Warm Vanılla Sugar Vücut Spreyi 236 ml Satın Alır Mısınız

Halide

Bilgili
Warm Vanılla Sugar Vücut Spreyi 236 ml Alanlar Memnun Mu?
Warm Vanılla Sugar Vücut Spreyi 236 ml Şu Andaki Fiyatı 909.9 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Warm Vanılla Sugar Vücut Spreyi 236 ml Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Warm Vanılla Sugar Vücut Spreyi 236 ml Hakkında yaklaşık 175 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

Warm Vanılla Sugar Vücut Spreyi 236 ml Açıklama Ve Özellikler

Warm Vanılla Sugar Vücut Spreyi 236 ml Ürününün Satıcısı, Bath & Body Works Warm Vanılla Sugar Vücut Spreyi 236 ml ürününü 909.9 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Warm Vanılla Sugar Vücut Spreyi 236 ml Ürün Hakkındaki Yorumlar
909.9 Tl ye satışta olan Warm Vanılla Sugar Vücut Spreyi 236 ml Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
175 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: 329ken aldim muhtesemmmm
İsim: Kübra Ö.
Tarih: 18 Ekim 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BATH & BODY WORKS

Yorum: bu boyunu indirimde bulunca hemen aldım, çok güzel kokuyor yumusacik vanilya kokusu bayılıyorum
İsim: E** T**
Tarih: 01 Haziran 2023

Yorum: Çok güzel kokuyor bittikçe alıyorum
İsim: **** ****
Tarih: 13 Şubat 2024

Yorum: cok guzel bir koku buram buram vanilya kokuyorsunuz vazgecemedigim bir koku paketlemesi de iyiydi
İsim: M** Ö**
Tarih: 25 Aralık 2022

Yorum: Çok tatlı bir kokusu var :) 2 al 1 öde indiriminden aldım.
İsim: B** K**
Tarih: 02 Kasım 2022

Yorum: Harika bir koku resmen bayıldımmmmm stok yapıcam küçük boyları çantama koymak için aldım el kremi de müthiş bundan sonra ki kokum budur 🧡
İsim: B** N** Ş**
Tarih: 09 Ocak 2023

Yorum: Vazgecemedigim tek urun
İsim: b** k**
Tarih: 10 Kasım 2022

Yorum: Ennn sevdigim koku. bbw nin el jellerinede bayiliyorum ama maalesef türkiyede satışı durdu asiri üzüldüm yurtdisina ciktikca onlari alabiliyoruz keske geri gelseler
İsim: Aybuke Y.
Tarih: 23 Şubat 2023

Yorum: vanilya kokusu sevenler hic dusunmeden alsin
İsim: B** Y**
Tarih: 29 Şubat 2024

Yorum: Muhteşem bi koku..Yıllardır vazgeçilmezim
İsim: S** O**
Tarih: 29 Aralık 2022

Yorum: Çok güzel bir kokuya sahip💐🧚🏼‍♀️🤍🌸
İsim: S** G**
Tarih: 30 Mayıs 2023

Yorum: Marshmallow gibi kokuyo bayılanzii
İsim: M** Y**
Tarih: 26 Mayıs 2023

Yorum: Misss gibi kokuyor
İsim: D** Ç**
Tarih: 30 Ocak 2023

Yorum: O kadar güzel koku ki vanilya kokusuna bayılıyorum zaten çok iyi aldınıza pişman olmazsınız bence tereddüt etmeden alın kargolama da çok hızlıydı 😍
İsim: Ü** Ö**
Tarih: 06 Mart 2024
Satıcı: ZEHRAA COSMETİCS

Yorum: Vanilyalı ve tatlı koku sevenler için müthişşş kalıcılığı da gayet iyi
Tarih: 31 Ağustos 2023

Yorum: Efsaneeeee bundan sonra hep hep alacağım bir koku Victoria secretları kenara attırdı
İsim: h** b** t**
Tarih: 16 Mart 2023

Yorum: Çook güzel kokuyor, hoş bir vanilya kokusu. Tam kışlık bir koku.
İsim: M** Z**
Tarih: 26 Kasım 2023

Yorum: Ozenli kargo kokusu vanilya sevenler icin super
İsim: Eda G.
Tarih: 09 Şubat 2024

Yorum: Yillardir bare vanilla kullanan biri olarak soyluyorum kokulari pek benzemiyor (benzeri olarak gosterildigi icin soyluyorum) ama bu bare vanilladan bin kat daha guzel ve kalici.. vanilyali bir parfumle de birlestiginde harika oluyo mutlaka alin kizlar🎀
İsim: a** n** y**
Tarih: 01 Temmuz 2024

Yorum: Harika kokuyor!
İsim: E** S** K**
Tarih: 12 Aralık 2023

Yorum: Mükemmel bir koku.
İsim: İ** K**
Tarih: 07 Mayıs 2024

Yorum: güzel bir koku çok şekerli değil .
İsim: A** S** O**
Tarih: 28 Mart 2023

Yorum: Gayet güzel
İsim: Y** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Mayıs 2024

Yorum: Ürün mühteşemm kokuyor alabileceğiniz en güzel sprey ve çook kalıcıı
İsim: i** B**
Tarih: 06 Mayıs 2024

Yorum: Flash indirimden aldım kargoyu göndermediler ve iade oldu. İndirim hikayeymiş onu anlamış oldum. Güvenim yok artık bu firmaya.
İsim: V** Ç**
Tarih: 03 Nisan 2024

Yorum: İnanılmaz güzel bi ambalajı var çok beğendim kokusuna gelecek olursak ben daha odunsu bi vanilya kokusu beklemiştim baya şekerli odunsulultan tamamen uzak yine de çok güzel severek kullanacağım
İsim: C** T**
Tarih: 16 Mart 2023

Yorum: Önceden de severek kullandığım kokuydu, indirime girince tekrardan aldım. Kalıcılığı da güzel, orkide vanilya kokusu karışık. Önceden daha vanilya baskın gibi geliyor ama gayet başarılı
İsim: İ** N** Ü**
Tarih: 11 Mayıs 2023

Yorum: Cidden ba yıl dim yani vanilya seviyorsaniz kesinlikle çok beğenirsiniz yumuşak bebeksi bir vanilya hafif çok güzel kokuyor
İsim: F** Y**
Tarih: 23 Haziran 2024

Yorum: Kokusu çok hoş
İsim: G** p**
Tarih: 20 Aralık 2022

Yorum: Cok güzel kokuyor vanilya kokusu
Tarih: 11 Ekim 2023

Warm Vanılla Sugar Vücut Spreyi 236 ml Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: simlimi acaba
Cevap: Merhaba, simli değildir.

Soru: küçük boyun stoğu ne zaman yenilenir? :(((
Cevap: Merhaba, yakın zamanda tedariği beklenmemektedir.

Soru: 3 al 2 öde kampanyası varken dark kiss ve into the night da almak istiyorum stokları ne zaman gelir
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Stoklarımız sıklıkla güncellenmektedir. Sayfamızı takipte kalınız. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: ürün vegan mı?
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Ürünümüz vegandır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba, koku notalarını öğrenebilir miyim? Nasıl bi koku?
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Ürünümüz nasıl kokuyor: En sıcak kaşmirinizin içinde karşı konulamaz kremsi, tatlı bir ikramın keyfi. Koku notaları: Baş döndürücü vanilya, beyaz orkide, köpüklü şeker, taze yasemin ve kremsi sandal ağacı. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: kışa uygun bir koku mudur
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Ürünümüz nasıl kokuyor: En sıcak kaşmirinizin içinde karşı konulamaz kremsi, tatlı bir ikramın keyfi. Koku notaları: Vanilya, beyaz orkide, köpüklü şeker, taze yasemin ve sandal ağacı. Koku zevkinize uygun ise tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Ürün kaç ml
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Ürünümüz 8 fl oz / 236 ml'dir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Stoga ne zaman giriyor ya
Cevap: merhabalar stoklarımızda bulunmaktadır

Soru: Strawberry shortcake kışın mı gelecek tekrar
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Ürünümüz sezonel ürün olup, tekrar gelmeyecektir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Yakın zamanlarda 2 al 1 öde kampaniyası veya 3 al 2 öde kampanyası olacak mı?
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Kampanyalarımız sıklıkla güncellenmektedir, takipte kalmanızı öneririz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: seyahat boyu ne zaman gelecek
Cevap: merhaba su an icin konu hakkinda bilgimiz yok efendim. takipte kalin dilerseniz

Soru: Notaları victoria secret velvet petalsa benzeyen kokunuz var mı?
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Ürünümüz nasıl kokuyor: En sıcak kaşmirinizin içinde karşı konulamaz kremsi, tatlı bir ikramın keyfi.Koku notaları: Baş döndürücü vanilya, beyaz orkide, köpüklü şeker, taze yasemin ve kremsi sandal ağacı. Koku tercihinize uygunsa tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba snowflakes and cashmere body misti stokta görünmüyor ne zaman gelir acaba?
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Cashmere and Snowflakes ürünü artık stoklarımızda olmayıp, tekrar yenilenmeyecektir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: seyahat boyu ne zaman stoga girer acaba
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Stoklarımız sıklıkla güncellenmektedir. Sayfamızı takipte kalınız. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: wild madagascar vanilla ile benzer mi kokuları bu eski bir kokusu ve artık yok
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Koku notaları benzerdir. Warm Vanılla Sugar Vücut Spreyi ürünümüz nasıl kokuyor: En sıcak kaşmirinizin içinde karşı konulamaz kremsi, tatlı bir ikramın keyfi. Koku notaları: Baş döndürücü vanilya, beyaz orkide, köpüklü şeker, taze yasemin ve kremsi sandal ağacı. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Ürün üzerinde 236 ml yazıyor ancak açıklamada 150 ml hangisi doğru acaba?
Cevap: Merhaba, ürün 236 ml'dir. Görseldeki ürün gönderilir.

Soru: merhaba sunset glow büyük veya seyahat boy gelecek mi cok uzun zamandır istiyorum
Cevap: Merhabalar gelmeyecek maalesef

Soru: Küçük boyu stokta yok mu

Soru: strawberry snowflakes ne zaman stoklara girecek?
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Strawberry Snowflakes kokumuz koleksiyon ürünü olup, tekrar yenilenmeyecektir.

Soru: yorumlarda kucuk boyu varmis, ama bulamadim. kokusunu denemek icin kucuk boy almayi dusunmustum nasil bulabilirim
Cevap: Merhaba, küçük boy stoklarımızda kalmamıştır.

Warm Vanılla Sugar Vücut Spreyi 236 ml Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Warm Vanılla Sugar Vücut Spreyi 236 ml En Uygun Satış Linki