Ebru
Bilgili
Thermal Yağlı/Karma 250 ml Temizleme Jeli Fiyatına Göre Alınır Mı?
Thermal Yağlı/Karma 250 ml Temizleme Jeli Şimdiki Fiyatı Ile 199.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Thermal Yağlı/Karma 250 ml Temizleme Jeli Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Thermal Yağlı/Karma 250 ml Temizleme Jeli Hakkında yaklaşık 6002 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Thermal Yağlı/Karma 250 ml Temizleme Jeli Detaylı Açıklama
Thermal Yağlı/Karma 250 ml Temizleme Jeli Ürününün Satıcısı, Celenes by Sweden Thermal Yağlı/Karma 250 ml Temizleme Jeli ürününü 199.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Thermal Yağlı/Karma 250 ml Temizleme Jeli Ürün Hakkındaki Yorumlar
199.0 Tl ye satışta olan Thermal Yağlı/Karma 250 ml Temizleme Jeli Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6002 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: yıllardır yüzümdeki sivilceler kullandığım yüz temizleme ürünlerden dolayıymış bu ürünü kullanınca fark ettim. indirimdeyken aldım 37₺’ye üçüncü şişemi de spariş ettim cok iyi ürün.
İsim: b** n**
Tarih: 06 Şubat 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Celenes By Sweden
Yorum: Bittikçe stokluyorum cildime çok iyi geldi
İsim: Y** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 23 Haziran 2023
Satıcı: Renk AVM Kozmetik
Yorum: Ürünü indirimdeyken almıştım düzenli kullanımda gerçekten bebek gibi yapıyor cildi kesinlikle alın
İsim: d** a**
Tarih: 01 Mart 2022
Yorum: Hem kendime hem kardeslerime hem de yeğenlerime aldım..Cildi kurutmadan derinlemesine temizliyor. Üstelik makyajı çok güzel temizliyor. Fiyatı da çok uygun. Bir yüz temizleme jelinden alınacak maksimum verimi alırsınız. Stoklanması gereken bir ürün
İsim: E** U**
Tarih: 10 Nisan 2023
Satıcı: Düvenci Toptan
Yorum: 1peklife tavsiyesiyle aldım ve biraz kullandıktan sonra yorum yapmak istedim cildi kurutmadan temizliyor ve ferah bir his bırakıyor kokusu yok gayet beğendim özellikle indirime girdiğinde stoklanması gereken bir ürün
İsim: A** İ**
Tarih: 29 Ağustos 2022
Yorum: 5 ay önce gratisten indirimli diye almıştım eh işte diyordum ama 2 gün önce babamın evine gittim oradaki nivea köpükle yüzümü yıkayınca celenesin ne kadar muhteşem olduğunu fark ettim. gerçekten mükemmel temizliyor hemen sipariş verdim.
İsim: s** i**
Tarih: 06 Nisan 2022
Yorum: Zaten kullandığım bir ürün. Cildi kurutmadan temizliyor. İndirimde uygun fiyata aldım.
İsim: B** B**
Tarih: 08 Aralık 2021
Yorum: Cildi yormadan çookkk güzel temizliyor, indirimde stoklanır
İsim: R** C** K**
Tarih: 01 Şubat 2023
Yorum: 4. paketimi bitirdim mükemmel bir yüz temizleme jeli dermatoloji tavsiyesiyle aldım çok memnunum yüzümü yumuşacık yapıyor gerçekten temizlendigini hissediyorum marketlerdeki ne üdüğü belirsiz yüz yıkama köpeklerine vereceğiniz parayı bunlara verin cildinize yatırım yapın
İsim: z** Y**
Tarih: 01 Kasım 2021
Yorum: Iyi paketlenmisti 6 subatta soyledim 9 subatta elime ulasti indirimde cok uygun aldim icerigi de temiz
İsim: N** K**
Tarih: 13 Şubat 2022
Yorum: paketleme o kadar iyiydi ki bir an eşek şakası sandım bir paket açtıkça başka paket çıktı. celenes düzenli olarak kullandığım bir ürün kullanır kullanmaz arınmış hissettiğim tek temizleme jeli tavsiye ederim.
İsim: B** Y**
Tarih: 05 Eylül 2024
Satıcı: SanaGeliyor
Yorum: beklediğimden güzel sonuç aldım indirime düştükçe stokluyorum
İsim: R** t**
Tarih: 06 Mayıs 2023
Satıcı: E-KAYALI
Yorum: Kupon ile birlikte baya uyguna geldi sevdiğim bir ürün
İsim: **** ****
Tarih: 02 Nisan 2023
Yorum: Ben çık memnun kaldım bebek gibi yumuşacık yaptı yüzümü
İsim: D** K**
Tarih: 30 Ocak 2023
Satıcı: Çiğdemkozmetik
Yorum: Gerçek muhteşem bi ürün cildi yatıştıriyor ve nemlendiriyor hiç kurutmuyor, alın aldırın ve stok yapınnn
Tarih: 12 Eylül 2023
Yorum: Harika bir ürün benim cildim yağlı olduğu için aşırı rahatlattı paketleme de gayet sağlamdı
İsim: S** Ö**
Tarih: 24 Mayıs 2022
Yorum: Güzel temizliyor yüzümü kurutmuyor cildimi
İsim: g** d**
Tarih: 07 Eylül 2024
Yorum: cok memnunum

Tarih: 06 Eylül 2024
Yorum: bittikçe stok yapıyorum karma yağlı cildime çok iyi geliyor
Tarih: 25 Nisan 2023
Satıcı: SoWhat Kozmetik
Yorum: Çok sevdiğim bir temizleme jeli fiyatı da uygun olunca stokluyorum
İsim: e** i**
Tarih: 07 Aralık 2022
Yorum: yüzümün yağlı olmasına rağmen yıkadıktan sonra gün içinde asla yağlandırmıyor mükemmel tavsiye ederim
İsim: Ş** B** G**
Tarih: 03 Eylül 2024
Yorum: Çok beğendiğim bir ürün, bir aydır düzenli kullanıyorum sivilce yapmadı gayet iyi temizliyor, çok az bir miktarı yeterli oluyor, indirimden uygun bir fiyata aldım, paketleme iyidi kargo hızlıydı
İsim: T** E**
Tarih: 27 Temmuz 2022
Yorum: ilk defa bi temizleme jeli bu kadar yuzume iyi geliyor fiyati 80 tl iken almıştım indirime girdikce stokluyorum karma cilt yapisina sahip olanlar hic dusunmeden alabilir yikadiktan sonra cildim cok nemli oluyor
İsim: s** N**
Tarih: 31 Ocak 2023
Satıcı: KısaYol
Yorum: Güsel ürün, paketleme özenliydi. Sorunsuz geldi. Tavsiye ederim
İsim: U** C**
Beden: 10 Eylül 2024
Yorum: Kızım için aldık memnun
İsim: H** D**
Tarih: 16 Mart 2023
Yorum: ürünü biraz kullandıktan sonra yorum eklemek istedim boyu baya büyük uzun süre yeter makyajı kolayca temizliyor yüzü pamuk gibi yapıyor kargo hızlıydı ve özenli paketlenmişti
İsim: K** A**
Tarih: 18 Şubat 2023
Yorum: yağlı ciltler için ilaç gibi kesinlikle öneriyorum uzun süre gidiyor 2 yıldır kullanıyorum
İsim: T** A**
Tarih: 12 Şubat 2023
Yorum: bir yüz yıkama eli bu kadar mı harika olur ya yağlı karma ciltli olanlar hiç düşünmeden alabilir bence ben çook beğendim
İsim: S** S**
Tarih: 20 Temmuz 2022
Yorum: Çok başarılı çok iyi
İsim: O** K**
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: yağlı ciltlere çok uygun
İsim: M** D**
Tarih: 10 Eylül 2024
Thermal Yağlı/Karma 250 ml Temizleme Jeli Sıkça Sorulan Sorular
Soru: merhaba turuncu olan serinizin jeli ne zaman gelicek?
Cevap: Merhabalar, Kampanyaları takip etmek için mağazamızı takipte kalınız
Soru: Temizleme jeli ile yıkama jeli arasında fark ne
Cevap: Merhabalar içerikleri farklıdır
Soru: Sorumu cevaplarsanız sevinirim. %2 salisilik asit, çay ağacı yağı, %5 niasinamid, %2 alpha arbutin, %1 c vitamini, %5 kafein, üzüm çekirdeği yağı, f vitamini, %3 peptid, hyalüronik asit İçerisinde bu içerikler olan krem serum v.s kullanacağım, bu yüz temizleme jeliyle beraber kullanmam sıkıntı yaşatır mı?
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz temiz içerikli ve vegandır. Dermatoloğunuza danışmanızı tavsiye ederiz. Sevgiler.
Soru: bu ürünün ph'i kaç acaba
Cevap: Merhaba, ürünlerimizin PH değeri 5,5 ile 6,5 arasındadır.
Soru: Turuncu olanı mı tavsiye edersiniz mavi olanını mı?
Cevap: Merhabalar, Mavi renk olan termal serimiz veya turuncu renk olan sea buckthorn serimizi tercih edebilirsiniz
Arasındaki farklar; Termal serimizin içeriğinde doğal mineraller, sea buckthorn serimizin içeriğinde ise İsveç'e özgü Sea Buckthorn bitkisi özü bulunmaktadır. Sağlıklı günler dileriz
Soru: turuncu olaniyla farkı ne
Cevap: Merhabalar, Mavi renk olan termal serimiz veya turuncu renk olan sea buckthorn serimiz arasındaki farklar; Termal serimizin içeriğinde doğal mineraller, sea buckthorn serimizin içeriğinde ise İsveç'e özgü C vitamini yoğun Sea Buckthorn bitkisi özü bulunmaktadır. Sağlıklı günler dileriz
Soru: merhaba ürün su bazlımıdır
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz su bazlıdır. Teşekkürler.
Soru: sls varmı içinde
Cevap: Merhabalar efendim küçük miktarda vardır
Soru: karma hassas bir cildim var bu mu yoksa pembe olanı mı kullanmalıyım
Cevap: Merhaba, cildinizin yoğun neme ihtiyacı varsa, elbette Kuru Hassas ciltler için üretilen Cloudberry serimizi kullanabilirsiniz. Ancak aradığınız temizleme jelinin sebum kontrolünü ( yağ dengesi) sağlamasını istiyorsanız Thermal Temizleme Jeli Yağlı Karma ya da Seabuckthorn Temizleme Jeli tercih edebilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: yüzüm karma ve hassas biraz, yaglı degil. kullanabilir miyim
Cevap: Merhaba yağlı ve karma ciltler için uygundur
Soru: turuncu dışlı yağlı karma cilt olan ürünle bu ürün arasındaki fark nedir acaba
Cevap: Merhabalar Mavi renk olanlarda nemlendirme özelliği daha ön plandadır. Turuncu olanda ise bakım özelliği vardır.
Soru: 13 yaş için uygun mu?
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz temiz içerikli ve vegandır. Dermatoloğunuza danışmanızı tavsiye ederiz. Sevgiler.
Soru: merhaba turuncu olanı kullanıyorum , bununla farkı ne , termal olmasının farkı nedir
Cevap: Merhabalar, Mavi renk olan termal serimiz veya turuncu renk olan sea buckthorn serimizi tercih edebilirsiniz
Arasındaki farklar; Termal serimizin içeriğinde doğal mineraller, sea buckthorn serimizin içeriğinde ise İsveç'e özgü Sea Buckthorn bitkisi özü bulunmaktadır. Sağlıklı günler dileriz
Soru: Merhaba. Ürün asitli mi asitsiz mi?
Cevap: merhabalar efendim içinde cilde zarar vermeyen bir asit türü bulunmaktadır
Soru: güneş kremini de temizler mi acaba
Cevap: Merhaba efendim güneş kremini çıkarır
Soru: çift asamalı cilt bakımı yaparken, yağ bazlı temizleme jelini arındırır mı?
Cevap: Merhaba, arındırır
Soru: Ne zaman yola çıkar
Cevap: Merhaba, Kasım ayı indirim kampanyalarımızdan dolayı yoğunluk yaşamaktayız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Soru: Kuru bi cildim var hangisini önerirsiniz
Cevap: Merhaba, kuru ve hassas ciltler için olanı öneririz
Soru: merhaba su bazlı mı
Cevap: evet su bazlı efendim.
Soru: Merhaba ben ürününüzden aldım kargoda yolda olarak görünüyo uzun süredr fakat bi gelişme yok. Kargo şirketi fiziki olarak kargonun kendilerine ulaşmadığını ve sizle iletişime geçmemiz gerektiğini belirtti. Ürünün faturası kesilmiş ve parası ödenmiş durumda. Ürünüme ne zaman ulaşabilirim acaba.
Cevap: Merhabalar, Siparişiniz üzerinden talep oluşturabilirseniz, size memnuniyetle yardımcı olacağız
Thermal Yağlı/Karma 250 ml Temizleme Jeli Resim Galerisi
Thermal Yağlı/Karma 250 ml Temizleme Jeli En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Thermal Yağlı/Karma 250 ml Temizleme Jeli Şimdiki Fiyatı Ile 199.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Thermal Yağlı/Karma 250 ml Temizleme Jeli Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Thermal Yağlı/Karma 250 ml Temizleme Jeli Hakkında yaklaşık 6002 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Thermal Yağlı/Karma 250 ml Temizleme Jeli Detaylı Açıklama
Thermal Yağlı/Karma 250 ml Temizleme Jeli Ürününün Satıcısı, Celenes by Sweden Thermal Yağlı/Karma 250 ml Temizleme Jeli ürününü 199.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Thermal Yağlı/Karma 250 ml Temizleme Jeli Ürün Hakkındaki Yorumlar
199.0 Tl ye satışta olan Thermal Yağlı/Karma 250 ml Temizleme Jeli Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6002 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: yıllardır yüzümdeki sivilceler kullandığım yüz temizleme ürünlerden dolayıymış bu ürünü kullanınca fark ettim. indirimdeyken aldım 37₺’ye üçüncü şişemi de spariş ettim cok iyi ürün.
İsim: b** n**
Tarih: 06 Şubat 2022
Yorum: Bittikçe stokluyorum cildime çok iyi geldi
İsim: Y** D**
Beden: 23 Haziran 2023
Yorum: Ürünü indirimdeyken almıştım düzenli kullanımda gerçekten bebek gibi yapıyor cildi kesinlikle alın
İsim: d** a**
Tarih: 01 Mart 2022
Yorum: Hem kendime hem kardeslerime hem de yeğenlerime aldım..Cildi kurutmadan derinlemesine temizliyor. Üstelik makyajı çok güzel temizliyor. Fiyatı da çok uygun. Bir yüz temizleme jelinden alınacak maksimum verimi alırsınız. Stoklanması gereken bir ürün
İsim: E** U**
Tarih: 10 Nisan 2023
Yorum: 1peklife tavsiyesiyle aldım ve biraz kullandıktan sonra yorum yapmak istedim cildi kurutmadan temizliyor ve ferah bir his bırakıyor kokusu yok gayet beğendim özellikle indirime girdiğinde stoklanması gereken bir ürün
İsim: A** İ**
Tarih: 29 Ağustos 2022
Yorum: 5 ay önce gratisten indirimli diye almıştım eh işte diyordum ama 2 gün önce babamın evine gittim oradaki nivea köpükle yüzümü yıkayınca celenesin ne kadar muhteşem olduğunu fark ettim. gerçekten mükemmel temizliyor hemen sipariş verdim.
İsim: s** i**
Tarih: 06 Nisan 2022
Yorum: Zaten kullandığım bir ürün. Cildi kurutmadan temizliyor. İndirimde uygun fiyata aldım.
İsim: B** B**
Tarih: 08 Aralık 2021
Yorum: Cildi yormadan çookkk güzel temizliyor, indirimde stoklanır
İsim: R** C** K**
Tarih: 01 Şubat 2023
Yorum: 4. paketimi bitirdim mükemmel bir yüz temizleme jeli dermatoloji tavsiyesiyle aldım çok memnunum yüzümü yumuşacık yapıyor gerçekten temizlendigini hissediyorum marketlerdeki ne üdüğü belirsiz yüz yıkama köpeklerine vereceğiniz parayı bunlara verin cildinize yatırım yapın
İsim: z** Y**
Tarih: 01 Kasım 2021
Yorum: Iyi paketlenmisti 6 subatta soyledim 9 subatta elime ulasti indirimde cok uygun aldim icerigi de temiz
İsim: N** K**
Tarih: 13 Şubat 2022
Yorum: paketleme o kadar iyiydi ki bir an eşek şakası sandım bir paket açtıkça başka paket çıktı. celenes düzenli olarak kullandığım bir ürün kullanır kullanmaz arınmış hissettiğim tek temizleme jeli tavsiye ederim.
İsim: B** Y**
Tarih: 05 Eylül 2024
Yorum: beklediğimden güzel sonuç aldım indirime düştükçe stokluyorum
İsim: R** t**
Tarih: 06 Mayıs 2023
Satıcı: E-KAYALI
Yorum: Kupon ile birlikte baya uyguna geldi sevdiğim bir ürün
Tarih: 02 Nisan 2023
Yorum: Ben çık memnun kaldım bebek gibi yumuşacık yaptı yüzümü
İsim: D** K**
Tarih: 30 Ocak 2023
Satıcı: Çiğdemkozmetik
Yorum: Gerçek muhteşem bi ürün cildi yatıştıriyor ve nemlendiriyor hiç kurutmuyor, alın aldırın ve stok yapınnn
Tarih: 12 Eylül 2023
Yorum: Harika bir ürün benim cildim yağlı olduğu için aşırı rahatlattı paketleme de gayet sağlamdı
İsim: S** Ö**
Tarih: 24 Mayıs 2022
Yorum: Güzel temizliyor yüzümü kurutmuyor cildimi
İsim: g** d**
Tarih: 07 Eylül 2024
Yorum: cok memnunum
Tarih: 06 Eylül 2024
Yorum: bittikçe stok yapıyorum karma yağlı cildime çok iyi geliyor
Tarih: 25 Nisan 2023
Satıcı: SoWhat Kozmetik
Yorum: Çok sevdiğim bir temizleme jeli fiyatı da uygun olunca stokluyorum
İsim: e** i**
Tarih: 07 Aralık 2022
Yorum: yüzümün yağlı olmasına rağmen yıkadıktan sonra gün içinde asla yağlandırmıyor mükemmel tavsiye ederim
İsim: Ş** B** G**
Tarih: 03 Eylül 2024
Yorum: Çok beğendiğim bir ürün, bir aydır düzenli kullanıyorum sivilce yapmadı gayet iyi temizliyor, çok az bir miktarı yeterli oluyor, indirimden uygun bir fiyata aldım, paketleme iyidi kargo hızlıydı
İsim: T** E**
Tarih: 27 Temmuz 2022
Yorum: ilk defa bi temizleme jeli bu kadar yuzume iyi geliyor fiyati 80 tl iken almıştım indirime girdikce stokluyorum karma cilt yapisina sahip olanlar hic dusunmeden alabilir yikadiktan sonra cildim cok nemli oluyor
İsim: s** N**
Tarih: 31 Ocak 2023
Yorum: Güsel ürün, paketleme özenliydi. Sorunsuz geldi. Tavsiye ederim
İsim: U** C**
Beden: 10 Eylül 2024
Yorum: Kızım için aldık memnun
İsim: H** D**
Tarih: 16 Mart 2023
Yorum: ürünü biraz kullandıktan sonra yorum eklemek istedim boyu baya büyük uzun süre yeter makyajı kolayca temizliyor yüzü pamuk gibi yapıyor kargo hızlıydı ve özenli paketlenmişti
İsim: K** A**
Tarih: 18 Şubat 2023
Yorum: yağlı ciltler için ilaç gibi kesinlikle öneriyorum uzun süre gidiyor 2 yıldır kullanıyorum
İsim: T** A**
Tarih: 12 Şubat 2023
Yorum: bir yüz yıkama eli bu kadar mı harika olur ya yağlı karma ciltli olanlar hiç düşünmeden alabilir bence ben çook beğendim
İsim: S** S**
Tarih: 20 Temmuz 2022
Yorum: Çok başarılı çok iyi
İsim: O** K**
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: yağlı ciltlere çok uygun
İsim: M** D**
Tarih: 10 Eylül 2024
Thermal Yağlı/Karma 250 ml Temizleme Jeli Sıkça Sorulan Sorular
Soru: merhaba turuncu olan serinizin jeli ne zaman gelicek?
Cevap: Merhabalar, Kampanyaları takip etmek için mağazamızı takipte kalınız
Soru: Temizleme jeli ile yıkama jeli arasında fark ne
Cevap: Merhabalar içerikleri farklıdır
Soru: Sorumu cevaplarsanız sevinirim. %2 salisilik asit, çay ağacı yağı, %5 niasinamid, %2 alpha arbutin, %1 c vitamini, %5 kafein, üzüm çekirdeği yağı, f vitamini, %3 peptid, hyalüronik asit İçerisinde bu içerikler olan krem serum v.s kullanacağım, bu yüz temizleme jeliyle beraber kullanmam sıkıntı yaşatır mı?
Soru: bu ürünün ph'i kaç acaba
Cevap: Merhaba, ürünlerimizin PH değeri 5,5 ile 6,5 arasındadır.
Soru: Turuncu olanı mı tavsiye edersiniz mavi olanını mı?
Soru: turuncu olaniyla farkı ne
Cevap: Merhabalar, Mavi renk olan termal serimiz veya turuncu renk olan sea buckthorn serimiz arasındaki farklar; Termal serimizin içeriğinde doğal mineraller, sea buckthorn serimizin içeriğinde ise İsveç'e özgü C vitamini yoğun Sea Buckthorn bitkisi özü bulunmaktadır. Sağlıklı günler dileriz
Soru: merhaba ürün su bazlımıdır
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz su bazlıdır. Teşekkürler.
Soru: sls varmı içinde
Cevap: Merhabalar efendim küçük miktarda vardır
Soru: karma hassas bir cildim var bu mu yoksa pembe olanı mı kullanmalıyım
Cevap: Merhaba, cildinizin yoğun neme ihtiyacı varsa, elbette Kuru Hassas ciltler için üretilen Cloudberry serimizi kullanabilirsiniz. Ancak aradığınız temizleme jelinin sebum kontrolünü ( yağ dengesi) sağlamasını istiyorsanız Thermal Temizleme Jeli Yağlı Karma ya da Seabuckthorn Temizleme Jeli tercih edebilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: yüzüm karma ve hassas biraz, yaglı degil. kullanabilir miyim
Cevap: Merhaba yağlı ve karma ciltler için uygundur
Soru: turuncu dışlı yağlı karma cilt olan ürünle bu ürün arasındaki fark nedir acaba
Cevap: Merhabalar Mavi renk olanlarda nemlendirme özelliği daha ön plandadır. Turuncu olanda ise bakım özelliği vardır.
Soru: 13 yaş için uygun mu?
Soru: merhaba turuncu olanı kullanıyorum , bununla farkı ne , termal olmasının farkı nedir
Soru: Merhaba. Ürün asitli mi asitsiz mi?
Cevap: merhabalar efendim içinde cilde zarar vermeyen bir asit türü bulunmaktadır
Soru: güneş kremini de temizler mi acaba
Cevap: Merhaba efendim güneş kremini çıkarır
Soru: çift asamalı cilt bakımı yaparken, yağ bazlı temizleme jelini arındırır mı?
Cevap: Merhaba, arındırır
Soru: Ne zaman yola çıkar
Cevap: Merhaba, Kasım ayı indirim kampanyalarımızdan dolayı yoğunluk yaşamaktayız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Soru: Kuru bi cildim var hangisini önerirsiniz
Cevap: Merhaba, kuru ve hassas ciltler için olanı öneririz
Soru: merhaba su bazlı mı
Cevap: evet su bazlı efendim.
Soru: Merhaba ben ürününüzden aldım kargoda yolda olarak görünüyo uzun süredr fakat bi gelişme yok. Kargo şirketi fiziki olarak kargonun kendilerine ulaşmadığını ve sizle iletişime geçmemiz gerektiğini belirtti. Ürünün faturası kesilmiş ve parası ödenmiş durumda. Ürünüme ne zaman ulaşabilirim acaba.
Cevap: Merhabalar, Siparişiniz üzerinden talep oluşturabilirseniz, size memnuniyetle yardımcı olacağız
Thermal Yağlı/Karma 250 ml Temizleme Jeli Resim Galerisi
Thermal Yağlı/Karma 250 ml Temizleme Jeli En Uygun Satış Linki
Celenes Thermal Yüz Yıkama Jeli 250 ml Yağlı Karma Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Celenes by Sweden Thermal Yağlı Ve Karma Ciltler 250 ml Temizleme Jeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.