Yasemin
Bilgili
Terletici Bel İnceltici Spor Korse Vücut Şekillendirici Sıkılaştırıcı Zayıflama Korsesi Unisex En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Terletici Bel İnceltici Spor Korse Vücut Şekillendirici Sıkılaştırıcı Zayıflama Korsesi Unisex Mevcut Fiyatı 279.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Terletici Bel İnceltici Spor Korse Vücut Şekillendirici Sıkılaştırıcı Zayıflama Korsesi Unisex Gerçekten İyi Mi?
Terletici Bel İnceltici Spor Korse Vücut Şekillendirici Sıkılaştırıcı Zayıflama Korsesi Unisex Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Terletici Bel İnceltici Spor Korse Vücut Şekillendirici Sıkılaştırıcı Zayıflama Korsesi Unisex Ürün Tanıtımı
Terletici Bel İnceltici Spor Korse Vücut Şekillendirici Sıkılaştırıcı Zayıflama Korsesi Unisex Ürününün Satıcısı, Wi Fro Terletici Bel İnceltici Spor Korse Vücut Şekillendirici Sıkılaştırıcı Zayıflama Korsesi Unisex ürününü 279.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Terletici Bel İnceltici Spor Korse Vücut Şekillendirici Sıkılaştırıcı Zayıflama Korsesi Unisex Kullanıcı Geri Bildirimleri
279.0 Tl ye satışta olan Terletici Bel İnceltici Spor Korse Vücut Şekillendirici Sıkılaştırıcı Zayıflama Korsesi Unisex Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: Harika bir ürün kargolama güzel teşekkür ederim herşey için
İsim: buse b.
Tarih: 29 Mart 2024
Beden: Boy:170cm
Satıcı: Next Craft
Yorum: Cokiyi hedye için teşekürler
İsim: **** ****
Tarih: 30 Ağustos 2024
Beden: Boy:155cm
Yorum: Kaliteli bir ürün amacına uygun. Spor yaparken kullanıyorum terletiyor , benim için yeterli ve kullanışlı fiyat performans ürünü , ayrıca hediyesi için satıcıya da teşekkür ederim
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Nisan 2024
Yorum: hediye için teşekkürler
Tarih: 17 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Ürün güzel
İsim: S** B**
Tarih: 19 Mart 2024
Beden: Boy:160cm
Yorum: 2 günde ürün elime ulaştı güzel bı ürün tavsiye ediyorum
İsim: M** Y**
Tarih: 13 Şubat 2024
Yorum:

Bir defa kullandım ve direk çöpe attım( çok iyi bir korsan vardı zaten bu da iyi çıkar diye düşündüm ama asla paranızı çöpe dökmeyin ben zaten pişmanım

İsim: S** S**
Tarih: 03 Eylül 2024
Beden: Boy:173cm
Yorum: korse olmasi gerekirken belimile yorgan baglamisim gibi oldu.. katlaniyo bukuluyo cok kalin hic resimde gorundugu degil almayiniz iade
Tarih: 21 Nisan 2024
Satıcı: The Next Craft
Terletici Bel İnceltici Spor Korse Vücut Şekillendirici Sıkılaştırıcı Zayıflama Korsesi Unisex Ürüne Dair Sorular
Soru: Günlük kullanıma uygun mu işlev görür mü zayıflamada terlemede (spor yapmadığımız zamanlarda)
Cevap: Merhabalar efendim evet uygun olacaktır. İyi bayramlar
Soru: 3 tane ayri ayri parca mi geliyor biz birlestirip takiyoruz. yoksa 1 adet mi?
Cevap: 1 adet ve tek parça efendim arkadan birleşik yani. İyi geceler
Soru: Merhaba beli şekillendiriyor mu
Cevap: MERHABALAR EVET EFENDİM. İÇİ DE TERLEMEYE YARDIMCI ÖZEL KUMAŞLIDIR. SPOR FİTNEES EGZERSİZ VS. YAĞ YAKMANIZI SAĞLAR. İYİ GÜNLER DİLERİM
Soru: Merhaba doğum sonrasında hemen kullanılabilir mi ?
Cevap: Merhabalar efendim kullabilirsiniz. 3.farkli bölgeden istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Tabi ki siz doktorunuza danışınız. Saygılar selamlar
Soru: mrb 52-54 kilo arasındayım acaba beden olarak olur mu
Cevap: Merhabalar efendim XL beden iseniz olur. Üstü olmaz iyi akşamlar
Soru: merhaba 85 kilo için kaç beden uygundu
Cevap: Merhabalar efendim tek beden ve bel çevresi maksimum 100 cm için uygundur
buna göre değerlendirme yapabilirsiniz. Saygılar selamlar
Terletici Bel İnceltici Spor Korse Vücut Şekillendirici Sıkılaştırıcı Zayıflama Korsesi Unisex Görseller
Terletici Bel İnceltici Spor Korse Vücut Şekillendirici Sıkılaştırıcı Zayıflama Korsesi Unisex En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Terletici Bel İnceltici Spor Korse Vücut Şekillendirici Sıkılaştırıcı Zayıflama Korsesi Unisex Mevcut Fiyatı 279.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Terletici Bel İnceltici Spor Korse Vücut Şekillendirici Sıkılaştırıcı Zayıflama Korsesi Unisex Gerçekten İyi Mi?
Terletici Bel İnceltici Spor Korse Vücut Şekillendirici Sıkılaştırıcı Zayıflama Korsesi Unisex Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Terletici Bel İnceltici Spor Korse Vücut Şekillendirici Sıkılaştırıcı Zayıflama Korsesi Unisex Ürün Tanıtımı
Terletici Bel İnceltici Spor Korse Vücut Şekillendirici Sıkılaştırıcı Zayıflama Korsesi Unisex Ürününün Satıcısı, Wi Fro Terletici Bel İnceltici Spor Korse Vücut Şekillendirici Sıkılaştırıcı Zayıflama Korsesi Unisex ürününü 279.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Terletici Bel İnceltici Spor Korse Vücut Şekillendirici Sıkılaştırıcı Zayıflama Korsesi Unisex Kullanıcı Geri Bildirimleri
279.0 Tl ye satışta olan Terletici Bel İnceltici Spor Korse Vücut Şekillendirici Sıkılaştırıcı Zayıflama Korsesi Unisex Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: Harika bir ürün kargolama güzel teşekkür ederim herşey için
İsim: buse b.
Tarih: 29 Mart 2024
Beden: Boy:170cm
Yorum: Cokiyi hedye için teşekürler
Tarih: 30 Ağustos 2024
Beden: Boy:155cm
Yorum: Kaliteli bir ürün amacına uygun. Spor yaparken kullanıyorum terletiyor , benim için yeterli ve kullanışlı fiyat performans ürünü , ayrıca hediyesi için satıcıya da teşekkür ederim
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Nisan 2024
Yorum: hediye için teşekkürler
Tarih: 17 Ağustos 2024
Yorum: Ürün güzel
İsim: S** B**
Tarih: 19 Mart 2024
Beden: Boy:160cm
Yorum: 2 günde ürün elime ulaştı güzel bı ürün tavsiye ediyorum
İsim: M** Y**
Tarih: 13 Şubat 2024
Yorum:
İsim: S** S**
Tarih: 03 Eylül 2024
Beden: Boy:173cm
Yorum: korse olmasi gerekirken belimile yorgan baglamisim gibi oldu.. katlaniyo bukuluyo cok kalin hic resimde gorundugu degil almayiniz iade
Tarih: 21 Nisan 2024
Satıcı: The Next Craft
Terletici Bel İnceltici Spor Korse Vücut Şekillendirici Sıkılaştırıcı Zayıflama Korsesi Unisex Ürüne Dair Sorular
Soru: Günlük kullanıma uygun mu işlev görür mü zayıflamada terlemede (spor yapmadığımız zamanlarda)
Cevap: Merhabalar efendim evet uygun olacaktır. İyi bayramlar
Soru: 3 tane ayri ayri parca mi geliyor biz birlestirip takiyoruz. yoksa 1 adet mi?
Cevap: 1 adet ve tek parça efendim arkadan birleşik yani. İyi geceler
Soru: Merhaba beli şekillendiriyor mu
Cevap: MERHABALAR EVET EFENDİM. İÇİ DE TERLEMEYE YARDIMCI ÖZEL KUMAŞLIDIR. SPOR FİTNEES EGZERSİZ VS. YAĞ YAKMANIZI SAĞLAR. İYİ GÜNLER DİLERİM
Soru: Merhaba doğum sonrasında hemen kullanılabilir mi ?
Cevap: Merhabalar efendim kullabilirsiniz. 3.farkli bölgeden istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Tabi ki siz doktorunuza danışınız. Saygılar selamlar
Soru: mrb 52-54 kilo arasındayım acaba beden olarak olur mu
Cevap: Merhabalar efendim XL beden iseniz olur. Üstü olmaz iyi akşamlar
Soru: merhaba 85 kilo için kaç beden uygundu
Cevap: Merhabalar efendim tek beden ve bel çevresi maksimum 100 cm için uygundur
Terletici Bel İnceltici Spor Korse Vücut Şekillendirici Sıkılaştırıcı Zayıflama Korsesi Unisex Görseller
Terletici Bel İnceltici Spor Korse Vücut Şekillendirici Sıkılaştırıcı Zayıflama Korsesi Unisex En Uygun Satış Linki
Wi Fro Terletici Bel İnceltici Spor Korse Vücut Şekillendirici Sıkılaştırıcı Zayıflama Korsesi Unisex Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Wi Fro Terletici Bel İnceltici Spor Korse Vücut Şekillendirici Sıkılaştırıcı Zayıflama Korsesi Unisex yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.