Guzin
Bilgili
100 Lt Dik Ayaklı Manometreli Hidrofor Genleşme Tankı-10 Bar Tavsiye Edilen Yer Neresi?
100 Lt Dik Ayaklı Manometreli Hidrofor Genleşme Tankı-10 Bar Şu Andaki Fiyatı 4194.7 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
100 Lt Dik Ayaklı Manometreli Hidrofor Genleşme Tankı-10 Bar Alanlar Memnun Mu?
100 Lt Dik Ayaklı Manometreli Hidrofor Genleşme Tankı-10 Bar Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
100 Lt Dik Ayaklı Manometreli Hidrofor Genleşme Tankı-10 Bar Teknik Detaylar
100 Lt Dik Ayaklı Manometreli Hidrofor Genleşme Tankı-10 Bar Ürününün Satıcısı, HEX 100 Lt Dik Ayaklı Manometreli Hidrofor Genleşme Tankı-10 Bar ürününü 4194.7 Tl'den Satılmaktadır.
100 Lt Dik Ayaklı Manometreli Hidrofor Genleşme Tankı-10 Bar Kullanıcı Yorumları
4194.7 Tl ye satışta olan 100 Lt Dik Ayaklı Manometreli Hidrofor Genleşme Tankı-10 Bar Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Ürün güzel duruyor ama daha kullanmadım
İsim: NAZİF A.
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Ağustos 2022
Satıcı: Ekin Endüstriyel Isıtma
100 Lt Dik Ayaklı Manometreli Hidrofor Genleşme Tankı-10 Bar Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Evet kazanın montajını yapacak usta 200 lt olması gerekir diyor
Cevap: Ürünü ne zaman sipariş geçtiniz ve hiç kullanım sağlandı mı efendim?
Soru: Faturası Yanında Bana Ulaşacak mı…
Cevap: Merhaba; Faturası ulaşacaktır efendim.
Soru: merhaba tankın içinde mebran var mı
Cevap: Mevcut efendim.
Soru: yeni aldığım kürenin 6 bar gosteriyor bu şekilde kullanabilirmiyi Rifat oztig.
Cevap: sıkıntı olmayacaktır
Soru: Bu ürünü üst katlara su basmak için uygun mu
Cevap: Uygundur efendim.
Soru: Merhabalar 2 sorum olacak size. 100 litrelik bu ürünün boyutu nedir? Diğer sorum : 25 litre tank kullanıyorum ama motoru daha az yormak istiyorum..100 litrelik tank 25 litrelik tankdan daha az çalışır değilmi kısa su tüketimlerde.?
Cevap: Merhabalar efendim; 46cm çap 99cm yüksekliktir, evet efendim hacim azaltacaktır. küçük olmadığı sürece hacmi azaltacaktır.
100 Lt Dik Ayaklı Manometreli Hidrofor Genleşme Tankı-10 Bar Ürüne Ait Fotoğraflar
100 Lt Dik Ayaklı Manometreli Hidrofor Genleşme Tankı-10 Bar En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
100 Lt Dik Ayaklı Manometreli Hidrofor Genleşme Tankı-10 Bar Şu Andaki Fiyatı 4194.7 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
100 Lt Dik Ayaklı Manometreli Hidrofor Genleşme Tankı-10 Bar Alanlar Memnun Mu?
100 Lt Dik Ayaklı Manometreli Hidrofor Genleşme Tankı-10 Bar Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
100 Lt Dik Ayaklı Manometreli Hidrofor Genleşme Tankı-10 Bar Teknik Detaylar
100 Lt Dik Ayaklı Manometreli Hidrofor Genleşme Tankı-10 Bar Ürününün Satıcısı, HEX 100 Lt Dik Ayaklı Manometreli Hidrofor Genleşme Tankı-10 Bar ürününü 4194.7 Tl'den Satılmaktadır.
100 Lt Dik Ayaklı Manometreli Hidrofor Genleşme Tankı-10 Bar Kullanıcı Yorumları
4194.7 Tl ye satışta olan 100 Lt Dik Ayaklı Manometreli Hidrofor Genleşme Tankı-10 Bar Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Ürün güzel duruyor ama daha kullanmadım
İsim: NAZİF A.
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Ağustos 2022
Satıcı: Ekin Endüstriyel Isıtma
100 Lt Dik Ayaklı Manometreli Hidrofor Genleşme Tankı-10 Bar Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Evet kazanın montajını yapacak usta 200 lt olması gerekir diyor
Cevap: Ürünü ne zaman sipariş geçtiniz ve hiç kullanım sağlandı mı efendim?
Soru: Faturası Yanında Bana Ulaşacak mı…
Cevap: Merhaba; Faturası ulaşacaktır efendim.
Soru: merhaba tankın içinde mebran var mı
Cevap: Mevcut efendim.
Soru: yeni aldığım kürenin 6 bar gosteriyor bu şekilde kullanabilirmiyi Rifat oztig.
Cevap: sıkıntı olmayacaktır
Soru: Bu ürünü üst katlara su basmak için uygun mu
Cevap: Uygundur efendim.
Soru: Merhabalar 2 sorum olacak size. 100 litrelik bu ürünün boyutu nedir? Diğer sorum : 25 litre tank kullanıyorum ama motoru daha az yormak istiyorum..100 litrelik tank 25 litrelik tankdan daha az çalışır değilmi kısa su tüketimlerde.?
Cevap: Merhabalar efendim; 46cm çap 99cm yüksekliktir, evet efendim hacim azaltacaktır. küçük olmadığı sürece hacmi azaltacaktır.
100 Lt Dik Ayaklı Manometreli Hidrofor Genleşme Tankı-10 Bar Ürüne Ait Fotoğraflar
100 Lt Dik Ayaklı Manometreli Hidrofor Genleşme Tankı-10 Bar En Uygun Satış Linki
HEX 100 Lt Dik Ayaklı Manometreli Hidrofor Genleşme Tankı-10 Bar Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HEX 100 Lt Dik Ayaklı Manometreli Hidrofor Genleşme Tankı-10 Bar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.