Zerrin
Bilgili
Teker Koruyucu Kapaklı Spinning Bike Kondisyon Bisikleti Ve Egzersiz Aleti - Kondisyon Aleti Bu Ürünü Almalı Mı?
Teker Koruyucu Kapaklı Spinning Bike Kondisyon Bisikleti Ve Egzersiz Aleti - Kondisyon Aleti Şu Andaki Değeri 5390.0 Tl'den Satılmaktadır.
Teker Koruyucu Kapaklı Spinning Bike Kondisyon Bisikleti Ve Egzersiz Aleti - Kondisyon Aleti Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Teker Koruyucu Kapaklı Spinning Bike Kondisyon Bisikleti Ve Egzersiz Aleti - Kondisyon Aleti Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .
Teker Koruyucu Kapaklı Spinning Bike Kondisyon Bisikleti Ve Egzersiz Aleti - Kondisyon Aleti Ürün Hakkında Bilgi
_x000D_
Teker Koruyucu Kapaklı Spinning Bike Kondisyon Bisikleti Ve Egzersiz Aleti - Kondisyon Aleti Ürününün Satıcısı, kochler Teker Koruyucu Kapaklı Spinning Bike Kondisyon Bisikleti Ve Egzersiz Aleti - Kondisyon Aleti ürününü 5390.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Teker Koruyucu Kapaklı Spinning Bike Kondisyon Bisikleti Ve Egzersiz Aleti - Kondisyon Aleti Hakkında Yapılan Yorumlar
5390.0 Tl ye satışta olan Teker Koruyucu Kapaklı Spinning Bike Kondisyon Bisikleti Ve Egzersiz Aleti - Kondisyon Aleti Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8
Yorum: Bisikleti aldık hemen %20 indirim kuponu gelmiş. 1100 TL Zararımız var. Bizim almamızı mı bekliyorsunuz anlamıyorum. Ne yapalım şimdi sağlam gelen bisikleti iademi edelim. Bisiklete gelecek olursak sorunsuz geldi kurulumu basit. Bluetooth bisikletin altında ilkin onu açın uygulamayı yükleyin uygulama içinden Bluetooth ile bağlanın bu kadar basit.FDevamını Oku
İsim: M** A**
Tarih: 16 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KOCHLER
Yorum: ev için ideal iş görür hızlı teslimatan mennun oldum
İsim: i** f** s**
Tarih: 17 Mayıs 2024
Yorum: Bugün geldi hemen kurduk ve spora başladım bakalım. Çok zevkli şimdilik
İsim: G** Ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Mayıs 2024
Yorum: Gerçekten de mükemmel ötesi bir ürün, çok kibar duruyor, renk olarakta harika, çok sessiz, Z-sport uygulama ile de mükemmel tat veriyor. Hani iyiki de almışım dediğiniz ürünler vardır ya işte bu öyle bir bisiklet.
İsim: A** G**
Tarih: 14 Mayıs 2024
Yorum: kurulumu çok kolay , inanılmaz sessiz , gayet güzel bir ürün
İsim: B** Ş**
Beden: 02 Eylül 2024
Yorum: Beğendim ama dijital ekranı da olmalıydı bence alırken farketmedim ona rağmen işimi görüyor beğendim
İsim: A** A**
Tarih: 26 Mayıs 2024
Yorum: Oturma koltuğu ayarlama demiri çok kısa
İsim: N** A** Y**
Tarih: 20 Mayıs 2024
Yorum: bokdan hic tavsiye edilmes asla geri iade ettim parami vermiyorlar
İsim: **** ****
Tarih: 21 Temmuz 2024
Teker Koruyucu Kapaklı Spinning Bike Kondisyon Bisikleti Ve Egzersiz Aleti - Kondisyon Aleti Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Merhaba bluetooth baglantısı bozulursa nasıl taki ederiz acaba
Cevap: Merhaba, bluetooth bağlantısı bozulması gibi bi durum daha önce yaşanmadı ancak olası bir durumda servisimize gönderebilirsiniz. -samet
Soru: program sayısı nedir artı ve eksileri nedir
Cevap: Merhaba, kırmızı butonu çevirerek direnci artırabiliyosunuz. Kademe şeklinde değildir.
Soru: kolay gelsin bu model manyetikmidir acaba? kendi sayfanıza girip baktığımda kayışlı olarak gördüm de...
Cevap: Merhabalar diski manyetik olup kayışlı sistemdir -sergen
Soru: Bluetooth bağlantılı en üst model hangisi spinde ?
Cevap: Merhaba, bu model ve dijital manyetik bisikletimiz en güncel modellerimizdir. -ismail
Soru: merhabalar spinning Bike-2 ile farkı nedir acaba öğrenebilir miyim
Cevap: Merhabalar disk ağırlık farkı mevcuttur ayrıca beyaz modellerimizde ekstra olarak uygulama desteği de mevcuttur, bütçeniz uygunsa beyaz modellerimizi de değerlendirebilirsiniz -sergen
Soru: merhabalar..yatay mi dikey midir
Cevap: Merhaba, kullanımı görsellerde ve ürün videosunda gözüktüğü gibidir. -samet
Soru: Merhaba boyutu küçük mü ev için odam küçük sığarmı diye düşünüyorum bide kurulumu kolay mı
Cevap: Merhaba 93x52cm boyu ve eni, 90 cm (alçaltılıp yükseltilebilir) sele boyudur. 185 cm altı kişiler için uygundur. Evde kullanım için uygundur rahatlıkla sığar. Kurulumu da oldukça kolaydır, kılavuzu yardımıyla yapabilirsiniz. -ismail
Soru: merhabalar ürün çok ses cikariyormu yoksa sessiz mi
Cevap: Merhaba, oldukça sessizdir.-İsmail
Soru: 1.90 boyum var, kullanabilir miyim?
Cevap: Merhabalar kullanabilirsiniz.
Soru: Ağırlığı ne kaç kg ? Teşekkürler, iyi çalışmalar
Cevap: merhabalar 24 kg'dır -sergen
Soru: Kochler Kondisyon Bisikleti ve Kondisyon Aleti Model 2 yok mu hocam
Cevap: Merhaba, stoklarımız en kısa süre içerisinde yenilenecek ve ürünlerimiz tekrardan satışa sunulacaktır. Haberdar olmak için bizi takip edebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. -ismail
Soru: Merhaba kapaklı veya kapaksız ne fark eder anlatabilirmisiniz
Cevap: Merhabalar birinde koruma kapağı kapağı var diğerinde yok.
Soru: 1.83 boy için uygun mu?
Cevap: Merhaba, evet uygundur. -ismail
Soru: Kurulumu kendimiz mi yapıyoruz servis mi geliyor
Cevap: Merhaba, kurulumu kılavuzu ile kolayca yapıyorsunuz, kurulum hizmetimiz yoktur. -ismail
Soru: slm kondisyon bisikleti ekranı yokmu nabız zaman gostergesi yokmu
Cevap: Merhaba, ekranı yoktur, nabız ölçeri yoktur. Uygulama bağlantısı ile kalori, zaman, hız ve mesafe bilgilerinizi görüntüleyebilirsiniz. -ismail
Soru: Bu model kapaklı mı kapaksız mı?
Cevap: Merhabalar bu model kapaklıdir -sergen
Soru: Dijital manyetik bisiklet hangisi sitede göremedim tam adı nedir
Cevap: Merhaba, mağaza sayfamızda Dijital Manyetik Akıllı Egzersiz Bisikleti olarak bulabilirsiniz. Beyaz renkte bir bisiklettir. İlginize teşekkür ederiz. -ismail
Soru: Merhabalar bu üründe Bluetooth var mı? Anladığım kadarıyla " Zwift " benzeri kendi uygulaması var. Cihaz bilgilerini uygulamaya göndermek için sensörlerle ne kadar dönüş yaptığı vs.. ölçüp göndermesi gerekiyor kendi " Z Fit " uygulaması için bu sensörlerle sahip mi cihaz? Saygılarımla...
Cevap: Merhaba, bluetooth mevcuttur. Z-Sport uygulamasını indirip kullanıyorsunuz. Gerekli sensörleri ile uygulamada istatistikleri görüntüleyebiliyorsunuz. -samet
Soru: merhaba, disk ağırlığı nedir?
Cevap: Merhaba, üreticiden net bir cevap alamadık. Cevap aldıktan sonra açıklamaya eklenecektir. -samet
Soru: Ayakta kullanmak için uygun mudur ?
Cevap: Merhaba, evet kullanılabilir. -ismail
Teker Koruyucu Kapaklı Spinning Bike Kondisyon Bisikleti Ve Egzersiz Aleti - Kondisyon Aleti Detaylı Fotoğraflar
Teker Koruyucu Kapaklı Spinning Bike Kondisyon Bisikleti Ve Egzersiz Aleti - Kondisyon Aleti En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Teker Koruyucu Kapaklı Spinning Bike Kondisyon Bisikleti Ve Egzersiz Aleti - Kondisyon Aleti Şu Andaki Değeri 5390.0 Tl'den Satılmaktadır.
Teker Koruyucu Kapaklı Spinning Bike Kondisyon Bisikleti Ve Egzersiz Aleti - Kondisyon Aleti Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Teker Koruyucu Kapaklı Spinning Bike Kondisyon Bisikleti Ve Egzersiz Aleti - Kondisyon Aleti Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .
Teker Koruyucu Kapaklı Spinning Bike Kondisyon Bisikleti Ve Egzersiz Aleti - Kondisyon Aleti Ürün Hakkında Bilgi
_x000D_
Teker Koruyucu Kapaklı Spinning Bike Kondisyon Bisikleti Ve Egzersiz Aleti - Kondisyon Aleti Ürününün Satıcısı, kochler Teker Koruyucu Kapaklı Spinning Bike Kondisyon Bisikleti Ve Egzersiz Aleti - Kondisyon Aleti ürününü 5390.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Teker Koruyucu Kapaklı Spinning Bike Kondisyon Bisikleti Ve Egzersiz Aleti - Kondisyon Aleti Hakkında Yapılan Yorumlar
5390.0 Tl ye satışta olan Teker Koruyucu Kapaklı Spinning Bike Kondisyon Bisikleti Ve Egzersiz Aleti - Kondisyon Aleti Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8
Yorum: Bisikleti aldık hemen %20 indirim kuponu gelmiş. 1100 TL Zararımız var. Bizim almamızı mı bekliyorsunuz anlamıyorum. Ne yapalım şimdi sağlam gelen bisikleti iademi edelim. Bisiklete gelecek olursak sorunsuz geldi kurulumu basit. Bluetooth bisikletin altında ilkin onu açın uygulamayı yükleyin uygulama içinden Bluetooth ile bağlanın bu kadar basit.FDevamını Oku
İsim: M** A**
Tarih: 16 Eylül 2024
Yorum: ev için ideal iş görür hızlı teslimatan mennun oldum
İsim: i** f** s**
Tarih: 17 Mayıs 2024
Yorum: Bugün geldi hemen kurduk ve spora başladım bakalım. Çok zevkli şimdilik
İsim: G** Ö**
Beden: 21 Mayıs 2024
Yorum: Gerçekten de mükemmel ötesi bir ürün, çok kibar duruyor, renk olarakta harika, çok sessiz, Z-sport uygulama ile de mükemmel tat veriyor. Hani iyiki de almışım dediğiniz ürünler vardır ya işte bu öyle bir bisiklet.
İsim: A** G**
Tarih: 14 Mayıs 2024
Yorum: kurulumu çok kolay , inanılmaz sessiz , gayet güzel bir ürün
İsim: B** Ş**
Beden: 02 Eylül 2024
Yorum: Beğendim ama dijital ekranı da olmalıydı bence alırken farketmedim ona rağmen işimi görüyor beğendim
İsim: A** A**
Tarih: 26 Mayıs 2024
Yorum: Oturma koltuğu ayarlama demiri çok kısa
İsim: N** A** Y**
Tarih: 20 Mayıs 2024
Yorum: bokdan hic tavsiye edilmes asla geri iade ettim parami vermiyorlar
İsim: **** ****
Tarih: 21 Temmuz 2024
Teker Koruyucu Kapaklı Spinning Bike Kondisyon Bisikleti Ve Egzersiz Aleti - Kondisyon Aleti Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Merhaba bluetooth baglantısı bozulursa nasıl taki ederiz acaba
Cevap: Merhaba, bluetooth bağlantısı bozulması gibi bi durum daha önce yaşanmadı ancak olası bir durumda servisimize gönderebilirsiniz. -samet
Soru: program sayısı nedir artı ve eksileri nedir
Cevap: Merhaba, kırmızı butonu çevirerek direnci artırabiliyosunuz. Kademe şeklinde değildir.
Soru: kolay gelsin bu model manyetikmidir acaba? kendi sayfanıza girip baktığımda kayışlı olarak gördüm de...
Cevap: Merhabalar diski manyetik olup kayışlı sistemdir -sergen
Soru: Bluetooth bağlantılı en üst model hangisi spinde ?
Cevap: Merhaba, bu model ve dijital manyetik bisikletimiz en güncel modellerimizdir. -ismail
Soru: merhabalar spinning Bike-2 ile farkı nedir acaba öğrenebilir miyim
Cevap: Merhabalar disk ağırlık farkı mevcuttur ayrıca beyaz modellerimizde ekstra olarak uygulama desteği de mevcuttur, bütçeniz uygunsa beyaz modellerimizi de değerlendirebilirsiniz -sergen
Soru: merhabalar..yatay mi dikey midir
Cevap: Merhaba, kullanımı görsellerde ve ürün videosunda gözüktüğü gibidir. -samet
Soru: Merhaba boyutu küçük mü ev için odam küçük sığarmı diye düşünüyorum bide kurulumu kolay mı
Cevap: Merhaba 93x52cm boyu ve eni, 90 cm (alçaltılıp yükseltilebilir) sele boyudur. 185 cm altı kişiler için uygundur. Evde kullanım için uygundur rahatlıkla sığar. Kurulumu da oldukça kolaydır, kılavuzu yardımıyla yapabilirsiniz. -ismail
Soru: merhabalar ürün çok ses cikariyormu yoksa sessiz mi
Cevap: Merhaba, oldukça sessizdir.-İsmail
Soru: 1.90 boyum var, kullanabilir miyim?
Cevap: Merhabalar kullanabilirsiniz.
Soru: Ağırlığı ne kaç kg ? Teşekkürler, iyi çalışmalar
Cevap: merhabalar 24 kg'dır -sergen
Soru: Kochler Kondisyon Bisikleti ve Kondisyon Aleti Model 2 yok mu hocam
Cevap: Merhaba, stoklarımız en kısa süre içerisinde yenilenecek ve ürünlerimiz tekrardan satışa sunulacaktır. Haberdar olmak için bizi takip edebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. -ismail
Soru: Merhaba kapaklı veya kapaksız ne fark eder anlatabilirmisiniz
Cevap: Merhabalar birinde koruma kapağı kapağı var diğerinde yok.
Soru: 1.83 boy için uygun mu?
Cevap: Merhaba, evet uygundur. -ismail
Soru: Kurulumu kendimiz mi yapıyoruz servis mi geliyor
Cevap: Merhaba, kurulumu kılavuzu ile kolayca yapıyorsunuz, kurulum hizmetimiz yoktur. -ismail
Soru: slm kondisyon bisikleti ekranı yokmu nabız zaman gostergesi yokmu
Cevap: Merhaba, ekranı yoktur, nabız ölçeri yoktur. Uygulama bağlantısı ile kalori, zaman, hız ve mesafe bilgilerinizi görüntüleyebilirsiniz. -ismail
Soru: Bu model kapaklı mı kapaksız mı?
Cevap: Merhabalar bu model kapaklıdir -sergen
Soru: Dijital manyetik bisiklet hangisi sitede göremedim tam adı nedir
Cevap: Merhaba, mağaza sayfamızda Dijital Manyetik Akıllı Egzersiz Bisikleti olarak bulabilirsiniz. Beyaz renkte bir bisiklettir. İlginize teşekkür ederiz. -ismail
Soru: Merhabalar bu üründe Bluetooth var mı? Anladığım kadarıyla " Zwift " benzeri kendi uygulaması var. Cihaz bilgilerini uygulamaya göndermek için sensörlerle ne kadar dönüş yaptığı vs.. ölçüp göndermesi gerekiyor kendi " Z Fit " uygulaması için bu sensörlerle sahip mi cihaz? Saygılarımla...
Cevap: Merhaba, bluetooth mevcuttur. Z-Sport uygulamasını indirip kullanıyorsunuz. Gerekli sensörleri ile uygulamada istatistikleri görüntüleyebiliyorsunuz. -samet
Soru: merhaba, disk ağırlığı nedir?
Cevap: Merhaba, üreticiden net bir cevap alamadık. Cevap aldıktan sonra açıklamaya eklenecektir. -samet
Soru: Ayakta kullanmak için uygun mudur ?
Cevap: Merhaba, evet kullanılabilir. -ismail
Teker Koruyucu Kapaklı Spinning Bike Kondisyon Bisikleti Ve Egzersiz Aleti - Kondisyon Aleti Detaylı Fotoğraflar
Teker Koruyucu Kapaklı Spinning Bike Kondisyon Bisikleti Ve Egzersiz Aleti - Kondisyon Aleti En Uygun Satış Linki
kochler Teker Koruyucu Kapaklı Spinning Bike Kondisyon Bisikleti Ve Egzersiz Aleti - Kondisyon Aleti - Fiyatı, Yorumları
kochler Teker Koruyucu Kapaklı Spinning Bike Kondisyon Bisikleti Ve Egzersiz Aleti - Kondisyon Aleti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.