031 Cam Set Üstü Ocak Doğalgazlı Emniyet Ventilli En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim-

Yelda

Bilgili
031 Cam Set Üstü Ocak Doğalgazlı Emniyet Ventilli Bu Ürünü Almalı Mı?
031 Cam Set Üstü Ocak Doğalgazlı Emniyet Ventilli Güncel Fiyatı 4500.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

031 Cam Set Üstü Ocak Doğalgazlı Emniyet Ventilli Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

031 Cam Set Üstü Ocak Doğalgazlı Emniyet Ventilli Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

031 Cam Set Üstü Ocak Doğalgazlı Emniyet Ventilli Teknik Açıklamalar

031 Cam Set Üstü Ocak Doğalgazlı Emniyet Ventilli Ürününün Satıcısı, İtimat 031 Cam Set Üstü Ocak Doğalgazlı Emniyet Ventilli ürününü 4500.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

031 Cam Set Üstü Ocak Doğalgazlı Emniyet Ventilli Yorum Ve Değerlendirmeler
4500.0 Tl ye satışta olan 031 Cam Set Üstü Ocak Doğalgazlı Emniyet Ventilli Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: anneme aldım. iyiki almışız
İsim: sanem y.
Tarih: 18 Ocak 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ciif

Yorum: İndirimli haldeyken almıştık çok kullanışlı uygun fiyatlı
İsim: K** Ö**
Tarih: 24 Ağustos 2022
Satıcı: ASLANLAR EV GERECLERI SPOR VE TEKSTIL UR

Yorum: HİZLİ KARGO İLGİLİ SATİCİ... ACİKLAMA NOTU EKLERSE COK DAHA SAGLİKLİ OLACAKTİR.
İsim: muhammet e.
Tarih: 29 Ekim 2021
Satıcı: Taksit24

Yorum: Ürün güzel ve kullanışlı herkese tavsiye ederim. Satın almadan öncebulunduğunuz yerde var görünen itimat servisinin hizmet veripvermediğini arayıp öğrenin aksi takdirde ocağı kendiniz montaj etmekzorunda kalırsınız.
İsim: M** Ü** S**
Tarih: 05 Nisan 2023
Satıcı: ciif

031 Cam Set Üstü Ocak Doğalgazlı Emniyet Ventilli Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: Düğmeleri yanda mı duruyor yoksa önde mi
Cevap: merhaba düğmeleri ocak tablası üzerinde kullanıma uygun sağ üstte bulunur

Soru: Merhaba bana tam net resmimi atarmısınız
Cevap: Ürünün fotoğrafını buradan göndermemiz mümkün değil efendim

Soru: Merhaba ben tüplü kullanıcam nasıl kurulum olucak siz dönüşüm yapıyomusunuz
Cevap: İyi akşamlar ürün doğalgaza uyumludur kurulumu servis yapmaktadır tüple kullanım yapılması için servi ücret isteyebilir.

Soru: gömmeli ocak mı
Cevap: set üstü. Gömmeli olanlar ankastre diye geçer

Soru: Bu ankastremi set üstümü?
Cevap: Değerli müşterimiz, ürün set üstü olup ankastreye uygun değildir.Sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhaba alt taraf resim atarmısın
Cevap: İyi günler gömme ocak değildir set üstüdür.

Soru: kardes itimat 031 yazan cam 4lu beyaz ocagi alicam fakat sitendeki resim bisey anlasilmiyor yan dan resim atabilirmisin yada vitrin resmini duzeltirirsen ,setustu istiyorum ben düz zemine koyucam,, ankestire olmuyacak
Cevap: merhabalar ürünlerimiz kapalı kutu olduğu için teşhirde yok resim çekemiyoruz trendyol katalogdaki hazır resimleri kullandım .ankastre değil set üstü ocaktır.satıcı kısmından bana ulaşabilirsiniz

031 Cam Set Üstü Ocak Doğalgazlı Emniyet Ventilli Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

031 Cam Set Üstü Ocak Doğalgazlı Emniyet Ventilli En Uygun Satış Linki