Emine
Bilgili
WGA254Z0TR 10 Kg 1400 Devir A Enerji Sınıfı Beyaz Çamaşır Makinesi En Düşük Fiyat Nerede?
WGA254Z0TR 10 Kg 1400 Devir A Enerji Sınıfı Beyaz Çamaşır Makinesi Güncel Fiyatı 28999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
WGA254Z0TR 10 Kg 1400 Devir A Enerji Sınıfı Beyaz Çamaşır Makinesi Kullanıcılar Memnun Mu?
WGA254Z0TR 10 Kg 1400 Devir A Enerji Sınıfı Beyaz Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .
WGA254Z0TR 10 Kg 1400 Devir A Enerji Sınıfı Beyaz Çamaşır Makinesi Teknik Detaylar
WGA254Z0TR 10 Kg 1400 Devir A Enerji Sınıfı Beyaz Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Bosch WGA254Z0TR 10 Kg 1400 Devir A Enerji Sınıfı Beyaz Çamaşır Makinesi ürününü 28999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
WGA254Z0TR 10 Kg 1400 Devir A Enerji Sınıfı Beyaz Çamaşır Makinesi Ürün Hakkındaki Yorumlar
28999.0 Tl ye satışta olan WGA254Z0TR 10 Kg 1400 Devir A Enerji Sınıfı Beyaz Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9
Yorum: Çok güzel beğendim
İsim: Ş** D**
Tarih: 18 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Derya Home
Yorum: Çok güzel
İsim: **** ****
Tarih: 30 Mart 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: Çok güzel bir ürün. Fonksyonel olarak çok başarılı. Sevdim.
İsim: Cihan K.
Tarih: 28 Ağustos 2023
Satıcı: beyazkalite
Yorum: İhtiyacımı fazlasıyla karşılıyor eski makinam göre. tek eksisianlatıldığı kadar sessiz değil
İsim: Y** H**
Tarih: 13 Mart 2024
Yorum: 11 yıllık 1000devir 8kg bosch çamaşır makinesinden bu seriye geçtimfakat sanki tofas tan inip Mercedes e binmiş gibi fark var. Eski makinam1000devir Di bu 1400 devir olmasına rağmen inanılmaz derecede çok sessizçalışıyor. Çamaşırı önce tartiyor sonra akıllı yıkıyor. 1400 devirolduğu için Kurutma makinama artık daha az iş düşüyor. KesinlikletavsiyeDevamını Oku
İsim: s** o**
Tarih: 11 Aralık 2023
Satıcı: daily trend
Yorum: Ürün iki gün içinde adrese ulaştı. Memnun kaldım
İsim: s** i**
Tarih: 13 Aralık 2023
WGA254Z0TR 10 Kg 1400 Devir A Enerji Sınıfı Beyaz Çamaşır Makinesi Akıllarda Kalan Sorular
Soru: garanti suresi 7 yıl mı cidden ayrıca hangi kargo firmasiyla gelicek?
Cevap: urun garantısı 3 yıldır
Soru: Ürün 7 yıl garantili yazıyor doğru mudur?
Cevap: Merhabalar, ürünün 10 yıl motor garantisi 3 yıl tüm gövde garantisi vardır.
Soru: urun 84.5 ayak payi ile komple olcusu su mu?yoxsa 84.5 den ilave 1.5ayak oluyor?
Cevap: Merhaba komple 84,5 cm efendim
Soru: Merhaba 1200 ile 1400 devir arasındaki fark nedir?
Cevap: 1400 Devir motorlar 1200 Devir motorlara kıyasla daha güçlü ve daha dayanıklıdır efendim
Soru: Ben bu makinadan almak istiyorum ama kulanmiycam. acana kadar garanti devam edermi
Cevap: MERHABA EFENDİM, EVET GARANTİSİ DEVAM EDER.
Soru: Merhaba İdos özelliği var mı
Cevap: Merhaba hayır efendim.
Soru: Ürün ambalajlı kapalı paketmi sıfırmı ?
Cevap: Merhaba tüm ürünlermiz sıfır kapalı kutu gönderilmekte efendim
Soru: garantiyi bosch servis onaylamıyormu kurulum için bosch servisini ararsan kurmazmı
Cevap: 444 6 333 arayıp montaj kaydı oluşturabilirsiniz efendim
Soru: Merhabalar gri rengine baktım bulamadım var mı bunun gri rengi rica etsem kodunu atabilirmisin bakayım öyle karar vereyim
Cevap: Merhaba efendim. Ürün şuan satışta değildir o yüzden bulamamışsınızdır. Ürün kodu WGA252ZXTR
Soru: idos özelliği var mı
Soru: Çeyizlik almak istiyorum kurulumunu daha sonra yaptırabilir miyiz
Cevap: MERHABALAR EVET EFENDİM
Soru: Kütahya merkez gönderi var mı?
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: merhaba garantı süresi 7 yıl doğrumudur birde Bosch tarafından garantıli mi
Cevap: Merhaba cihaz garantisi3, motor garantisi 10 yıldır.Bosch Türkiye garantili efendim
Soru: Merhaba kurutma özelliği var mı
Cevap: merhaba hayır yoktur
Soru: Merhaba kurulum işini nasıl yapıyoruz; size mi ait kurulum ve ücreti var mı?
Cevap: 0 3 2 4 3 5 8 1 7 18 yarın gün içinde ararsanız servis kurulumu için ücretsiz servise kurulum sağlarız
Soru: gelecek ürün aynısı demi ekran gri olandan beyazdan değil
Cevap: merhaba ekrandaki gibidir efendim
Soru: i dos özelliği ne demek
Cevap: Merhabalar ı-dos özelliği deterjanın makinanın kendisi tarafından otomatik olarak alınmasına denir. Seçtiğiniz programa göre ne kadar deterjan ve yumuşatıcı alacağına kendisi karar verir.
Soru: Ürün sessiz mi çalışıyor?
Cevap: Merhaba Ses seviyesi:74 dB(A) re 1 pW
Soru: Alman üretimi mi ?
Cevap: Merhaba hayır yerli üretim efendim.
Soru: merhaba gider gerekiyor su tanki gerekiyor mu hazneli olur mu
Cevap: Merhaba gider gerekmektedir.
WGA254Z0TR 10 Kg 1400 Devir A Enerji Sınıfı Beyaz Çamaşır Makinesi Resim Galerisi
WGA254Z0TR 10 Kg 1400 Devir A Enerji Sınıfı Beyaz Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
WGA254Z0TR 10 Kg 1400 Devir A Enerji Sınıfı Beyaz Çamaşır Makinesi Güncel Fiyatı 28999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
WGA254Z0TR 10 Kg 1400 Devir A Enerji Sınıfı Beyaz Çamaşır Makinesi Kullanıcılar Memnun Mu?
WGA254Z0TR 10 Kg 1400 Devir A Enerji Sınıfı Beyaz Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .
WGA254Z0TR 10 Kg 1400 Devir A Enerji Sınıfı Beyaz Çamaşır Makinesi Teknik Detaylar
WGA254Z0TR 10 Kg 1400 Devir A Enerji Sınıfı Beyaz Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Bosch WGA254Z0TR 10 Kg 1400 Devir A Enerji Sınıfı Beyaz Çamaşır Makinesi ürününü 28999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
WGA254Z0TR 10 Kg 1400 Devir A Enerji Sınıfı Beyaz Çamaşır Makinesi Ürün Hakkındaki Yorumlar
28999.0 Tl ye satışta olan WGA254Z0TR 10 Kg 1400 Devir A Enerji Sınıfı Beyaz Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9
Yorum: Çok güzel beğendim
İsim: Ş** D**
Tarih: 18 Eylül 2024
Satıcı: Derya Home
Yorum: Çok güzel
İsim: **** ****
Tarih: 30 Mart 2024
Yorum: Çok güzel bir ürün. Fonksyonel olarak çok başarılı. Sevdim.
İsim: Cihan K.
Tarih: 28 Ağustos 2023
Satıcı: beyazkalite
Yorum: İhtiyacımı fazlasıyla karşılıyor eski makinam göre. tek eksisianlatıldığı kadar sessiz değil
İsim: Y** H**
Tarih: 13 Mart 2024
Yorum: 11 yıllık 1000devir 8kg bosch çamaşır makinesinden bu seriye geçtimfakat sanki tofas tan inip Mercedes e binmiş gibi fark var. Eski makinam1000devir Di bu 1400 devir olmasına rağmen inanılmaz derecede çok sessizçalışıyor. Çamaşırı önce tartiyor sonra akıllı yıkıyor. 1400 devirolduğu için Kurutma makinama artık daha az iş düşüyor. KesinlikletavsiyeDevamını Oku
İsim: s** o**
Tarih: 11 Aralık 2023
Satıcı: daily trend
Yorum: Ürün iki gün içinde adrese ulaştı. Memnun kaldım
İsim: s** i**
Tarih: 13 Aralık 2023
WGA254Z0TR 10 Kg 1400 Devir A Enerji Sınıfı Beyaz Çamaşır Makinesi Akıllarda Kalan Sorular
Soru: garanti suresi 7 yıl mı cidden ayrıca hangi kargo firmasiyla gelicek?
Cevap: urun garantısı 3 yıldır
Soru: Ürün 7 yıl garantili yazıyor doğru mudur?
Cevap: Merhabalar, ürünün 10 yıl motor garantisi 3 yıl tüm gövde garantisi vardır.
Soru: urun 84.5 ayak payi ile komple olcusu su mu?yoxsa 84.5 den ilave 1.5ayak oluyor?
Cevap: Merhaba komple 84,5 cm efendim
Soru: Merhaba 1200 ile 1400 devir arasındaki fark nedir?
Cevap: 1400 Devir motorlar 1200 Devir motorlara kıyasla daha güçlü ve daha dayanıklıdır efendim
Soru: Ben bu makinadan almak istiyorum ama kulanmiycam. acana kadar garanti devam edermi
Cevap: MERHABA EFENDİM, EVET GARANTİSİ DEVAM EDER.
Soru: Merhaba İdos özelliği var mı
Soru: Ürün ambalajlı kapalı paketmi sıfırmı ?
Cevap: Merhaba tüm ürünlermiz sıfır kapalı kutu gönderilmekte efendim
Soru: garantiyi bosch servis onaylamıyormu kurulum için bosch servisini ararsan kurmazmı
Cevap: 444 6 333 arayıp montaj kaydı oluşturabilirsiniz efendim
Soru: Merhabalar gri rengine baktım bulamadım var mı bunun gri rengi rica etsem kodunu atabilirmisin bakayım öyle karar vereyim
Cevap: Merhaba efendim. Ürün şuan satışta değildir o yüzden bulamamışsınızdır. Ürün kodu WGA252ZXTR
Soru: idos özelliği var mı
Soru: Çeyizlik almak istiyorum kurulumunu daha sonra yaptırabilir miyiz
Cevap: MERHABALAR EVET EFENDİM
Soru: Kütahya merkez gönderi var mı?
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: merhaba garantı süresi 7 yıl doğrumudur birde Bosch tarafından garantıli mi
Cevap: Merhaba cihaz garantisi3, motor garantisi 10 yıldır.Bosch Türkiye garantili efendim
Soru: Merhaba kurutma özelliği var mı
Cevap: merhaba hayır yoktur
Soru: Merhaba kurulum işini nasıl yapıyoruz; size mi ait kurulum ve ücreti var mı?
Cevap: 0 3 2 4 3 5 8 1 7 18 yarın gün içinde ararsanız servis kurulumu için ücretsiz servise kurulum sağlarız
Soru: gelecek ürün aynısı demi ekran gri olandan beyazdan değil
Cevap: merhaba ekrandaki gibidir efendim
Soru: i dos özelliği ne demek
Cevap: Merhabalar ı-dos özelliği deterjanın makinanın kendisi tarafından otomatik olarak alınmasına denir. Seçtiğiniz programa göre ne kadar deterjan ve yumuşatıcı alacağına kendisi karar verir.
Soru: Ürün sessiz mi çalışıyor?
Cevap: Merhaba Ses seviyesi:74 dB(A) re 1 pW
Soru: Alman üretimi mi ?
Cevap: Merhaba hayır yerli üretim efendim.
Soru: merhaba gider gerekiyor su tanki gerekiyor mu hazneli olur mu
Cevap: Merhaba gider gerekmektedir.
WGA254Z0TR 10 Kg 1400 Devir A Enerji Sınıfı Beyaz Çamaşır Makinesi Resim Galerisi
WGA254Z0TR 10 Kg 1400 Devir A Enerji Sınıfı Beyaz Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
Bosch WGA254Z0TR 10 Kg 1400 Devir A Enerji Sınıfı Beyaz Çamaşır Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bosch WGA254Z0TR 10 Kg 1400 Devir A Enerji Sınıfı Beyaz Çamaşır Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.