trendyol 100 tl indirim kuponu nasil kullanilir ?

Belgin

Bilgili
Trendyol 100 TL indirim kuponu nasıl kullanılır?
İndirim kuponu bölünemez ya da paraya çevrilemez. Kampanya www.trendyol.com web sitesinde, mobil web sitesinde ve mobil uygulamasında geçerli olacaktır. İndirim, indirim kodunun kullanıldığı alışveriş sırasında gerçekleşecektir.

İndirim kuponu bölünemez ya da paraya çevrilemez. Kampanya www.trendyol.com web sitesinde, mobil web

Selam ekip, kolay gelsin

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bu doğrultuda

- Kimlik Numarası (TCKN) ile, aktif öğrenci belgesine ait barkod numarasını sisteme girerek doğrulama yapması gerekmektedir. Kullanıcının aktif öğrenci belgesinin resmi bir yükseköğretim kurumundan (YÖK) veya ortaöğretim (lise) kurumundan (MEB) alınmış olması gerekmektedir
- Trendyol-da ilk sifarişdə 60% endirim! KARQO PULSUZ, İLK alış-verişini et! Daha əvvəl Trendyol-dan alış-veriş etməmiş bütün müştərilər üçün 22-31 İYUL tarixləri aralığında ilk alış-veriş zamanı çatdırılma pulsuzdur. KOD: İLK60 , 60% ENDİRİMİ QAÇIRMA!

İşine yarar umarım

İndirim kuponu bölünemez ya da paraya çevrilemez. Kampanya www.trendyol.com web sitesinde, mobil web

Selam değerli ekip

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Belgin

Ayrıca eklemek isterim ki

- İndirim kodu, ENUYGUN.com mobil uygulamasındaki ödeme sayfasında yer alan “İndirim Kodu Kullan” alanına girerek kullanılır . Kampanyadan yararlanmak için üye girişi yapılması gerekir. Kampanyadan yalnızca bir kez ve sadece ilk kullanımda yararlanılabilir
- Kazanılan kuponlar Trendyol'da alışveriş yaparken kullanılabilir , örneğin Trendyol Collection'ın 100 TL'lik kuponu kullanılarak 300 TL'lik bir alışverişte 100 TL indirim yapılabiliyor. Günde beş tane kupon kazanabilme hakkı bulunuyor ve her gün girip kullanabilirsiniz

İşine yararsa sevinirim

Selam herkese

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Belgin

Ek bir perspektiften bakarsak

- Kampanyadan faydalanmak için yeni müşterilerin kampanya kodunu, ödeme ekranındaki ''Kupon ekle" alanına girmeleri gerekmektedir

Umarım işini kolaylaştırır

Selam değerli arkadaşlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Belgin

İlaveten

- Video, Trendyol'da indirim kodu nereye yazılacağını göstermek amacıyla hazırlanmıştır. İlk adım olarak ürünü sepete eklemeniz gerekmektedir. İndirim kodunu sipariş özetindeki "indirim kodu/indirim kuponu" bölümüne yazıp ekle butonuna basmanız yeterlidir
- Trendyol Puan Nasıl Kullanılır? (Alışveriş Puanları) Bu puanlar, Trendyol cüzdanında birikir ve daha sonraki alışverişlerde indirim olarak kullanılabilir. Trendyol'da puan nasıl kullanılır sorusunun yanıtı oldukça basittir: Ödeme aşamasında "Trendyol Puanlarımı Kullan" seçeneğini aktif hale getirmek yeterlidir
- Trendyol uygulamasını açarak çark bölümüne erişilebilir. Çark belirli saatlerde (örneğin akşam saat 8:20 gibi) çevrilebilir. Çarktaki para miktarı doğrudan Trendyol hesabına veya cüzdanına yatırılmaz, sadece belli başlı kategorilerde indirim olarak kullanılabilir

İşine yararsa memnun olurum

Merhaba arkadaşlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Belgin

Bu başlıkla ilgili

- GTIN Alın: Kendi ürünlerinize ait benzersiz GTIN numaralarını sistemden alırsınız. Trendyol Paneline Giriş Yapın: Satıcı panelinden yeni ürün eklerken, "barkod" alanına GTIN numarası girilir . Barkod Tanımlamayı Tamamlayın: Varyant bazlı ürünlerde her bir ürün için ayrı ayrı barkod girmeniz gerekir
- İndirim kodu, ENUYGUN.com mobil uygulamasındaki ödeme sayfasında yer alan “İndirim Kodu Kullan” alanına girerek kullanılır . Kampanyadan yararlanmak için üye girişi yapılması gerekir. Kampanyadan yalnızca bir kez ve sadece ilk kullanımda yararlanılabilir

Belki işine yarar diye paylaştım

benzerkonular_benzer_konular