Aysun
Bilgili
W-Bike Profesyonel Kondisyon Bisikleti Spinnig Bike Spor Bisikleti En Düşük Fiyat Nerede?
W-Bike Profesyonel Kondisyon Bisikleti Spinnig Bike Spor Bisikleti Mevcut Fiyatı 3829.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
W-Bike Profesyonel Kondisyon Bisikleti Spinnig Bike Spor Bisikleti Kaç Kişi Memnun?
W-Bike Profesyonel Kondisyon Bisikleti Spinnig Bike Spor Bisikleti Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
W-Bike Profesyonel Kondisyon Bisikleti Spinnig Bike Spor Bisikleti Ürün Bilgisi
W-Bike Profesyonel Kondisyon Bisikleti Spinnig Bike Spor Bisikleti Ürününün Satıcısı, Walke W-Bike Profesyonel Kondisyon Bisikleti Spinnig Bike Spor Bisikleti ürününü 3829.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
W-Bike Profesyonel Kondisyon Bisikleti Spinnig Bike Spor Bisikleti Ürünü Kullananların Görüşleri
3829.9 Tl ye satışta olan W-Bike Profesyonel Kondisyon Bisikleti Spinnig Bike Spor Bisikleti Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: gönül rahatligiyla alabileceğiniz bı ürün gayet güzel kargo kutulama gayet sağlam tam bir performans ürünü
İsim: **** ****
Tarih: 10 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BULUTTABUL
Yorum: kargo hızlıydı, kurumu da basitti açıkçası babamı beklemiştim ama gerek kalmadan tek başıma 20dk sürmemiştir kurması allahtan eksik parçam yoktu. onun dışında f/p ürünü olduğunu düşünüyorum kesinlikle alırken baya araştırdım ses falan çıkarmıyor asla öneririm ileride bir sıkıntı veya bozulma durumuyla karşılaşırsam yorumumu güncelleyeceğim. satıcıDevamını Oku
Tarih: 14 Eylül 2024
Yorum: Tek kelimeyle harika. Kurulum şeması olmadan kurdum. İçinden şema çıkıyor ama ben iş yerinde unuttuğum için bakamadım. Fiyatına göre harika bir bisiklet. Satıcıya hızlı kargolama için teşekkür ederim. Perşembe sipariş ettim cumartesi elimdeydi.
İsim: Fulya K.
Tarih: 05 Ağustos 2024
Yorum: Bisiklet gayet güzel on numara ama koltuğu çok kötü sallanıyor keşke daha kaliteli bir koltuk olsaydı üstünde
İsim: E** E**
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: Ürün gayet iyi sessiz kurulumu basit
İsim: D** Y**
Tarih: 12 Ağustos 2024
Yorum: Montajı kolaydı teşekkürler tek kusur kargo eve çıkartmıyor aşağıdan kendiniz alıyorsunuz
İsim: M** G**
Tarih: 03 Ağustos 2024
Yorum: koltuk biraz acıttırsa da diğer seçenekler için gayet güzel, 130 kg ağırlığında birisi olarak bu yorumu yazıyorum.
Tarih: 17 Ağustos 2024
Yorum: Koltuğu çok rahatsız sadece diğer akşamları iyi
Tarih: 14 Ağustos 2024
Yorum: Koltuk dışında herşey den memnun kaldim koltuk biraz ucuza kaçılmış yay sistemi çok zayıf aşırı sallaniyor onun dışında her şey güzel.
İsim: F** K**
Yorum: Ürün fiyat performans olarak baya başarılı 140 kg biri kulandı sıkıntı çıkarmadı ama satıcıya tavsiyem sürat kargoyla çalışmaması kargo delik deşik geldi binanın önüne bırakıp gittiler
İsim: K** A**
W-Bike Profesyonel Kondisyon Bisikleti Spinnig Bike Spor Bisikleti Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Ben Spining yapmak için değil de normal kondisyon için kullanmak istiyorum.Dizlere çok yük biner mi?
Cevap: Merhaba hayır efendim oturma kısmını kullandığınız sürece dizlere yük binmez
Soru: Merhaba, bir soruya verdiğiniz cevapta, "elektrikle çalışıyor ama prize takmak gerekmiyor" demişsiniz. Bu nasıl oluyor tam anlayamadım. İzah edebilirseniz sevinirim, fişe takılmıyorsa elektrikle çalışması nasıl oluyor? Teşekkür ederim.
Cevap: Merhaba elektriksiz çalışıyor efendim
Soru: Tekerlekli mi kolay yer drğişikliği yapılabilir mi
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: İçinden kurulum için anahtar çıkıyormu
Soru: Ekranı varmı
Cevap: Yok efendim
Soru: elektrikle mi çalışıyor
Soru: kaç dk kullanıp dinlendirilir süresi varmı
Cevap: Merhaba bu üründe dinlendirme süresi yoktur efendim dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz
Soru: katlanabilir mi
Cevap: Merhaba hayır efendim
Soru: merhabalar pedal çevirme sertlik ayarı varmi yoksa sabit bir sertliktemi ve antalyada kurulum veya aldığımızda herhangi bir sorunda teknik servisiniz varmi
Cevap: Ayarlanabilmektedir. 81 ilde servisimiz mevcuttur
Soru: 135 kiloyum tasirmi acaba bide bu kiloda ayakta kullanımda pedal tasirmi
Cevap: Merhaba evet efendim taşıma kapasitesi 150 kg
Soru: Merhaba, 137 cm boyu çocuk için kullanabilir mi?
Cevap: Merhaba sele boyu ayarlanabilir.
Soru: merhaba ürünün ağırlığı kaç kg ben hafif olmasını İSTEMİYORUM bide ekran göstergesi yokmu
Cevap: Merhaba ürünün kendi ağırlığı 22 kg. Ekran göstergesi yok
Soru: maksimum kaç kilo taşıma kapasitesi vardır?
Cevap: Merhaba 150 kg efendim
Soru: Direnç ayarlanabiliyormu
Soru: ses çıkarır mı alt komşu sorun çıkarır mı diye soruyorum sesi nasıl
Cevap: Merhaba ses çıkarmaz efendim
Soru: merhaba dijital göstergesi varmi acaba
Cevap: Merhaba yok efendim
Soru: program sayısı derken? Lcd göstergeleri 6 adet mi demek istiyor?
Cevap: Merhaba 6 seviye zorluk derecesi var efendim
Soru: elektrikle çalışıyor kısmını anlayamadım fişe takmak gerekiyorsa almaktan vazgececegim yardımcı olur.musunuz nasıl çalışıyor
Cevap: Merhaba fişe takılmıyor efendim
Soru: sadece oturarak kullanım için mi? ayakta sürmeyi pedallar taşıyabilir mi?
Cevap: Merhaba ayaktada kullanabilirsiniz.
Soru: merhabalar 1.95 boy için kullanışlı mıdır. Dizleri rahat hareket ettirebilir miyim
Cevap: Merhaba evet kullanabilirsiniz.
W-Bike Profesyonel Kondisyon Bisikleti Spinnig Bike Spor Bisikleti Ürüne Ait Fotoğraflar
W-Bike Profesyonel Kondisyon Bisikleti Spinnig Bike Spor Bisikleti En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
W-Bike Profesyonel Kondisyon Bisikleti Spinnig Bike Spor Bisikleti Mevcut Fiyatı 3829.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
W-Bike Profesyonel Kondisyon Bisikleti Spinnig Bike Spor Bisikleti Kaç Kişi Memnun?
W-Bike Profesyonel Kondisyon Bisikleti Spinnig Bike Spor Bisikleti Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
W-Bike Profesyonel Kondisyon Bisikleti Spinnig Bike Spor Bisikleti Ürün Bilgisi
W-Bike Profesyonel Kondisyon Bisikleti Spinnig Bike Spor Bisikleti Ürününün Satıcısı, Walke W-Bike Profesyonel Kondisyon Bisikleti Spinnig Bike Spor Bisikleti ürününü 3829.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
W-Bike Profesyonel Kondisyon Bisikleti Spinnig Bike Spor Bisikleti Ürünü Kullananların Görüşleri
3829.9 Tl ye satışta olan W-Bike Profesyonel Kondisyon Bisikleti Spinnig Bike Spor Bisikleti Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: gönül rahatligiyla alabileceğiniz bı ürün gayet güzel kargo kutulama gayet sağlam tam bir performans ürünü
Tarih: 10 Ağustos 2024
Yorum: kargo hızlıydı, kurumu da basitti açıkçası babamı beklemiştim ama gerek kalmadan tek başıma 20dk sürmemiştir kurması allahtan eksik parçam yoktu. onun dışında f/p ürünü olduğunu düşünüyorum kesinlikle alırken baya araştırdım ses falan çıkarmıyor asla öneririm ileride bir sıkıntı veya bozulma durumuyla karşılaşırsam yorumumu güncelleyeceğim. satıcıDevamını Oku
Tarih: 14 Eylül 2024
Yorum: Tek kelimeyle harika. Kurulum şeması olmadan kurdum. İçinden şema çıkıyor ama ben iş yerinde unuttuğum için bakamadım. Fiyatına göre harika bir bisiklet. Satıcıya hızlı kargolama için teşekkür ederim. Perşembe sipariş ettim cumartesi elimdeydi.
İsim: Fulya K.
Tarih: 05 Ağustos 2024
Yorum: Bisiklet gayet güzel on numara ama koltuğu çok kötü sallanıyor keşke daha kaliteli bir koltuk olsaydı üstünde
İsim: E** E**
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: Ürün gayet iyi sessiz kurulumu basit
İsim: D** Y**
Yorum: Montajı kolaydı teşekkürler tek kusur kargo eve çıkartmıyor aşağıdan kendiniz alıyorsunuz
İsim: M** G**
Tarih: 03 Ağustos 2024
Yorum: koltuk biraz acıttırsa da diğer seçenekler için gayet güzel, 130 kg ağırlığında birisi olarak bu yorumu yazıyorum.
Tarih: 17 Ağustos 2024
Yorum: Koltuğu çok rahatsız sadece diğer akşamları iyi
Yorum: Koltuk dışında herşey den memnun kaldim koltuk biraz ucuza kaçılmış yay sistemi çok zayıf aşırı sallaniyor onun dışında her şey güzel.
İsim: F** K**
Yorum: Ürün fiyat performans olarak baya başarılı 140 kg biri kulandı sıkıntı çıkarmadı ama satıcıya tavsiyem sürat kargoyla çalışmaması kargo delik deşik geldi binanın önüne bırakıp gittiler
İsim: K** A**
W-Bike Profesyonel Kondisyon Bisikleti Spinnig Bike Spor Bisikleti Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Ben Spining yapmak için değil de normal kondisyon için kullanmak istiyorum.Dizlere çok yük biner mi?
Cevap: Merhaba hayır efendim oturma kısmını kullandığınız sürece dizlere yük binmez
Soru: Merhaba, bir soruya verdiğiniz cevapta, "elektrikle çalışıyor ama prize takmak gerekmiyor" demişsiniz. Bu nasıl oluyor tam anlayamadım. İzah edebilirseniz sevinirim, fişe takılmıyorsa elektrikle çalışması nasıl oluyor? Teşekkür ederim.
Cevap: Merhaba elektriksiz çalışıyor efendim
Soru: Tekerlekli mi kolay yer drğişikliği yapılabilir mi
Soru: İçinden kurulum için anahtar çıkıyormu
Soru: Ekranı varmı
Cevap: Yok efendim
Soru: elektrikle mi çalışıyor
Soru: kaç dk kullanıp dinlendirilir süresi varmı
Cevap: Merhaba bu üründe dinlendirme süresi yoktur efendim dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz
Soru: katlanabilir mi
Cevap: Merhaba hayır efendim
Soru: merhabalar pedal çevirme sertlik ayarı varmi yoksa sabit bir sertliktemi ve antalyada kurulum veya aldığımızda herhangi bir sorunda teknik servisiniz varmi
Cevap: Ayarlanabilmektedir. 81 ilde servisimiz mevcuttur
Soru: 135 kiloyum tasirmi acaba bide bu kiloda ayakta kullanımda pedal tasirmi
Cevap: Merhaba evet efendim taşıma kapasitesi 150 kg
Soru: Merhaba, 137 cm boyu çocuk için kullanabilir mi?
Cevap: Merhaba sele boyu ayarlanabilir.
Soru: merhaba ürünün ağırlığı kaç kg ben hafif olmasını İSTEMİYORUM bide ekran göstergesi yokmu
Cevap: Merhaba ürünün kendi ağırlığı 22 kg. Ekran göstergesi yok
Soru: maksimum kaç kilo taşıma kapasitesi vardır?
Cevap: Merhaba 150 kg efendim
Soru: Direnç ayarlanabiliyormu
Soru: ses çıkarır mı alt komşu sorun çıkarır mı diye soruyorum sesi nasıl
Cevap: Merhaba ses çıkarmaz efendim
Soru: merhaba dijital göstergesi varmi acaba
Cevap: Merhaba yok efendim
Soru: program sayısı derken? Lcd göstergeleri 6 adet mi demek istiyor?
Cevap: Merhaba 6 seviye zorluk derecesi var efendim
Soru: elektrikle çalışıyor kısmını anlayamadım fişe takmak gerekiyorsa almaktan vazgececegim yardımcı olur.musunuz nasıl çalışıyor
Cevap: Merhaba fişe takılmıyor efendim
Soru: sadece oturarak kullanım için mi? ayakta sürmeyi pedallar taşıyabilir mi?
Cevap: Merhaba ayaktada kullanabilirsiniz.
Soru: merhabalar 1.95 boy için kullanışlı mıdır. Dizleri rahat hareket ettirebilir miyim
Cevap: Merhaba evet kullanabilirsiniz.
W-Bike Profesyonel Kondisyon Bisikleti Spinnig Bike Spor Bisikleti Ürüne Ait Fotoğraflar
W-Bike Profesyonel Kondisyon Bisikleti Spinnig Bike Spor Bisikleti En Uygun Satış Linki
Walke W-Bike Profesyonel Kondisyon Bisikleti Spinnig Bike Spor Bisikleti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Walke W-Bike Profesyonel Kondisyon Bisikleti Spinnig Bike Spor Bisikleti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.