Fusun
Bilgili
12465 HP Ultra Hijyen Plus Silver Inverter Klima 12.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Gazlı Tavsiye Eder Misiniz?
12465 HP Ultra Hijyen Plus Silver Inverter Klima 12.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Gazlı Şu Anki Değeri 28888.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
12465 HP Ultra Hijyen Plus Silver Inverter Klima 12.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Gazlı Kullanıcılar Memnun Mu?
12465 HP Ultra Hijyen Plus Silver Inverter Klima 12.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Gazlı Hakkında yaklaşık 26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
12465 HP Ultra Hijyen Plus Silver Inverter Klima 12.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Gazlı Ürünün Detayları
_x000D_
12465 HP Ultra Hijyen Plus Silver Inverter Klima 12.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Gazlı Ürününün Satıcısı, Arçelik 12465 HP Ultra Hijyen Plus Silver Inverter Klima 12.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Gazlı ürününü 28888.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
12465 HP Ultra Hijyen Plus Silver Inverter Klima 12.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Gazlı Yorumlar Hakkında Bilgi
28888.0 Tl ye satışta olan 12465 HP Ultra Hijyen Plus Silver Inverter Klima 12.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Gazlı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: süper
İsim: **** ****
Tarih: 24 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Dijitall
Yorum: Şimdilik sorunsuz ve sessiz.
İsim: B** S**
Tarih: 29 Kasım 2022
Satıcı: KAREV HOME
Yorum: Güzel ürün
İsim: Selçuk Y.
Tarih: 01 Eylül 2022
Satıcı: Massimo Home
Yorum: güzel ürün tavsiye ederim
Tarih: 29 Ocak 2023
Satıcı: E-Trend
Yorum: ürün çok şık soğutmada kullanmak için aldım şu anlık memnunum
İsim: B** Ç**
Tarih: 07 Ağustos 2023
Yorum: Arçelik kalitesi çok iyi bir klima inanılmaz soğutuyor
İsim: Ş** Ö**
Tarih: 23 Temmuz 2023
Satıcı: ASL DTM
Yorum: Hızlı teslimat
İsim: R** K**
Tarih: 19 Ağustos 2022
Yorum: Ürün çok güzel ve arçelik servisi günlernde boşluk olmadığı halde ricamızı dikkate alarak geç saatte bile olsa kuruluma geldi
İsim: İ** ö** M**
Tarih: 17 Temmuz 2023
Satıcı: BIRBEYAZ
Yorum: Begendimmm salonuma çok güzel yakıştı aldıktan sonra fıyatın düşmesi ayrı sinir bozucu
Tarih: 28 Nisan 2023
Yorum: Güzel Ama sessizlik olayını çözemedim Yani 3-4 bin farka değecek sessizlik yok Ama Arçelik sonuçta o konuda mükemmel Türkiye’nin İphone ama sessizlik daha iyi olur sanmıştım
İsim: PROF D. S. Z.
Tarih: 20 Ağustos 2022
Yorum: Birbeyaz dan ürün almayın !!! Defalarca talep etmeme rağmen 15 gundur faturami gondermediler. Böyle ciddiyetten uzak firmalarla Trendyol nasil calisiyor anlamak mümkün değil. Gerekli yerlere şikayette bulunacağım !
İsim: Bahadır Ş.
Tarih: 09 Ocak 2023
Yorum: Klima süper karga hiç bir hasar oluşmadan bizlere ulaştı. Arçelik servisi ise ücretsiz bir şekilde montajını yaptı. Trentyol teşekkür ederim.
İsim: Ümit ş.
Tarih: 14 Ekim 2022
12465 HP Ultra Hijyen Plus Silver Inverter Klima 12.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Gazlı Ürüne Dair Sorular
Soru: Ürün özelliklerine baktığımda Wi-Fi özelliği yok görünüyor siz var demişsiniz bir yorumda ?
Cevap: Merhaba, Arçelik klimalarda Wi-Fi özelliği yoktur efendim, teşekkürler.
Soru: Garantisi mevcut mu?
Cevap: evet sayfada yazdığı üzere 3 yıl garantili ücretsiz montaj
Soru: slm iç ve dış ünitenin içindeki boruları bakırmı
Cevap: Merhaba, Evet efendim.
Soru: Bluetooth özelliği varmı birde kaç fonksiyonlu soğutma özelliği var
Cevap: merhaba, dahili wifi yoktur, Klima 5 farklı çalıșma modunda kullanılabilir. Soğutma modu İstenilen sıcaklık derecesi ve șartlarında soğutmayı sağlamak için kullanılır. Otomatik Çalıșma modu Ayarlanan sıcaklık değerine göre, klima ısıtma veya soğutma modunda otomatik olarak çalıșır. Klima, oda sıcaklığını algılayarak fan hızı ve sıcaklığı otomatik olarak kontrol etmesi için kullanılır. Nem Giderme modu Sıcaklığın nispeten düșük fakat nemin yüksek olduğu durumlarda, ortamı fazla soğutmadan nemi azaltmak için kullanılır. Isıtma modu İstenilen sıcaklık derecesi ve șartlarında ısıtmayı sağlamak için kullanılır. Fan modu Oda sıcaklığını değiștirmeden havayı sirküle eder, teşekkürler.
Soru: Merhaba montaj ücretsiz mi?
Cevap: Arçelik servisi tarafından ücretsiz montaj yapılmaktadır
Soru: ic ünite ünü camlı mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, böyle bir bilgiye maalesef ki sahip değiliz. Detaylı bilgiyi üretici firmadan edinebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Teşekkürler iyi bayramlar
Cevap: İyi bayramlar
Soru: Merhaba Isıtma yapıyormu? Tam anlıyamadım.
Cevap: Merhaba.Evet yapıyor.
Soru: 35 m kare yere uygunum
Cevap: Keşif yaptırmanız gerekir efendim. Bir çok etken var sadece oda büyüklüğü ile birşey söylemek biraz zor maalesef
Soru: üründe wifi modülü eklimi tsk
Cevap: Merhaba ayrı olarak satılıyor diye biliyoruz efendim dilerseniz markanın müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz. İyi günler.
Soru: 25 m2 salona yeter mi sogut ma için?
Cevap: Merhaba.18.000 BTU tavsiye ederiz.
Soru: 2022 üretimi mi ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, hepsi yeni üretimdir. Teşekkrüler
Soru: 25 metre yer için yeterlimidir acaba
Cevap: Değerli müşterimix keşif yaptırırsanız daha sağlıklı olacaktır
Soru: Merhaba , ne kadar a kadar bakır borulama ücretsiz bilgi alabilir miyim . Ve ekstra borulama ücreti ne kadardır . ( benim alanımda 11 metre ihtiyaç vardır )
Cevap: MERHABALAR SİZLERE NASIL YARDIMCI OLABİLİRİZ
Soru: üründe wifi varmi
Cevap: Merhaba.Evet var efendim.
Soru: İç - dış ünite ses düzeyi nedir acaba ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, böyle bir bilgiye maalesef ki sahip değiliz. Detaylı bilgiyi üretici firmadan edinebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba klima kapalı karton mu wifi mobil bağlantı var mi
Cevap: Merhaba sıfır kapalı kutudur. Teknik anlamda destek almak için marka ile görüşebilirsiniz. İyi günler.
Soru: merhabalar ürünün WiFi ile telefondan kullanım özelliği var mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, detalı bir bilgiye maalesef ki sahip değiliz. Detaylı bilgiyi üretici firmadan edinebilirsiniz. İyi günler dileriz. teşekkürler
Soru: Merhaba balkona montaj yapılır mı acaba
Cevap: Merhaba, Arçelik müşteri hizmetlerini arayarak ücretsiz keşif randevusu almanızı öneririz. İyi günler.
Soru: bu modelde hava temizleme özelliği var mı acaba
Cevap: VAR EFENDİM
12465 HP Ultra Hijyen Plus Silver Inverter Klima 12.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Gazlı Detaylı Fotoğraflar
12465 HP Ultra Hijyen Plus Silver Inverter Klima 12.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Gazlı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
12465 HP Ultra Hijyen Plus Silver Inverter Klima 12.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Gazlı Şu Anki Değeri 28888.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
12465 HP Ultra Hijyen Plus Silver Inverter Klima 12.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Gazlı Kullanıcılar Memnun Mu?
12465 HP Ultra Hijyen Plus Silver Inverter Klima 12.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Gazlı Hakkında yaklaşık 26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
12465 HP Ultra Hijyen Plus Silver Inverter Klima 12.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Gazlı Ürünün Detayları
_x000D_
12465 HP Ultra Hijyen Plus Silver Inverter Klima 12.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Gazlı Ürününün Satıcısı, Arçelik 12465 HP Ultra Hijyen Plus Silver Inverter Klima 12.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Gazlı ürününü 28888.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
12465 HP Ultra Hijyen Plus Silver Inverter Klima 12.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Gazlı Yorumlar Hakkında Bilgi
28888.0 Tl ye satışta olan 12465 HP Ultra Hijyen Plus Silver Inverter Klima 12.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Gazlı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: süper
Tarih: 24 Mayıs 2023
Yorum: Şimdilik sorunsuz ve sessiz.
İsim: B** S**
Tarih: 29 Kasım 2022
Satıcı: KAREV HOME
Yorum: Güzel ürün
İsim: Selçuk Y.
Tarih: 01 Eylül 2022
Yorum: güzel ürün tavsiye ederim
Tarih: 29 Ocak 2023
Yorum: ürün çok şık soğutmada kullanmak için aldım şu anlık memnunum
İsim: B** Ç**
Tarih: 07 Ağustos 2023
Yorum: Arçelik kalitesi çok iyi bir klima inanılmaz soğutuyor
İsim: Ş** Ö**
Tarih: 23 Temmuz 2023
Satıcı: ASL DTM
Yorum: Hızlı teslimat
İsim: R** K**
Tarih: 19 Ağustos 2022
Yorum: Ürün çok güzel ve arçelik servisi günlernde boşluk olmadığı halde ricamızı dikkate alarak geç saatte bile olsa kuruluma geldi
İsim: İ** ö** M**
Tarih: 17 Temmuz 2023
Yorum: Begendimmm salonuma çok güzel yakıştı aldıktan sonra fıyatın düşmesi ayrı sinir bozucu
Tarih: 28 Nisan 2023
Yorum: Güzel Ama sessizlik olayını çözemedim Yani 3-4 bin farka değecek sessizlik yok Ama Arçelik sonuçta o konuda mükemmel Türkiye’nin İphone ama sessizlik daha iyi olur sanmıştım
İsim: PROF D. S. Z.
Tarih: 20 Ağustos 2022
Yorum: Birbeyaz dan ürün almayın !!! Defalarca talep etmeme rağmen 15 gundur faturami gondermediler. Böyle ciddiyetten uzak firmalarla Trendyol nasil calisiyor anlamak mümkün değil. Gerekli yerlere şikayette bulunacağım !
İsim: Bahadır Ş.
Tarih: 09 Ocak 2023
Yorum: Klima süper karga hiç bir hasar oluşmadan bizlere ulaştı. Arçelik servisi ise ücretsiz bir şekilde montajını yaptı. Trentyol teşekkür ederim.
İsim: Ümit ş.
Tarih: 14 Ekim 2022
12465 HP Ultra Hijyen Plus Silver Inverter Klima 12.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Gazlı Ürüne Dair Sorular
Soru: Ürün özelliklerine baktığımda Wi-Fi özelliği yok görünüyor siz var demişsiniz bir yorumda ?
Cevap: Merhaba, Arçelik klimalarda Wi-Fi özelliği yoktur efendim, teşekkürler.
Soru: Garantisi mevcut mu?
Cevap: evet sayfada yazdığı üzere 3 yıl garantili ücretsiz montaj
Soru: slm iç ve dış ünitenin içindeki boruları bakırmı
Cevap: Merhaba, Evet efendim.
Soru: Bluetooth özelliği varmı birde kaç fonksiyonlu soğutma özelliği var
Cevap: merhaba, dahili wifi yoktur, Klima 5 farklı çalıșma modunda kullanılabilir. Soğutma modu İstenilen sıcaklık derecesi ve șartlarında soğutmayı sağlamak için kullanılır. Otomatik Çalıșma modu Ayarlanan sıcaklık değerine göre, klima ısıtma veya soğutma modunda otomatik olarak çalıșır. Klima, oda sıcaklığını algılayarak fan hızı ve sıcaklığı otomatik olarak kontrol etmesi için kullanılır. Nem Giderme modu Sıcaklığın nispeten düșük fakat nemin yüksek olduğu durumlarda, ortamı fazla soğutmadan nemi azaltmak için kullanılır. Isıtma modu İstenilen sıcaklık derecesi ve șartlarında ısıtmayı sağlamak için kullanılır. Fan modu Oda sıcaklığını değiștirmeden havayı sirküle eder, teşekkürler.
Soru: Merhaba montaj ücretsiz mi?
Cevap: Arçelik servisi tarafından ücretsiz montaj yapılmaktadır
Soru: ic ünite ünü camlı mi
Soru: Teşekkürler iyi bayramlar
Cevap: İyi bayramlar
Soru: Merhaba Isıtma yapıyormu? Tam anlıyamadım.
Cevap: Merhaba.Evet yapıyor.
Soru: 35 m kare yere uygunum
Cevap: Keşif yaptırmanız gerekir efendim. Bir çok etken var sadece oda büyüklüğü ile birşey söylemek biraz zor maalesef
Soru: üründe wifi modülü eklimi tsk
Cevap: Merhaba ayrı olarak satılıyor diye biliyoruz efendim dilerseniz markanın müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz. İyi günler.
Soru: 25 m2 salona yeter mi sogut ma için?
Cevap: Merhaba.18.000 BTU tavsiye ederiz.
Soru: 2022 üretimi mi ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, hepsi yeni üretimdir. Teşekkrüler
Soru: 25 metre yer için yeterlimidir acaba
Cevap: Değerli müşterimix keşif yaptırırsanız daha sağlıklı olacaktır
Soru: Merhaba , ne kadar a kadar bakır borulama ücretsiz bilgi alabilir miyim . Ve ekstra borulama ücreti ne kadardır . ( benim alanımda 11 metre ihtiyaç vardır )
Cevap: MERHABALAR SİZLERE NASIL YARDIMCI OLABİLİRİZ
Soru: üründe wifi varmi
Cevap: Merhaba.Evet var efendim.
Soru: İç - dış ünite ses düzeyi nedir acaba ?
Soru: merhaba klima kapalı karton mu wifi mobil bağlantı var mi
Cevap: Merhaba sıfır kapalı kutudur. Teknik anlamda destek almak için marka ile görüşebilirsiniz. İyi günler.
Soru: merhabalar ürünün WiFi ile telefondan kullanım özelliği var mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, detalı bir bilgiye maalesef ki sahip değiliz. Detaylı bilgiyi üretici firmadan edinebilirsiniz. İyi günler dileriz. teşekkürler
Soru: Merhaba balkona montaj yapılır mı acaba
Cevap: Merhaba, Arçelik müşteri hizmetlerini arayarak ücretsiz keşif randevusu almanızı öneririz. İyi günler.
Soru: bu modelde hava temizleme özelliği var mı acaba
Cevap: VAR EFENDİM
12465 HP Ultra Hijyen Plus Silver Inverter Klima 12.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Gazlı Detaylı Fotoğraflar
12465 HP Ultra Hijyen Plus Silver Inverter Klima 12.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Gazlı En Uygun Satış Linki
Arçelik 12465 HP Ultra Hijyen Plus Silver Inverter Klima 12.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Gazlı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Arçelik 12465 HP Ultra Hijyen Plus Silver Inverter Klima 12.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Gazlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.