Fusun
Bilgili
Yüz Yıkama Köpüğü Canlandırıcı Lotus Çiçeği içeren Yüz Temizleyici 150ml Normal Cilt En Düşük Fiyat Nerede?
Yüz Yıkama Köpüğü Canlandırıcı Lotus Çiçeği içeren Yüz Temizleyici 150ml Normal Cilt Güncel Fiyatı 90.88 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Yüz Yıkama Köpüğü Canlandırıcı Lotus Çiçeği içeren Yüz Temizleyici 150ml Normal Cilt Kullanıcı Yorumları Nasıl?
Yüz Yıkama Köpüğü Canlandırıcı Lotus Çiçeği içeren Yüz Temizleyici 150ml Normal Cilt Hakkında yaklaşık 6086 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Yüz Yıkama Köpüğü Canlandırıcı Lotus Çiçeği içeren Yüz Temizleyici 150ml Normal Cilt Detaylı Açıklama
_x000D_
NIVEA Canlandırıcı Yüz yıkama köpüğü içeriğinde lotus çiçeği ve saf su bulunur.Etkili Yüz Temizleme: NIVEA yüz yıkama köpüğü, yumuşacık köpük formülü ve içeriğndeki saf su ve lotus çiçeği ile cildinizi derinlemesine temizler ve cildi nemlendirir.Yüz yıkama köpüğü cildi temizlerken kurutmazYumuşacık köpük formulü ile mükemmel bir yüz yıkama deneyimi yaşatırYüz temizleme köpüğü normal ciltler için uygundurCiltle uyumu dermatolojik olarak test edilmiştirGünlük yüz temizleme için uygundurNasıl Kullanılır?: Formül pompaya basıldığında anında köpüğe dönüşür. Köpüğü yüz yıkama aşamasında nazikçe masaj yaparak boyun ve dekolte bölgesine uygulayın. Suyla durulayın.NIVEA Bakım Güvencemiz: 110 yıllık cilt bakım uzmanlığımız ile EN yüksek kalite standartlarına sahip içerikleri seçiyoruzEn iyi sonuç için cilt bakım rutini önerimiz: 1.Adım: NIVEA Canlandırıcı Yüz temizleme köpüğü ile yüzünüzü yıkayın. 2. Adım: NIVEA Canlandırıcı tonik ile temizleyin. 3.Adım: Cildinize uygun olan NIVEA Nemlendirici yüz bakım kremi ile nemlendirin
Yüz Yıkama Köpüğü Canlandırıcı Lotus Çiçeği içeren Yüz Temizleyici 150ml Normal Cilt Ürününün Satıcısı, NIVEA Yüz Yıkama Köpüğü Canlandırıcı Lotus Çiçeği içeren Yüz Temizleyici 150ml Normal Cilt ürününü 90.88 Tl'den Satılmaktadır.
Yüz Yıkama Köpüğü Canlandırıcı Lotus Çiçeği içeren Yüz Temizleyici 150ml Normal Cilt Yorumlar Hakkında Bilgi
90.88 Tl ye satışta olan Yüz Yıkama Köpüğü Canlandırıcı Lotus Çiçeği içeren Yüz Temizleyici 150ml Normal Cilt Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6086 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Bittikçe stok yapıyorum
İsim: S** K**
Tarih: 08 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: NIVEA
Yorum: 2 günde 1 kullanıyorum ciltteki ölü derileri temizliyor ve ferahlık veriyor. indirimde gördüğümde stokluyorum alın aldırın
İsim: Nurşah Ö.
Tarih: 03 Mart 2023
Yorum: mükemmel nivea favorim stok yapıyorum indirime girdikçe
İsim: M** C**
Tarih: 25 Ekim 2023
Satıcı: Rammar
Yorum: İndirimdeyken stoklanması gereken cilt bakım ürünlerinden biri bence.
Tarih: 19 Haziran 2022
Yorum: indirime girdikce stok, makyaj temizlemekte kullanıyorum kokusu da çok temiz
İsim: E** Ü**
Tarih: 30 Mart 2023
Yorum: Köpük formunda, ufak bezeler halinde sürseniz bile yüzünüze yeterli oluyor. Çok rahatlatıcı bir ferahlık bırakıyor. Yumuşak ve parlak oluyor. Ben sabah akşam kullanıyorum ama makyaj yapan biriyseniz makyajınızı temizledikten sonra da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ben çok memnun kaldım. Stok yapılacak ürünlerden birisi kesinlikle.
İsim: İrem B.
Tarih: 11 Nisan 2022
Satıcı: KOREAN GARDEN
Yorum: ben çok memnun kaldım bu ürünü kullandıktan sonra yüzüm yumuşakcik oldu cildimde temizlik hissini alıyorum herkes tavsiye ederim
İsim: **** ****
Tarih: 14 Nisan 2023
Satıcı: NUR KOZMETİK PARFÜMERİ
Yorum: fırsat buldukça stokluyorum
İsim: T** D**
Tarih: 26 Ocak 2024
Yorum: Bu Ürünü indirim oldukça stokluyorum harika ama cildi birazcık kuru bırakıyor ama ciltten cilde değişir
Tarih: 29 Şubat 2024
Satıcı: Ucuzabende
Yorum: yıllardır kullanıyorum. fiyatı görünce stok yaptim
İsim: B** T**
Tarih: 19 Mart 2022
Yorum: Ürünü çoktandır kullanıyorum indirimde görünce kaptım gitti harika birsey
İsim: Zübeyde K.
Tarih: 03 Ekim 2021
Yorum: İndirimden uygun fiyata aldım. Her zaman kullandığım ürün. Güzel
İsim: S** Y**
Tarih: 13 Şubat 2022
Yorum: Fazla söze gerek var mı yıllardır güvenle kullandığım her indirim zamanını değerlendirip özenle stokladığım bir ürün. Her şey için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
İsim: S** A**
Tarih: 26 Kasım 2023
Satıcı: Jemexo
Yorum: zaten severek kullandığım bir üründü indirimdeyke. aldım çok memnunum.kargi ve paketleme süper 24 saat olmadan elime ulaştı.tesekkurler..
İsim: e** m**
Tarih: 02 Mart 2023
Yorum: Sürekli kullandıgım bi ürün stok yaptım ayrıca paketleme iyiydi teşekkürler satıcıya
İsim: G** A**
Tarih: 07 Mart 2023
Yorum: indirim sayesinde çok uyguna aldım teşekkürler
İsim: ö** G**
Tarih: 29 Kasım 2021
Yorum: Niveanin en güzel ürünlerinden biri uzun süredir kullanıyorum. köpüğü sayesinde cildi güzel temizliyor uzun dayaniyor ve cildi yumuşacık yapıyor herkese tavsiye ederim
Tarih: 26 Nisan 2022
Yorum: Hep stokladığım bi ürün çok memnunum
İsim: N** D**
Tarih: 05 Aralık 2023
Yorum: her zaman kullandigim bir urun. indirime girince aldim. yuzunuzu temizlerken yumusacik yapiyor
İsim: m** a**
Tarih: 03 Eylül 2024
Yorum: OĞLUM İÇİN ALMIŞTIM GAYET MEMNUN KALDI
Tarih: 09 Eylül 2024
Satıcı: Özhan Market
Yorum: çok beğendim yüzünüzü yumuşacık yapıyor bitince tekrar alicam
Yorum: Sorunsuz elime ulaştı paketleme iyiydi teşekkür ederim NİVEA
İsim: Fatma K.
Tarih: 01 Eylül 2024
Yorum: çok güzel özenle paketlenmiş
İsim: Ceren K.
Tarih: 20 Mart 2022
Yorum: Severek kullandimgim bı üründü sorunsuz elime ulaştı teşekkürler trendyol

Tarih: 23 Ocak 2023
Yorum: Güzel bir ürün cildi kurutmadan temizliyor bittikçe alıyorum.
İsim: M** P**
Tarih: Elite Üye
Beden: 01 Aralık 2022
Satıcı: İkoncan
Yorum: indirimden aldım çok uyguna geldi sürekli kullandığım ürün
İsim: C** D**
Tarih: 07 Şubat 2024
Satıcı: ESBM SÜPERMARKET
Yorum: zaten herkesin bildiği bı ürün ben indirimde aldım 17 liraya almak için indirimi bekleyin derim
İsim: B** A**
Tarih: 01 Şubat 2022
Yorum: paketleme harika sadece geç geldi o kadar ama onun dışında stoklanmasi gerekenlerden kesinlikle
İsim: s** k**
Tarih: 19 Mayıs 2023
Yorum: güzel
İsim: seçil y.
Tarih: 06 Ocak 2023
Yorum: cildimi kurutmadan güzel temizliyor artık favorimdir
İsim: C** Ç**
Tarih: 17 Ekim 2022
Yüz Yıkama Köpüğü Canlandırıcı Lotus Çiçeği içeren Yüz Temizleyici 150ml Normal Cilt Merak Edilenler
Soru: merhaba ben ürün kullandım ama yüzüm kızardı bu ne anlama geliyor ve ne yapabilirim
Cevap: Merhaba, ürünün üretici firması ile iletişime geçmenizi önerir, sağlıklı günler dileriz.
Soru: çocuklar için uygun mu
Cevap: Merhaba efendim Yetişkinler için uygundur
Soru: mrhb yağlı ciltlere uygunmudur.
Cevap: evet yanlış ciltler için uygundur
Soru: Pembe rengi ile farkı nedir
Cevap: Merhaba değerli üyemiz, pembe olan yatıştırıcı modeli kuru ciltler içindir. Mavi olan ise, Canlandırıcı Normal ciltler içindir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: hangi kargo ile gönderim yapılıyor?
Cevap: Merhaba, Trendyol Express ile gönderim yapıyoruz. İyi akşamlar dileriz.
Soru: 112 nasıl bi fiyat Allah aşkına el insaf
Cevap: Mrb malesef enflasyon kaynaklıdır efendim
Soru: Hangi kargo firması ile yolluyorsunuz
Cevap: Merhabalar Trendyolexpress Aras Kargo ve Sürat Kargo ile çalışmaktayız.
Soru: mehraba makyaj yumak için kulanıla bilirmi?
Cevap: Suya dayanıklı makyajı çıkarmaz. Başka bir temizleyici ile temizleyip daha sonra bununla yıkamanızı tavsiye ederiz.
Soru: merhaba toptan satış siye var mi
Cevap: Merhaba efendim Trendyol Belilrlediği Maksimum Sayıda alınıyor
Soru: Merhaba hangi kargo
Cevap: MERHABA ÜRÜNLERİMİZ AYNI GÜN SURAT KARGO İLE GÖNDERİLMEKTEDİR.
Soru: siyah nokta ve sivilceler için hangisini almalıyım
Cevap: Bu ürünü alabilirsiniz,yüzünüzü yumuşatır ve sorunlu bölgeler için ideal kullanımı vardır
Soru: 11 buçuk yaş kullanabilir mi oğlum istiyor
Cevap: İlk defa böyle bir soru geldi nivea müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiz
Soru: her cilt tipi için uygun mu?
Cevap: Cilt tipi icin normal ciltler belirtiliyor efendim uygundur
Soru: 12 yaş için uygunmudur?
Cevap: Urunun yaş kısıtlaması yoktur. Lakin gelişme çağında olduklarından günde 1 kereden fazla kullanmamasını tavsiye ediyoruz.
Soru: değerlendirmelerin olduğu yere gönderdim bakarsanız sevinirim
Cevap: Orada isim olarak gözükmüyor ***** ***** şeklinde gözüküyor size zahmet buradan paylaşmanız mümkün müdür
Soru: paketleme sağlam yapılıyor değilmi bir sıkıntı çıkmaz
Cevap: Merhaba, Depo birimimize bilgi verilmiş olup, ürünün paketlenmesinde hassasiyet gösterileceğine emin olabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,
Soru: kaç günde bir kullanmalıyız
Cevap: Merhabalar efendim günlük kullanıma uygundur efendim sağlıklı günler dilerim
Soru: Merhaba, 12-13 yaş için uygun mudur?
Cevap: Merhaba efendim yüz temizleme ürünü o size kalmış bir şey kullandırırım kullandırmamak iyi günler dilerim
Soru: Merhabalar ürün hangi şehirden gönderilecek
Cevap: Adana efendim
Soru: Merhaba hangi kargoyla yolluyorsunuz
Cevap: Aras kargo
Yüz Yıkama Köpüğü Canlandırıcı Lotus Çiçeği içeren Yüz Temizleyici 150ml Normal Cilt Görseller
Yüz Yıkama Köpüğü Canlandırıcı Lotus Çiçeği içeren Yüz Temizleyici 150ml Normal Cilt En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Yüz Yıkama Köpüğü Canlandırıcı Lotus Çiçeği içeren Yüz Temizleyici 150ml Normal Cilt Güncel Fiyatı 90.88 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Yüz Yıkama Köpüğü Canlandırıcı Lotus Çiçeği içeren Yüz Temizleyici 150ml Normal Cilt Kullanıcı Yorumları Nasıl?
Yüz Yıkama Köpüğü Canlandırıcı Lotus Çiçeği içeren Yüz Temizleyici 150ml Normal Cilt Hakkında yaklaşık 6086 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Yüz Yıkama Köpüğü Canlandırıcı Lotus Çiçeği içeren Yüz Temizleyici 150ml Normal Cilt Detaylı Açıklama
_x000D_
NIVEA Canlandırıcı Yüz yıkama köpüğü içeriğinde lotus çiçeği ve saf su bulunur.Etkili Yüz Temizleme: NIVEA yüz yıkama köpüğü, yumuşacık köpük formülü ve içeriğndeki saf su ve lotus çiçeği ile cildinizi derinlemesine temizler ve cildi nemlendirir.Yüz yıkama köpüğü cildi temizlerken kurutmazYumuşacık köpük formulü ile mükemmel bir yüz yıkama deneyimi yaşatırYüz temizleme köpüğü normal ciltler için uygundurCiltle uyumu dermatolojik olarak test edilmiştirGünlük yüz temizleme için uygundurNasıl Kullanılır?: Formül pompaya basıldığında anında köpüğe dönüşür. Köpüğü yüz yıkama aşamasında nazikçe masaj yaparak boyun ve dekolte bölgesine uygulayın. Suyla durulayın.NIVEA Bakım Güvencemiz: 110 yıllık cilt bakım uzmanlığımız ile EN yüksek kalite standartlarına sahip içerikleri seçiyoruzEn iyi sonuç için cilt bakım rutini önerimiz: 1.Adım: NIVEA Canlandırıcı Yüz temizleme köpüğü ile yüzünüzü yıkayın. 2. Adım: NIVEA Canlandırıcı tonik ile temizleyin. 3.Adım: Cildinize uygun olan NIVEA Nemlendirici yüz bakım kremi ile nemlendirin
Yüz Yıkama Köpüğü Canlandırıcı Lotus Çiçeği içeren Yüz Temizleyici 150ml Normal Cilt Ürününün Satıcısı, NIVEA Yüz Yıkama Köpüğü Canlandırıcı Lotus Çiçeği içeren Yüz Temizleyici 150ml Normal Cilt ürününü 90.88 Tl'den Satılmaktadır.
Yüz Yıkama Köpüğü Canlandırıcı Lotus Çiçeği içeren Yüz Temizleyici 150ml Normal Cilt Yorumlar Hakkında Bilgi
90.88 Tl ye satışta olan Yüz Yıkama Köpüğü Canlandırıcı Lotus Çiçeği içeren Yüz Temizleyici 150ml Normal Cilt Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6086 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Bittikçe stok yapıyorum
Tarih: 08 Nisan 2023
Yorum: 2 günde 1 kullanıyorum ciltteki ölü derileri temizliyor ve ferahlık veriyor. indirimde gördüğümde stokluyorum alın aldırın
İsim: Nurşah Ö.
Tarih: 03 Mart 2023
Yorum: mükemmel nivea favorim stok yapıyorum indirime girdikçe
İsim: M** C**
Tarih: 25 Ekim 2023
Satıcı: Rammar
Yorum: İndirimdeyken stoklanması gereken cilt bakım ürünlerinden biri bence.
Tarih: 19 Haziran 2022
Yorum: indirime girdikce stok, makyaj temizlemekte kullanıyorum kokusu da çok temiz
İsim: E** Ü**
Tarih: 30 Mart 2023
Yorum: Köpük formunda, ufak bezeler halinde sürseniz bile yüzünüze yeterli oluyor. Çok rahatlatıcı bir ferahlık bırakıyor. Yumuşak ve parlak oluyor. Ben sabah akşam kullanıyorum ama makyaj yapan biriyseniz makyajınızı temizledikten sonra da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ben çok memnun kaldım. Stok yapılacak ürünlerden birisi kesinlikle.
İsim: İrem B.
Tarih: 11 Nisan 2022
Yorum: ben çok memnun kaldım bu ürünü kullandıktan sonra yüzüm yumuşakcik oldu cildimde temizlik hissini alıyorum herkes tavsiye ederim
Tarih: 14 Nisan 2023
Satıcı: NUR KOZMETİK PARFÜMERİ
Yorum: fırsat buldukça stokluyorum
İsim: T** D**
Tarih: 26 Ocak 2024
Yorum: Bu Ürünü indirim oldukça stokluyorum harika ama cildi birazcık kuru bırakıyor ama ciltten cilde değişir
Tarih: 29 Şubat 2024
Satıcı: Ucuzabende
Yorum: yıllardır kullanıyorum. fiyatı görünce stok yaptim
İsim: B** T**
Tarih: 19 Mart 2022
Yorum: Ürünü çoktandır kullanıyorum indirimde görünce kaptım gitti harika birsey
İsim: Zübeyde K.
Tarih: 03 Ekim 2021
Yorum: İndirimden uygun fiyata aldım. Her zaman kullandığım ürün. Güzel
İsim: S** Y**
Tarih: 13 Şubat 2022
Yorum: Fazla söze gerek var mı yıllardır güvenle kullandığım her indirim zamanını değerlendirip özenle stokladığım bir ürün. Her şey için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
İsim: S** A**
Tarih: 26 Kasım 2023
Satıcı: Jemexo
Yorum: zaten severek kullandığım bir üründü indirimdeyke. aldım çok memnunum.kargi ve paketleme süper 24 saat olmadan elime ulaştı.tesekkurler..
İsim: e** m**
Tarih: 02 Mart 2023
Yorum: Sürekli kullandıgım bi ürün stok yaptım ayrıca paketleme iyiydi teşekkürler satıcıya
İsim: G** A**
Yorum: indirim sayesinde çok uyguna aldım teşekkürler
İsim: ö** G**
Tarih: 29 Kasım 2021
Yorum: Niveanin en güzel ürünlerinden biri uzun süredir kullanıyorum. köpüğü sayesinde cildi güzel temizliyor uzun dayaniyor ve cildi yumuşacık yapıyor herkese tavsiye ederim
Tarih: 26 Nisan 2022
Yorum: Hep stokladığım bi ürün çok memnunum
İsim: N** D**
Tarih: 05 Aralık 2023
Yorum: her zaman kullandigim bir urun. indirime girince aldim. yuzunuzu temizlerken yumusacik yapiyor
İsim: m** a**
Tarih: 03 Eylül 2024
Yorum: OĞLUM İÇİN ALMIŞTIM GAYET MEMNUN KALDI
Tarih: 09 Eylül 2024
Satıcı: Özhan Market
Yorum: çok beğendim yüzünüzü yumuşacık yapıyor bitince tekrar alicam
Yorum: Sorunsuz elime ulaştı paketleme iyiydi teşekkür ederim NİVEA
İsim: Fatma K.
Tarih: 01 Eylül 2024
Yorum: çok güzel özenle paketlenmiş
İsim: Ceren K.
Tarih: 20 Mart 2022
Yorum: Severek kullandimgim bı üründü sorunsuz elime ulaştı teşekkürler trendyol
Tarih: 23 Ocak 2023
Yorum: Güzel bir ürün cildi kurutmadan temizliyor bittikçe alıyorum.
İsim: M** P**
Tarih: Elite Üye
Beden: 01 Aralık 2022
Satıcı: İkoncan
Yorum: indirimden aldım çok uyguna geldi sürekli kullandığım ürün
İsim: C** D**
Tarih: 07 Şubat 2024
Satıcı: ESBM SÜPERMARKET
Yorum: zaten herkesin bildiği bı ürün ben indirimde aldım 17 liraya almak için indirimi bekleyin derim
İsim: B** A**
Tarih: 01 Şubat 2022
Yorum: paketleme harika sadece geç geldi o kadar ama onun dışında stoklanmasi gerekenlerden kesinlikle
İsim: s** k**
Tarih: 19 Mayıs 2023
Yorum: güzel
İsim: seçil y.
Tarih: 06 Ocak 2023
Yorum: cildimi kurutmadan güzel temizliyor artık favorimdir
İsim: C** Ç**
Tarih: 17 Ekim 2022
Yüz Yıkama Köpüğü Canlandırıcı Lotus Çiçeği içeren Yüz Temizleyici 150ml Normal Cilt Merak Edilenler
Soru: merhaba ben ürün kullandım ama yüzüm kızardı bu ne anlama geliyor ve ne yapabilirim
Cevap: Merhaba, ürünün üretici firması ile iletişime geçmenizi önerir, sağlıklı günler dileriz.
Soru: çocuklar için uygun mu
Cevap: Merhaba efendim Yetişkinler için uygundur
Soru: mrhb yağlı ciltlere uygunmudur.
Cevap: evet yanlış ciltler için uygundur
Soru: Pembe rengi ile farkı nedir
Cevap: Merhaba değerli üyemiz, pembe olan yatıştırıcı modeli kuru ciltler içindir. Mavi olan ise, Canlandırıcı Normal ciltler içindir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: hangi kargo ile gönderim yapılıyor?
Cevap: Merhaba, Trendyol Express ile gönderim yapıyoruz. İyi akşamlar dileriz.
Soru: 112 nasıl bi fiyat Allah aşkına el insaf
Cevap: Mrb malesef enflasyon kaynaklıdır efendim
Soru: Hangi kargo firması ile yolluyorsunuz
Cevap: Merhabalar Trendyolexpress Aras Kargo ve Sürat Kargo ile çalışmaktayız.
Soru: mehraba makyaj yumak için kulanıla bilirmi?
Cevap: Suya dayanıklı makyajı çıkarmaz. Başka bir temizleyici ile temizleyip daha sonra bununla yıkamanızı tavsiye ederiz.
Soru: merhaba toptan satış siye var mi
Cevap: Merhaba efendim Trendyol Belilrlediği Maksimum Sayıda alınıyor
Soru: Merhaba hangi kargo
Cevap: MERHABA ÜRÜNLERİMİZ AYNI GÜN SURAT KARGO İLE GÖNDERİLMEKTEDİR.
Soru: siyah nokta ve sivilceler için hangisini almalıyım
Cevap: Bu ürünü alabilirsiniz,yüzünüzü yumuşatır ve sorunlu bölgeler için ideal kullanımı vardır
Soru: 11 buçuk yaş kullanabilir mi oğlum istiyor
Cevap: İlk defa böyle bir soru geldi nivea müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiz
Soru: her cilt tipi için uygun mu?
Cevap: Cilt tipi icin normal ciltler belirtiliyor efendim uygundur
Soru: 12 yaş için uygunmudur?
Cevap: Urunun yaş kısıtlaması yoktur. Lakin gelişme çağında olduklarından günde 1 kereden fazla kullanmamasını tavsiye ediyoruz.
Soru: değerlendirmelerin olduğu yere gönderdim bakarsanız sevinirim
Cevap: Orada isim olarak gözükmüyor ***** ***** şeklinde gözüküyor size zahmet buradan paylaşmanız mümkün müdür
Soru: paketleme sağlam yapılıyor değilmi bir sıkıntı çıkmaz
Cevap: Merhaba, Depo birimimize bilgi verilmiş olup, ürünün paketlenmesinde hassasiyet gösterileceğine emin olabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,
Soru: kaç günde bir kullanmalıyız
Cevap: Merhabalar efendim günlük kullanıma uygundur efendim sağlıklı günler dilerim
Soru: Merhaba, 12-13 yaş için uygun mudur?
Cevap: Merhaba efendim yüz temizleme ürünü o size kalmış bir şey kullandırırım kullandırmamak iyi günler dilerim
Soru: Merhabalar ürün hangi şehirden gönderilecek
Cevap: Adana efendim
Soru: Merhaba hangi kargoyla yolluyorsunuz
Cevap: Aras kargo
Yüz Yıkama Köpüğü Canlandırıcı Lotus Çiçeği içeren Yüz Temizleyici 150ml Normal Cilt Görseller
Yüz Yıkama Köpüğü Canlandırıcı Lotus Çiçeği içeren Yüz Temizleyici 150ml Normal Cilt En Uygun Satış Linki
NIVEA Canlandırıcı Yüz Yıkama Köpüğü 150ml, Derinlemesine Temizleme, Nemlendirici, Normal Ciltler Fiyatı, Yorumları - Trendyol
NIVEA Canlandırıcı Yüz Yıkama Köpüğü 150ml, Derinlemesine Temizleme, Nemlendirici, Normal Ciltler yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.