Wqg241a0tr 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Fiyatına Göre Alınır Mı-

Gulfem

Bilgili
Wqg241a0tr 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Alanlar Memnun Mu?
Wqg241a0tr 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Şimdiki Fiyatı Ile 24299.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Wqg241a0tr 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

Wqg241a0tr 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 193 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Wqg241a0tr 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Açıklama Ve Özellikler

Wqg241a0tr 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Bosch Wqg241a0tr 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi ürününü 24299.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Wqg241a0tr 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Kullanıcı Yorumları
24299.0 Tl ye satışta olan Wqg241a0tr 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
193 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Son derece hızlı bir şekilde elimize ulaştı. Ege Shop mağazası hem enuygun fiyatı sundu hem de en hızlı şekilde kargoladı. Satış sürecinde deher türlü sorumuzu cevapladı. Kesinlikle tavsiye ederim. Makineyiyorumlarına bakarak aldım, pişman olacağımı zannetmiyorum asla.
İsim: Erol Ş.
Tarih: 14 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ege shop

Yorum: Nakliye dahil her şey çok güzel di.Tesekkur ederiz
İsim: E** Ç**
Tarih: 13 Ağustos 2024
Satıcı: Aslanbey DTM

Yorum: ürün hızlı ve sağlam şekilde ulaştı kurulumu yapıldı deneyimlerimi birazdaha kullandıktan sonra yazarım şu an sorunsuz çalışıyor teşekkürler
İsim: Ü** Ç**
Tarih: 22 Temmuz 2024
Satıcı: Derya Home

Yorum: Güvenerek alabilirsiniz satıcı ayrıca çok ilgilendi servis te çok hızlıteşekkür ederim ilk defa boch kullanıyoruz ama çok memnunum
İsim: m** a**
Tarih: 10 Temmuz 2024
Satıcı: Yabeda

Yorum: iyiki almışım çamaşır asmaya son
İsim: Y** H**
Tarih: 03 Haziran 2024

Yorum: Üründen gayet memnunum kurutma makinesi hanımlar için büyük kolaylıkimkanı olan kesin alsın.Yalnız git gide fiyat düşüyor yaz ayları geldiğiiçin sanırım. Bir arkadaşım bayiden 15 bine aldı. İnternetten almakdışında imkanı olanlar şehrinde bosh olanlar bence bir bayiye deuğrayın. Ben aldıktan sonra bin tl burada düşmüş ben 21 e aldım.
İsim: c** k**
Tarih: 25 Mayıs 2024
Satıcı: KARDA

Yorum: Siparişim çok hızlı bir şekilde teslim edildi, ardından servis başvurusuyaptım ve aynı gün servis gelip kurulumu yaptı. Çok memnunumkıyafetlerde hiç çekme küçülme olmadı, almayı düşünenlere tavsiyeederim. Ben aldıktan sonra fiyatın düşmesi biraz üzdü.
İsim: M** A**
Tarih: 22 Nisan 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: Tasima hızlıydı, saglam bir sekilde ulaştı, ürün çok başarılı alın aldırın
İsim: G** G**
Tarih: 22 Şubat 2024
Satıcı: Land of Shopping

Yorum: Çok memnunum iyi ki almışım geç bile kalmışım programları deneye deneyeöğreniyorum kolay ve pratik satıcıda çok ilgili çok teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 18 Şubat 2024

Yorum: Hızlı ve Sağlam teslimat sağlandı. Bosch hemen kurulumunu yaptı.
İsim: Hüseyin U. İ.
Tarih: 15 Şubat 2024

Yorum: Sorunsuz hızlı bir şekilde elime ulaştı iyi ki almışım alın aldırın🫶🏻
İsim: A** D**
Tarih: 08 Şubat 2024

Yorum: çok memnunuz iyi ki almışız
İsim: B** Y**
Tarih: 09 Ocak 2024
Satıcı: beyazkalite

Yorum: Trendyoldan daha önce beyaz eşya almamıştım ama sorunsuz geldi alacakolanlarla tecrübemi paylaşmak isterim. Ürün gayet güzel artık evin içineçamaşır asmıyorum ayrıca kıyafetlerden çıkan tozlardan da kurtuldum çokbüyük rahatlık çamaşır makinasından alıp kurutmaya koyuyorum kuru birşekilde çıkıyor hiç düşünmeyin derim kullanımı çok kolay. ResimlerdekDevamını Oku
Tarih: 02 Temmuz 2023

Yorum: 3 aydır kullanıyorum ve herkesin dediği gibi neden daha önce almamışımdediğim bir urun oldu 😊 çok çok memnunum tabiki bosch kalitesi 👌
İsim: S** P**
Tarih: 27 Nisan 2023
Satıcı: Land of Shopping

Yorum: Beğendık. Sağlam geldı. Alerjık ıldugum ıcın aldım. Toz topladıgı ıcın..Ama tek parça için kurutma süresıde bıraz uzun. Çalısırken eger azçamaşır varsa otomatık süre kısalıyor.Bosch kalıtelı olduğu ıcın aldık.Bakalım uzun vadede nasıl randıman alacağız. Balkona koyduk. Alanlarafikir olsun.Kullanıyorum güncellleme: Memnunn kaldıkçamaşırlık aç kapadeDevamını Oku
İsim: N** T**
Tarih: 15 Mart 2023
Satıcı: revnaonline

Yorum: Ürün 1 haftada elime ulaştı servisi aradım aynı gün geldi 3. Kezçalıştırıyorum mükemmel gerçekten ger eve lazım
İsim: Ç** K**
Tarih: 13 Şubat 2023
Satıcı: GALİP YAZICI

Yorum: sorunsuz geldi çok iyi makina
İsim: m** m**
Tarih: 22 Ocak 2023

Yorum: sorunsuz alışveriş oldu teşekkürler
İsim: M** Ö**
Tarih: 09 Ocak 2023

Yorum: muhteşemmm bi makine iyiki almışım ayın 9 unda sipariş girdim 15 desorunsuz bi şekilde bana ulaştı servis tarafından dün kurulumu yapıldıhiç bir deformasyonu yok harika herşeyiyle çok kaliteli kurulur kurulmazdenememi yaptım ve sonuç efsane çamaşırlarım ütülü gibi oldu kırışmayapmadı iyiki almısım enerji tüketimi olarak bilmiyorum ama çok bi farkolDevamını Oku
İsim: b** k**
Tarih: 18 Kasım 2022

Yorum: Kesinlikle tavsiye ederim kargoda sorun yaşamadım servis hemen gelipkurdu ben çok araştırdım iyisi bunu almışım
İsim: Y** T**
Tarih: 23 Ekim 2022

Yorum: Ürün bana haftalardır ulaşmadı gelmedi ve teslim edilmedi!!!! Teslimalamadığım afaki bir kurutma makinesinin bana teslim edilmiş görünmesive ödeme iadesi alamayışım sebebiyle bu platformdan böyle büyük beyazeşya almanızı asla önermem!!!!
İsim: evdekigastronom
Tarih: Fenomen
Beden: 03 Ekim 2024
Satıcı: Derya Home

Yorum: Gayet güzel ve kullanışlı
Tarih: 02 Ekim 2024
Satıcı: Mustafa Kırotu

Yorum: çok güzel çok beğendim
İsim: G** P**
Tarih: Elite Üye
Beden: 01 Ekim 2024

Yorum: Kargo hızlıydı, ürünü geldiğinde cuma günüydüpazartesi günüservisçağırdık geldiler kurulumu yaptılar. Güzelduruyor. Programlarıçok.Henüz kullanmadım. Umarım kullanınca da memnun kalırım.
İsim: B** Y**
Beden: 01 Ekim 2024

Yorum: Ürünü daha kullanmaya başlamadım çünkü 6 gündür kurulumu yapılmadı dahaservisi bekliyoruz
İsim: S** S**
Beden: 24 Eylül 2024

Yorum: Kargolama iyi. Ürünü ise tavsiye üzerine aldım. İlk denemeyi de yaptımgayet güzel bir iş çıkardı. Tavsiye ederim.
İsim: ZELİHA Y.
Tarih: 23 Eylül 2024

Yorum: Servis kurulumu yaptı. Akşam kullandık. Sonuç mükemmel. Kesinliklegereksiz bir makine değil. İmkanı olan alsın, aldırsın. Borusan Lojistikgibi işini harika yapan firmayla çalıştığı için satıcıya teşekkür ederim.
İsim: B** Ş**
Tarih: 20 Eylül 2024

Yorum: Gayet güzel çalışıyor
İsim: N** A**
Tarih: 20 Eylül 2024
Satıcı: Mustafa Kırotu

Yorum: Hemen geldi kargo ewe çıkardı, serwisi aradığımız gibi geldi kurulumyaptı, ürünü kullananların tavsiyesiyle aldım
İsim: g** Y**
Tarih: 19 Eylül 2024

Yorum: memnunum yorum yapmak için kullanmayı bekledim 3 aydır kullanıyorumsadece içinde ışık isteyenler için ışığı yok onun dışında küçültme gibibir sorun yaşamadım aşiri bir sesi yok
İsim: M** A**
Tarih: 17 Eylül 2024
Satıcı: ege shop

Wqg241a0tr 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: Merhaba arcelik marka camasir makinesi üzerine kurulum yapılıyor mu?
Cevap: Yapılamıyor bosch ürünü olması gerekiyor

Soru: Ürün 6 serisi midir?
Cevap: Evet seri 6 dır

Soru: seri kaç acaba
Cevap: Merhaba Seri 6

Soru: Ürünün yoğuşmalı olduğunu nasıl anlıcaz
Cevap: bu ürün ısı pompalı

Soru: seri 4 ile seri 6 arasındaki fark nedir?
Cevap: Seri 6 da kendini temizleyen kondanser vardır.

Soru: iyi günler ürünü hangi firma ile gönderiyorsunuz
Cevap: Merhaba, horoz lojistik ile gönderim sağlanmaktadır.

Soru: merhaba makina geldiginde kurulumu nasil oluyor acaba servis geliyormu ucretsiz kurulum yapiyormu bizmi aramaliyiz bilgi verirmisiniz
Cevap: Merhaba, ücretsiz kurulum oluyor. Biz servisi yönlendiriyoruz.

Soru: merhaba gri rengi var mı aynu özellikler
Cevap: Şuanda mevcut değil efendim

Soru: Merhaba Ariston çamaşır makinası üzerine kurulum yapılıyor mu
Cevap: Merhaba, yapılmaz.

Soru: merhaba bu uründe havalandırma varmı hangi programda havalandırma yapabiliriz
Cevap: Merhabalar havalandırma özelliği bulunmuyor

Soru: Nereden gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Trabzondan

Soru: merhabalar Profilo 9 kiloluk çamaşır makinesinin üzerine sizden aldığım 9 kiloluk Bosch kurutma makinesi konur mu aradaki aparatı servis getiriyor mu ücretsiz
Cevap: Doğru bilgi için bosch servis merkezleri uzerinden destek almanızı rica ederiz efendim

Soru: merhaba 7 kg başka marka çamaşır makinem var çamaşır ve kurutma mak dolabı olduğunda kurulum yapılabilir mi?
Cevap: Mwrhaba, dolap olduğu sürece sıkıntı olmaz. Temas ederek üst üste kurulmaz sadece.

Soru: Merhaba Altuğ 10 kg üzerine kurulum yapılabiliyor mu
Cevap: Üzerine aparatla birleştirmek isterseniz yapmazlar ama arada raf yada baska bişey varsa yaparlar

Soru: Görseldeki ürün doğru mu şu anda düzeltmeye yapıldı mı acaba? Daha önceden sorun varmış sanırım bu konuda
Cevap: Ürün kodu WQG241A0TR dir. Ürün özelliklerini buradan değil resmi web sitesinden kontrol ediniz.

Soru: ürünü hangi şehirden gönderiyorsunuz Bocsh 9 kg seri 6 çamaşır makinesinin üstüne kurulum olur mu
Cevap: Merhaba, Konya’dan, kurulur.

Soru: hangi ildesiniz?
Cevap: Adana'dan gönderim yapılmaktadır.

Soru: Serie 4 mü 6 mı acaba
Cevap: 4 dür abi

Soru: Merhaba 4 mü 6 serisi mi?
Cevap: Merhaba, Serie 6 modelidir.

Soru: arçelik çamaşır makinesi üzerine kurulum olurmu
Cevap: Merhaba, Bosch marka kurutma makineleri sadece bosch, siemens ve profilo marka çamaşır makinelerinin üzerine kurulum yapılmaktadır. Yetkili servis ara aparatı kendi getirip ücretsiz takmaktadır.

Wqg241a0tr 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

Wqg241a0tr 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki