Wt45w41str Iq500 8 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim-

Seray

Bilgili
Wt45w41str Iq500 8 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Tavsiye Eder Misiniz?
Wt45w41str Iq500 8 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Güncel Fiyatı 32998.9 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Wt45w41str Iq500 8 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Alanlar Memnun Mu?

Wt45w41str Iq500 8 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .

Wt45w41str Iq500 8 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Teknik Detaylar

_x000D_
SelfCleaning Condenser™: Kendi kendini temizleyen kondenser ile manuel temizliğe gerek kalmaz ayrıca enerjiden tasarruf etmenizi sağlar. _x000D_
40 dakika hızlı kurutma programı. _x000D_
Spor ve outdoor giysileri gibi farklı kumaş türleri için özel programlar. _x000D_
Sensör kontrollü otomatik kurutma ile çamaşırların fazla kurutulularak çekmesi önlenir. _x000D_
Boyutlar(Y x Gx D): 84.2 x 59.8 x 59.9 cm_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Kendi kendini temizleyen selfCleaning Condenser _x000D_
_x000D_
Her kurutma devri sırasında, kondenser otomotik olarak etkin bir şekilde temizlenir. Birçok kez. Sonuç: Enerji tüketimini sürekli olarak son derece düşük tutan kumaş tiftiğinden arınmış bir kondenser._x000D_
Siemens'ten ilk 40 dakikalık kurutma programı: Süper kısa 40'. _x000D_
_x000D_
Süper kısa 40' yıkama programı ile yıkanan çamaşırlar, optimum ısı kontrolü ve özelleştirilmiş soğuma süreci sayesinde yalnızca 40 dakika içerisinde mükemmel bir şekilde kuruyacak._x000D_
Nazikçe ve hassasça kurutur: autoDry. _x000D_
_x000D_
Çamaşırın çok ısınmasını ya da eşitsiz kurumayı önlemek için, sensörler ısıyı ve nemi hassas bir şekilde ölçer ve kontrol eder. Böylece çamaşırlarınız, daha az enerji tüketimi ve ütüleme zamanı ile nazikçe ve hassas bir şekilde kurutulur. Kusursuz._x000D_
_x000D_

Wt45w41str Iq500 8 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Siemens Wt45w41str Iq500 8 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi ürününü 32998.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Wt45w41str Iq500 8 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Yorum Ve Değerlendirmeler
32998.9 Tl ye satışta olan Wt45w41str Iq500 8 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1

Yorum: Ürün sorunsuz geldi. Teşekkürler. Dolap kuruluğunda pamuklularda hafifnemli kalıyor. Extra kuruda başarılı. Sürekli su boşaltmak zorundakalıyorum. Küçülme sorunu hiç olmadı. Extra kuruda daha kırışık çıkıyor.Hayatımı kolaylaştırdı.
İsim: A** K** A**
Tarih: 03 Temmuz 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Rakipsizfiyat

Yorum: İyi ki almışım çok ama çok memnunum siemens kalitesi şaşmıyor.Çamaşırlarımda herhangi bi çekme küçülme de olmadı
İsim: f** h**
Tarih: 28 Kasım 2023
Satıcı: BEYAZ EŞYA MARKET

Yorum: Çok memnunum
İsim: N** A**
Tarih: 10 Aralık 2021
Satıcı: Ekoyeri

Yorum: Çok memnunum iyi ki almışım çamaşır asacak yerim yoktu evin içindekurutmak zorunda kalıyordum artık bu dertten kurtuldum aşırı bi sesi yokfermuarlı şeyler çat çat fazla ses çıkartıyor sadece. Nevresimlerikırıştırıyor Ferdi çevremdekiler ama katlayıp atınca o sorun dakalmıyor. Teslimatı kurulumu hepsi iyiydi. Pamuklu dolap kuruluğunaatıyorum hassasDevamını Oku
İsim: M** K** ç**
Tarih: 14 Mayıs 2024
Satıcı: Argos Elektronik

Yorum: henüz ürünün özelliklerini tam olarak çözemediğim için beklediğim verimialamadım;ileride yorumumu güncelliyebilirim
İsim: **** ****
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Ocak 2022
Satıcı: ELECTRO BEYAZ SHOP

Yorum: Sormama rağmen teşhir ürünü göndermiş satıcıyı tavsiye etmiyorumpaketleme çok kötü kapak kırık mecburen iade ettik maalesef kullanamadık..
İsim: isa Y.
Tarih: 20 Ocak 2024
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ

Wt45w41str Iq500 8 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: Merhaba, teşhir ürünü değil degil mi?
Cevap: Merhaba, sıfır fabrikasyondur.

Soru: Merhaba ürün stokta varmı acaba
Cevap: merhaba stokta var

Soru: merhaba çamaşır makinem Arçelik 10kg...siemens iq500 almak istiyorum ama kurulum olmaz yazmışsınız çamaşır makinem dolap içinde ve üst kısmında raf mevcut yinede kurulum olmaz mi
Cevap: Servis insiyatifindedir. Farklı marka üstüne kurulum normalde kabul edilmez. Servisle görüşmeniz gerekir.

Soru: Yorgan battaniye kuruturmu kazanı genişmi
Cevap: EVET 8 KG ÜRÜN

Soru: meraba mus bulanika kurulum varmi
Cevap: Merhaba efendim. Bu konuda en doğru bilgiyi almak için markanın müşteri hizmetlerine ulaşmanızı tavsiye ederiz.

Soru: Rengi gri mi?
Cevap: Merhabalar,evet efendim.

Soru: 410TR İLE 41STR Arasındaki fark nedir acaba ?
Cevap: İnox renkte olanı efendim

Soru: Merhabanı makine ısı pompalı mı acaba?
Cevap: Merhaba,iQ500 Isı Pompalı Kurutma Makinesidir.

Soru: Merhabalar! Filtrelerini kendimiz temizleyebiliyor muyuz bu modelde? Senelik servise gerek var mı? Teşekkür ederim
Cevap: Değerli Müşterimiz, böyle bir bilgiye maalesef ki sahip değiliz. Detaylı bilgiyi üretici firmadan edinebilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: utu programı varmi
Cevap: Kırışıklık önleme programı mevcut efendim

Soru: Su gideri gerekiyor mu yoksa normal bir odaya kurulum olur mu?
Cevap: Merhabalar efendim su giderine ihtiyaç yoktur su haznesine suyu depoluyor siz onu boşaltıyor sunuz

Soru: merhaba bu ürün için tesisata gerek var mı ? gider için
Cevap: Hayır efendim. Çekmecesinde biriken hav ve suyu boşaltabiliyorsunuz.

Soru: Meraba 10 kiloluk varmi acaba
Cevap: Merhaba, Sadece 8 kg mevcut efendim.

Soru: Ürünle ilgili soru sorduktan sonra fiyat artırmışsınız ama bu hiç etik değil.
Cevap: Merhaba, ürün maliyetine göre stok bittikçe fiyatı güncellenmektedir.

Soru: 9kg olanı mevcut mu
Cevap: Merhaba, 9 kg şuan stoklarımızda mevcut değil. Haftaya stoklarımıza yeni modeller gelecektir. Takipte kalmanızı rica ederiz.

Soru: garanti kapsamına giriyor dimi
Cevap: Merhabalar,tabiki efendim.

Soru: Arçelik çamaşır makinesi 8 kg üstüne kurulum olur mu ?
Cevap: Sadece siemens bosch ve profilo üzerine olur efendim siemens üzerine olmaz

Soru: Merhaba ürün teşhir ürünü mü sıfır mı acaba ..
Cevap: Merhaba , sıfır kapalı kutu olarak tarafınıza gönderilecektir efendim teşhir ürünü satışı yapmıyoruz

Soru: Merhaba çamaşır makinamızda siemens ara takma kiti varta birleştirme oda dahil mi fiyata?üst üste koyacağızda
Cevap: Merhabalar,değil efendim.

Soru: 9 kg camarıs makinesi için kaç kg kurutma makinesi almam gerekir üst üste koyacağım düşünülürse
Cevap: Merhaba, aynı kg da amanız uygun olur.

Wt45w41str Iq500 8 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Wt45w41str Iq500 8 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki