Suya Dayanıklı Jel Göz Kalemi (KOYU KAHVE) - Extreme Tattoo Gel Pencil - 002 Walnut - 8682536028844 Alınması Gereken Bir Ürün Mü ?

Zuleyha

Bilgili
Suya Dayanıklı Jel Göz Kalemi (KOYU KAHVE) - Extreme Tattoo Gel Pencil - 002 Walnut - 8682536028844 Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Suya Dayanıklı Jel Göz Kalemi (KOYU KAHVE) - Extreme Tattoo Gel Pencil - 002 Walnut - 8682536028844 Güncel Fiyatı 199.99 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Suya Dayanıklı Jel Göz Kalemi (KOYU KAHVE) - Extreme Tattoo Gel Pencil - 002 Walnut - 8682536028844 Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Suya Dayanıklı Jel Göz Kalemi (KOYU KAHVE) - Extreme Tattoo Gel Pencil - 002 Walnut - 8682536028844 Hakkında yaklaşık 10345 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Suya Dayanıklı Jel Göz Kalemi (KOYU KAHVE) - Extreme Tattoo Gel Pencil - 002 Walnut - 8682536028844 Ürünün Detayları

Suya Dayanıklı Jel Göz Kalemi (KOYU KAHVE) - Extreme Tattoo Gel Pencil - 002 Walnut - 8682536028844 Ürününün Satıcısı, Flormar Suya Dayanıklı Jel Göz Kalemi (KOYU KAHVE) - Extreme Tattoo Gel Pencil - 002 Walnut - 8682536028844 ürününü 199.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Suya Dayanıklı Jel Göz Kalemi (KOYU KAHVE) - Extreme Tattoo Gel Pencil - 002 Walnut - 8682536028844 Yorum Ve Değerlendirmeler
199.99 Tl ye satışta olan Suya Dayanıklı Jel Göz Kalemi (KOYU KAHVE) - Extreme Tattoo Gel Pencil - 002 Walnut - 8682536028844 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10345 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Çok memnunum , iki iki alıp stokluyorum kesiinlikle siyah göz kaleminden daha dogal ve etkili gorunuyor
İsim: M** D** V**
Tarih: 22 Ocak 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Flormar

Yorum: İndirimde stoklayacağım
İsim: M** N** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 01 Şubat 2023

Yorum: Çok güzel bir göz kalemi indirime girdikçe stoklayacağım
İsim: F** B**
Tarih: 11 Ocak 2023

Yorum: Her gün kullandığım çok memnun kaldığım ürün. İndirimden alın
İsim: B** Y** E**
Tarih: 25 Haziran 2022

Yorum: İndirimden Meriç Keskin tavsiyesiyle iyi ki almışım dediklerimden, denize gir çık kesinlikle bozulmuyor. Ben 2 rengini de aldım.
İsim: **** ****
Tarih: 29 Eylül 2021

Yorum: Kac oldu aliyorum stok yapiyorum super
İsim: P** N**
Tarih: 20 Nisan 2023

Yorum: Gerçekten asla akmıyor çıkmıyor gün içinde defalarca yüzümü yıkayıp abdest almama rağmen oynama dahi olmuyor, helal olsun parasını hak ediyor, stoklanır
İsim: R** G** K**
Tarih: 30 Ocak 2024

Yorum: Bu aralar flormar ın bu seri göz kalemleri elimden düşmüyor. Yüzü çok terleyen biri olmama rağmen asla akmıyor harika birşey. Almanızı tavsiye ederim diğer renkleri de çok güzel.
İsim: B** C** D**
Tarih: 03 Mayıs 2023

Yorum: İndirimde yakaladıkça stokluyorum siyahını da aldım
İsim: M** K**
Beden: 05 Eylül 2023

Yorum: Çok teşekkür ederim kahverengi göz kalemi istiyordum flormara güvenim sonsuz
İsim: M** A**
Tarih: 19 Mayıs 2023

Yorum: Ben indirimdeydim almıştım indirime girince net alın yani çok güzel ben severek kullanıyorum
İsim: E** Y**
Tarih: 16 Ocak 2023

Yorum: gerçekten bugüne kadar kullandığım en güzel göz kalemleri sürekli alacağım bir urun🥰bu arada esmer tenli olduğum için fondötenini uzun yıllardır kullanıyorum çok memnunum ❤️
İsim: D** Y**
Tarih: 28 Mart 2023

Yorum: Tek kelime ile mükemmel tam stoklamalık
İsim: B** T**
Tarih: 28 Şubat 2024

Yorum: göz kalemini rahatlıkla kullanıyorum stok yapmalik ürün
Tarih: 15 Ağustos 2023

Yorum: Eşime aldım Meriç tavsiyesiyle çok beğendi. Ne kadar hanımcıysam artık Meriç Keskin koleksiyonunu takip ediyorum 😀
İsim: R** G**
Tarih: 11 Mayıs 2022

Yorum: Çok kaliteli, stoklamalık ürün 💫
İsim: D** Ç**
Tarih: 14 Mart 2024

Yorum: yumuşacık surmesı kolay
İsim: M** S**
Tarih: 07 Mart 2023
Satıcı: Gps Global Kozmetik

Yorum: harika ,hemen stokladim
Tarih: 04 Mayıs 2023

Yorum: Beğenerek kullandığım bir ürünle güzel stok yapmak için indirimde aldım süper
İsim: E** G**
Tarih: 04 Ağustos 2023

Yorum: Ürün uzun zamandır piyasada yoktu indirime girdiğinde aldım 😍 kargo da 1 günde elime ulaştı çok güzel paketlenmişti çok teşekkür ederim 🧚🏻‍♀️ henüz denemedim ama kahverengi gözlüyüm yakışacağını düşünüyorum ✨
İsim: M** Ç**
Tarih: 21 Nisan 2022

Yorum: Meriç Keskin tavsiyesi ile 34.99 TL'ye aldım. Hatta ikinci alımlarda % 10 indirimle siyahını da aldım. Sürükten çok kısa zaman sonra sabitleniyor ve uzun sürece kalıcı, akmıyor. Kullanmalısınız.
İsim: S** A**
Beden: 14 Eylül 2021

Yorum: Meriç Keskin tavsiyesiyle indirimde 49tlye aldım. gözlerimde sabahtan beri duruyor, göz içindeki kısım dahi akmadi. diğer renklerini de alacağım. koyu kahve olduğu için siyah kadar sert değil bence ki bu bı arti
İsim: S** G**
Tarih: 20 Kasım 2021
Satıcı: Nrc Cosmoshop

Yorum: BAYILDIM, 36 beden tam oturdu kendi bedenim.
İsim: H** Ü**
Tarih: 11 Haziran 2023

Yorum: çok severek kullanıdıgım renk indirime girdikce stokkuyorum
İsim: S** E**
Tarih: 25 Mayıs 2023

Yorum: Mac kalemlerinden bile muzdaripken Merik’in tavsiyesiyle indirimdeyken hadi deneyeyim dedim. Hayyvan gibi kefilim, yattım kalktım hala ilk çektiğimdeki gibi. Alın aldırın ya da almayın ben stoklayam
İsim: S** B** M**
Tarih: 01 Ekim 2021

Yorum: Stok yapıyorum artık.👍🏻
Tarih: 17 Ağustos 2023

Yorum: bunun siyahını kullaniyorum aşiri güzel stoklanmalik bir ûrün.
İsim: z** y**
Tarih: 26 Mayıs 2023

Yorum: Akmayan göz kalemi
İsim: M** K**
Tarih: 04 Haziran 2022

Yorum: Çok güzel bir göz kalemi favorim oldu
İsim: B** E**
Tarih: 11 Mayıs 2023

Yorum: Öneri ile aldığım ürün vazgeçilmezim oldu . Kampanya olur olmaz stokluyorum.Özellikle kolay çıkmaması ve hassas gözlerim için sorun olmaması benim için çok önemliydi
İsim: G** K**
Tarih: 04 Mart 2024

Suya Dayanıklı Jel Göz Kalemi (KOYU KAHVE) - Extreme Tattoo Gel Pencil - 002 Walnut - 8682536028844 Ürüne Dair Sorular

Soru: merhaba waterproof mu kalem
Cevap: Değerli müşterimiz Suya dayanıklı ve yoğun pigmentli bir göz kalemidir. Jel dokusuyla pürüzsüz bitiş sağlayan suya dayanıklı ve akmayan bir göz kalemi çeşididir. Gün boyu kalıcıdır. Ahşap gövdelidir. Yontularak ister kalın ister ince uçlu olarak kullanılabilir.İyi günler dileriz.

Soru: 005 very berry rengi ne zaman gelir
Cevap: Değerli müşterimiz, Flormar’a ilginiz için teşekkür ederiz. Şu anda stok durumu ile ilgili tarafınıza net bir bilgi akışı sağlayamıyoruz. Stoğu biten ürünlerimiz için ekibimiz tarafından stok talebinde bulunulmuştur Sağlıklı ve güzel günler diliyoruz.

Soru: acilmadan nekadar durur
Cevap: 1 sene rahat muhafaza edilir.

Soru: Hangi kargo şirketi ile gönderim yapılacaktır
Cevap: Değerli müşterimiz, Aras ve TEX kargo ile çalışmaktayız. Sağlıklı ve güzel günler diliyoruz.

Soru: göz içine sürülür mü
Cevap: Değerli müşterimiz, kullanabilirsiniz. Sağlıklı ve güzel günler diliyoruz.

Soru: göz icine kullanima uygun mudur?hassas gozlere zarar verir mi
Cevap: Değerli müşterimiz,ürünümüz gözünüze zarar vermez .iyi günler dileriz.

Soru: merhaba kalemin ucunu nasıl açıyoruz? bir yöntemi var mı
Cevap: Değerli müşterimiz, kalemtraş yardımı ile açabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba, bu göz kalemi asansörlü mü yoksa kalemtıraşla mı açılıyor? iyi bayramlar
Cevap: Değerli müşterimiz asansörlü değildir. İyi günler dileriz

Soru: likit olarak da kullanabilir miyiz
Cevap: Değerli müşterimiz, likit değildri. İyi günler dileriz.

Soru: Kalem gerçekten çok güzel 😍❤️asla akmıyor bulaşmıyor dağılmıyor ama kalemin ucunu açmak istediğimde evdeki kalemtraşla açamadım sürekli kırıldı yeni aldığım yeşil kalemin yarısı gitti neredeyse 😌acaba dedim bendeki kalemtraştan mı (ki diğer kalemleri düzgün açmasına tavğmen…) kısacası kalemi kullanamıyorum ucunu açamıyorum başka bir kalemtraşla denedim yine aynısı ne kullanmalıyım açmak için 🙏😌🌺
Cevap: Değerli müşterimiz F müşteri ilişkilieri ile görüşbilirsiniz.İyi günler dileriz.

Soru: meraba siyah rengi varmi bide yaglimi göz kalemi benim gözüm kalem sorduğumda biraz alarji yapıyor yağliysa
Cevap: Efendim az da olsa içinde vardır

Soru: Merhabalar iyi bayramlar krem renk göz içi için kalem bakıyorum bu üründen memnunum kremi yok sanırım başka bir çeşidin de mevcut mu acaba?
Cevap: Değerli müşterimiz, Flormar’a ilginiz için teşekkür ederiz. Şu anda stok durumu ile ilgili tarafınıza net bir bilgi akışı sağlayamıyoruz. Stoğu biten ürünlerimiz için ekibimiz tarafından stok talebinde bulunulmuştur Sağlıklı ve güzel günler diliyoruz.

Soru: Merhaba ben ürünü aldım kullandım 2 3 kullanımda bitti anlamadım nasıl ucu açılıyor
Cevap: Değerli müşterimiz makyaj kalemtraş kullanabilirsiniz. İyi günler dileriZ

Soru: Ucu açılıyor mu
Cevap: Değerli müşterimiz, açılmaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba ışıltılı yazıyor.ışıltılı mı mat mı
Cevap: Değerli müşterimiz, mattır. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba buğulu göz makyajı için bu kalem uygun mudur? Yoksa smokey olan mı tercih edilmeli?
Cevap: Değerli müşterimiz, smokey serisini deneyebilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Ürünün ucu hangi kalemtıraşı denediysem açılmıyor ve sürekli kırılıyor. Bir öneriniz var mı?
Cevap: Değerli müşterimiz makyaj kalemtıraş kullanabilirsiniz. İyi günler dileriz

Soru: kahverengi olanı var mıdır acaba
Cevap: Değerli müşterimiz, renk skalasından kontrol edebilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: 1 2 kere kullandım ve kalemtraslada açılmıyor uç açıklayıcı bir video felen atın bari kalemler elimizde kaldı
Cevap: Merhaba Biz burada Video paylaşamıyoruz Dilerseniz İnternet üzerinde araştırıp bilgi sahibi olabilirsiniz. Sağlıkla Kalın.

Soru: Merhaba , bu rengın ( kahverengı) aynısı asansorlu olark var mı? Varsa adı nedir?
Cevap: Değerli müşterimiz, Trendyol üzerinden kontrol etmeniz gerekir. İyi günler dileriz.

Suya Dayanıklı Jel Göz Kalemi (KOYU KAHVE) - Extreme Tattoo Gel Pencil - 002 Walnut - 8682536028844 Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Suya Dayanıklı Jel Göz Kalemi (KOYU KAHVE) - Extreme Tattoo Gel Pencil - 002 Walnut - 8682536028844 En Uygun Satış Linki