecenin tamamını iki çekmece aldı... Dahası yer bile kaldı... Çok şıkbir buzdolabı kesinlikle tavsiye ederim...
İsim: Leyla Ü.
Tarih: 20 Mayıs 2024

Yorum: Ürün 530 litre değil 427 litre
İsim: S** K**
Tarih: 30 Ağustos 2023

Yorum: Dolap güzel ama keşke siyah alsaymışım diğer beyaz eşyalar beyaz diyebeyaz aldım ama ankastre setim siyah böylede kötü değil
İsim: Eylül D.
Beden: 08 Temmuz 2023
Satıcı: Şampiyon Alışveriş Mağazaları

Yorum: paketlenmesi çok iyiydi ve satıcı çok ilgiliydi teşekkür ederim 1
İsim: Feyza S.
Tarih: 13 Nisan 2023

Yorum: Buzdolabı aldım. Bu kadar müşterisiyle ilgilenen hızlı teslimat yapan,kurulum sonrası dahi arayarak memnuniyet soran başka firma görmedim.Tebrik ediyorum keşke tüm beyaz eşyamı sizden alsaydım. 🙏
İsim: F** K**
Beden: 12 Haziran 2024
Satıcı: Ship Shop

Yorum: tskler ilgili bir firma
İsim: z** b**
Tarih: 16 Mart 2023

Yorum: 530 lt yazıyor servis 330 +97 yazıyor yani 430 lt
İsim: M** Y**
Tarih: 09 Mayıs 2023

Yorum: 530lt yazıyor ama 427lt dolap yolluyorlar birde faturası kargoylaTrendyol da gözüküyor dolap başka şekilde geliyor iade almak için 4000tlpara istiyorlar kesinlikle güvensiz satıcı.
İsim: G** D**
Tarih: 28 Temmuz 2023
Satıcı: BEYAZESYAEVİMDE

Yorum: ürün çok güzel ama teslimatinda çok sıkıntı yaşadık siz taşıyın diyorkoridora brakip gittiler
İsim: E** A**
Tarih: 20 Şubat 2023
Satıcı: SM HOME SHOP

270531 Eb 530 Lt Kombi Tipi Beyaz No Frost Buzdolabı Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: ebatlari nekadar bunun acaba eni boyu ve derinlik
Cevap: Merhabalar efendiö, yükseklik 185 cm, genişlik 70 cm, derinlik 70,5 cm.

Soru: Ürünü servisle mi yolluyorsunuz gelip kurulumu yapıor mu
Cevap: merhabalar servisle gelebilecektir

Soru: 427 lt ise ürünün isminde neden 530 lt yazıyor bi aldatmacamı söz konusu ?
Cevap: 530 lt brüt 427 lt nettir efendim

Soru: Kolay gelsin kurulum ücreti var mı ?
Cevap: Merhaba hayır ücretsizdir

Soru: Ürün özelliklerinde 427 l. hacim yazıyor. Hangisi doğru?
Cevap: 427 lt efendim. 530 litre dediği brüt hacmi

Soru: Evet aynen Mersin Erdemli
Cevap: Bölge depomuzdan 3-6 gün içinde teslimat sağlanır efendim

Soru: ürün başlığı 526 lt hacim başlangıç hacmi detaylı özelliklerde 426 lt toplam hacim hangisi kardeşim düzgün yazın özellikleri
Cevap: Öncelikle merhaba net lt 426 lt brüt lt 526 lt dir özellikleri düzgün yazıyoruz uyarınız için teşekkür ederiz

Soru: Camlı mı ön kapağı o modelden mi?
Cevap: Maalesef efendim beyaz emaye model

Soru: merhaba dbakıra gönderiminiz varmı
Cevap: VAR EFENDİM

Soru: Arçelik sitesinde bu ürün 427 litre olarak geciyor sizde 530. hangisi doğru acaba?
Cevap: Merhaba. 427 lt olan ürünümüz 270427 mb. Bu gösterdiğiniz modelin hacmi 530lt dir

Soru: Ürünü alsak gonderimi 2 ay sonra sağlamanız mümkün mü kiracimiz çıkmadı henüz
Cevap: maalesef efendim bekletme yapamamaktayız

Soru: net hacmi kaç litre
Cevap: Merhaba net hacmi 427 lt dır

Soru: arçelik in resmi sitesinde bu model için hacim 427 denilmiş ? sebebi nedir
Cevap: merhabalar bu urun net hacmı 427 lt dırzaten sayfamızda urun genel ozellıklerındede net hacım 427 lt denmektedır

Soru: biz yaşlı insanlar olduğumuz için buzdolabı alırsak kurulumu kim yapıyor
Cevap: İstanbul dışı teslimatlarımız da ürünü Borusan Lojistik ile size hizmet verecek Arçelik Yetkili Servisi'ne yolluyoruz. Ürün servise ulaştığı zaman servis yetkililerimiz sizden randevu alarak, ürünün teslimatını ve aynı anda kurulumunu gerçekleştiriyor. İstanbul içi teslimatlarımızı direk yetkili servis ile yapıyoruz. Teslimat Sürelerimiz şöyledir; İstanbul Dışı Teslimatlarımız Ortalama: 7-10 İş Günüdür (En Uzak Mesafeye kadar) İstanbul Avrupa Yakası Teslimatlarımız: 1-2 İş Günüdür. İstanbul Anadolu Yakası Teslimatlarımız: 3-4 İş Günüdür.

Soru: Merhaba kaç yıl garantisi vardır ve 6 ay içinde kurulum yaptırabilirmiyim
Cevap: 3 yıl garantilidir. Yaptırabilirsiniz

Soru: acaba soğutma durumu nasıl kaç yılında üretildi
Cevap: Merhabalar, ürün ile ilgili merak ettiğiniz tüm konuları markanın müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz. Saygılarımızla...

Soru: Enerji tüketimi nasil
Cevap: Merhaba, yıllık ortalama 308 kwh elektrik tüketimine sahiptir. Kullanım açısından gayet ideal

Soru: kahvaltı çekme cesi var mı
Cevap: MEVCUTTUR EFEDİM

Soru: En erken ne zaman evimde olur
Cevap: 5 mayısta kargolanır efendim kargo süreci ise 7-10 gün

Soru: 2 ürün alicamda elinizde 1 adetmi kaldı
Cevap: Merhaba evet şuan 1 adet mevcuttur

270531 Eb 530 Lt Kombi Tipi Beyaz No Frost Buzdolabı Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

270531 Eb 530 Lt Kombi Tipi Beyaz No Frost Buzdolabı En Uygun Satış Linki