Zehra
Bilgili
Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen Alanlar Memnun Mu?
Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen Şimdiki Fiyatı Ile 749.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen Memnuniyet Oranı Nedir?
Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen Hakkında yaklaşık 1139 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen Teknik Açıklamalar
https://hizliresim.com/gbjqA5">_x000D_
Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen Ürününün Satıcısı, Penti Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen ürününü 749.99 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen En Son Yapılan Yorumlar
749.99 Tl ye satışta olan Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1139 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Pentinin en harika sütyenlerinden biri indirimde almıştım keşke bir kaç tane daha alsaydım bedeninizi alın tşk ederim trendyol
İsim: S** k**
Tarih: 12 Ocak 2022
Beden: Beden:85B
Satıcı: Penti
Yorum: kendi bedeninizi alabilirsiniz. Gayet rahat ve guzel. Tavsiye ederim
İsim: n** c**
Tarih: 02 Kasım 2021
Beden: Beden:75C
Yorum: Dokusu,Bedendeki duruşü çok güzel.Vazgeçilmezim oldu.indirime girince stokluyorum.
İsim: e** b**
Tarih: 31 Mart 2022
Beden: Beden:80B
Yorum: Çok güzel ve kaliteli tam bedenimi aldım
İsim: B** Ç**
Tarih: 08 Mart 2022
Yorum: 85B giyiyorum ve 85B tam oldu
İsim: g** t**
Tarih: 18 Ağustos 2022
Yorum: Gerçekten harika. Ancak bir uyarı normalde 80A bedenim. 75C aldım ve tam oldu straplez olarak da kullanmak istiyorsanız bedeninize en yakın küçüğü tercih edin.
İsim: N** D**
Tarih: 20 Ekim 2021
Yorum: Tam beden alabilirsiniz çok hafif ve oldukça rahat
İsim: H** K**
Tarih: 16 Ekim 2022
Yorum: Zaten her zaman kullanıyorum aşırı güzel ve rahat bir sütyen. Tam bedeninizi alırsanız asla taşma veya kıyafetten belli olma yapmıyor. Zaten dikişsiz...Yazlık kıyafetlerde de askısız olarak kullanılabiliyor. Dikkatli yıkanması gerekiyor sadece onun dışında çok kullanışlı... Kesinlikle tavsiye ediyorum....Aşırı güzel paketlenmişti

Hem teDevamını Oku
İsim: G** Ö**
Tarih: 23 Ocak 2022
Yorum: Çok kullanışlı 75c giyiyorum aynı ölçüde aldım tam oldu sıkma falan olmadı tam beden tercih edilmeli
İsim: D** T**
Tarih: 26 Kasım 2021
Yorum: Gerçekten çok güzel bir sütyen tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: D** Ç**
Tarih: 26 Ekim 2021
Yorum: Tam bedeninizi alın. Severek kullanıyorum
İsim: M** Ç**
Tarih: 17 Kasım 2021
Yorum: Rahat bi ürün desteksiz tam bedeni alabilirsiniz
İsim: a** y**
Tarih: 13 Ekim 2022
Yorum: siyahını da aldım çok güzel tam beden
İsim: H** Ç**
Tarih: 09 Aralık 2022
Yorum: Tam bedeninizi alabilirsiniz, güzel toparlıyor.
İsim: S** S**
Tarih: 09 Ağustos 2022
Yorum: Kendi bedeninizi alın
İsim: **** ****
Tarih: 25 Ekim 2021
Yorum: kesinlikle muhteşem.alın aldırın.tam bedenimi aldım.
İsim: E** Z**
Tarih: 14 Kasım 2021
Yorum: Harika bir ürün bir beden küçük tercih edebilirsiniz
İsim: B** K**
Tarih: 17 Haziran 2022
Yorum: bir beden buyuk alinabilir
İsim: C** G**
Tarih: 30 Ekim 2021
Yorum: Yapısı, duruşu, rahatlığı tam aradığım gibi bir sütyen. Uzun süredir almak istiyordum, indirimde yakaladım. Tam beden ve kaliteli. Teşekkürler
İsim: s** g**
Tarih: 18 Ekim 2022
Yorum: güzel, tam beden
İsim: G** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 11 Mayıs 2023
Yorum: Çok beğendim. Güzel toparlıyor. Tam beden aldım. Teşekkürler..
İsim: F** K**
Tarih: 26 Mart 2023
Yorum: Çok güzel bedeninizi alın
İsim: i** o**
Tarih: 10 Mart 2022
Yorum: Sütyenler harıka ama büyük Beden almam gerekırdı
Tarih: 20 Kasım 2021
Yorum: Yumuşacık hissiyatı var gayet memnunum
İsim: Z** B**
Tarih: 08 Eylül 2024
Beden: Boy:163cm
Yorum: Tam beden kaliteli ürün
Tarih: 13 Mart 2024
Beden: Boy:167cm
Yorum: Tam bedeninizi alın kaliteli begendim
İsim: E** D**
Tarih: 01 Aralık 2021
Yorum: Ürün çok şık 85b tam oldu normalde de o şekilde kullanıyorum
İsim: Cansu S.
Tarih: 22 Mart 2024
Beden: Boy:170cm
Yorum: Diğer lotuslarımla aynı beden aldım tam oldu, yumuşacık
Tarih: 13 Ocak 2022
Yorum: Mükemmel bir sütyen bedeniniz neyse onu alın
İsim: G** K**
Tarih: 01 Şubat 2022
Yorum: en sevdigim parca.. tam beden ... kalite trendyol ile birleşince cok guzel oluyor... hızlı kargo, iyi paketleme

İsim: seher A.
Tarih: 29 Ekim 2021
Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: balenli mi
Cevap: Memory Teknolojisi sayesinde vücut ısısını ve göğüs şeklini hatırlayarak birebir uyum sağlayan, balenli, dolgusuz, Memory kaplara sahip, göğüsleri toparlayarak şekillendiren lifting etkisi bulunan, dantel detayları sayesinde şık görünümlü Lotus Premium Sütyen. Ana Kumaş: %78 POLYAMIDE %22 ELASTANE
Soru: Rengi nedir?
Cevap: Ten rengi efendim
Soru: İz belli edermi
Cevap: Merhaba , Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen ürünümüz iç belli etmemektedir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: askıları cikiyormu acaba yada çıkan modeli varmi
Cevap: Merhaba,Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen model ürünümüz straplez özelliği bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: normalde lotuz toparlayic kulaniyorum 90d bunda nasıl bir beden kulana bilirim tesekurler
Cevap: Merhaba , beden tablosu yardımıyla size uygun bedeni seçebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: urun beyazmi bej mi
Cevap: Merhaba, Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen model ürünümüzün rengi ten rengidir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: ten rengini iki ayrı renk olarak satıyorsunuz birinde skin olarak belirtiyor birinde ten rengi olarak farkı nedir
Cevap: Merhaba, Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen model ürünümüz balenli ve dolgusuz özelliğe sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba, 80A beden yok mu?
Cevap: Merhaba, Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen model ürünümüzde 80 A beden mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: göğüs altı 80, gogus ölçüsü 95 olunca 80c olur mu
Cevap: Merhaba, Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen model ürünümüzde 80 B bedeni tercih edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba 40 kiloyum 75c büyük mü gelir en küçük neden ismi nedir
Cevap: Merhaba, Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen ürünümüzün en küçük bedeni 75B'dir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: normalde 85b kullanıyorum. göğüs altı 83 göğüs üst 91 . kaç beden almalıyım bilemedim
Cevap: Merhaba,Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen model ürünümüz için 80A bedeni tercih edebilirsiniz.İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: bir şey daha sormak istiyorum göğüs altı 93 Göğüs kısmı 95 santim hangi bedeni almam uygun olur
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz, 90B uygun olacaktır.
Soru: Merhaba, daha önce de almıştım ve severek kullanıyorum. Fakat 80 C göğüsüme tam oluyor , sırt kısmı biraz dar geliyor. Kaç beden almamı tavsiye edersiniz.
Cevap: Merhabalar 90B deneyebilirsiniz
Soru: straplez kullanılır mi
Cevap: Merhaba, Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen model ürünümüzde straplez özelliği bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Dolgulu mu dolgusuzmy
Cevap: dolgusuz efendım
Soru: Merhaba desteklı mı
Cevap: Merhaba desteksizdir efendim.
Soru: Merhaba yorumlarda silikon şerit yok deniyor ama sorularda var demişsiniz. Kaymayı önleyici silikon şerit var mı yok mu bu modelde
Cevap: Merhaba , Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen model ürünümzde silikon bant bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: kenarlarında slikon bant bulunuyor mu
Cevap: Merhaba , Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen ürün modelimizin kenarlarında silikon bant özelliği bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Bu modelin beyaz rengi de var mı?
Cevap: Mâlesef efendim, sadece iki renk mevcuttur. Ten ve siyah renkleri. Beyaz renk üretimi yoktur.
Soru: göğüs 91 göğüs alti 77 kaç beden almlylm
Cevap: 80A efendim
Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen Detay Resimler
Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen Şimdiki Fiyatı Ile 749.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen Memnuniyet Oranı Nedir?
Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen Hakkında yaklaşık 1139 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen Teknik Açıklamalar
https://hizliresim.com/gbjqA5">_x000D_
Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen Ürününün Satıcısı, Penti Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen ürününü 749.99 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen En Son Yapılan Yorumlar
749.99 Tl ye satışta olan Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1139 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Pentinin en harika sütyenlerinden biri indirimde almıştım keşke bir kaç tane daha alsaydım bedeninizi alın tşk ederim trendyol
İsim: S** k**
Tarih: 12 Ocak 2022
Yorum: kendi bedeninizi alabilirsiniz. Gayet rahat ve guzel. Tavsiye ederim
İsim: n** c**
Tarih: 02 Kasım 2021
Yorum: Dokusu,Bedendeki duruşü çok güzel.Vazgeçilmezim oldu.indirime girince stokluyorum.
Tarih: 31 Mart 2022
Yorum: Çok güzel ve kaliteli tam bedenimi aldım
İsim: B** Ç**
Tarih: 08 Mart 2022
Yorum: 85B giyiyorum ve 85B tam oldu
İsim: g** t**
Tarih: 18 Ağustos 2022
Yorum: Gerçekten harika. Ancak bir uyarı normalde 80A bedenim. 75C aldım ve tam oldu straplez olarak da kullanmak istiyorsanız bedeninize en yakın küçüğü tercih edin.
İsim: N** D**
Tarih: 20 Ekim 2021
Yorum: Tam beden alabilirsiniz çok hafif ve oldukça rahat
İsim: H** K**
Tarih: 16 Ekim 2022
Yorum: Zaten her zaman kullanıyorum aşırı güzel ve rahat bir sütyen. Tam bedeninizi alırsanız asla taşma veya kıyafetten belli olma yapmıyor. Zaten dikişsiz...Yazlık kıyafetlerde de askısız olarak kullanılabiliyor. Dikkatli yıkanması gerekiyor sadece onun dışında çok kullanışlı... Kesinlikle tavsiye ediyorum....Aşırı güzel paketlenmişti
İsim: G** Ö**
Tarih: 23 Ocak 2022
Yorum: Çok kullanışlı 75c giyiyorum aynı ölçüde aldım tam oldu sıkma falan olmadı tam beden tercih edilmeli
İsim: D** T**
Tarih: 26 Kasım 2021
Yorum: Gerçekten çok güzel bir sütyen tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: D** Ç**
Tarih: 26 Ekim 2021
Yorum: Tam bedeninizi alın. Severek kullanıyorum
İsim: M** Ç**
Tarih: 17 Kasım 2021
Yorum: Rahat bi ürün desteksiz tam bedeni alabilirsiniz
İsim: a** y**
Tarih: 13 Ekim 2022
Yorum: siyahını da aldım çok güzel tam beden
İsim: H** Ç**
Tarih: 09 Aralık 2022
Yorum: Tam bedeninizi alabilirsiniz, güzel toparlıyor.
İsim: S** S**
Tarih: 09 Ağustos 2022
Yorum: Kendi bedeninizi alın
Tarih: 25 Ekim 2021
Yorum: kesinlikle muhteşem.alın aldırın.tam bedenimi aldım.
İsim: E** Z**
Tarih: 14 Kasım 2021
Yorum: Harika bir ürün bir beden küçük tercih edebilirsiniz
İsim: B** K**
Tarih: 17 Haziran 2022
Yorum: bir beden buyuk alinabilir
İsim: C** G**
Tarih: 30 Ekim 2021
Yorum: Yapısı, duruşu, rahatlığı tam aradığım gibi bir sütyen. Uzun süredir almak istiyordum, indirimde yakaladım. Tam beden ve kaliteli. Teşekkürler
İsim: s** g**
Tarih: 18 Ekim 2022
Yorum: güzel, tam beden
İsim: G** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 11 Mayıs 2023
Yorum: Çok beğendim. Güzel toparlıyor. Tam beden aldım. Teşekkürler..
İsim: F** K**
Tarih: 26 Mart 2023
Yorum: Çok güzel bedeninizi alın
İsim: i** o**
Tarih: 10 Mart 2022
Yorum: Sütyenler harıka ama büyük Beden almam gerekırdı
Tarih: 20 Kasım 2021
Yorum: Yumuşacık hissiyatı var gayet memnunum
İsim: Z** B**
Tarih: 08 Eylül 2024
Beden: Boy:163cm
Yorum: Tam beden kaliteli ürün
Tarih: 13 Mart 2024
Beden: Boy:167cm
Yorum: Tam bedeninizi alın kaliteli begendim
İsim: E** D**
Tarih: 01 Aralık 2021
Yorum: Ürün çok şık 85b tam oldu normalde de o şekilde kullanıyorum
İsim: Cansu S.
Tarih: 22 Mart 2024
Beden: Boy:170cm
Yorum: Diğer lotuslarımla aynı beden aldım tam oldu, yumuşacık
Tarih: 13 Ocak 2022
Yorum: Mükemmel bir sütyen bedeniniz neyse onu alın
İsim: G** K**
Tarih: 01 Şubat 2022
Yorum: en sevdigim parca.. tam beden ... kalite trendyol ile birleşince cok guzel oluyor... hızlı kargo, iyi paketleme
İsim: seher A.
Tarih: 29 Ekim 2021
Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: balenli mi
Cevap: Memory Teknolojisi sayesinde vücut ısısını ve göğüs şeklini hatırlayarak birebir uyum sağlayan, balenli, dolgusuz, Memory kaplara sahip, göğüsleri toparlayarak şekillendiren lifting etkisi bulunan, dantel detayları sayesinde şık görünümlü Lotus Premium Sütyen. Ana Kumaş: %78 POLYAMIDE %22 ELASTANE
Soru: Rengi nedir?
Cevap: Ten rengi efendim
Soru: İz belli edermi
Cevap: Merhaba , Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen ürünümüz iç belli etmemektedir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: askıları cikiyormu acaba yada çıkan modeli varmi
Cevap: Merhaba,Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen model ürünümüz straplez özelliği bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: normalde lotuz toparlayic kulaniyorum 90d bunda nasıl bir beden kulana bilirim tesekurler
Cevap: Merhaba , beden tablosu yardımıyla size uygun bedeni seçebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: urun beyazmi bej mi
Cevap: Merhaba, Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen model ürünümüzün rengi ten rengidir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: ten rengini iki ayrı renk olarak satıyorsunuz birinde skin olarak belirtiyor birinde ten rengi olarak farkı nedir
Cevap: Merhaba, Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen model ürünümüz balenli ve dolgusuz özelliğe sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba, 80A beden yok mu?
Cevap: Merhaba, Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen model ürünümüzde 80 A beden mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: göğüs altı 80, gogus ölçüsü 95 olunca 80c olur mu
Cevap: Merhaba, Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen model ürünümüzde 80 B bedeni tercih edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba 40 kiloyum 75c büyük mü gelir en küçük neden ismi nedir
Cevap: Merhaba, Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen ürünümüzün en küçük bedeni 75B'dir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: normalde 85b kullanıyorum. göğüs altı 83 göğüs üst 91 . kaç beden almalıyım bilemedim
Cevap: Merhaba,Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen model ürünümüz için 80A bedeni tercih edebilirsiniz.İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: bir şey daha sormak istiyorum göğüs altı 93 Göğüs kısmı 95 santim hangi bedeni almam uygun olur
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz, 90B uygun olacaktır.
Soru: Merhaba, daha önce de almıştım ve severek kullanıyorum. Fakat 80 C göğüsüme tam oluyor , sırt kısmı biraz dar geliyor. Kaç beden almamı tavsiye edersiniz.
Cevap: Merhabalar 90B deneyebilirsiniz
Soru: straplez kullanılır mi
Cevap: Merhaba, Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen model ürünümüzde straplez özelliği bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Dolgulu mu dolgusuzmy
Cevap: dolgusuz efendım
Soru: Merhaba desteklı mı
Cevap: Merhaba desteksizdir efendim.
Soru: Merhaba yorumlarda silikon şerit yok deniyor ama sorularda var demişsiniz. Kaymayı önleyici silikon şerit var mı yok mu bu modelde
Cevap: Merhaba , Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen model ürünümzde silikon bant bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: kenarlarında slikon bant bulunuyor mu
Cevap: Merhaba , Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen ürün modelimizin kenarlarında silikon bant özelliği bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Bu modelin beyaz rengi de var mı?
Cevap: Mâlesef efendim, sadece iki renk mevcuttur. Ten ve siyah renkleri. Beyaz renk üretimi yoktur.
Soru: göğüs 91 göğüs alti 77 kaç beden almlylm
Cevap: 80A efendim
Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen Detay Resimler
Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen En Uygun Satış Linki
Penti Lotus Premium Sütyen Dolgusuz Kadın Skin Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Penti Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Premium Dolgusuz Sütyen yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.