Cansu
Bilgili
Wq41g2c0tr 9 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Fiyatına Göre Alınır Mı?
Wq41g2c0tr 9 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Mevcut Fiyatı 24000.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Wq41g2c0tr 9 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Kullanıcı Yorumları Nasıl?
Wq41g2c0tr 9 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Wq41g2c0tr 9 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Ürün Bilgisi
Wq41g2c0tr 9 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Siemens Wq41g2c0tr 9 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi ürününü 24000.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Wq41g2c0tr 9 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Ürün Hakkındaki Yorumlar
24000.0 Tl ye satışta olan Wq41g2c0tr 9 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Çok güzel
İsim: N** D**
Tarih: 14 Kasım 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: sandıkçı ticaret
Yorum: ürünün normalden 5 bin tl fazla olması dışında problem yok
İsim: Kayahan o.
Tarih: 24 Şubat 2024
Yorum: Ürünü satin aldiktan hemen sonra yetkili satici firma beni arayarakbilgilendirdi montajina dek ilgilendi sagolsun cok memnunum firmadanurununun arkasinda,birkac kez kurutma yaptik gayet basarili,kiyafetlerdeki toz ve kirleri filtresine aliyor yumusatici kullanmisgibi kurutma sonrasi camasirlar yumusacik cikti (yumusatici kullanmayibirakcaz) eşim icDevamını Oku
İsim: Veysel G.
Tarih: 27 Ocak 2024
Satıcı: AKNİSAN DAYANIKLI TÜKETİM
Yorum: Siemens farkı belli oluyor kaliteli bir ürün.
İsim: Murat T.
Tarih: 15 Ekim 2023
Satıcı: BEYAZ EŞYA MARKET
Yorum: Ürün ve satıcıdan yana bir şikayetim yok ama gönderdikleri kargo bayaabir sıkıntılı defalarca arayıp şikayet ettikten sonra ancakgetirebildiler. Sonra da kata çıkarmayız dediler. Güç bela çıkarttırdık.Ama satıcı ilgili idi. Servis vs konularda yardımcı oldular.
İsim: F** G**
Tarih: 02 Eylül 2023
Satıcı: İNDİRİM RÜZGARIM
Yorum: satıcı çok ilgiliydi, telefonla bütün aşamalarda bilgi verdiler. horozlojistik personeli de makinamizi hızlı ve sağlam teslim etti. yarınmontajı yapılacak, süreç gayet sağlıklı işledi. Züleyha hanıma özellikleteşekkür ediyorum
İsim: G** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 26 Haziran 2024
Yorum: Satıcının iletişimi iyiydi ne sorulduysa hemen cevap verdi kullanımıkolay ve eve gerekli bir eşya olduğunu kullanmaya başlayınca daha iyi anladık
İsim: S** Y**
Wq41g2c0tr 9 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Merhaba simens 9 kilo çamaşır makınası üzerine konulabilirmi
Cevap: Tabi kuruluyor efendim
Soru: ısı pompalı olması ne işe yarıyor acaba
Cevap: Çamaşırlar ısı pompasının ürettiği ısı ile kurutmayı sağlıyor efendim.
Soru: Kapak dahik derinlik ne kadar
Cevap: Değerli Müşterimiz, böyle bir bilgiye maalesef ki sahip değiliz. Detaylı bilgiyi üretici firmadan edinebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba serilerde i500ile i700 arasında nasılbir fark vardır?
Cevap: Iq700 serisi home connect uygulamasi ile internette baglaniyor
Soru: merhaba, nerden gönderiyorsunuz?
Cevap: Merhaba cikislarimiz istanbuldan yapliyor
Soru: Hangi programı tazelemeye giriyor
Cevap: Değerli Müşterimiz, böyle bir bilgiye maalesef ki sahip değiliz. Detaylı bilgiyi üretici firmadan edinebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Nem sensörü var mı ?
Cevap: Merhaba İlgilendiğiniz üründe nem sensürü mevcuttur.
Soru: merhaba, teşhir ürün mü? sıfır mı?
Cevap: Merhaba urunlerimiz kapali kutudur
Soru: Wq41g200tr bu ürünle sizin sattiginiz ürün arasındaki fark nedir ve hangisi son çıkan hangisi kullanışlı hangisini önerirsiniz lütfen yardım eder misiniz
Cevap: Detaylı bilgiyi Siemens vs web sayfasına karşılaştırma yaparak öğrenebilirsiniz
Soru: Havalandırma özelliği var mı
Cevap: Detayybilgiyi Siemens çağrı merkezi'ni arayarak yardım alabilirsiniz
Soru: IQ300 ile arasındakı fark nedir acaba bu ürünün yani IQ500 ile hangisi üst model
Soru: merhaba bu ürün kondansitörü kendi temizleyen ürün mü bir de triko kıyafetler kurutuluyor mu acaba teşekkürler
Cevap: Merhaba detaylı bilgiye sahip değiliz detaylı bilgi için Siemens çağrı merkezi'ni arayarak yardım isteyiniz
Soru: iQ300 ile farkı nedir acaba?
Cevap: Iq300 içinde 2 3 model olabiliyor hangi ürünle karşılaştırmak istiyorsunuz kod söylerseniz daha net yardımcı oluruz
Soru: merhaba tambur aydınlatma var midir?
Cevap: Evet var efendim
Soru: Merhaba kaç tane kurutma programı var acaba bulamadım açıklamalarda ?
Soru: Program bittikten sonra kapak açılana kadar belli aralıklarla kazan dönüyor mu
Cevap: Detaylı bilgi için Siemens Müşteri Hizmetleri ile görüşebilirsiniz
Soru: Kazan alinummu
Soru: Bosch 9 kilo çamaşır makinesi üzerine kurulum yapılıyormu
Cevap: merhaba evet yapılıyor
Soru: Nem sensörü var mı acaba
Cevap: MERHABA ÜRÜN NEM SENSÖRLÜDÜR.
Soru: Merhaba, bu ürün için stoklarınız güncel midir ve garanti süresi ne kadardır?
Cevap: EVET GÜNCEL VE 3 YIL GARANTİLİ ÜRÜN
Wq41g2c0tr 9 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Ürüne Ait Resimler
Wq41g2c0tr 9 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Wq41g2c0tr 9 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Mevcut Fiyatı 24000.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Wq41g2c0tr 9 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Kullanıcı Yorumları Nasıl?
Wq41g2c0tr 9 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Wq41g2c0tr 9 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Ürün Bilgisi
Wq41g2c0tr 9 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Siemens Wq41g2c0tr 9 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi ürününü 24000.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Wq41g2c0tr 9 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Ürün Hakkındaki Yorumlar
24000.0 Tl ye satışta olan Wq41g2c0tr 9 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Çok güzel
İsim: N** D**
Yorum: ürünün normalden 5 bin tl fazla olması dışında problem yok
İsim: Kayahan o.
Tarih: 24 Şubat 2024
Yorum: Ürünü satin aldiktan hemen sonra yetkili satici firma beni arayarakbilgilendirdi montajina dek ilgilendi sagolsun cok memnunum firmadanurununun arkasinda,birkac kez kurutma yaptik gayet basarili,kiyafetlerdeki toz ve kirleri filtresine aliyor yumusatici kullanmisgibi kurutma sonrasi camasirlar yumusacik cikti (yumusatici kullanmayibirakcaz) eşim icDevamını Oku
İsim: Veysel G.
Tarih: 27 Ocak 2024
Yorum: Siemens farkı belli oluyor kaliteli bir ürün.
İsim: Murat T.
Tarih: 15 Ekim 2023
Yorum: Ürün ve satıcıdan yana bir şikayetim yok ama gönderdikleri kargo bayaabir sıkıntılı defalarca arayıp şikayet ettikten sonra ancakgetirebildiler. Sonra da kata çıkarmayız dediler. Güç bela çıkarttırdık.Ama satıcı ilgili idi. Servis vs konularda yardımcı oldular.
İsim: F** G**
Tarih: 02 Eylül 2023
Satıcı: İNDİRİM RÜZGARIM
Yorum: satıcı çok ilgiliydi, telefonla bütün aşamalarda bilgi verdiler. horozlojistik personeli de makinamizi hızlı ve sağlam teslim etti. yarınmontajı yapılacak, süreç gayet sağlıklı işledi. Züleyha hanıma özellikleteşekkür ediyorum
İsim: G** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 26 Haziran 2024
Yorum: Satıcının iletişimi iyiydi ne sorulduysa hemen cevap verdi kullanımıkolay ve eve gerekli bir eşya olduğunu kullanmaya başlayınca daha iyi anladık
İsim: S** Y**
Wq41g2c0tr 9 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Merhaba simens 9 kilo çamaşır makınası üzerine konulabilirmi
Cevap: Tabi kuruluyor efendim
Soru: ısı pompalı olması ne işe yarıyor acaba
Cevap: Çamaşırlar ısı pompasının ürettiği ısı ile kurutmayı sağlıyor efendim.
Soru: Kapak dahik derinlik ne kadar
Soru: Merhaba serilerde i500ile i700 arasında nasılbir fark vardır?
Cevap: Iq700 serisi home connect uygulamasi ile internette baglaniyor
Soru: merhaba, nerden gönderiyorsunuz?
Cevap: Merhaba cikislarimiz istanbuldan yapliyor
Soru: Hangi programı tazelemeye giriyor
Soru: Nem sensörü var mı ?
Cevap: Merhaba İlgilendiğiniz üründe nem sensürü mevcuttur.
Soru: merhaba, teşhir ürün mü? sıfır mı?
Cevap: Merhaba urunlerimiz kapali kutudur
Soru: Wq41g200tr bu ürünle sizin sattiginiz ürün arasındaki fark nedir ve hangisi son çıkan hangisi kullanışlı hangisini önerirsiniz lütfen yardım eder misiniz
Cevap: Detaylı bilgiyi Siemens vs web sayfasına karşılaştırma yaparak öğrenebilirsiniz
Soru: Havalandırma özelliği var mı
Cevap: Detayybilgiyi Siemens çağrı merkezi'ni arayarak yardım alabilirsiniz
Soru: IQ300 ile arasındakı fark nedir acaba bu ürünün yani IQ500 ile hangisi üst model
Soru: merhaba bu ürün kondansitörü kendi temizleyen ürün mü bir de triko kıyafetler kurutuluyor mu acaba teşekkürler
Cevap: Merhaba detaylı bilgiye sahip değiliz detaylı bilgi için Siemens çağrı merkezi'ni arayarak yardım isteyiniz
Soru: iQ300 ile farkı nedir acaba?
Cevap: Iq300 içinde 2 3 model olabiliyor hangi ürünle karşılaştırmak istiyorsunuz kod söylerseniz daha net yardımcı oluruz
Soru: merhaba tambur aydınlatma var midir?
Cevap: Evet var efendim
Soru: Merhaba kaç tane kurutma programı var acaba bulamadım açıklamalarda ?
Soru: Program bittikten sonra kapak açılana kadar belli aralıklarla kazan dönüyor mu
Cevap: Detaylı bilgi için Siemens Müşteri Hizmetleri ile görüşebilirsiniz
Soru: Kazan alinummu
Soru: Bosch 9 kilo çamaşır makinesi üzerine kurulum yapılıyormu
Cevap: merhaba evet yapılıyor
Soru: Nem sensörü var mı acaba
Cevap: MERHABA ÜRÜN NEM SENSÖRLÜDÜR.
Soru: Merhaba, bu ürün için stoklarınız güncel midir ve garanti süresi ne kadardır?
Cevap: EVET GÜNCEL VE 3 YIL GARANTİLİ ÜRÜN
Wq41g2c0tr 9 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Ürüne Ait Resimler
Wq41g2c0tr 9 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki
Siemens Wq41g2c0tr 9 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Siemens Wq41g2c0tr 9 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.