20cm Kumandalı 5 Fonlu 360 Derece Elektrikli Döner Tabla Turntable Vitrin Fotoğraf Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Ozgul

Bilgili
20cm Kumandalı 5 Fonlu 360 Derece Elektrikli Döner Tabla Turntable Vitrin Fotoğraf Tavsiye Eder Misiniz?
20cm Kumandalı 5 Fonlu 360 Derece Elektrikli Döner Tabla Turntable Vitrin Fotoğraf Güncel Satış Fiyatı 1554.51 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

20cm Kumandalı 5 Fonlu 360 Derece Elektrikli Döner Tabla Turntable Vitrin Fotoğraf Memnuniyet Durumu Nedir?

20cm Kumandalı 5 Fonlu 360 Derece Elektrikli Döner Tabla Turntable Vitrin Fotoğraf Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0 .

20cm Kumandalı 5 Fonlu 360 Derece Elektrikli Döner Tabla Turntable Vitrin Fotoğraf Teknik Bilgiler

20cm Kumandalı 5 Fonlu 360 Derece Elektrikli Döner Tabla Turntable Vitrin Fotoğraf Ürününün Satıcısı, valkyrie 20cm Kumandalı 5 Fonlu 360 Derece Elektrikli Döner Tabla Turntable Vitrin Fotoğraf ürününü 1554.51 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

20cm Kumandalı 5 Fonlu 360 Derece Elektrikli Döner Tabla Turntable Vitrin Fotoğraf Yorumlar Hakkında Bilgi
1554.51 Tl ye satışta olan 20cm Kumandalı 5 Fonlu 360 Derece Elektrikli Döner Tabla Turntable Vitrin Fotoğraf Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0

Yorum: Bir aydır kullanıyorum canlı yayınlarda ufak bir titreme yapıyor bizyüzey alanını büyüttük tabi genel manada iyi iş görüyor
İsim: **** ****
Tarih: 22 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Bestbuystore

Yorum: İlanda yer alan ölçülere 20 cm yazmışlar ama gerçekte 19.7 cm .Yüksekliğe 4,5 cm demişler gerçekte olan 4,9 cm . Satın aldığım ilandamarakaya Vakyrie yazıyordu bana gelen ürün markası BKL . Ayrıca denemeamaçlı tabla üzerine mouse koydum ve onda bile titreme yapıyor diyorumnormal diyorlar . Kesinlikle bu fiyatın ürünü değil almanızı önermem …
İsim: Y** C** A**
Tarih: 01 Ekim 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Bestbuystore

20cm Kumandalı 5 Fonlu 360 Derece Elektrikli Döner Tabla Turntable Vitrin Fotoğraf Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: kaç santim
Cevap: Merhaba ürün başlığında yazıyor 20 santim

Soru: Üstünde daha geniş bir tahta geliyormu acaba
Cevap: Merhaba hayır

20cm Kumandalı 5 Fonlu 360 Derece Elektrikli Döner Tabla Turntable Vitrin Fotoğraf Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

20cm Kumandalı 5 Fonlu 360 Derece Elektrikli Döner Tabla Turntable Vitrin Fotoğraf En Uygun Satış Linki