Merve
Bilgili
15-FC0060NT AMD Ryzen 5-7520U 16GB 512GB DOS 15.6" FHD Siyah Laptop (HP Türkiye Garantili) 8M1T2EA Tavsiye Eder Misiniz?
15-FC0060NT AMD Ryzen 5-7520U 16GB 512GB DOS 15.6" FHD Siyah Laptop (HP Türkiye Garantili) 8M1T2EA Şimdiki Fiyatı Ile 14240.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
15-FC0060NT AMD Ryzen 5-7520U 16GB 512GB DOS 15.6" FHD Siyah Laptop (HP Türkiye Garantili) 8M1T2EA Alanlar Memnun Mu?
15-FC0060NT AMD Ryzen 5-7520U 16GB 512GB DOS 15.6" FHD Siyah Laptop (HP Türkiye Garantili) 8M1T2EA Hakkında yaklaşık 196 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
15-FC0060NT AMD Ryzen 5-7520U 16GB 512GB DOS 15.6" FHD Siyah Laptop (HP Türkiye Garantili) 8M1T2EA Detaylı Açıklama
<div ><iframe id="flix-container" src="https://media.flixcar.com/delivery/webcall/content/15397/tr/ean/197497910643"></iframe></div>
15-FC0060NT AMD Ryzen 5-7520U 16GB 512GB DOS 15.6" FHD Siyah Laptop (HP Türkiye Garantili) 8M1T2EA Ürününün Satıcısı, HP 15-FC0060NT AMD Ryzen 5-7520U 16GB 512GB DOS 15.6" FHD Siyah Laptop (HP Türkiye Garantili) 8M1T2EA ürününü 14240.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
15-FC0060NT AMD Ryzen 5-7520U 16GB 512GB DOS 15.6" FHD Siyah Laptop (HP Türkiye Garantili) 8M1T2EA Kullanıcı Değerlendirmeleri
14240.0 Tl ye satışta olan 15-FC0060NT AMD Ryzen 5-7520U 16GB 512GB DOS 15.6" FHD Siyah Laptop (HP Türkiye Garantili) 8M1T2EA Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
196 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: hp.bilgidayar uygun fiyat
İsim: B** E**
Tarih: 02 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol
Yorum: Ürün başarılı bir şekilde elime ulaştı sıfır sorunsuz süper
İsim: S** S**
Tarih: 04 Ağustos 2024
Yorum: iyi urun. tavsiye ederim
İsim: a** k**
Tarih: 03 Ağustos 2024
Yorum: güzel bir ürün tavsiye ederim
İsim: F** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 01 Ağustos 2024
Yorum: Beğendik paketleme güzeldi fiyat performans ürünü tavsiye ederim
İsim: **** ****
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: ürün hızlı ve hasarsız bir şekilde elime ulaştı. kalitesi güzel Officeişleri için uygun
İsim: M** A**
Beden: 16 Temmuz 2024
Satıcı: qobostore
Yorum: Teşekkürler Trendyol 10 numara 5 yıldız..
İsim: M** M**
Tarih: 24 Haziran 2024
Yorum: ürün gerçekten de cook güzel kurulumunu yaptım kullanıyorum hızlı vegüzel paketlenmesi özenle yapılmıştı
İsim: V** Y**
Tarih: 22 Haziran 2024
Yorum: fiyatına göre güzel hızlı oyun oynuyor oğlum GTA filen kaldırıyo
İsim: Nuri a. g.
Tarih: 14 Haziran 2024
Yorum: yaklaşik bi aydir kullaniyorum gayet memnunum tam bi fiyat performans urunu
Yorum: Laptop gayet iyi ve yeterli ofis işleri için uygundur
İsim: i** e** Ö**
Tarih: 10 Mayıs 2024
Yorum: Gayet iyi bir pc ve hızlı teslimatla geldi
İsim: Y** Y**
Tarih: 25 Nisan 2024
Yorum: Mükemmel hızlı bir ürün. Çok memnun kaldım teşekkür ediyorum
İsim: M** K**
Tarih: 21 Nisan 2024
Yorum: Ürün muhteşem
kesinlikle tavsiye ederim
İsim: B** Ş**
Yorum: İndirimdeyken aldım. Şuan güzel.
Tarih: 20 Nisan 2024
Yorum: canavar gibi maşallah
İsim: N** Y**
Yorum: çok güzel sağolun
İsim: M** Z**
Yorum: Gayet güzel
İsim: Ç** A**
Tarih: 18 Nisan 2024
Yorum: fiyat performans ürünü.sorumsuz teslim aldım.kargo bayram ve haftasonunadenk geldi ama biter bitmez elime ulaştı.
İsim: S** G**
Tarih: 15 Nisan 2024
Yorum: Uygun fiyatlı ve fiyat performans ürünü, çok beğendim.
Tarih: 08 Nisan 2024
Yorum: Güzellllllllll
Tarih: 02 Nisan 2024
Yorum: Muhteşem bir urun tam isteklerimi karsiladi
Tarih: 14 Mart 2024
Yorum: ürün gayet iyi elimize hızlı ve sağlam bir şekilde ulaştı teşekkürler Trendyol
İsim: h** ş**
Tarih: 13 Mart 2024
Yorum: güzel beğendim
İsim: P** Ç**
Beden: 06 Mart 2024
Yorum: Kızım için aldım güzel ders çalışması için gayet güzel kullanışlı acabaakalmıştım ama teşekkür ederim
Tarih: 23 Şubat 2024
Yorum: indirimde aldim. cok iyi
İsim: A** F** A**
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: İndirimdeyken 10k ya almıştım tam bir fiyat performans ürünü tavsiye ederim
İsim: Şerif M. B.
Tarih: 05 Şubat 2024
Yorum: kaliteli bir ürün güzel geldi paketleme de güzeldi indirimdeyken aldıkhoşuma gitti tavsiye ederim
İsim: H** D**
Tarih: 27 Ocak 2024
Yorum: Mükemmel ürün uyguna denk geldi
İsim: Mücahit M. K.
Tarih: 20 Ocak 2024
Yorum: guzeldi hostu
İsim: Ö** S**
Tarih: 12 Ocak 2024
15-FC0060NT AMD Ryzen 5-7520U 16GB 512GB DOS 15.6" FHD Siyah Laptop (HP Türkiye Garantili) 8M1T2EA Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: pc wi-fi mevcut mu ?
Cevap: Merhaba , Bluetooth - Wi-Fi 6 (802.11ax) özellikleri mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: sims oyunun kaldırır mı
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen oyunları oynayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Abi wi-fi si var mı?
Cevap: Merhaba, üründe Wi-Fi özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Windows’un biz mi yüklüyoruz
Cevap: Merhaba, modelimiz Freedos'tur. İşletim sistemi bulunmamaktadır. Harici bir USB sürücü yardımıyla Windows işletim sistemi kurulumu sağlayabilirsiniz. Ek olarak konu hakkında yetkili servislerimiz üzerinden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ekran kartının tam ismini söyler misiniz ? Ve birde dahili ekran kartını söyler misiniz ? Oyun için kullanmak istiyorum bakmam gerekiyor sistem gereksinimlerine
Cevap: Merhaba, ürünümüzde harici ekran kartı bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: GTA San Andreas oynanırmı
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen oyunları oynayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba iyi çalışmalar sims 4 kaldırır mı bir bilginiz var mıdır?
Soru: Autocad. yüklenirmi
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: 15.6 inç değilmi? Yorumlarda 14 geldi yazmışlar da
Cevap: Merhaba, ekran boyutu 15,6 inç'tir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kaç çekirdek
Cevap: Merhaba, ürün işlemcisi AMD Ryzen 5. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: oyun oynanırmı valorant vs
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ekran kartı kaç gb acaba
Cevap: Merhaba, ürün ekran kartı dahili ekran kartına sahiptir. Ürün de harici ekran kartı bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: robotik kodlama için uygun mu
Soru: merhaba yanında şarj aleti ve mouse geliyor mu? ve kurulu mu geliyor yoksa biz mi kuracağız Windowsu falan
Cevap: Merhaba, modelimiz Freedos'tur. İşletim sistemi bulunmamaktadır. Harici bir USB sürücü yardımıyla Windows işletim sistemi kurulumu sağlayabilirsiniz. Ek olarak konu hakkında yetkili servislerimiz üzerinden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Wifi etkin değil. Nasıl acaba etkinleştiriyoruz?
Cevap: Merhaba, konu hakkında teknik servisten bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhabalar grafik kaç?!!!
Cevap: Merhabalar... Radeon 610M dahili grafik kartı.
Soru: Windows kaç
Soru: Windows u kendimiz mi yükleyeceğiz yoksa siz yüklü mü göndereceksiniz
Soru: Türkçe Q klavye mi acaba?
Cevap: Merhaba, ürün klavyesi Q türkçedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: windows kac kurmamiz gerekiyor acaba
Cevap: Merhaba, ürün işletim sistemi free dos'tur. Dilediğiniz işletim sistemini kurabilir ya da kurulumu için yetkili servislerden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
15-FC0060NT AMD Ryzen 5-7520U 16GB 512GB DOS 15.6" FHD Siyah Laptop (HP Türkiye Garantili) 8M1T2EA Ürüne Ait Resimler
15-FC0060NT AMD Ryzen 5-7520U 16GB 512GB DOS 15.6" FHD Siyah Laptop (HP Türkiye Garantili) 8M1T2EA En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
15-FC0060NT AMD Ryzen 5-7520U 16GB 512GB DOS 15.6" FHD Siyah Laptop (HP Türkiye Garantili) 8M1T2EA Şimdiki Fiyatı Ile 14240.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
15-FC0060NT AMD Ryzen 5-7520U 16GB 512GB DOS 15.6" FHD Siyah Laptop (HP Türkiye Garantili) 8M1T2EA Alanlar Memnun Mu?
15-FC0060NT AMD Ryzen 5-7520U 16GB 512GB DOS 15.6" FHD Siyah Laptop (HP Türkiye Garantili) 8M1T2EA Hakkında yaklaşık 196 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
15-FC0060NT AMD Ryzen 5-7520U 16GB 512GB DOS 15.6" FHD Siyah Laptop (HP Türkiye Garantili) 8M1T2EA Detaylı Açıklama
<div ><iframe id="flix-container" src="https://media.flixcar.com/delivery/webcall/content/15397/tr/ean/197497910643"></iframe></div>
15-FC0060NT AMD Ryzen 5-7520U 16GB 512GB DOS 15.6" FHD Siyah Laptop (HP Türkiye Garantili) 8M1T2EA Ürününün Satıcısı, HP 15-FC0060NT AMD Ryzen 5-7520U 16GB 512GB DOS 15.6" FHD Siyah Laptop (HP Türkiye Garantili) 8M1T2EA ürününü 14240.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
15-FC0060NT AMD Ryzen 5-7520U 16GB 512GB DOS 15.6" FHD Siyah Laptop (HP Türkiye Garantili) 8M1T2EA Kullanıcı Değerlendirmeleri
14240.0 Tl ye satışta olan 15-FC0060NT AMD Ryzen 5-7520U 16GB 512GB DOS 15.6" FHD Siyah Laptop (HP Türkiye Garantili) 8M1T2EA Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
196 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: hp.bilgidayar uygun fiyat
İsim: B** E**
Tarih: 02 Eylül 2024
Yorum: Ürün başarılı bir şekilde elime ulaştı sıfır sorunsuz süper
İsim: S** S**
Tarih: 04 Ağustos 2024
Yorum: iyi urun. tavsiye ederim
İsim: a** k**
Tarih: 03 Ağustos 2024
Yorum: güzel bir ürün tavsiye ederim
İsim: F** A**
Beden: 01 Ağustos 2024
Yorum: Beğendik paketleme güzeldi fiyat performans ürünü tavsiye ederim
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: ürün hızlı ve hasarsız bir şekilde elime ulaştı. kalitesi güzel Officeişleri için uygun
İsim: M** A**
Beden: 16 Temmuz 2024
Yorum: Teşekkürler Trendyol 10 numara 5 yıldız..
İsim: M** M**
Tarih: 24 Haziran 2024
Yorum: ürün gerçekten de cook güzel kurulumunu yaptım kullanıyorum hızlı vegüzel paketlenmesi özenle yapılmıştı
İsim: V** Y**
Tarih: 22 Haziran 2024
Yorum: fiyatına göre güzel hızlı oyun oynuyor oğlum GTA filen kaldırıyo
İsim: Nuri a. g.
Yorum: yaklaşik bi aydir kullaniyorum gayet memnunum tam bi fiyat performans urunu
Yorum: Laptop gayet iyi ve yeterli ofis işleri için uygundur
İsim: i** e** Ö**
Tarih: 10 Mayıs 2024
Yorum: Gayet iyi bir pc ve hızlı teslimatla geldi
Tarih: 25 Nisan 2024
Yorum: Mükemmel hızlı bir ürün. Çok memnun kaldım teşekkür ediyorum
İsim: M** K**
Yorum: Ürün muhteşem
İsim: B** Ş**
Yorum: İndirimdeyken aldım. Şuan güzel.
Yorum: canavar gibi maşallah
İsim: N** Y**
Yorum: çok güzel sağolun
İsim: M** Z**
Yorum: Gayet güzel
İsim: Ç** A**
Tarih: 18 Nisan 2024
Yorum: fiyat performans ürünü.sorumsuz teslim aldım.kargo bayram ve haftasonunadenk geldi ama biter bitmez elime ulaştı.
İsim: S** G**
Tarih: 15 Nisan 2024
Yorum: Uygun fiyatlı ve fiyat performans ürünü, çok beğendim.
Tarih: 08 Nisan 2024
Yorum: Güzellllllllll
Tarih: 02 Nisan 2024
Yorum: Muhteşem bir urun tam isteklerimi karsiladi
Tarih: 14 Mart 2024
Yorum: ürün gayet iyi elimize hızlı ve sağlam bir şekilde ulaştı teşekkürler Trendyol
İsim: h** ş**
Tarih: 13 Mart 2024
Yorum: güzel beğendim
İsim: P** Ç**
Beden: 06 Mart 2024
Yorum: Kızım için aldım güzel ders çalışması için gayet güzel kullanışlı acabaakalmıştım ama teşekkür ederim
Tarih: 23 Şubat 2024
Yorum: indirimde aldim. cok iyi
İsim: A** F** A**
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: İndirimdeyken 10k ya almıştım tam bir fiyat performans ürünü tavsiye ederim
İsim: Şerif M. B.
Tarih: 05 Şubat 2024
Yorum: kaliteli bir ürün güzel geldi paketleme de güzeldi indirimdeyken aldıkhoşuma gitti tavsiye ederim
İsim: H** D**
Tarih: 27 Ocak 2024
Yorum: Mükemmel ürün uyguna denk geldi
İsim: Mücahit M. K.
Tarih: 20 Ocak 2024
Yorum: guzeldi hostu
İsim: Ö** S**
Tarih: 12 Ocak 2024
15-FC0060NT AMD Ryzen 5-7520U 16GB 512GB DOS 15.6" FHD Siyah Laptop (HP Türkiye Garantili) 8M1T2EA Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: pc wi-fi mevcut mu ?
Cevap: Merhaba , Bluetooth - Wi-Fi 6 (802.11ax) özellikleri mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: sims oyunun kaldırır mı
Soru: Abi wi-fi si var mı?
Cevap: Merhaba, üründe Wi-Fi özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Windows’un biz mi yüklüyoruz
Soru: Ekran kartının tam ismini söyler misiniz ? Ve birde dahili ekran kartını söyler misiniz ? Oyun için kullanmak istiyorum bakmam gerekiyor sistem gereksinimlerine
Cevap: Merhaba, ürünümüzde harici ekran kartı bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: GTA San Andreas oynanırmı
Soru: merhaba iyi çalışmalar sims 4 kaldırır mı bir bilginiz var mıdır?
Soru: Autocad. yüklenirmi
Soru: 15.6 inç değilmi? Yorumlarda 14 geldi yazmışlar da
Cevap: Merhaba, ekran boyutu 15,6 inç'tir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kaç çekirdek
Cevap: Merhaba, ürün işlemcisi AMD Ryzen 5. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: oyun oynanırmı valorant vs
Soru: ekran kartı kaç gb acaba
Cevap: Merhaba, ürün ekran kartı dahili ekran kartına sahiptir. Ürün de harici ekran kartı bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: robotik kodlama için uygun mu
Soru: merhaba yanında şarj aleti ve mouse geliyor mu? ve kurulu mu geliyor yoksa biz mi kuracağız Windowsu falan
Soru: Wifi etkin değil. Nasıl acaba etkinleştiriyoruz?
Cevap: Merhaba, konu hakkında teknik servisten bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhabalar grafik kaç?!!!
Cevap: Merhabalar... Radeon 610M dahili grafik kartı.
Soru: Windows kaç
Soru: Windows u kendimiz mi yükleyeceğiz yoksa siz yüklü mü göndereceksiniz
Soru: Türkçe Q klavye mi acaba?
Cevap: Merhaba, ürün klavyesi Q türkçedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: windows kac kurmamiz gerekiyor acaba
Cevap: Merhaba, ürün işletim sistemi free dos'tur. Dilediğiniz işletim sistemini kurabilir ya da kurulumu için yetkili servislerden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
15-FC0060NT AMD Ryzen 5-7520U 16GB 512GB DOS 15.6" FHD Siyah Laptop (HP Türkiye Garantili) 8M1T2EA Ürüne Ait Resimler
15-FC0060NT AMD Ryzen 5-7520U 16GB 512GB DOS 15.6" FHD Siyah Laptop (HP Türkiye Garantili) 8M1T2EA En Uygun Satış Linki
HP 15-FC0060NT AMD Ryzen 5-7520U 16GB 512GB DOS 15.6" FHD Siyah Laptop (HP Türkiye Garantili) 8M1T2EA Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HP 15-FC0060NT AMD Ryzen 5-7520U 16GB 512GB DOS 15.6" FHD Siyah Laptop (HP Türkiye Garantili) 8M1T2EA yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.