12465 HP ULTRA HİJYEN PLUS 12000 BTU A++ R32 INVERTER KLİMA Alınması Gereken Bir Ürün Mü ?

Yaren

Bilgili
12465 HP ULTRA HİJYEN PLUS 12000 BTU A++ R32 INVERTER KLİMA Bu Ürünü Almalı Mı?
12465 HP ULTRA HİJYEN PLUS 12000 BTU A++ R32 INVERTER KLİMA Şu Andaki Fiyatı 34305.6 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

12465 HP ULTRA HİJYEN PLUS 12000 BTU A++ R32 INVERTER KLİMA Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

12465 HP ULTRA HİJYEN PLUS 12000 BTU A++ R32 INVERTER KLİMA Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

12465 HP ULTRA HİJYEN PLUS 12000 BTU A++ R32 INVERTER KLİMA Detaylı Açıklama

12465 HP ULTRA HİJYEN PLUS 12000 BTU A++ R32 INVERTER KLİMA Ürününün Satıcısı, Arçelik 12465 HP ULTRA HİJYEN PLUS 12000 BTU A++ R32 INVERTER KLİMA ürününü 34305.6 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

12465 HP ULTRA HİJYEN PLUS 12000 BTU A++ R32 INVERTER KLİMA Yorumlar Ve Değerlendirmeler
34305.6 Tl ye satışta olan 12465 HP ULTRA HİJYEN PLUS 12000 BTU A++ R32 INVERTER KLİMA Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: cok sik ve kaliteli
İsim: **** ****
Tarih: 30 Eylül 2021
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: dashaus

Yorum: harika ürün cok begendim fiyatta uygun bide kaliteli
İsim: Hüseyin G.
Tarih: 29 Haziran 2021
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: dashaus

12465 HP ULTRA HİJYEN PLUS 12000 BTU A++ R32 INVERTER KLİMA Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Odanın kaç metre kare olması gerekiyor
Cevap: Merhabalar satın alma yaptıktan sonra teşekkür ederim eğer uygunsa ürün gönderimi yapıyoruz

Soru: Ürün montajı ücretli midir
Cevap: ÜCRETSİZ EFENDİM

Soru: iç ünite ebetları nedir
Cevap: Merhabana efendim net ölçüler İç Ünite (GxYxD) mm 837x308x189

Soru: Hava temizleme varmı
Cevap: Hava temizleme cihazı gibi kapsamlı bir özelliği yoktur, saygılarımla

Soru: Ürünün dış yüzü cam mı
Cevap: merhabalar maalesef

Soru: Merhaba kurulumu ücretsizmi ve kaç gün içinde kurulum yapılıyor
Cevap: Ürün arçelik garantisi altındadır, Yetkili servis tarafından 5 metre bakır borulama mesafesine kadar ücretsiz montaj kapsamındadır, Klima için gerekli elektrik tesisat müşteri tarafından hazırlanmalıdır, saygılarımla

Soru: Uzaktan bağlanabilme özelliği var mı
Cevap: opsiyonel olarak taktirabilirsiniz

Soru: bu klima acaba aşağı yukarı sağa sola doğru dönüyor mu
Cevap: 2 Yönlü Otomatik Hava Kontrolü (Yukarı-Aşağı) Var 4 Yönlü Otomatik Hava Kontrolü Var

Soru: ionizer filtre varmi oda temzlemek icin cikariliyormy
Cevap: Merhaba, İonizer filtre mevcuttur.

Soru: anti alerjen wifi özelliği var mı
Cevap: HomeWhiz (Opsiyonel) HomeWhiz uygulaması ile evinizdeki akıllı beyaz eşyalarınızı uzaktan çalıştırabilir, güncel durumlarını kontrol edebilir, otomatize kurallar belirleyebilir ve ek fonksiyonlara erişebilirsiniz. Ürün Ultra Hijyen Plus özelliiğine sahiptir.

Soru: Sessiz mi acaba?
Cevap: Sessiz mod özelliği vardır, saygılarımla

Soru: merebalar evime klima alacaktım bi kaç markaya baktım sonra arçelik fiyatlarını görünce şaşırdım lütfen merakımı mahzur görün söylermisiniz arçelik fiyatı nasıl oluyorda ,bosch,toshiba,mitsubishi markalarından daha pahalı oluyor😀??
Cevap: Merhabalar efendim. Firmaların belirlediği fiyatlar üzerinden hareket etmekteyiz. RİFHA AVM keyifli alışverişler diler.

Soru: Merhaba, wifi özelliği var mıdır, telefondan kontrol ediliyor mu?
Cevap: Bu üründe Wi-Fi yoktur, saygılarımla

Soru: Merhaba bu ürünmü daha iyi yoksa ekolojik olanı mı ardımcı olurmusunuz
Cevap: 12465 HP ekolojik serisinin bir üst modeli genel özellikleri aynıdır, saygılarımla

Soru: Montajı kim yapıcak ve montaj ücretsizmi garantisi tüm Arçelik bayilerde geçerlisidir
Cevap: Merhaba Ürünün montajını arçelik yetkili servisler yapacak Türkiye’nin her yerinde arçelik garantilidir

Soru: efendim bu 12'lik mi nerde yazıyor göremiyorum
Cevap: Arçelik - 12465 HP ULTRA HİJYEN PLUS 12000 BTU A++ R32 INVERTER KLİMA

Soru: merhaba elinizde kaldımı bu klimadan eski üretim midir?
Cevap: Ürün yeni üretimdir, saygılarımla

Soru: mrh bu renkdeki serinin klimanın kumandası biraz algılama sorunu varmış uazaktan öyle bir dutum aldım yani yakın tutarark yapmak gerekiyormuş neakadar doğru bilmiyorum bir tanıdğım arçelik serviscisi çalıışan biri söylemiş çok kurdum kumanda sorunu var diye
Cevap: Bu konuda bize yansıyan bir problem olmadı, Silver ve Black serisi aynı kumandayı kullanıyor, saygılarımla

12465 HP ULTRA HİJYEN PLUS 12000 BTU A++ R32 INVERTER KLİMA Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

12465 HP ULTRA HİJYEN PLUS 12000 BTU A++ R32 INVERTER KLİMA En Uygun Satış Linki