Inci
Bilgili
24560 HP WiFi Ultra Hijyen Plus Prosmart Black Inverter Klima 24.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 En Düşük Fiyat Nerede?
24560 HP WiFi Ultra Hijyen Plus Prosmart Black Inverter Klima 24.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Şu Anki Fiyat Aralığı 54449.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
24560 HP WiFi Ultra Hijyen Plus Prosmart Black Inverter Klima 24.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
24560 HP WiFi Ultra Hijyen Plus Prosmart Black Inverter Klima 24.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
24560 HP WiFi Ultra Hijyen Plus Prosmart Black Inverter Klima 24.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Detaylı Açıklama
_x000D_
" onload="(function() {
var script = document.createElement('script');
script.src = 'https://cdn.dsmcdn.com/ty158/product/media/html-scripts/dataquality.js';
document.head.appendChild(script); >
24560 HP WiFi Ultra Hijyen Plus Prosmart Black Inverter Klima 24.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Ürününün Satıcısı, Arçelik 24560 HP WiFi Ultra Hijyen Plus Prosmart Black Inverter Klima 24.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 ürününü 54449.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
24560 HP WiFi Ultra Hijyen Plus Prosmart Black Inverter Klima 24.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Kullanıcı Geri Bildirimleri
54449.0 Tl ye satışta olan 24560 HP WiFi Ultra Hijyen Plus Prosmart Black Inverter Klima 24.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: arkadaşlar ürün elime geldi hem hızlı hem sorunsuz aldım teşekkürler
İsim: D** O**
Tarih: 05 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Dijitall
Yorum: Ürün çok güzel şekilde elime ulaştı. Sadece ısıtma konusunda yeterlimi bunun için biraz takip etmeliyim. Ama ürün çok güzel.
İsim: E** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Ocak 2023
Satıcı: Massimo Home
Yorum: Çok beğendim teşekkür ederim
İsim: Meltem O.
Tarih: 09 Ağustos 2022
Yorum: çok teşekkür ediyorum
İsim: T** U**
Tarih: 19 Ekim 2022
Yorum: Ürün sorunsuz çiziksiz geldi satıcıya teşekkür ederim
İsim: Furkan A.
Tarih: 27 Haziran 2024
Satıcı: TÜRKOĞLU AVM
Yorum: kaliteli
İsim: b** d**
Tarih: 04 Ağustos 2022
Yorum: Ürünü teslim aldık bu klimayı beğeniyoruz gerçekten çok memnunuz umarım kurulumunuda sorunsuz bir şekilde yaparlar şimdi servis bekleme zamanı
İsim: d** g**
Beden: 23 Kasım 2023
Satıcı: KOMBİİSTANBUL
Yorum: Hızlı ve güzel ürün. Herhangi bir sıkıntı yok
İsim: S** C**
Tarih: 06 Mayıs 2022
Yorum: Size acil ulaşmak için tlf numarası rica ediyorum
İsim: **** ****
Tarih: 08 Nisan 2024
Satıcı: E-Trend
24560 HP WiFi Ultra Hijyen Plus Prosmart Black Inverter Klima 24.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Merak Edilen Konular
Soru: Merhaba montaj dahilmiiii?
Cevap: Merhaba; Evet Arçelik çağrı merkezini arayarak ücretsiz montaj yaptırabilirsiniz
Soru: 40 "m"2 alanı ısıtır mı kışın Karadeniz bölgesi için
Cevap: Merhaba Dışarı sıcaklığı -14 Derecede kadar ısıtır
Soru: merhaba dış ünite on panel plastikmmi metal mi acaba
Cevap: MERHABA METAL
Soru: Kurulum ücretsizmi
Cevap: Merhaba, evet efendim.
Soru: Kaç desibel
Cevap: MERHABALAR EFENDİM ÜRÜNÜN İÇ ÜNİTE SES BASINCI 31 dB DİR
Soru: Gazlı mıdır?
Cevap: Değerli Müşterimiz, böyle bir bilgiye maalesef ki sahip değiliz. Detaylı bilgiyi üretici firmadan edinebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: 3 artı 1 evi isitirmi
Cevap: klima sadece bulunduğu alanı ısıtır veya soğutur ,24000 BTU Yaklaşık 40 m2 alan için uygundur
Soru: içinde gaz var mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, böyle bir bilgiye maalesef ki sahip değiliz. Detaylı bilgiyi üretici firmadan edinebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: İç ünite önemli ;dış değil;bunun ses seviyeleri ne
Cevap: ARÇELİK RESMİ SİTESİNDE ÜRÜN DESİBEL BİLGİSİ BULUNMAMAKTADIR. ANCAK İÇ VE DIŞ ÜNİTEDE SESSİZ ÇALIŞMA ÖZELLİĞİ BULUNMAKTADIR
Soru: Merhaba ev 130metrekare soğutur mu tüm kapıları açıp camı kapatsam?
Cevap: MERHABALAR EFENDİM BÜTÜN EVİ SOĞUTMAYACAKTIR FAKAT SERİNLİK SAĞLAYACAKTIR.
Soru: Dış ünite eni boyu nedir
Cevap: merhaba Dış Ünite (GxYxD) mm 870x650x330
Soru: satın alınan ürünün kullanıcı yorumlarinda resimlerde bağlantılar gözükmüyor boru kablo v.s acaba nasıl oluyor
Cevap: Servis tarafından kurulum işlemi sağlanmaktadır.
Soru: İç ünite sogutmada yüksek öod/orta öod/düşük öoddaki ses desibelleri nedir yazarmısınız;ses bnm için çok önemli
Cevap: Hava Kalitesi Tek Tuş Yumuşak Hava Akışı Yönü Var Tek Tuşla Temizleme Fonksiyonu Var 2 Yönlü Otomatik Hava Kontrolü (Yukarı-Aşağı) Var 4 Yönlü Otomatik Hava Kontrolü Var Nem Alma Var Konfor Uzaktan Wi-Fi Bağlantı Var Hızlı Soğutma (Jet Cool) Var Akıllı Çalışma Sistemi Var Gösterge Gizli Gösterge Çoklu Programlama Özelliği (Timer) 24 Saat Rahat Uyku (Sleep Mode) Var Dış Ünite Soğutma Çalışma Aralığı(°C) -15 ~ 48 Dış Ünite Isıtma Çalışma Aralığı(°C) -15~24 Kapasite Soğutma Kapasitesi 24000 BTU/h Isıtma Kapasitesi (Btu/h) 25590 Yıllık Tüketim (W) Soğutma 335 Yıllık Tüketim Isıtma (kW) 1628 Voltaj 220-240 Isıtmadaki Enerji Verim Oranı (W/W) 3,3 Soğutma Kapasitesi 24000 Btu/h Kapasite (Isıtma) 24000 Btu/h Enerji Verimliliği Enerji Sınıfı A++ Enerji Sınıfı-Isıtma A+ Soğutucu Akışkan R32 Anlık Tüketim Göstergesi Var Enerji Kontrol Var Isıtmadaki Enerji Verim Oranı (W/W) 3,3 Mevsimsel (SCOP) Enerji Verimi Isıtma (W/W) 4.3 Mevsimsel (SEER) Enerji Verimi Soğutma (W/W) 6.9 Soğutmadaki Enerji Verim Oranı 3,05 Isıtmada Çekilen Enerji (W) 2238 W Ölçüler Dış Ünite (GxYxD) mm 870x650x330 İç Ünite (GxYxD) mm 998x345x212 Sessizlik Sessiz Çalışma Var
Soru: bakikesir marmara adasina kurulm yapiyormusunz
Cevap: yetkili servis yapmaktadır
Soru: Kurulum ücretli mi ?
Cevap: MREHABA UCRETSIZ
Soru: Merhaba mevcut olanı söküp bu yeni olanı monte ediyor musunuz?
Cevap: Merhabalar Servis montaj yapıyor ücretsiz
Soru: 21.000 TL kredi kartı limitim var fiyatı düşürürseniz alabilirim?
Cevap: MERHABALAR SİZLERE NASIL YARDIMCI OLABİLİRİZ
Soru: sonradan üniteye ilave cihaz baglanabiliyor mu
Soru: iç ünite ölçülerini ogrenebiliryiz
Cevap: MERHABALAR EFENDİM Derinlik 21 cm Genişlik 100 cm Yükseklik 35 cm
Soru: Merhabalar,salonumun metrekaresini bilmiyorum tam olarak ama fazla buyuk sayilmaz buna ragmen 24000btu urun almak istiyorum.Bunun artilari eksilrri nelerdir aciklayabilir misiniz?
24560 HP WiFi Ultra Hijyen Plus Prosmart Black Inverter Klima 24.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Fotoğraf Ve Görseller
24560 HP WiFi Ultra Hijyen Plus Prosmart Black Inverter Klima 24.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
24560 HP WiFi Ultra Hijyen Plus Prosmart Black Inverter Klima 24.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Şu Anki Fiyat Aralığı 54449.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
24560 HP WiFi Ultra Hijyen Plus Prosmart Black Inverter Klima 24.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
24560 HP WiFi Ultra Hijyen Plus Prosmart Black Inverter Klima 24.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
24560 HP WiFi Ultra Hijyen Plus Prosmart Black Inverter Klima 24.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Detaylı Açıklama
_x000D_
" onload="(function() {
var script = document.createElement('script');
script.src = 'https://cdn.dsmcdn.com/ty158/product/media/html-scripts/dataquality.js';
document.head.appendChild(script); >
24560 HP WiFi Ultra Hijyen Plus Prosmart Black Inverter Klima 24.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Ürününün Satıcısı, Arçelik 24560 HP WiFi Ultra Hijyen Plus Prosmart Black Inverter Klima 24.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 ürününü 54449.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
24560 HP WiFi Ultra Hijyen Plus Prosmart Black Inverter Klima 24.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Kullanıcı Geri Bildirimleri
54449.0 Tl ye satışta olan 24560 HP WiFi Ultra Hijyen Plus Prosmart Black Inverter Klima 24.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: arkadaşlar ürün elime geldi hem hızlı hem sorunsuz aldım teşekkürler
İsim: D** O**
Tarih: 05 Temmuz 2023
Yorum: Ürün çok güzel şekilde elime ulaştı. Sadece ısıtma konusunda yeterlimi bunun için biraz takip etmeliyim. Ama ürün çok güzel.
İsim: E** K**
Beden: 05 Ocak 2023
Satıcı: Massimo Home
Yorum: Çok beğendim teşekkür ederim
İsim: Meltem O.
Tarih: 09 Ağustos 2022
Yorum: çok teşekkür ediyorum
İsim: T** U**
Tarih: 19 Ekim 2022
Yorum: Ürün sorunsuz çiziksiz geldi satıcıya teşekkür ederim
İsim: Furkan A.
Tarih: 27 Haziran 2024
Satıcı: TÜRKOĞLU AVM
Yorum: kaliteli
İsim: b** d**
Tarih: 04 Ağustos 2022
Yorum: Ürünü teslim aldık bu klimayı beğeniyoruz gerçekten çok memnunuz umarım kurulumunuda sorunsuz bir şekilde yaparlar şimdi servis bekleme zamanı
İsim: d** g**
Beden: 23 Kasım 2023
Satıcı: KOMBİİSTANBUL
Yorum: Hızlı ve güzel ürün. Herhangi bir sıkıntı yok
İsim: S** C**
Tarih: 06 Mayıs 2022
Yorum: Size acil ulaşmak için tlf numarası rica ediyorum
İsim: **** ****
Tarih: 08 Nisan 2024
Satıcı: E-Trend
24560 HP WiFi Ultra Hijyen Plus Prosmart Black Inverter Klima 24.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Merak Edilen Konular
Soru: Merhaba montaj dahilmiiii?
Cevap: Merhaba; Evet Arçelik çağrı merkezini arayarak ücretsiz montaj yaptırabilirsiniz
Soru: 40 "m"2 alanı ısıtır mı kışın Karadeniz bölgesi için
Cevap: Merhaba Dışarı sıcaklığı -14 Derecede kadar ısıtır
Soru: merhaba dış ünite on panel plastikmmi metal mi acaba
Cevap: MERHABA METAL
Soru: Kurulum ücretsizmi
Cevap: Merhaba, evet efendim.
Soru: Kaç desibel
Cevap: MERHABALAR EFENDİM ÜRÜNÜN İÇ ÜNİTE SES BASINCI 31 dB DİR
Soru: Gazlı mıdır?
Soru: 3 artı 1 evi isitirmi
Cevap: klima sadece bulunduğu alanı ısıtır veya soğutur ,24000 BTU Yaklaşık 40 m2 alan için uygundur
Soru: içinde gaz var mi
Soru: İç ünite önemli ;dış değil;bunun ses seviyeleri ne
Cevap: ARÇELİK RESMİ SİTESİNDE ÜRÜN DESİBEL BİLGİSİ BULUNMAMAKTADIR. ANCAK İÇ VE DIŞ ÜNİTEDE SESSİZ ÇALIŞMA ÖZELLİĞİ BULUNMAKTADIR
Soru: Merhaba ev 130metrekare soğutur mu tüm kapıları açıp camı kapatsam?
Cevap: MERHABALAR EFENDİM BÜTÜN EVİ SOĞUTMAYACAKTIR FAKAT SERİNLİK SAĞLAYACAKTIR.
Soru: Dış ünite eni boyu nedir
Cevap: merhaba Dış Ünite (GxYxD) mm 870x650x330
Soru: satın alınan ürünün kullanıcı yorumlarinda resimlerde bağlantılar gözükmüyor boru kablo v.s acaba nasıl oluyor
Cevap: Servis tarafından kurulum işlemi sağlanmaktadır.
Soru: İç ünite sogutmada yüksek öod/orta öod/düşük öoddaki ses desibelleri nedir yazarmısınız;ses bnm için çok önemli
Cevap: Hava Kalitesi Tek Tuş Yumuşak Hava Akışı Yönü Var Tek Tuşla Temizleme Fonksiyonu Var 2 Yönlü Otomatik Hava Kontrolü (Yukarı-Aşağı) Var 4 Yönlü Otomatik Hava Kontrolü Var Nem Alma Var Konfor Uzaktan Wi-Fi Bağlantı Var Hızlı Soğutma (Jet Cool) Var Akıllı Çalışma Sistemi Var Gösterge Gizli Gösterge Çoklu Programlama Özelliği (Timer) 24 Saat Rahat Uyku (Sleep Mode) Var Dış Ünite Soğutma Çalışma Aralığı(°C) -15 ~ 48 Dış Ünite Isıtma Çalışma Aralığı(°C) -15~24 Kapasite Soğutma Kapasitesi 24000 BTU/h Isıtma Kapasitesi (Btu/h) 25590 Yıllık Tüketim (W) Soğutma 335 Yıllık Tüketim Isıtma (kW) 1628 Voltaj 220-240 Isıtmadaki Enerji Verim Oranı (W/W) 3,3 Soğutma Kapasitesi 24000 Btu/h Kapasite (Isıtma) 24000 Btu/h Enerji Verimliliği Enerji Sınıfı A++ Enerji Sınıfı-Isıtma A+ Soğutucu Akışkan R32 Anlık Tüketim Göstergesi Var Enerji Kontrol Var Isıtmadaki Enerji Verim Oranı (W/W) 3,3 Mevsimsel (SCOP) Enerji Verimi Isıtma (W/W) 4.3 Mevsimsel (SEER) Enerji Verimi Soğutma (W/W) 6.9 Soğutmadaki Enerji Verim Oranı 3,05 Isıtmada Çekilen Enerji (W) 2238 W Ölçüler Dış Ünite (GxYxD) mm 870x650x330 İç Ünite (GxYxD) mm 998x345x212 Sessizlik Sessiz Çalışma Var
Soru: bakikesir marmara adasina kurulm yapiyormusunz
Cevap: yetkili servis yapmaktadır
Soru: Kurulum ücretli mi ?
Cevap: MREHABA UCRETSIZ
Soru: Merhaba mevcut olanı söküp bu yeni olanı monte ediyor musunuz?
Cevap: Merhabalar Servis montaj yapıyor ücretsiz
Soru: 21.000 TL kredi kartı limitim var fiyatı düşürürseniz alabilirim?
Soru: sonradan üniteye ilave cihaz baglanabiliyor mu
Soru: iç ünite ölçülerini ogrenebiliryiz
Cevap: MERHABALAR EFENDİM Derinlik 21 cm Genişlik 100 cm Yükseklik 35 cm
Soru: Merhabalar,salonumun metrekaresini bilmiyorum tam olarak ama fazla buyuk sayilmaz buna ragmen 24000btu urun almak istiyorum.Bunun artilari eksilrri nelerdir aciklayabilir misiniz?
24560 HP WiFi Ultra Hijyen Plus Prosmart Black Inverter Klima 24.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Fotoğraf Ve Görseller
24560 HP WiFi Ultra Hijyen Plus Prosmart Black Inverter Klima 24.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 En Uygun Satış Linki
Arçelik 24560 HP WiFi Ultra Hijyen Plus Prosmart Black Inverter Klima 24.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Arçelik 24560 HP WiFi Ultra Hijyen Plus Prosmart Black Inverter Klima 24.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.