Muge
Bilgili
V5-02 Vitroseramik 2'li Ankastre Elektrikli Ocak Bu Ürünü Almalı Mı?
V5-02 Vitroseramik 2'li Ankastre Elektrikli Ocak Şu Anki Değeri 2980.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
V5-02 Vitroseramik 2'li Ankastre Elektrikli Ocak Kullanıcılar Memnun Mu?
V5-02 Vitroseramik 2'li Ankastre Elektrikli Ocak Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
V5-02 Vitroseramik 2'li Ankastre Elektrikli Ocak Ürün Özellikleri
V5-02 Vitroseramik 2'li Ankastre Elektrikli Ocak Ürününün Satıcısı, AFM tech V5-02 Vitroseramik 2'li Ankastre Elektrikli Ocak ürününü 2980.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
V5-02 Vitroseramik 2'li Ankastre Elektrikli Ocak Kullananlar
2980.0 Tl ye satışta olan V5-02 Vitroseramik 2'li Ankastre Elektrikli Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: fotoğraftan göründüğünden çok güzel çok büyük dörtlü alacağınıza 2liöneririm gerçekten alınır değerlendirilir 2li severek aldım çok teşekkürederim paketlemesi de çok güzel kırık gelmedi öneririm
İsim: E** M**
Tarih: 23 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Royalmutfak
Yorum: Ertesi gün elimdeydi fişli yollamışlar çok teşekkür ederim çok hızlıısınıyo şimdiye kadar kullandığımız en iyi elektrikli ocak oldukesinlikle tavsiye ediyorum
İsim: T** K**
Tarih: 13 Temmuz 2024
V5-02 Vitroseramik 2'li Ankastre Elektrikli Ocak Sıkça Sorulan Sorular
Soru: merhaba, tezgahı kesmek için kesim ebadı ne olmalıdır?
Cevap: Tezgah kesim ölçüsü: Genişlik(kısa tarafı);27 cm, derinlik(uzun tarafı)48 cm.
Soru: selamlar tüm tencereler için uyugunmudur
Cevap: Merhaba efendim evet uygundur tencere seçmez
Soru: tezgah üstü kullanabilirmiyiz kira olduğu için kestirme durumumuz yok birde ürün fişlimidir kolay gelsin
Cevap: Merhaba, bakmış olduğunuz ürün ankastredir yerinin kesik olması gerekmetedir fakat mağazamızda elektrikli set üstü modelide mevcuttur dilerseniz ona bakabilirsiniz.
Soru: Merhabalar kolay gelsin tezgah üstü için uygun mudur acaba
Cevap: Merhaba efendim ürün gömmeli ankastre DİE set üstünde görüntüsü hoş olmaz
Soru: Franke ankastre 2 gözlü elektrikli ocakla aynı ölçülerde mıdır..
Cevap: Merhaba efendim evet uygundur standart ölçüdedir
Soru: tezgah üstü için uygunmudur ve ısı kısılabir mi
Cevap: Merhaba tezgah üstü değil gömmeli efendim
V5-02 Vitroseramik 2'li Ankastre Elektrikli Ocak Görsel Galerisi
V5-02 Vitroseramik 2'li Ankastre Elektrikli Ocak En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
V5-02 Vitroseramik 2'li Ankastre Elektrikli Ocak Şu Anki Değeri 2980.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
V5-02 Vitroseramik 2'li Ankastre Elektrikli Ocak Kullanıcılar Memnun Mu?
V5-02 Vitroseramik 2'li Ankastre Elektrikli Ocak Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
V5-02 Vitroseramik 2'li Ankastre Elektrikli Ocak Ürün Özellikleri
V5-02 Vitroseramik 2'li Ankastre Elektrikli Ocak Ürününün Satıcısı, AFM tech V5-02 Vitroseramik 2'li Ankastre Elektrikli Ocak ürününü 2980.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
V5-02 Vitroseramik 2'li Ankastre Elektrikli Ocak Kullananlar
2980.0 Tl ye satışta olan V5-02 Vitroseramik 2'li Ankastre Elektrikli Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: fotoğraftan göründüğünden çok güzel çok büyük dörtlü alacağınıza 2liöneririm gerçekten alınır değerlendirilir 2li severek aldım çok teşekkürederim paketlemesi de çok güzel kırık gelmedi öneririm
İsim: E** M**
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: Ertesi gün elimdeydi fişli yollamışlar çok teşekkür ederim çok hızlıısınıyo şimdiye kadar kullandığımız en iyi elektrikli ocak oldukesinlikle tavsiye ediyorum
İsim: T** K**
Tarih: 13 Temmuz 2024
V5-02 Vitroseramik 2'li Ankastre Elektrikli Ocak Sıkça Sorulan Sorular
Soru: merhaba, tezgahı kesmek için kesim ebadı ne olmalıdır?
Cevap: Tezgah kesim ölçüsü: Genişlik(kısa tarafı);27 cm, derinlik(uzun tarafı)48 cm.
Soru: selamlar tüm tencereler için uyugunmudur
Cevap: Merhaba efendim evet uygundur tencere seçmez
Soru: tezgah üstü kullanabilirmiyiz kira olduğu için kestirme durumumuz yok birde ürün fişlimidir kolay gelsin
Cevap: Merhaba, bakmış olduğunuz ürün ankastredir yerinin kesik olması gerekmetedir fakat mağazamızda elektrikli set üstü modelide mevcuttur dilerseniz ona bakabilirsiniz.
Soru: Merhabalar kolay gelsin tezgah üstü için uygun mudur acaba
Cevap: Merhaba efendim ürün gömmeli ankastre DİE set üstünde görüntüsü hoş olmaz
Soru: Franke ankastre 2 gözlü elektrikli ocakla aynı ölçülerde mıdır..
Cevap: Merhaba efendim evet uygundur standart ölçüdedir
Soru: tezgah üstü için uygunmudur ve ısı kısılabir mi
Cevap: Merhaba tezgah üstü değil gömmeli efendim
V5-02 Vitroseramik 2'li Ankastre Elektrikli Ocak Görsel Galerisi
V5-02 Vitroseramik 2'li Ankastre Elektrikli Ocak En Uygun Satış Linki
AFM tech V5-02 Vitroseramik 2
AFM tech V5-02 Vitroseramik 2'li Ankastre Elektrikli Ocak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.