Elif Su
Bilgili
STO 810 DG E Set Üstü Ocak En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
STO 810 DG E Set Üstü Ocak Şu Anki Satış Fiyatı 8888.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
STO 810 DG E Set Üstü Ocak Memnuniyet Oranı Nedir?
STO 810 DG E Set Üstü Ocak Hakkında yaklaşık 19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
STO 810 DG E Set Üstü Ocak Açıklama Ve Özellikler
_x000D_
STO 810 DG E Set Üstü Ocak Ürününün Satıcısı, Arçelik STO 810 DG E Set Üstü Ocak ürününü 8888.0 Tl'den Satılmaktadır.
STO 810 DG E Set Üstü Ocak Son Yorumlar
8888.0 Tl ye satışta olan STO 810 DG E Set Üstü Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Güzel ürün gayet memnun kaldık
İsim: D** K**
Tarih: 09 Kasım 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KACARLAR
Yorum: Arcelik kalitesi kendini belli ediyor.cok memnun kaldim..kargolamahatasiz ve hizliydi..tesekkur ederim
İsim: H** T** A**
Tarih: 20 Ağustos 2022
Satıcı: NETS MAĞAZACILIK
Yorum: Hizmet olarak güzel çalışanlar güler yüzlü
İsim: A** G**
Tarih: 10 Ağustos 2022
Satıcı: Özarslan Ticaret
Yorum: Hızlı ve sorunsuz bir teslimat oldu. Arçelik servisi aynı gün kurulumuyaptı. Memnun kaldık.
İsim: D** A**
Tarih: 23 Mayıs 2022
Yorum: her hangi bir sorun yasamadik guzel urun
İsim: B** C**
Tarih: 10 Aralık 2021
Yorum: İş yerine aldık gayet güzel ama servisi 1 hafta bekledik o yüzden puan kırıyorum
İsim: C** D**
Tarih: 08 Aralık 2021
Satıcı: Buybuy
Yorum: Trendyol da set üstü ocak bakarken yıllarca kullanıp memnun kaldığım setüstü ocağa denk geldim ve aynısı aldım çok memnunum tavsiye ederim. Tşkrler trendyol tşkr ler arçelik.
İsim: N** H**
Tarih: 25 Ekim 2021
Satıcı: UCUZDUKKANNET
Yorum: güzel bir ürün hizmet ve kurulum da kargoda çok hızlı bir şekilde olduemeği geçen herkese teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 22 Ekim 2021
Yorum: fiyat performans urunu
İsim: A** T** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 16 Aralık 2022
Satıcı: Kaveka Sepeti
Yorum: Arçelik kalitesinde uzun yıllar servis ve parça garantisi veriyor,ocağın gaz kesme emniyet sistemi mevcut, temizleme kolaylığı açısındanemaye ocağı tavsiye ederim..
İsim: A** Ü**
Tarih: 18 Mayıs 2022
Yorum: Korumalı bir ocak. Yani demirleri halay çekmiyor. Gaz kesme özelliğimevcut. Harlı ateşi yok. Gayet yeterli yanıyor. Doğalgaz malum çıktıkçaçıkıyor. O yüzden ekonomik bir ocak uzun vadede.
İsim: I** T**
Tarih: 17 Ocak 2022
Yorum: Çok güzel paketlenmişti çeyizim için aldım şuan açamadım inşallahsorunsuz çıkar
Tarih: 09 Temmuz 2022
Yorum: Ürün kırılmadan-çizilmeden 2 gün içerisinde geldi. Arçelik servisi debölgedeki yoğunluktan dolayı 1 gün sonraya randevu verdi. ServisÜcretsiz olarak kurulumunu yaptı. Satıcıya da çok teşekkür ederim,tereddüt ederek almıştım. Yorumlara bakarak aldığım için ben de yazmakistedim.
İsim: Ü** Y**
Tarih: 02 Ekim 2021
Satıcı: Massimo Home
Yorum: Ürün arızalı çıktı arçelik neyseki iade aldı,ayrıca fatura yollanmadığıiçin kurulum ücreti ödedim(fatura yollanınca geri ödeme yapıldı)
İsim: H** Y**
Tarih: 19 Aralık 2021
STO 810 DG E Set Üstü Ocak Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: Merhaba evime doğalgaz bağlatacağım bu ürün uygun mudur doğalgaz uyumlu mudur
Cevap: Merhaba. Ürünümüzün 4 gözü gazlıdır. Rahatlıkla kullanabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba ürünü aldığımız zaman bağlamak için servis gelecek mi acaba yoksa biz mi ayarlayacağız servisi
Cevap: merhaba arçelik müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor,onlar size en yakın yetkili serviis ücretsiz kurulum için gönderecekler,garantisi kurulum olunca başlayacak
Soru: Merhabalar bu ürünü satın aldıktan sonra kurulumu için yönlendirmeyi siz mi yapacaksınız birde kurulum ücreti var mi
Cevap: ÜCRETİSZ KURULUMU BULUNMAKTADIR.YETKİLİ SERVİS ÇAĞRI MERKEZİNİ ARADIĞINIZDA RANDEVU VERECEKLER ONA GÖRE GELİP MONTAJ YAPACAKLAR
Soru: merhaba,bu ürün doğalgaz mı lpg tipli mi? Servis kurulumu gerekli mi?
Cevap: Merhaba ürün doğal gazılıdır servis Arçelik yetkili servisine montaj yaptırabilirsiniz.
Soru: Doğalgaz uyumlumu acaba
Cevap: Evet efendim uyumlu
Soru: Ürünü tüplü kullanımı yok mu? Sadece doğalgaz mı?
Cevap: Ürün doğalgazlı efendim aldıktan sonra arçelik servisinde ücretli dönüşüm yaptırabilirsiniz tüplü SÜ maalesef yok
Soru: hocam kurulumu nasıl yapcaz
Cevap: Merhaba, ürün tarafınıza ulaştığında arçelik ile iletişime geçebilirsiniz.
Soru: bulaşık makinesi üzerine tam uyum sağlar mi
Cevap: Sağlar efendim
Soru: ocak doğalgaza uygunmudur?
Cevap: Merhaba. Evet ürünümüz doğalgaz içindir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: LPG ye uyumlumu
Cevap: urun dogalgazlı olan modeldır ancak yetkılı servıs ucret karsılıgında donusum saglanabılmektedır ıyı gunler dılerız
Soru: kurulumu ekstradan ucretli olarskmi yapiliyor yoksa ucretsiz kurulummu?
Cevap: Ürün kurulumları yetkili servis tarafından ücretsiz olarak saglanmaktadır efendim
Soru: Kurulumu kim yapacak kurulum üçretsiz mi?
Cevap: Kurulumu arçelik yetklili servisi tarafından ücretsiz yapılmaktadır.
Soru: gövde emaye mı metal mi
Cevap: Merhaba. Ürünümüzün gövdesi metaldir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Tüpe uygun mudur
Cevap: AYNI ÜRÜNDE TÜPLÜ DOĞALGAZLI MODELİ BULUNMAKTADIR SAYFAMIZDA MEVCUTTUR
Soru: Ürün kurulumu nasıl olacak acaba yetkili servis. Kuracakmı
Cevap: Merhaba. Yetkili servis ücretsiz kurulumunu yapmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: ücretsiz kurulum.mevcutmu
Cevap: Ürünün yetkili servis tarafından kurulumu mevcut efendim iyi alısverisler dileriz
Soru: nezaman gonderirsiniz
Cevap: Ürün 07.10.2021 tarihinde tarafınıza gonderim yapılacaktır iyi alısverisler dileriz
Soru: merhabalar garantisi kaç yıllık.tesekkurler.
Cevap: urun garantı suresı 2 yıldır ıyı alısverısler
Soru: Merhaba tuple kullanaabilir miyiz aygazi
Cevap: urun dogalgazlı modeldır efendım yetkılı servıs uzerınden destek alarak tuplu kullanıma donusum yapılabılır ıyı gunler dılerız
Soru: ocağın gözleri elektrikli mi?
Cevap: Merhabalar efendim, gazlıdır. doğalgaz uyumludur.
STO 810 DG E Set Üstü Ocak Görseller
STO 810 DG E Set Üstü Ocak En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
STO 810 DG E Set Üstü Ocak Şu Anki Satış Fiyatı 8888.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
STO 810 DG E Set Üstü Ocak Memnuniyet Oranı Nedir?
STO 810 DG E Set Üstü Ocak Hakkında yaklaşık 19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
STO 810 DG E Set Üstü Ocak Açıklama Ve Özellikler
_x000D_
STO 810 DG E Set Üstü Ocak Ürününün Satıcısı, Arçelik STO 810 DG E Set Üstü Ocak ürününü 8888.0 Tl'den Satılmaktadır.
STO 810 DG E Set Üstü Ocak Son Yorumlar
8888.0 Tl ye satışta olan STO 810 DG E Set Üstü Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Güzel ürün gayet memnun kaldık
İsim: D** K**
Tarih: 09 Kasım 2022
Satıcı: KACARLAR
Yorum: Arcelik kalitesi kendini belli ediyor.cok memnun kaldim..kargolamahatasiz ve hizliydi..tesekkur ederim
İsim: H** T** A**
Tarih: 20 Ağustos 2022
Yorum: Hizmet olarak güzel çalışanlar güler yüzlü
İsim: A** G**
Tarih: 10 Ağustos 2022
Satıcı: Özarslan Ticaret
Yorum: Hızlı ve sorunsuz bir teslimat oldu. Arçelik servisi aynı gün kurulumuyaptı. Memnun kaldık.
İsim: D** A**
Tarih: 23 Mayıs 2022
Yorum: her hangi bir sorun yasamadik guzel urun
İsim: B** C**
Tarih: 10 Aralık 2021
Yorum: İş yerine aldık gayet güzel ama servisi 1 hafta bekledik o yüzden puan kırıyorum
İsim: C** D**
Tarih: 08 Aralık 2021
Satıcı: Buybuy
Yorum: Trendyol da set üstü ocak bakarken yıllarca kullanıp memnun kaldığım setüstü ocağa denk geldim ve aynısı aldım çok memnunum tavsiye ederim. Tşkrler trendyol tşkr ler arçelik.
İsim: N** H**
Tarih: 25 Ekim 2021
Yorum: güzel bir ürün hizmet ve kurulum da kargoda çok hızlı bir şekilde olduemeği geçen herkese teşekkürler
Tarih: 22 Ekim 2021
Yorum: fiyat performans urunu
İsim: A** T** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 16 Aralık 2022
Yorum: Arçelik kalitesinde uzun yıllar servis ve parça garantisi veriyor,ocağın gaz kesme emniyet sistemi mevcut, temizleme kolaylığı açısındanemaye ocağı tavsiye ederim..
İsim: A** Ü**
Tarih: 18 Mayıs 2022
Yorum: Korumalı bir ocak. Yani demirleri halay çekmiyor. Gaz kesme özelliğimevcut. Harlı ateşi yok. Gayet yeterli yanıyor. Doğalgaz malum çıktıkçaçıkıyor. O yüzden ekonomik bir ocak uzun vadede.
İsim: I** T**
Tarih: 17 Ocak 2022
Yorum: Çok güzel paketlenmişti çeyizim için aldım şuan açamadım inşallahsorunsuz çıkar
Tarih: 09 Temmuz 2022
Yorum: Ürün kırılmadan-çizilmeden 2 gün içerisinde geldi. Arçelik servisi debölgedeki yoğunluktan dolayı 1 gün sonraya randevu verdi. ServisÜcretsiz olarak kurulumunu yaptı. Satıcıya da çok teşekkür ederim,tereddüt ederek almıştım. Yorumlara bakarak aldığım için ben de yazmakistedim.
İsim: Ü** Y**
Tarih: 02 Ekim 2021
Satıcı: Massimo Home
Yorum: Ürün arızalı çıktı arçelik neyseki iade aldı,ayrıca fatura yollanmadığıiçin kurulum ücreti ödedim(fatura yollanınca geri ödeme yapıldı)
İsim: H** Y**
Tarih: 19 Aralık 2021
STO 810 DG E Set Üstü Ocak Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: Merhaba evime doğalgaz bağlatacağım bu ürün uygun mudur doğalgaz uyumlu mudur
Cevap: Merhaba. Ürünümüzün 4 gözü gazlıdır. Rahatlıkla kullanabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba ürünü aldığımız zaman bağlamak için servis gelecek mi acaba yoksa biz mi ayarlayacağız servisi
Cevap: merhaba arçelik müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor,onlar size en yakın yetkili serviis ücretsiz kurulum için gönderecekler,garantisi kurulum olunca başlayacak
Soru: Merhabalar bu ürünü satın aldıktan sonra kurulumu için yönlendirmeyi siz mi yapacaksınız birde kurulum ücreti var mi
Cevap: ÜCRETİSZ KURULUMU BULUNMAKTADIR.YETKİLİ SERVİS ÇAĞRI MERKEZİNİ ARADIĞINIZDA RANDEVU VERECEKLER ONA GÖRE GELİP MONTAJ YAPACAKLAR
Soru: merhaba,bu ürün doğalgaz mı lpg tipli mi? Servis kurulumu gerekli mi?
Cevap: Merhaba ürün doğal gazılıdır servis Arçelik yetkili servisine montaj yaptırabilirsiniz.
Soru: Doğalgaz uyumlumu acaba
Cevap: Evet efendim uyumlu
Soru: Ürünü tüplü kullanımı yok mu? Sadece doğalgaz mı?
Cevap: Ürün doğalgazlı efendim aldıktan sonra arçelik servisinde ücretli dönüşüm yaptırabilirsiniz tüplü SÜ maalesef yok
Soru: hocam kurulumu nasıl yapcaz
Cevap: Merhaba, ürün tarafınıza ulaştığında arçelik ile iletişime geçebilirsiniz.
Soru: bulaşık makinesi üzerine tam uyum sağlar mi
Cevap: Sağlar efendim
Soru: ocak doğalgaza uygunmudur?
Cevap: Merhaba. Evet ürünümüz doğalgaz içindir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: LPG ye uyumlumu
Cevap: urun dogalgazlı olan modeldır ancak yetkılı servıs ucret karsılıgında donusum saglanabılmektedır ıyı gunler dılerız
Soru: kurulumu ekstradan ucretli olarskmi yapiliyor yoksa ucretsiz kurulummu?
Cevap: Ürün kurulumları yetkili servis tarafından ücretsiz olarak saglanmaktadır efendim
Soru: Kurulumu kim yapacak kurulum üçretsiz mi?
Cevap: Kurulumu arçelik yetklili servisi tarafından ücretsiz yapılmaktadır.
Soru: gövde emaye mı metal mi
Cevap: Merhaba. Ürünümüzün gövdesi metaldir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Tüpe uygun mudur
Cevap: AYNI ÜRÜNDE TÜPLÜ DOĞALGAZLI MODELİ BULUNMAKTADIR SAYFAMIZDA MEVCUTTUR
Soru: Ürün kurulumu nasıl olacak acaba yetkili servis. Kuracakmı
Cevap: Merhaba. Yetkili servis ücretsiz kurulumunu yapmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: ücretsiz kurulum.mevcutmu
Cevap: Ürünün yetkili servis tarafından kurulumu mevcut efendim iyi alısverisler dileriz
Soru: nezaman gonderirsiniz
Cevap: Ürün 07.10.2021 tarihinde tarafınıza gonderim yapılacaktır iyi alısverisler dileriz
Soru: merhabalar garantisi kaç yıllık.tesekkurler.
Cevap: urun garantı suresı 2 yıldır ıyı alısverısler
Soru: Merhaba tuple kullanaabilir miyiz aygazi
Cevap: urun dogalgazlı modeldır efendım yetkılı servıs uzerınden destek alarak tuplu kullanıma donusum yapılabılır ıyı gunler dılerız
Soru: ocağın gözleri elektrikli mi?
Cevap: Merhabalar efendim, gazlıdır. doğalgaz uyumludur.
STO 810 DG E Set Üstü Ocak Görseller
STO 810 DG E Set Üstü Ocak En Uygun Satış Linki
Arçelik STO 810 DG E Set Üstü Ocak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Arçelik STO 810 DG E Set Üstü Ocak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.