10.1 Inc 6 Gb Ram 128 Gb Hafıza 1920-1200 Ips Ekran 8 Çekirdek Işlemcili Quartzpro Tablet Tavsiye Edilen Yer Neresi

Nevin

Bilgili
10.1 Inc 6 Gb Ram 128 Gb Hafıza 1920*1200 Ips Ekran 8 Çekirdek Işlemcili Quartzpro Tablet En Ucuzu Nerede Bulunur?
10.1 Inc 6 Gb Ram 128 Gb Hafıza 1920*1200 Ips Ekran 8 Çekirdek Işlemcili Quartzpro Tablet Anlık Fiyatı 3799.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

10.1 Inc 6 Gb Ram 128 Gb Hafıza 1920*1200 Ips Ekran 8 Çekirdek Işlemcili Quartzpro Tablet Gerçekten İyi Mi?

10.1 Inc 6 Gb Ram 128 Gb Hafıza 1920*1200 Ips Ekran 8 Çekirdek Işlemcili Quartzpro Tablet Hakkında yaklaşık 1282 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

10.1 Inc 6 Gb Ram 128 Gb Hafıza 1920*1200 Ips Ekran 8 Çekirdek Işlemcili Quartzpro Tablet Ürün Detayları

Vorcom QuartzPro, Android 13 işletim sistemi ile donatılmış, yüksek performanslı bir tablet arayanlar için mükemmel bir seçenektir. Gücünü 8 çekirdekli Unisoc T616 işlemcisinden alan bu cihaz, 2.0 GHz hızında çalışan A75 ve A55 çekirdekleri sayesinde çoklu görevlerde ve zorlu uygulamalarda üstün performans sunar. Mali-G72 MP3 grafik işlemcisi ile oyun ve multimedya deneyimlerinizde akıcılığı garanti eder.>
6 GB DDR RAM kapasitesi ile uygulamalar arasında hızlı geçiş yapabilir ve 128 GB dahili hafıza ile geniş bir depolama alanına sahip olabilirsiniz. Daha fazla saklama alanına ihtiyaç duyanlar için Micro SD kart desteği ile hafıza genişletilebilir. 10.1 inç büyüklüğündeki IPS ekran, 1920 x 1200 piksel çözünürlüğü ile net ve canlı görüntüler sunar. 60 Hz yenileme hızı, görsel deneyimlerinizi daha akıcı hale getirir ve çoklu dokunmatik ekran özelliği sayesinde daha duyarlı bir kullanım sağlar.>
Çift kamera sistemi, 5 MP ön kamera ve 13 MP otomatik odaklamalı arka kamera ile fotoğraf ve video çekimlerinizi net ve detaylı bir şekilde yapmanızı sağlar. 7.000 mAh kapasiteli batarya, 6 saate kadar kullanım süresi sunarak uzun süreli performans sağlar. Şarj ve veri transferi için Type-C girişi, 3.5 mm kulaklık girişi gibi çok yönlü bağlantı seçenekleri de mevcuttur.>
Vorcom QuartzPro, yüksek performanslı Wi-Fi 2.4G/5G ve Bluetooth v5 bağlantı desteği ile hızlı ve kesintisiz bir internet deneyimi sunar. 3D oyunlar ve uygulamalar için G-sensörü desteği, oyun keyfinizi artırır. Kutu içeriğinde hediye olarak verilen kırılmaz cam, tabletinizi korurken, şarj başlığı ve şarj kablosu günlük kullanım için ihtiyacınız olan her şeyi sağlar.>

10.1 Inc 6 Gb Ram 128 Gb Hafıza 1920*1200 Ips Ekran 8 Çekirdek Işlemcili Quartzpro Tablet Ürününün Satıcısı, Vorcom 10.1 Inc 6 Gb Ram 128 Gb Hafıza 1920*1200 Ips Ekran 8 Çekirdek Işlemcili Quartzpro Tablet ürününü 3799.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

10.1 Inc 6 Gb Ram 128 Gb Hafıza 1920*1200 Ips Ekran 8 Çekirdek Işlemcili Quartzpro Tablet Kullananlar
3799.0 Tl ye satışta olan 10.1 Inc 6 Gb Ram 128 Gb Hafıza 1920*1200 Ips Ekran 8 Çekirdek Işlemcili Quartzpro Tablet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1282 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: Ürünü kızlarım İçin aldım. Çok hızlı bir şekilde teslim ettiler. Teşekkürler.
İsim: **** ****
Tarih: 19 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Asya Pasifik Teknoloji

Yorum: Çocuk için aldım tam bir fiyat performans ürünü teşekkür ederim..
İsim: C** Y**
Tarih: 17 Ağustos 2024

Yorum: ürün elime sorunsuz bir şekilde ulaştı paketlenmesi gayet iyi kargohızlı bir şekilde ulaştı bana tam bir fiyat performans ürünü diyebilirimgönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum minik hediye için de ayrıca tşkederim ☺️
Tarih: 14 Ağustos 2024

Yorum: küçük oğlum için aldım gayet iyi güzel ve hızlı memnun kaldık
İsim: K** K**
Tarih: 23 Temmuz 2024

Yorum: teşekkürler çok güzel sağlam elime ulaştı herkes tavsiye ederim hediyeiçin teşekkürler
İsim: E** Ö**
Tarih: 23 Temmuz 2024

Yorum: Oğlum için aldım şimdilik gayet memnunuz işimizi görüyor
İsim: D** G**
Tarih: 21 Temmuz 2024

Yorum: Hediye aldım yeğenim çok beğendi. Teşekkürler. Gönderdiğiniz hediyeiçinde ayriyeten teşekkürler.
İsim: Elisa E. K.
Tarih: 08 Mayıs 2024

Yorum: çok güzel paketlenmisti küçük hediyesi için teşekkür ederim
İsim: S** Ö**
Tarih: 24 Nisan 2024

Yorum: yorum yapmak için önce kullanmak istedim yaklaşık 2 buçuk aydırkullanıyoruz. tablet efsane biz kızım için aldık. hangi oyunu görseindiriyor ve tek bir donma kasma yok arka planda 5 6 uygulama açık olsabile bana mısın demiyor. ses kalitesi inanılmaz iyi. ekran renkleri çokcanlı. film izlemek Mac izlemek aşırı keyifli. daha önce de bu satıcıdanalışveDevamını Oku
İsim: B** Ç**
Tarih: 23 Mart 2024

Yorum: oğluma aldım çok memnun kaldık harika bir ürün fiyatına göre çok guzel
İsim: Ş** V**
Tarih: 12 Şubat 2024

Yorum: Tablet değil sanki bayram çikolatası geldi sandım😄gerçekten mükemmel,emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim herşey mükemmel, kargo hızlı,paketleme süper, hediyeniz için ayrıyeten çok teşekkür ederim 5 yıldızaz oldu sonsuz yıldızlar verdim🙋‍♂️
İsim: T** A**
Tarih: 07 Şubat 2024

Yorum: ürünü kızım için aldım, ben de maçları izliyorum:), şarj süresi fenadeğil, kameradan bir beklenti içine girmeyin, ekran çözünürlüğü güzel.fiyat performans ürünü.
İsim: M** B**
Tarih: 21 Ocak 2024

Yorum: 2 aydır kullanıyoruz tık demedi valla maşallah çokta hızlı ve güzel
İsim: D** Y**
Tarih: 06 Ekim 2023

Yorum: Oğlum için aldım çok profesyonel bişey olması gerekmiyordu ama çokmemnunuz. Tavsiyem alırken kılıfını da sipariş verin. Her yerdebulunmuyor bu markanın kılıfı.
Tarih: 04 Ekim 2023

Yorum: kızım için aldım hızlı ve sorunsuz geldi keşke sim kart desteği de olsatek eksiği bu diyebilirim
İsim: S** Ü**
Tarih: 23 Eylül 2023

Yorum: Eşim için aldım gayet başarılı
İsim: S** A**
Tarih: 15 Eylül 2023

Yorum: hediye olarak aldık çok beğenildi hızlı kargo paketleme çok güzelteşekkür ederim
İsim: b** a**
Tarih: 04 Eylül 2023

Yorum: ürün gayat güzel çocuklarıma aldım hızı kamerası iyi çocuklar için
İsim: Gülağa P.
Tarih: 27 Ağustos 2023

Yorum: önce ablamı aldık şimdi de kendime aldım ablam yaklaşık 1 yıldırkullanıyor çok memnun ama yalnız alacakları şimdiden belirtmem gerekirki şarjdayken cihazı asla kullanmayın Çünkü ablamın şarjı bozuldu amaherkese öneriyorum Fiyatına göre işlevi çok güzel Her şeyiyle sesi onnumara yanında sadece ekran koruyucu ve şarj cihazı yolluyorlar ama benekran kDevamını Oku
Tarih: 24 Ağustos 2023

Yorum: gerçekten çok teşekkür ederim bugüne kadar aldığım en hızlı kargoyduşöyle söyleyeyim pazartesi günü verip salı günü elinizde olması ne demekgerçekten mükemmelsiniz çok teşekkür ederim ben kızıma aldım tabletiyani inanın bu kadar güzel olacağını beklemiyordum fiyat performansaçısından çok iyi gerçekten çok teşekkür ederim
İsim: H** s**
Tarih: 19 Ağustos 2023

Yorum: ürün güzel oğlum için aldım gayet memnunum fiyatına göre gayetkullanışlı hızlı kargo
İsim: s** c**
Tarih: 17 Ağustos 2023

Yorum: kizima aldım çok beğendi
Tarih: 23 Temmuz 2023

Yorum: çok güzel çok beğendim hızlı kargo güzel paketleme teşekkür ederim
İsim: i** A**
Tarih: 22 Temmuz 2023

Yorum: Babam için aldım . Kullanışlı güzel bir tablet
İsim: Z** B**
Tarih: 04 Temmuz 2023

Yorum: kızıma aldık bir ay oldu severek kullanıyor karğolamada güzeldi sağlamgeldi biz memnun kaldık
İsim: T** d**
Tarih: 04 Temmuz 2023

Yorum: Ürün çok güzel ve hızlı ogluma almıştım çok beğendi.ürün fiyatperformans ürünü
İsim: m** ö**
Tarih: 02 Temmuz 2023

Yorum: alırken biraz tereddüt etmiştim ama gerçekten güzel ve kaliteli kızımakarne hediyesi aldım çok begendik
İsim: h** b**
Tarih: 20 Haziran 2023

Yorum: Çocuklarımız için Aldık birden fazla ürün… Çocuklarımız memnun biz degayet memnun kaldık… Tavsiye ederiz…
İsim: S** Ç**
Tarih: 19 Haziran 2023

Yorum: oğlum için aldım beğendik paketlenmesi çok özenliydi hızlı teslimat olduhediye içinde ayrıca teşekkür ederim
İsim: L** E**
Tarih: 17 Haziran 2023

Yorum: güzel ürün annem için aldık dizi film izlemek için gayet uygun
İsim: İ** m** D**
Tarih: 12 Haziran 2023

10.1 Inc 6 Gb Ram 128 Gb Hafıza 1920*1200 Ips Ekran 8 Çekirdek Işlemcili Quartzpro Tablet Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: kalemle uyumlumudur acaba
Cevap: Merhaba. Tüm universal kalemler uyumludur efendim. Teşekkür eder iyi günler dileriz.

Soru: mrblar sd kart özelliği var mi
Cevap: Merhaba. Evet efendim mevcuttur. Teşekkür eder iyi günler dileriz

Soru: şarj adaptörü var mı kutuda
Cevap: Merhaba evet efendim mevcuttur. Teşekkürler. 

Soru: merhaba sim kart takarak kullana bilirmiyiz? bir de zoom ile görüntülü derslerde kullana bilirmiyiz?
Cevap: Merhaba. Sim kart girişi mevcut değildir efendim. Rahatlıkla kullanabilirsiniz. Teşekkür eder iyi günler dileriz.

Soru: bu tablet kaç 120watt şarj dayanır mı
Cevap: Merhaba 5V 2.1a ile şarj etmeniz önerilir. Teşekkür ederiz.

Soru: kolay gelsin yorumlarda şarj aleti çok ısınıyor şarj almıyor gibi yorumlar var herhangi bir sorun olurmu?
Cevap: Merhaba. Ürünlerimiz sıfır orjinal paketinde gönderilmektedir. Merak etmeyin efendim bir sorun yaşamazsınız. Her türlü sorunda bizlere ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba efendim ürün ölcüsü nedir kac cm en ve boy
Cevap: Merhaba. Ürünümüzün eni 14 cm, genişliği 24 cm efendim. Teşekkür eder iyi günler dileriz

Soru: Üniversite derslerim için alacağım kalem özelliği bulunuyor mu kalem alsak ?
Cevap: Merhaba evet efendim kalem ile de kullanabilirsiniz. Teşekkürler. 

Soru: Merhaba hangi korgo şirketiyle çalışıyorsunuz
Cevap: Merhaba 17:00'a kadar verilen siparişler hafta içi aynı gün kargolanır. 17:00'den sonra verilen siparişler bir sonraki gün kargolanır. Cumartesi günleri 13:00'a kadar gelen siparişler aynı gün kargolanır. Pazar günü kargolama yapılmaz. Kargonuz son kargo saatine kadar kargolanacaktır. Kargo şirketimiz Trendyol Express olup Trendyol Express firmasının gitmediği yerlere SÜRAT Kargo ile gönderim sağlanır. Kargonun size ulaşması bulunduğunuz bölgeye ve kargo firmasının yoğunluğuna göre değişmekte olup ortalama teslim süresi 2 iş günüdür. Sistemlerimizde tanımlı olan kargo firmaları dışında farklı kargo ile gönderim sağlayamıyoruz.Eğer kargonuz gecikti ise konu ile alakalı Trendyol asistan ile görüşünüz lütfen. Teşekkür eder,iyi günler dileriz.

Soru: yanında kalemi varmi eğer yoksa kalem destegi mevcutmu
Cevap: Merhaba. Kutu içeriğinde kalem bulunmamaktadır. Tüm universal kalemler ile uyumludur. Teşekkürler

Soru: s pen uyumlumu
Cevap: Merhaba. Tüm universal kalemler uyumludur efendim

Soru: Kırılmaz ekran koruyucu dahil mi? Yoksa biz mi alacağız?
Cevap: Merhaba. Kutu içeriğinde kırılmaz cam mevcuttur efendim. Teşekkür eder iyi günler dileriz

Soru: hangi kargoyla çalışıyorsunuz
Cevap: Merhaba 17:00'a kadar verilen siparişler hafta içi aynı gün kargolanır. 17:00'den sonra verilen siparişler bir sonraki gün kargolanır. Cumartesi günleri 13:00'a kadar gelen siparişler aynı gün kargolanır. Pazar günü kargolama yapılmaz. Kargonuz son kargo saatine kadar kargolanacaktır. Kargo şirketimiz Trendyol Express olup Trendyol Express firmasının gitmediği yerlere SÜRAT Kargo ile gönderim sağlanır. Kargonun size ulaşması bulunduğunuz bölgeye ve kargo firmasının yoğunluğuna göre değişmekte olup ortalama teslim süresi 2 iş günüdür. Sistemlerimizde tanımlı olan kargo firmaları dışında farklı kargo ile gönderim sağlayamıyoruz.Eğer kargonuz gecikti ise konu ile alakalı Trendyol asistan ile görüşünüz lütfen. Teşekkür eder,iyi günler dileriz.

Soru: pubg kaç fps verir acaba
Cevap: Performans olarak en iyi verimi alacağınız modelimiz ise SXPro, QuartzLite, QuartzPro ve UltraPad modellerimizdir. Tüm tablet modellerimize ulaşmak için Asya Pasifik Teknoloji mağazamıza girerek tablet şeklinde arama yapıp ulaşabilirsiniz. FPS performansı konusunda bu tabletin ram ve kullanıcı uygulamalarının açık olup olmamasına yüklü olup olmamasına bağlı olarak değişmektedir. Bunun için net rakam veremiyoruz. Teşekkür eder iyi günler dileriz.

Soru: Kalem özelliği var mı, kalem alsak uyumlu olur mu derslerim için alacağım da.
Cevap: Merhaba kalem uyumludur efendim.

Soru: tablet içinde neler var? ekran koruyucu varmı ? şarj aleti varmı ?
Cevap: Merhaba. Kutu içerisinde kırılmaz cam ve şarj aleti mevcuttur.

Soru: pubg oynanırmı
Cevap: Merhaba. Evet efendim rahatlıkla oynayabilirsiniz. Teşekkür eder iyi günler dileriz.

Soru: şimdı varmi hala
Cevap: Merhaba. Evet efendim stoklarımızda olduğu sürece satınalabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Sim kart girişi varmı
Cevap: Merhaba. Sim kart girişi mevcut değildir efendim. Teşekkür eder iyi günler dileriz.

Soru: şarj girişi nedir?
Cevap: Merhaba. Type-c girişlidir. Teşekkürler

10.1 Inc 6 Gb Ram 128 Gb Hafıza 1920*1200 Ips Ekran 8 Çekirdek Işlemcili Quartzpro Tablet Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

10.1 Inc 6 Gb Ram 128 Gb Hafıza 1920*1200 Ips Ekran 8 Çekirdek Işlemcili Quartzpro Tablet En Uygun Satış Linki