Gulsah
Bilgili
10 Kg Dambıl Ağırlık Seti 10 Kg X 2 Adet =20 Kg Tavsiye Edilen Yer Neresi?
10 Kg Dambıl Ağırlık Seti 10 Kg X 2 Adet =20 Kg Güncel Satış Fiyatı 599.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
10 Kg Dambıl Ağırlık Seti 10 Kg X 2 Adet =20 Kg Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
10 Kg Dambıl Ağırlık Seti 10 Kg X 2 Adet =20 Kg Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.2 .
10 Kg Dambıl Ağırlık Seti 10 Kg X 2 Adet =20 Kg Ürün Açıklaması
10 Kg Dambıl Ağırlık Seti 10 Kg X 2 Adet =20 Kg Ürününün Satıcısı, Toptanfoni 10 Kg Dambıl Ağırlık Seti 10 Kg X 2 Adet =20 Kg ürününü 599.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
10 Kg Dambıl Ağırlık Seti 10 Kg X 2 Adet =20 Kg Kullanıcı Değerlendirmeleri
599.9 Tl ye satışta olan 10 Kg Dambıl Ağırlık Seti 10 Kg X 2 Adet =20 Kg Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.2
Yorum: Ürün güzel tavsiye ederim
İsim: h** g**
Tarih: 17 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Toptanfoni
Yorum: kullanışlı beğendim
İsim: ümit u.
Tarih: 31 Ağustos 2024
Yorum: Kusurlu ürün iade
İsim: Yasemin Ş. d.
Tarih: 06 Eylül 2024
Yorum: daha iyi olabilirdi yine de güzel tavsiye ediyorum
İsim: **** ****
Tarih: 23 Şubat 2024
Yorum: Urun kirik geldi. Resimler ekte. Kargoya veriyorsunuz birde Surat kargo ki adi cikmis insan icine kopuk veya havali poset koyar. Ne yapayim bunlari simdi?
İsim: A** Ö**
Tarih: 04 Eylül 2024
Yorum: dambıllar umduğum dan çok büyük. işini görüyor ve teslimat hızlı idi ama şok oldum. kişisen kişiye fark ediyor kullanışlığı
Tarih: 21 Ağustos 2024
Yorum: Dumbellar iyi. 9,9kg olarak gözüküyor baskülde. Tek sorun çok büyükler. Halter plakası kadar büyük bir ağırlık ve onu destekleyecek kalın bir bar. Eli küçüklere gitmeyebilir.
İsim: A** Ç**
Tarih: 02 Eylül 2024
10 Kg Dambıl Ağırlık Seti 10 Kg X 2 Adet =20 Kg Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: İçindeki malzeme nedir
Cevap: Kum efendim
Soru: Üründe herhangi bi ses yada kum dökülmesi olmaz değil mi içinin malzemesi nedir
Cevap: Olmaz efendim
Soru: Ürünün boyu ve yükseklik ölçüsü nedir acaba?
Cevap: 44-28 efendim
Soru: Merhaba kolay gelsin ürünlerin üzerinde kiloları yazmıyorda detaylı fotoğrafları atabilir misiniz şimdiden teşekkürler
Cevap: Atma sanimiz yok urun resimdeki gibidir
10 Kg Dambıl Ağırlık Seti 10 Kg X 2 Adet =20 Kg Ürüne Ait Fotoğraflar
10 Kg Dambıl Ağırlık Seti 10 Kg X 2 Adet =20 Kg En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
10 Kg Dambıl Ağırlık Seti 10 Kg X 2 Adet =20 Kg Güncel Satış Fiyatı 599.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
10 Kg Dambıl Ağırlık Seti 10 Kg X 2 Adet =20 Kg Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
10 Kg Dambıl Ağırlık Seti 10 Kg X 2 Adet =20 Kg Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.2 .
10 Kg Dambıl Ağırlık Seti 10 Kg X 2 Adet =20 Kg Ürün Açıklaması
10 Kg Dambıl Ağırlık Seti 10 Kg X 2 Adet =20 Kg Ürününün Satıcısı, Toptanfoni 10 Kg Dambıl Ağırlık Seti 10 Kg X 2 Adet =20 Kg ürününü 599.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
10 Kg Dambıl Ağırlık Seti 10 Kg X 2 Adet =20 Kg Kullanıcı Değerlendirmeleri
599.9 Tl ye satışta olan 10 Kg Dambıl Ağırlık Seti 10 Kg X 2 Adet =20 Kg Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.2
Yorum: Ürün güzel tavsiye ederim
İsim: h** g**
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: kullanışlı beğendim
İsim: ümit u.
Tarih: 31 Ağustos 2024
Yorum: Kusurlu ürün iade
İsim: Yasemin Ş. d.
Tarih: 06 Eylül 2024
Yorum: daha iyi olabilirdi yine de güzel tavsiye ediyorum
Tarih: 23 Şubat 2024
Yorum: Urun kirik geldi. Resimler ekte. Kargoya veriyorsunuz birde Surat kargo ki adi cikmis insan icine kopuk veya havali poset koyar. Ne yapayim bunlari simdi?
İsim: A** Ö**
Tarih: 04 Eylül 2024
Yorum: dambıllar umduğum dan çok büyük. işini görüyor ve teslimat hızlı idi ama şok oldum. kişisen kişiye fark ediyor kullanışlığı
Tarih: 21 Ağustos 2024
Yorum: Dumbellar iyi. 9,9kg olarak gözüküyor baskülde. Tek sorun çok büyükler. Halter plakası kadar büyük bir ağırlık ve onu destekleyecek kalın bir bar. Eli küçüklere gitmeyebilir.
İsim: A** Ç**
Tarih: 02 Eylül 2024
10 Kg Dambıl Ağırlık Seti 10 Kg X 2 Adet =20 Kg Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: İçindeki malzeme nedir
Cevap: Kum efendim
Soru: Üründe herhangi bi ses yada kum dökülmesi olmaz değil mi içinin malzemesi nedir
Cevap: Olmaz efendim
Soru: Ürünün boyu ve yükseklik ölçüsü nedir acaba?
Cevap: 44-28 efendim
Soru: Merhaba kolay gelsin ürünlerin üzerinde kiloları yazmıyorda detaylı fotoğrafları atabilir misiniz şimdiden teşekkürler
Cevap: Atma sanimiz yok urun resimdeki gibidir
10 Kg Dambıl Ağırlık Seti 10 Kg X 2 Adet =20 Kg Ürüne Ait Fotoğraflar
10 Kg Dambıl Ağırlık Seti 10 Kg X 2 Adet =20 Kg En Uygun Satış Linki
TOPTANFONİ 10 Kg Dambıl Ağırlık Seti 10 Kg X 2 Adet =20 Kg Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TOPTANFONİ 10 Kg Dambıl Ağırlık Seti 10 Kg X 2 Adet =20 Kg yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.