Solo Bulaşık Makinesi 7 Programlı Inox Sms6eaı80t Satın Alır Mısınız-

Senay

Bilgili
Solo Bulaşık Makinesi 7 Programlı Inox Sms6eaı80t Ürün Alınmaya Değer Mi?
Solo Bulaşık Makinesi 7 Programlı Inox Sms6eaı80t Şu Anki Fiyatı 42999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Solo Bulaşık Makinesi 7 Programlı Inox Sms6eaı80t Memnuniyet Oranı Nedir?

Solo Bulaşık Makinesi 7 Programlı Inox Sms6eaı80t Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6 .

Solo Bulaşık Makinesi 7 Programlı Inox Sms6eaı80t Ürün Tanıtımı

Solo Bulaşık Makinesi 7 Programlı Inox Sms6eaı80t Ürününün Satıcısı, Bosch Solo Bulaşık Makinesi 7 Programlı Inox Sms6eaı80t ürününü 42999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Solo Bulaşık Makinesi 7 Programlı Inox Sms6eaı80t Kullanıcı Yorumları Nasıl?
42999.0 Tl ye satışta olan Solo Bulaşık Makinesi 7 Programlı Inox Sms6eaı80t Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6

Yorum: Ekstra bir sorun yaşamadım marka zaten belli satıcı da sorun çıkarmadıbenim deneyimimde iyi diyebilirim.
İsim: A** G**
Tarih: 23 Ocak 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Land of Shopping

Yorum: Kurulum için teslimattan 1 gün sonra servis geldi makineyi açtılar vesavaştan çıkmış gibi kurdular ama fatura tarihinden 7 gün içinde parçadeğişimini ücretsiz yapabiliriz dediler ki aldığım firmanın yetkili bayiolup olması da önemliymiş değilse ilgilenemiceklerini söylediler çokmağdur oldum fatura da kesinlikle ya ürünle ya da ürünü alır almaz mailDevamını Oku
İsim: S** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 10 Şubat 2023
Satıcı: beyazkalite

Yorum: Son nokta inanilmaz sekilde temizligi kirli koyun hic dusunmeyin net en iyisi
İsim: **** ****
Tarih: 11 Şubat 2024
Satıcı: Alicandanal

Yorum: Çeyize alındığı için henüz açamadık
İsim: A** Ç**
Tarih: 08 Ocak 2023
Satıcı: ZAFERİM MAĞAZACILIK

Yorum: Kesinlikle bu firmadan uzak durun. Önce kutuyu açmışsınız vs dediler.Sonra garantiden sizin adınıza yardımcı olalım dediler. 3 gün oyaladılarsonra Trendyol ile görüşmemi söylediler. Ürün kırık olarak geldi. 1750tl ücret çıkarttı yetkili servis.Horoz lojistikten ayrıca uzak durunmakineyi taşıyacak kişi gittiği için eve kader ben taşıdım makineyi attDevamını Oku
İsim: Anıl G.
Tarih: 27 Kasım 2023

Yorum: Bulaşık makinesini çok beğendim özellikler olarak yalnız ALIŞVERİŞTEsatıcısından(yanlış hatırlamıyorsam) aldım ve sağ tarafında büyük birezik mevcut. Fotoğrafta belirttim.
İsim: İ** K**
Tarih: 08 Nisan 2023
Satıcı: ALIŞVERİŞTE

Yorum: Ürün kusurlu ulaştı
İsim: M** Ö**
Tarih: 24 Mayıs 2022
Satıcı: ALIŞVERİŞTE

Yorum: bulaşık makinesi kusurlu geldi, kapağı açılıp kapanırken sürtüyordu,ayrıca üstünde çizikler vardı, iade etmek durumunda kaldım.
İsim: G** S**
Tarih: 29 Kasım 2023

Solo Bulaşık Makinesi 7 Programlı Inox Sms6eaı80t Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Ürün bilgileri kısmında ,en altta Ürün özellikleri kısmında renk bordo yazıyor. bordo mu inox mu
Cevap: İnox efendim

Soru: Merhaba bosch inox marka bulaşık makinası aldım sizden. Henüz açılmadı ama önden görünüşü yeşil gibi. Normal mi?
Cevap: Merhaba. Görmüş olduğunuz yeşil kısım INOX taban çizilmemesi adına BOSCH fabrikada koyulan ince ama koruyucu olan bir bant. Kurulum esnasında servis onu çıkarmaktadır.

Soru: ürün elinizde mevcut mu?
Cevap: evet stoklarımızda bulunuyor

Soru: merhaba program sayısı 7 mi 8 mi bu ürün kodu boschun sitesinde 8 gözüküyor
Cevap: merhaba. en sağlam bilgi bosch sitesindedir.

Soru: Merhaba bu ürün paketemi yoksa iskonto mağazada müşteri lere numünelikmi
Cevap: Merhaba efendim. Ürünleriniz kapalı paketli sıfır ürünlerdir

Soru: Merhaba bu ürün Türkiye üretimimi yoksa Almanya üretimimi
Cevap: Ürün made in germany

Soru: Merhaba ürünün ayrı bir çatal kaşık çekmecesi var mı acaba
Cevap: Alt sepette çatal kazık sepeti mevcuttur

Soru: Bu seri 6 mı cunku referans numarası aynı degılde
Cevap: Ürün seri 6'dır.

Soru: Merhaba, ürün Almanya üretimi mi Türkiye üretimi mi acaba?
Cevap: Almanya üretim efendim

Soru: Merhaba ürün seri kaç acaba
Cevap: Merhaba serie 6 efendim

Soru: beyaz rengi varmi
Cevap: Merhaba , ürünümüz gri renktedir. İyi günler dileriz.

Soru: Ben iki örünüde sayfama kaydettim taksile alacağım ayda kaç ödeyeyim
Cevap: Merhabalar alım yaparken dilemiş olduğunuz taksit sayısını seçebiliyorsunuz zaten en fazla 9 aya kadar taksit şansı var

Soru: Merhaba, ürünün tek sepet yıkama özelliği var mıdır?
Cevap: Merhaba Yarı masrafla yıkama özelliği vardır tek sepete koymanıza gerek yok iki sepete dağıtabilirsiniz

Soru: Merhaba ürün hangi ülke üretimli
Cevap: Merhaba Almanya üretimi efendim

Soru: Merhaba raf sayısı 2 mi 3 mü yani en üstte 3. Raf var mıdır ?
Cevap: Merhaba, 2 raflıdır. 3. raf yoktur.

Soru: kaşık çek.ecesi ve sepeti var mi
Cevap: Kaşıklık çeköecesi yoktur sepeti vardır

Soru: Merhaba aynı model ürün 8programlı olarak gözüküyor resmi sitesinde ve diğer sitelerde siz 7program yazmışsınız.Bir karışıklık mı oldu acaba
Cevap: Merhabalar bu model 8 programlı zaten efendim trendyolun hazır ürün kataloglarından ekleme yaptığımız için bu tarz yanlışlıklar olabilir

Soru: Ürün Almanya üretimi mi ?
Cevap: Evet Almanya üretimi efendim

Soru: Beyaz rengi var mı ?
Cevap: Bu modelin yok maalesef

Soru: merhaba ekran Türkçe mi
Cevap: Düğmelerindeki programlar sayılar yazıyor ekranda Türkçe süreler yaziyor ayrıca kullanma kılavuzunda Türkçe de anlatılıyor. Ayrıca Bosch servisi gelip ücretsiz kurulum yapıyor size tüm proğramlari anlatıyor

Solo Bulaşık Makinesi 7 Programlı Inox Sms6eaı80t Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

Solo Bulaşık Makinesi 7 Programlı Inox Sms6eaı80t En Uygun Satış Linki