Seray
Bilgili
Teknoemo Gami?ng Oyuncu Pc Bi?lgi?sayar Masaüstü Kasa Ryzen 5 5600 Rtx 3060ti? En Düşük Fiyat Nerede?
Teknoemo Gami?ng Oyuncu Pc Bi?lgi?sayar Masaüstü Kasa Ryzen 5 5600 Rtx 3060ti? Anlık Fiyatı 23399.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Teknoemo Gami?ng Oyuncu Pc Bi?lgi?sayar Masaüstü Kasa Ryzen 5 5600 Rtx 3060ti? Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Teknoemo Gami?ng Oyuncu Pc Bi?lgi?sayar Masaüstü Kasa Ryzen 5 5600 Rtx 3060ti? Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.4 .
Teknoemo Gami?ng Oyuncu Pc Bi?lgi?sayar Masaüstü Kasa Ryzen 5 5600 Rtx 3060ti? Ürün Detayları
Teknoemo Gami?ng Oyuncu Pc Bi?lgi?sayar Masaüstü Kasa Ryzen 5 5600 Rtx 3060ti? Ürününün Satıcısı, RYZEN Teknoemo Gami?ng Oyuncu Pc Bi?lgi?sayar Masaüstü Kasa Ryzen 5 5600 Rtx 3060ti? ürününü 23399.0 Tl'den Satılmaktadır.
Teknoemo Gami?ng Oyuncu Pc Bi?lgi?sayar Masaüstü Kasa Ryzen 5 5600 Rtx 3060ti? Kullananlar
23399.0 Tl ye satışta olan Teknoemo Gami?ng Oyuncu Pc Bi?lgi?sayar Masaüstü Kasa Ryzen 5 5600 Rtx 3060ti? Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.4
Yorum: Ürün çok iyi ben ekstradan sıvı soğutucu aldım bu yaz aylarında iyioluyo ürün çok iyi tek ekran kartı 8 gb arkadaşıma 12 gb göndermişlerdi
İsim: **** ****
Tarih: 07 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Elite PC
Yorum: Fiyatına göre Oluru Yüksek Bi sistem Ekran kartı bana 0 geldi Paketibile açılmamıştı diger parcalarda yazdıgı gibi orjinal kutuların hepsigeldi işlemçi haric oda fazla onemlı degil benım için sistem cogu oyunda350 fps üstü alıyor satıcıya teşşekürler
Tarih: 21 Ağustos 2024
Yorum: iyi günler sizden bilgisayar kasasi aldim elime ulasti ama ön kasayerinden cikmis icindeki aparatlar kirilmis ön kasa kapagi tutmuyor önkasa kapak gönderme imkaniniz varmi
İsim: Ev a. G.
Tarih: Elite Üye
Beden: 02 Temmuz 2024
Yorum: Bir hafta 2. kasa siparişimiz aynı adrese. Gerçekten ilki güzelpaketlenmişti ama bu o kadar özensizkiiiiii her tarafı kırık ve kasaiçindeki vidalardan tut malzeme kalitesi sanki değişmiş gibi ben bir şeyanlamadım çöp aldık yani böyle bir şey olamaz kırık ya. Fan arasındankablolar geliyor yanlış ürünler takılmış hafıza olarak yanlış bilgiveriliyor.Devamını Oku
İsim: F** Ş**
Tarih: 27 Ocak 2024
Satıcı: Top Tech
Teknoemo Gami?ng Oyuncu Pc Bi?lgi?sayar Masaüstü Kasa Ryzen 5 5600 Rtx 3060ti? Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Ekran kartı ve anakart kutusu geliyormu geliyorsa hemen şu an alıcam
Cevap: Evet tüm kutular gelmektedir efendim alabilirsiniz
Soru: benim iki sorum var 1. kurulu olarak mı geliyor bu ürün 2. gta pubg gibi oyunlarda kac fps verir
Cevap: evet hazır tak çalıştır şekilde gelmektedir sadece ekran kartını montaj etmeniz gerekiyor tüm oyunları yüksek ayarda oynayabilirsiniz
Soru: kasanın boyutları nedir acaba
Cevap: Vento kasa olarak araştırabilirsiniz efendim
Soru: ekran kartının dp si 1.4 müdür
Cevap: Merhabalar, Evet Çoğunlukla 1.4 DP' Oluyor. Hoşçakalın Sağlıcakla Kalın.
Soru: raf ürünü derken 2 elmi ekran kartı yani
Cevap: Evet efendim 1 yıl tarafımızca garantilidir sıfırdan farksızdır
Soru: merhaba ekran kartı kaç fanlı ve Windows kaç yüklü içinde
Cevap: 2 veya 3 fanlı olarak gelir windwos 10 yüklüdür
Soru: Kaç USB girişi var
Cevap: 6-7 tane olması lazım
Soru: herseyi kurulu mu geliyir
Cevap: merhaba yalnızca ekran kartı montajı size ait
Soru: abi son 3 ürün kalmış ben birkaç güne alacağım bu PC yi ama ürün biterse yenisi ne zamana kadar gelebilir.
Cevap: Stok devamlı yenilenmektedir efendim
Soru: ekran kartı kasa ile birlikteyiz geliyor yoksa sonramı
Cevap: Sonrasında geliyor efendim ayrı olarak gelmektedir
Soru: ekran kartı hangi marka geliyor
Cevap: Genelde zotac,msi, palit,gigabyte,gainward gibi markalar efendim
Soru: Sistem Hazır Olarak Mı Geliyor ?
Cevap: Evet efendim
Soru: Herşeyi Takılı Haldemi Geliyor
Cevap: Evet efendim sizler sadece ekran kartını harici olarak takıyorsunuz
Soru: soykırımı boykot ediyoruz musunuz? . Üründe boykotlu ürünler var mı? Ekran kartı sıfır mı
Cevap: Soykırım için oldukça üzgünüz ve buna dikkat etmeye çalışıyoruz birçok ürünümüz türkiye üretimlidir
Soru: parçalar 2.elmi
Cevap: Kasa sıfırdır efendim ekran kartı raf üründür 1 yıl garantilidir
Soru: Meraba Ekran karti Ikinci el midir Ekran karti mining yapilma ihtimali varmidir hemde arti rem icin ne kadar oduyoruz
Cevap: Ekran kartı sıfırdan farksı işlem görmemiş şekildedir efendim
Soru: valorant vb oyunlarda kac fps alıyor
Cevap: 250-600 arası alır efendim
Soru: lolde ve balo ranta kaç fps verir ve sıfırmı bunun icindekiler
Cevap: Yüksek fpslerde oynarsınız efendim hiçbir sorun yaşamazsınız, evet kasa sıfırdır sadece ekran kartı raf üründür ve tarafımızca 1 yıl garantilidir
Soru: abi merhaba ets 2 kaldırırmı kasarmı veya
Cevap: Çok rahatlıkla ultrada oynayabilirsiniz efendim
Soru: ekran kartının 12 GB önbelleği mi var
Teknoemo Gami?ng Oyuncu Pc Bi?lgi?sayar Masaüstü Kasa Ryzen 5 5600 Rtx 3060ti? Görsel Galerisi
Teknoemo Gami?ng Oyuncu Pc Bi?lgi?sayar Masaüstü Kasa Ryzen 5 5600 Rtx 3060ti? En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Teknoemo Gami?ng Oyuncu Pc Bi?lgi?sayar Masaüstü Kasa Ryzen 5 5600 Rtx 3060ti? Anlık Fiyatı 23399.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Teknoemo Gami?ng Oyuncu Pc Bi?lgi?sayar Masaüstü Kasa Ryzen 5 5600 Rtx 3060ti? Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Teknoemo Gami?ng Oyuncu Pc Bi?lgi?sayar Masaüstü Kasa Ryzen 5 5600 Rtx 3060ti? Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.4 .
Teknoemo Gami?ng Oyuncu Pc Bi?lgi?sayar Masaüstü Kasa Ryzen 5 5600 Rtx 3060ti? Ürün Detayları
Teknoemo Gami?ng Oyuncu Pc Bi?lgi?sayar Masaüstü Kasa Ryzen 5 5600 Rtx 3060ti? Ürününün Satıcısı, RYZEN Teknoemo Gami?ng Oyuncu Pc Bi?lgi?sayar Masaüstü Kasa Ryzen 5 5600 Rtx 3060ti? ürününü 23399.0 Tl'den Satılmaktadır.
Teknoemo Gami?ng Oyuncu Pc Bi?lgi?sayar Masaüstü Kasa Ryzen 5 5600 Rtx 3060ti? Kullananlar
23399.0 Tl ye satışta olan Teknoemo Gami?ng Oyuncu Pc Bi?lgi?sayar Masaüstü Kasa Ryzen 5 5600 Rtx 3060ti? Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.4
Yorum: Ürün çok iyi ben ekstradan sıvı soğutucu aldım bu yaz aylarında iyioluyo ürün çok iyi tek ekran kartı 8 gb arkadaşıma 12 gb göndermişlerdi
Tarih: 07 Ağustos 2024
Yorum: Fiyatına göre Oluru Yüksek Bi sistem Ekran kartı bana 0 geldi Paketibile açılmamıştı diger parcalarda yazdıgı gibi orjinal kutuların hepsigeldi işlemçi haric oda fazla onemlı degil benım için sistem cogu oyunda350 fps üstü alıyor satıcıya teşşekürler
Tarih: 21 Ağustos 2024
Yorum: iyi günler sizden bilgisayar kasasi aldim elime ulasti ama ön kasayerinden cikmis icindeki aparatlar kirilmis ön kasa kapagi tutmuyor önkasa kapak gönderme imkaniniz varmi
İsim: Ev a. G.
Tarih: Elite Üye
Beden: 02 Temmuz 2024
Yorum: Bir hafta 2. kasa siparişimiz aynı adrese. Gerçekten ilki güzelpaketlenmişti ama bu o kadar özensizkiiiiii her tarafı kırık ve kasaiçindeki vidalardan tut malzeme kalitesi sanki değişmiş gibi ben bir şeyanlamadım çöp aldık yani böyle bir şey olamaz kırık ya. Fan arasındankablolar geliyor yanlış ürünler takılmış hafıza olarak yanlış bilgiveriliyor.Devamını Oku
İsim: F** Ş**
Tarih: 27 Ocak 2024
Satıcı: Top Tech
Teknoemo Gami?ng Oyuncu Pc Bi?lgi?sayar Masaüstü Kasa Ryzen 5 5600 Rtx 3060ti? Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Ekran kartı ve anakart kutusu geliyormu geliyorsa hemen şu an alıcam
Cevap: Evet tüm kutular gelmektedir efendim alabilirsiniz
Soru: benim iki sorum var 1. kurulu olarak mı geliyor bu ürün 2. gta pubg gibi oyunlarda kac fps verir
Cevap: evet hazır tak çalıştır şekilde gelmektedir sadece ekran kartını montaj etmeniz gerekiyor tüm oyunları yüksek ayarda oynayabilirsiniz
Soru: kasanın boyutları nedir acaba
Cevap: Vento kasa olarak araştırabilirsiniz efendim
Soru: ekran kartının dp si 1.4 müdür
Cevap: Merhabalar, Evet Çoğunlukla 1.4 DP' Oluyor. Hoşçakalın Sağlıcakla Kalın.
Soru: raf ürünü derken 2 elmi ekran kartı yani
Cevap: Evet efendim 1 yıl tarafımızca garantilidir sıfırdan farksızdır
Soru: merhaba ekran kartı kaç fanlı ve Windows kaç yüklü içinde
Cevap: 2 veya 3 fanlı olarak gelir windwos 10 yüklüdür
Soru: Kaç USB girişi var
Cevap: 6-7 tane olması lazım
Soru: herseyi kurulu mu geliyir
Cevap: merhaba yalnızca ekran kartı montajı size ait
Soru: abi son 3 ürün kalmış ben birkaç güne alacağım bu PC yi ama ürün biterse yenisi ne zamana kadar gelebilir.
Cevap: Stok devamlı yenilenmektedir efendim
Soru: ekran kartı kasa ile birlikteyiz geliyor yoksa sonramı
Cevap: Sonrasında geliyor efendim ayrı olarak gelmektedir
Soru: ekran kartı hangi marka geliyor
Cevap: Genelde zotac,msi, palit,gigabyte,gainward gibi markalar efendim
Soru: Sistem Hazır Olarak Mı Geliyor ?
Soru: Herşeyi Takılı Haldemi Geliyor
Cevap: Evet efendim sizler sadece ekran kartını harici olarak takıyorsunuz
Soru: soykırımı boykot ediyoruz musunuz? . Üründe boykotlu ürünler var mı? Ekran kartı sıfır mı
Cevap: Soykırım için oldukça üzgünüz ve buna dikkat etmeye çalışıyoruz birçok ürünümüz türkiye üretimlidir
Soru: parçalar 2.elmi
Cevap: Kasa sıfırdır efendim ekran kartı raf üründür 1 yıl garantilidir
Soru: Meraba Ekran karti Ikinci el midir Ekran karti mining yapilma ihtimali varmidir hemde arti rem icin ne kadar oduyoruz
Cevap: Ekran kartı sıfırdan farksı işlem görmemiş şekildedir efendim
Soru: valorant vb oyunlarda kac fps alıyor
Cevap: 250-600 arası alır efendim
Soru: lolde ve balo ranta kaç fps verir ve sıfırmı bunun icindekiler
Cevap: Yüksek fpslerde oynarsınız efendim hiçbir sorun yaşamazsınız, evet kasa sıfırdır sadece ekran kartı raf üründür ve tarafımızca 1 yıl garantilidir
Soru: abi merhaba ets 2 kaldırırmı kasarmı veya
Cevap: Çok rahatlıkla ultrada oynayabilirsiniz efendim
Soru: ekran kartının 12 GB önbelleği mi var
Teknoemo Gami?ng Oyuncu Pc Bi?lgi?sayar Masaüstü Kasa Ryzen 5 5600 Rtx 3060ti? Görsel Galerisi
Teknoemo Gami?ng Oyuncu Pc Bi?lgi?sayar Masaüstü Kasa Ryzen 5 5600 Rtx 3060ti? En Uygun Satış Linki
RYZEN Teknoemo Gami?ng Oyuncu Pc Bi?lgi?sayar Masaüstü Kasa Ryzen 5 5600 Rtx 3060ti? Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RYZEN Teknoemo Gami?ng Oyuncu Pc Bi?lgi?sayar Masaüstü Kasa Ryzen 5 5600 Rtx 3060ti? yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.