The Brow Glue Instant Brow Styler - Şeffaf Kaş Sabitleyici Maskara Alınır Mı

Cansel

Bilgili
The Brow Glue Instant Brow Styler - Şeffaf Kaş Sabitleyici Maskara Tavsiye Edilen Yer Neresi?
The Brow Glue Instant Brow Styler - Şeffaf Kaş Sabitleyici Maskara Güncel Satış Fiyatı 300.0 Tl'den Satılmaktadır.

The Brow Glue Instant Brow Styler - Şeffaf Kaş Sabitleyici Maskara Memnuniyet Durumu Nedir?

The Brow Glue Instant Brow Styler - Şeffaf Kaş Sabitleyici Maskara Hakkında yaklaşık 6053 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

The Brow Glue Instant Brow Styler - Şeffaf Kaş Sabitleyici Maskara Açıklama Ve Özellikler

The Brow Glue Instant Brow Styler - Şeffaf Kaş Sabitleyici Maskara Ürününün Satıcısı, NYX Professional Makeup The Brow Glue Instant Brow Styler - Şeffaf Kaş Sabitleyici Maskara ürününü 300.0 Tl'den Satılmaktadır.

The Brow Glue Instant Brow Styler - Şeffaf Kaş Sabitleyici Maskara Kullanıcı Yorumları Nasıl?
300.0 Tl ye satışta olan The Brow Glue Instant Brow Styler - Şeffaf Kaş Sabitleyici Maskara Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6053 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: dun siparis verdim urun bugun elime ulasti hizina hayran kaldim urun cok guzel diger kas sabitleyicilerinizi cope atip hemen bunu alin mukemmel 😍
İsim: **** ****
Tarih: 13 Nisan 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: L'Oreal

Yorum: İndirime girer girmez ikinciyi de sipariş vercem asla iz bırakmıyor küçük ama işlevi büyük
İsim: Betül Y.
Tarih: 10 Şubat 2022

Yorum: indirimde olsukca stoklayacagim bi urun sabah suruyorum aksam eve donene kadar kaslarim sabit kaliyor mukemmell
İsim: Sevinç A.
Tarih: 20 Kasım 2022

Yorum: Sürekli kullandığım kaş jeli indirimdeyken stokladım
İsim: A** T**
Tarih: 23 Aralık 2023

Yorum: küçük bir ürün ve de biraz pahalı, ama kaşlarım fazla benim onları çok iyi tuttu sanırım indirimde yakaladıkça alacağım, memnun kaldım
İsim: B** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 24 Nisan 2023

Yorum: tüm gün kaşlarımı tutuyor, indirimdeyken alınabilir güzel ürün
İsim: S** K**
Tarih: 26 Ocak 2022

Yorum: stok yaptim indirime girince.Boyu disinda sorun yok
İsim: S** R**
Tarih: 30 Temmuz 2023

Yorum: Benim beklentimi karşıladı sonuçta benefit bile 5 6 saat sonra hacım kaybedebiliypr Bu fiyata bence çok iyi ürün çok az kullanımda bile işe yariyor
Tarih: 11 Mayıs 2022

Yorum: Ay bunu @esralibakim önerisiyle aldım, kaşları hiç sertleştirmiyor ve uzun süre öyle kalıyor kaşlar misss 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
İsim: Ecem E.
Tarih: 26 Mart 2023

Yorum: Mükemmel bir kaş sabitleyicisi indirimden aldım. İndirimde yakalarsanız muhakkak alın.
İsim: s** k**
Beden: 28 Nisan 2023

Yorum: Çok memnun kaldım ikinci kez alıyorum
İsim: C** S** B**
Tarih: 02 Kasım 2023

Yorum: denemek istiyordum indirimde yakalayınca aldım
İsim: M** s**
Tarih: 25 Mart 2024

Yorum: Çok memnun kaldim kardeşime de aldim,stokladim
İsim: M** G**
Tarih: 23 Haziran 2023

Yorum: Güzel stok yapıyorum indirime girdikçe
İsim: G** S**
Tarih: 23 Ocak 2024

Yorum: cok bereketli bir ürün ⭐
İsim: H** N** Y**
Tarih: 29 Ocak 2024

Yorum: Mükemmelll sürekli stok yaptığım bir ürün ❤️
İsim: ö** d**
Tarih: 29 Ağustos 2023

Yorum: Bittikçe indirimde stokluyorum en iyi kaş sabitleyici bence
İsim: D** D**
Tarih: 29 Kasım 2023

Yorum: İndirime girdikçe stok yapıyorum çok güzel sabitliyor
İsim: Y** G**
Tarih: 17 Aralık 2022

Yorum: Hep stokladığım bir ürün.Kaşda beyazlık bırakmıyor gün boyu sabit kalıyor
İsim: N** İ**
Tarih: 05 Haziran 2023

Yorum: Çok güzel bir ürün, dayanıklı, tüm gün tutuyor. Uzun süredir kullanıyorum çok memnun kaldım.
Tarih: 24 Ocak 2022

Yorum: Kesinlikle en iyisi net
İsim: Mihrap Ç.
Tarih: 25 Mart 2023

Yorum: BAYILIYORJM ALIN ALDIRIN İNDİRİMDE AMA
İsim: G** C** M**
Tarih: 26 Ocak 2024
Satıcı: Madam Cosmetic

Yorum: koruma bantli geldi guzel gorunuyo
İsim: L** Y**
Tarih: 24 Kasım 2023

Yorum: Başarılı bir ürün, kıvırcık uzun kaşlarımı düzene sokuyor bütün gün.
İsim: Aysima B. B.
Beden: 15 Ocak 2022

Yorum: Bittikçe stokluyorumm
İsim: E** T**
Tarih: 22 Mart 2024

Yorum: Severek kullandığım bi ürün indirimde almış olmanın mutluluğu .
İsim: S** A**
Tarih: 10 Kasım 2022

Yorum: Çok güzel ürün alın aldırın
İsim: N** D**
Tarih: 28 Mayıs 2022

Yorum: Müthiş bir kaş sabitleyici
İsim: B** E**
Tarih: 19 Mart 2023

Yorum: Tam çantaya koymalık küçücük ve etkili
İsim: B** Ç**
Beden: 24 Mart 2023

Yorum: Bayıldım aşırır kalıcı stok yapacağıma eminim
İsim: D** D**
Tarih: 11 Mayıs 2023

The Brow Glue Instant Brow Styler - Şeffaf Kaş Sabitleyici Maskara Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Ürün suya dayanıklımı
Cevap: Merhabalar, İlgili ürün suya dayanıklı özellikte değildir. Teşekkür ederiz.

Soru: merhabalar ürün normal boyu 5 ml mi
Cevap: doğrudur efendim

Soru: Merhaba şlk kullanımda olmadı ama şuan jel baya macun gibi uzuyor zaten alırken ve beyazlık bırakıyor nedeni ne olabilir
Cevap: Merhaba. Jeli biraz karıştırmanız gerekiyor efendim

Soru: merhaba öne kaş sabitleyici mi kas serumumu kullanılır
Cevap: 2 3 saat önceden kaş serumu ve sonra kaş sabitleyici sürebilirsiniz anlayışınız için teşekürlerr

Soru: Orjinal mi ürün
Cevap: Merhaba ;Tüm Ürünlerimiz Orjinal Kapalı Ambalajındadır Keyifli Alışverişler Dileriz

Soru: Yakında indirim olur mu çok pahalı🥹
Cevap: Merhaba Değerli Üyemiz mağazamızı takip edip güncel indirimlerden haberdar olabilirsiniz. Teşekkür ederiz.

Soru: Kıvamı nasıl su gibimi yoksa jel gibimi?
Cevap: Jel kivaminda efendim

Soru: beyaz kalıntı bırakması normal mi
Cevap: Merhaba Değerli Üyemiz, beyaz bir görüntü bırakmaz, gün boyu sabitler. Teşekkür ederiz

Soru: Merhabalar kolay gelsin ürünün son kullanma tarihi nedir ?
Cevap: Merhaba efendim. Açıldıktan sonra 6 içinde tüketilmesi gerekmektedir. Raf ömrü 1 yıldır efendim.

Soru: mrb kas serumu kullanıyorum bu ürünle birlikte nasıl kullanılacak
Cevap: Oluyor efendim

Soru: Ürünün içinde neredeyse yarısından fazlası yok şaka gibi
Cevap: Ne zaman aldınız efendim?

Soru: merhaba, arnica özlü yoğun Onarıcı sac.maskesi ne zaman stoğu gelir acaba
Cevap: Merhaba Değerli Üyemiz, Stoğu tükenen ürünler sistemimizde otomatik olarak satışa kapanır ve sevkiyat gerçekleştiği an tekrar satışa açılır. L'Oreal mağazamızı takip edebilir ve ürünlerimizden güncel olarak haberdar olabilirsiniz. Teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba ürünün diğer renk seçenekleri kaldırıldı geri eklenecek mi acaba? Eklenirse ne zaman eklenir?
Cevap: Bi bilgimiz yok efendim. Maalesef

Soru: Hangi kargo
Cevap: Trendyolexpres efendim

Soru: kac ml olarak geciyor
Cevap: Merhabalar, Şeffaf Kaş Sabitleyici Maskara ürünümüz 5 g olarak geçmektedir. Teşekkür ederiz.

Soru: beyazlık bırakıyor acaba neden
Cevap: Merhabalar, İlgili ürün, kuruduğunda yapışkan his bırakmayan ve beyaz kalıntı oluşturmayan bir formüle sahiptir. Eğer ürünü uyguladıktan sonra beyazlık bırakıyorsa, bu durum genellikle ürünün fazla miktarda uygulanmasından veya kaşlarınızdaki doğal yağlarla karışmasından kaynaklanabilir. Uygulama sırasında daha az ürün kullanmayı deneyebilir ve kaşlarınızı uygulamadan önce temizleyerek yağlardan arındırabilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, ürün danışma hattımızı arayarak daha detaylı bilgi ve destek alabilirsiniz. Teşekkür ederiz.

Soru: Neden ürünü deneye bastığımızda renksiz olan kaş sabitleyici kaşta beyaz duruyor hani beyazlık yoktu?!
Cevap: merhaba bılgımız yoktur efendım

Soru: Siyah renk varmı ?
Cevap: Merhaba Değerli Üyemiz, Stoğu tükenen ürünler sistemimizde otomatik olarak satışa kapanır ve sevkiyat gerçekleştiği an tekrar satışa açılır. L'Oreal mağazamızı takip edebilir ve ürünlerimizden güncel olarak haberdar olabilirsiniz. Teşekkür ederiz.

Soru: ürünü nasıl kullanmalıyım
Cevap: Merhaba ürüne ait gerekli tüm bilgiler ürün özellikleri kısmında yazmaktadır saygılarımızla

Soru: merhaba glutensiz mi
Cevap: Kaşların hiç bu kadar güçlü ve doğal durmamıştı! NYX Professional Makeup'ın en yeni ve kısa sürede dünya çapında çok sevilen Brow Glue şeffaf kaş sabitleyici maskarası tanış, nefes kesici dolgun kaş görünümünü anında elde et! İnovatif aplikatörü sayesinde kaşları kolayca şekillendirmeye ve sabitlemeye yardımcı olan Brow Glue, 16 saate kadar kalıcılığı** ve kuruduğunda yapışkan his bırakmayan vegan formülü* ile vazgeçilmez kaş ürünün olmaya hazır! Vegan formüle* sahiptir. *Hayvansal kaynaklı veya türevi bileşenler içermez. **Kişisel Değerlendirme, 92 kişi

The Brow Glue Instant Brow Styler - Şeffaf Kaş Sabitleyici Maskara Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

The Brow Glue Instant Brow Styler - Şeffaf Kaş Sabitleyici Maskara En Uygun Satış Linki