Uzun Kol Regular Fit Non Iron Ütü Gerektirmeyen Pamuklu Gömlek Alanlar Memnun Mu ?

Fusun

Bilgili
Uzun Kol Regular Fit Non Iron Ütü Gerektirmeyen Pamuklu Gömlek En Ucuzu Nerede Bulunur?
Uzun Kol Regular Fit Non Iron Ütü Gerektirmeyen Pamuklu Gömlek Şu Anki Fiyat Aralığı 799.99 Tl'den Satılmaktadır.

Uzun Kol Regular Fit Non Iron Ütü Gerektirmeyen Pamuklu Gömlek Memnuniyet Oranı Nedir?

Uzun Kol Regular Fit Non Iron Ütü Gerektirmeyen Pamuklu Gömlek Hakkında yaklaşık 103 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Uzun Kol Regular Fit Non Iron Ütü Gerektirmeyen Pamuklu Gömlek Detaylı Açıklama

Uzun Kol Regular Fit Non Iron Ütü Gerektirmeyen Pamuklu Gömlek Ürününün Satıcısı, Kiğılı Uzun Kol Regular Fit Non Iron Ütü Gerektirmeyen Pamuklu Gömlek ürününü 799.99 Tl'den Satılmaktadır.

Uzun Kol Regular Fit Non Iron Ütü Gerektirmeyen Pamuklu Gömlek Kullananlar
799.99 Tl ye satışta olan Uzun Kol Regular Fit Non Iron Ütü Gerektirmeyen Pamuklu Gömlek Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
103 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Babamin normalde giydiği bedeni aldık ve çok guzel oldu beğendi canım babam .
İsim: B** A**
Tarih: 30 Nisan 2024
Beden: Beden:2XL
Satıcı: Kiğılı

Yorum: Ürün çok iyi, Mutlaka bir beden küçük söylenmeli, S ve M arasında kalındıysa S söylenmeli..
İsim: Sezer S.
Tarih: 19 Nisan 2024
Beden: Boy:178cm

Yorum: ürün kalitesi iyi duruyor. tam beden alabilirsiniz
İsim: N** P**
Tarih: 14 Temmuz 2024
Beden: Beden:S

Yorum: oğluma aldım çok beğendi
İsim: R** S**
Tarih: 25 Mart 2024

Yorum: Nişanlım için aldım ben kumaşını ve ütü gerektirmemesini beğendim.
İsim: B** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Mayıs 2024

Yorum: Tam bedeninizi alın eşime aldım ve büyük geldi. Değişim zamanı da geçti, arkadaşıma hediye edeceğim. Kiğılı kendi malını mağazasından değiştirmiyor. Puanımı o nedenle kırdım. Bazı markalar değişim yapıyor.
İsim: S** h** U**
Tarih: 07 Mart 2024
Beden: Beden:3XL

Yorum: Çeyiz için aldım kaliteli ve şık
İsim: **** ****
Tarih: 25 Mart 2024
Beden: Beden:XL

Yorum: Çokgüzel beğendim
İsim: B** N** Ö**
Tarih: 04 Eylül 2024
Beden: Boy:170cm

Yorum: çok iyi kesinlikle tavsiye ederim
İsim: N** a**
Tarih: 02 Eylül 2024
Beden: Beden:L

Yorum: Bedeninizde alabilirsiniz
İsim: Y** İ** P**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Beden: Beden:3XL

Yorum: Çok güzel çok beğendim
İsim: E** İ**
Beden: 25 Ağustos 2024

Yorum: bəyəndim.şərhlərdə 2xl 120kq uyğun yazilmişdi həqiqətəndə uyğundu.Təşəkkür edirəm
İsim: X** İ**
Tarih: 22 Ağustos 2024

Yorum: Kargo çok yavaştı. Ürün çok naylonumsu, giyer giymez tenimi rahatsız etti ve kaşındırdı.
İsim: B** G**
Tarih: 21 Ağustos 2024
Beden: Boy:175cm

Yorum: Kumaşları güzel bedeni büyük geldiği için yenisini sipariş verdim
İsim: C** G**
Tarih: 19 Ağustos 2024
Beden: Boy:168cm

Yorum: cok begendim utu istemiyor esime aldım begendi acik mavi hos rengi.
İsim: G** E** Ü**
Tarih: 17 Ağustos 2024

Yorum: çok beğendim babama aldım
İsim: H** U**
Tarih: 14 Ağustos 2024

Yorum: çok şık bir ürün
İsim: A** S** F**
Beden: 13 Ağustos 2024

Yorum: İç gösteriyor bunu bilerek alınız ancak kalitesi çok iyidir
İsim: K** A**
Tarih: 10 Ağustos 2024
Beden: Beden:7XL

Yorum: çok iyi kalıp
İsim: Z** S** A**
Tarih: 10 Ağustos 2024
Beden: Beden:4XL

Yorum: Ürün kaliteli sağlam kumaşı dokusu çok güzel kargo hızlıydı
İsim: A** T** Y**
Beden: 07 Mart 2024

Yorum: Güzel ürün
İsim: M** B**
Tarih: 02 Mayıs 2024
Beden: Boy:168cm

Yorum: Kaliteli ürün tam bedenizi alabilirsiniz. Çok beğendim
İsim: E** K**
Tarih: 05 Haziran 2024
Beden: Boy:175cm

Yorum: İndirimdeyken aldım eşim hep kığılı regular xxl giyiyor direk oldu bedeni. Kumaşı da güzel
İsim: B** K**
Tarih: 18 Nisan 2024

Yorum: babama hediye aldım beğendi
İsim: L** G** E**
Tarih: 13 Nisan 2024

Yorum: tam kalıp
İsim: E** Y** Ö**
Beden: 28 Haziran 2024

Yorum: eşim icin aldım harika bir ürün
İsim: T** A**
Tarih: 05 Haziran 2024

Yorum: 190 boy 100 kiloya xl tam oldu, gayet güzel.
İsim: M** Ş**
Tarih: 17 Mayıs 2024

Yorum: Güzel ürün
İsim: Ö** K** T**
Beden: 26 Nisan 2024

Yorum: gömlek güzel. bu fiyata alınır
İsim: F** A**
Tarih: 29 Mart 2024

Yorum: guzel urun
İsim: **** ****
Tarih: 03 Nisan 2024
Beden: Beden:M

Uzun Kol Regular Fit Non Iron Ütü Gerektirmeyen Pamuklu Gömlek Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: beden tablosunu göremedim 7 XL kilo uyumu nedir?? Çok önemli hızlı bir şekilde net bir cevap sınsanız memnun kalırım.
Cevap: Değerli müşterimiz, öncelikle giyim tercihinizi KİĞILI ’dan yana kullandığınız için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz ürünümüzün beden tablosu görsellerinde mevcuttur. Ürünümüz %55 polyester ve %45 pamuk içerir. Bu sayede esnek ve dayanıklı dokusuyla rahat bir kullanım sağlar. Boy ve kilo ölçülerinizi paylaşmanız halinde tarafınıza tahmini beden bilgisi paylaşabiliriz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba babam 98 kg 3xl uygun mudur rica etsem
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle giyim tercihinizi KİĞILI’dan yana kullandığınız için teşekkür ederiz. Boy ve kilo ölçülerinizi paylaşmanız halinde tarafınıza tahmini beden bilgisi paylaşabiliriz. Keyifli Alışverişler Dileriz .

Soru: merhaba manken üzerindeki cepsiz gömlek ama yorumlarda cepli gömlek paylaşmışlar gelecek olan nasıl geliyor bilgi verirseniz sevinirim
Cevap: Değerli müşterimiz, öncelikle giyim tercihinizi KİĞILI 'dan yana kullandığınız için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz ürünümüzde cep bulunmamaktadır. %55 Pamuk ve %45 Polyester kumaştan üretilmiştir. Bu sayede dayanıklı ve esnek dokusuyla rahat bir kullanım sağlar. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Salam. Men XL almaq istiyorum. Amma bedeb tablosuna baxiram gögüş 63 gosterir. Men kendimde ölçüren 112sm. Tam kol altini sık çevremi ölçdüm. Bu plçü ikiyemi vurulur yoksa? x2/ Bilmedim. Yardımınıza intiyacım var.
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle giyim tercihinizi KİĞILI’dan yana kullandığınız için teşekkür ederiz. Boy ve kilo ölçülerinizi paylaşmanız halinde tarafınıza tahmini beden bilgisi paylaşabiliriz. Keyifli Alışverişler Dileriz .

Soru: Xl gömleğin boy uzunluğu nasıldır
Cevap: Değerli müşterimiz, öncelikle giyim tercihinizi KİĞILI ’dan yana kullandığınız için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz bedenlerimiz stoklarımızda bulunmadığından ölçü bilgisi paylaşamıyoruz. Stoklarımız belirli aralıklarla güncellenmektedir. Ancak net bir tarih belirtememekteyiz. Boy ve kilo ölçülerinizi paylaşmanız halinde tarafınıza tahmini beden bilgisi paylaşabiliriz. Keyifli alışverişler dileriz.

Uzun Kol Regular Fit Non Iron Ütü Gerektirmeyen Pamuklu Gömlek Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Uzun Kol Regular Fit Non Iron Ütü Gerektirmeyen Pamuklu Gömlek En Uygun Satış Linki

Bugün itibari ile baktığımda Uzun Kol Regular Fit 469,99 TL ile mevcuttur.
Uzun Kol Regular Fit 148 Yorum Alarak Ortalama 5 üzerinden: ile Memnuniyet oranı almıştır.

Uzun Kol Regular Fit alıcılar için gerçekten cazip bir seçenek. Çok tercih edilen Uzun Kol Regular Fit fırsat alışveriş deneyimi için ideal bir tercihtir.
Fırsatları kaçırmamak adına, bu ürünü incelemenizi öneririm. Bunu yaparken, yüksek kalite ve geribildirim dikkate almak, doğru bir karar vermenizde yardımcı olacaktır.
Alışveriş dünyasında Uzun Kol Regular Fit gibi Popüler ürünler her zaman öne çıkmaktadır.

Sonuç olarak, baktığımda Uzun Kol Regular Fit 469,99 TL TL ile satışta. daha fazla bilgi sahibi olmak ve alışverişin keyfini çıkarmak için ürün sayfasını ziyaret etmenizi öneririm. Eğer kaliteli bir ürün arıyorsanız, Uzun Kol Regular Fit kesinlikle düşünmeniz gereken bir seçenek.