12000 BTU A++ DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA (Montaj Dahil)(Baymak Servis Güvencesi) Satın Alır Mısınız ?

Sebnem

Bilgili
12000 BTU A++ DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA (Montaj Dahil)(Baymak Servis Güvencesi) En Düşük Fiyat Nerede?
12000 BTU A++ DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA (Montaj Dahil)(Baymak Servis Güvencesi) Güncel Fiyatı 24399.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

12000 BTU A++ DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA (Montaj Dahil)(Baymak Servis Güvencesi) Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

12000 BTU A++ DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA (Montaj Dahil)(Baymak Servis Güvencesi) Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

12000 BTU A++ DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA (Montaj Dahil)(Baymak Servis Güvencesi) Ürün Detayları

12000 BTU A++ DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA (Montaj Dahil)(Baymak Servis Güvencesi) Ürününün Satıcısı, Dolce Vita 12000 BTU A++ DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA (Montaj Dahil)(Baymak Servis Güvencesi) ürününü 24399.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

12000 BTU A++ DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA (Montaj Dahil)(Baymak Servis Güvencesi) Ürünü Kullananların Görüşleri
24399.0 Tl ye satışta olan 12000 BTU A++ DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA (Montaj Dahil)(Baymak Servis Güvencesi) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: Baymak kalitenin adresi
İsim: G** Ö**
Tarih: 20 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Baymak Official

Yorum: ürün baymak üretimi. motoru mitsubushi. fiyat performans olarak çok iyi bir ürün. dış ünite oldukça sessiz. iç ünite ise boyut olarak diğer markalardan ufak. 2 günde elimize ulaştı ertesi gün ise montajı baymak servisi tarafından yapıldı
İsim: Talip Ö.
Tarih: 08 Temmuz 2024

Yorum: Ürün teslim edildiğinin ertesi gün servis geldi kurulumunu yaptı. Sonraki gün de elektrikçi geldi kabloları ayarladı, sigortayı yaptı. Çok güzel çalışıyor klima, soğutması iyi. Umarım sorunsuz kullanırım.
İsim: S** B** C**
Tarih: 20 Temmuz 2024

Yorum: Uygun fiyatlı, sessiz ve güzel bir klima. Baymak güvencesiyle olması da beni cezbetti. Kendime ve anneme aldık çok memnunuz.
İsim: E** G**
Tarih: 10 Eylül 2024
Satıcı: EPATeknoloji

Yorum: Kargo biraz gecikmeli geliyor fakat temiz geliyor ürünü teslim edilmesini evde olduğum güne istedim randevu istediğim gün getirdiler bence beklemeye değer ürüne gelelim Baymak güvencesinde benim servis aldığım bölgenin servisi çok iyi ve çok başarılıydı ayrıca ürünü kullanmadan yorum yapmak istemedim ürün sessiz ve soğutma işlemi başarılı teşekküDevamını Oku
İsim: U** Ş**
Tarih: 06 Temmuz 2024

Yorum: 5 gün içerisinde…. kargom geldi .. servisi aradım ve kurulum yapıldı kullanmaya başladım… çok başalırı asla pişman olmazsınız tebrik ederim ….🙌
İsim: TUGBA K.
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Ağustos 2024
Satıcı: BİÇER YAPI TESİSAT DOĞALGAZ

Yorum: çok beğendim hem paketleme hemde cihaz çok güzel soğutuyor ve Kur'an servise de çok teşekkür ederim montajını çok beğendim 👍
İsim: A** K**
Tarih: 02 Ağustos 2024

Yorum: kurulma elektrij kısmı dahil değil
İsim: **** ****
Tarih: 30 Temmuz 2024

Yorum: almış olduğum klima Dolce Vita 12000 lik kumanda tutacağı lazım duvara montaj sipariş versem 2 adet gönderirmisiniz selamlar
İsim: A** Y** A**
Tarih: 17 Eylül 2024

Yorum: ikinci drenaj hortumu ve kumanda askı aparatı kutudan çıkmadı. Gönderilmesini rica ederim.
İsim: V** K**
Tarih: 30 Temmuz 2024

12000 BTU A++ DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA (Montaj Dahil)(Baymak Servis Güvencesi) Merak Edilen Konular

Soru: ck tsk ederm ürün kac cm bılgı varmı
Cevap: Rica edriz, İç Ünite ebatları : 750*285*200 Dış ünite ebatları: 705*279*530

Soru: İç modülün ölçülerini belirtirmisiniz uyku modu. varmı acaba
Cevap: Uyku Modu mevcuttur. Genişlik 750 mm Yükseklik 285 mm Derinlik 200 mm

Soru: merhaba ürünün elektrik kısmını da teknik servis ayarlıyor mu? yoksa elektrikçi mu çağırmam gerekecek
Cevap: Merhaba, Cihazın monte edileceği yerde elektrik varsa servis bağlantısını yapar, ancak uzakta ise elektrikçiye yaptırmanız gerekebilir.

Soru: köye gönderim var mi ?
Cevap: Merhaba, Hangi köy? il, ilçe ve köy bilgileri nedir.

Soru: sesizmi ogrenebilirmiyim
Cevap: merhaba, sessiz bir klimadır.

Soru: Merhaba Wifi özelliği için ayrıca bi adeptör mü satın alınıyor yoksa direk klimada varmı.Kumandasında wifi tuşu göremedim.şuan baymak elegant plus modeli kullanıyorum wifi özelliği ayrıca modül olarak satın alındıkdan sonra oluyor demişdi servis budamı aynı şekilde oluyor?
Cevap: Merhaba Wifi modülü harici aksesuar olarak yetkili servislerimiz tarafından ücretli olarak satılmaktadır. Modülü aldıktan sonra montajını yetkili servislerimiz yapmakta ve AC Freedom uygulaması üzerinden klimanızla bağlantı kurabilmektesiniz. Bildiriminiz için teşekkür eder, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Saygılarımızla,

Soru: kurulum için ücret ödeyecek miyizm?
Cevap: Merhaba, Hayırlı montaj dahil.

Soru: merhabalar kışın sicak uflemesi mevcut mu
Cevap: Merhabalar evet mevcuttur

Soru: mrb wifi ozelligi varmı.?
Cevap: Merhaba, Ürünün wifi özelliği bulunmaktadır. Saygılarımızla

Soru: wifi bağlantısı ve ücretsiz montaj dahilmi
Cevap: Merhaba, Wifi modulü opsiyonel. bağlantısı montaj esnasında ücretiz. Daha detaylı bilgileri yetkil servisten alabilirsiniz.

Soru: binanın dışına klima için ayak montajını siz yapıyor musunuz
Cevap: Merhaba, Klima montajını servis yaptığı için, montaj dahilinde gerekeni yaprarlar, ekstra bir şey yapılacaksa yin sizi bilgilendirirler.

Soru: kurulum ücretsiz mi kaç günde kuruluyor
Cevap: Ücretsiz Montaj için 444 02 35 Baymak müşteri hizmetlerinden servis randevusu almanız gerekmektedir.

Soru: 12000 btu için ses desibeli iç ve dış ünite için kaç
Cevap: İç Ünite Ses Gücü 58 dB Dış Ünite Ses Gücü 62 dB

Soru: merhabalar haray iskenderunda servisiniz var mi
Cevap: merhaba, baymak servisleri hizmet vermektedir. Tüm Türkiye de servis ağı bulunmaktadır.

Soru: yorumlarda ürünün motorunun Mitsubishi olduğu yazıyor, doğrumu motor Mitsubishi mi?
Cevap: Merhaba, Baymak servisten daha net bilgi alabilirsiniz.

Soru: merhaba klima ic unite kac db(a) dir
Cevap: merhaba 53 dbdir

Soru: Merhaba kurulumu hangi servis yapıyor
Cevap: Merhaba Baymak Müşteri Hizmetlerini arayarak, montaj talebinde bulunabilirsiniz. Saygılarımızla

Soru: merhaba ürün üretim yeni mi, bu senenin ürünü mu?
Cevap: Merhaba, Evet 2024 üretimidir.

12000 BTU A++ DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA (Montaj Dahil)(Baymak Servis Güvencesi) Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

12000 BTU A++ DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA (Montaj Dahil)(Baymak Servis Güvencesi) En Uygun Satış Linki