Aysel
Bilgili
Softbox 50x70cm 4 Duylu Sürekli Işık Ürün Video Fotoğraf Çekimleri Alınır Mı?
Softbox 50x70cm 4 Duylu Sürekli Işık Ürün Video Fotoğraf Çekimleri Şu Anki Değeri 999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Softbox 50x70cm 4 Duylu Sürekli Işık Ürün Video Fotoğraf Çekimleri Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Softbox 50x70cm 4 Duylu Sürekli Işık Ürün Video Fotoğraf Çekimleri Hakkında yaklaşık 38 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Softbox 50x70cm 4 Duylu Sürekli Işık Ürün Video Fotoğraf Çekimleri Teknik Açıklamalar
Softbox 50x70cm 4 Duylu Sürekli Işık Ürün Video Fotoğraf Çekimleri Ürününün Satıcısı, Rabsev Softbox 50x70cm 4 Duylu Sürekli Işık Ürün Video Fotoğraf Çekimleri ürününü 999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Softbox 50x70cm 4 Duylu Sürekli Işık Ürün Video Fotoğraf Çekimleri En Son Yapılan Yorumlar
999.0 Tl ye satışta olan Softbox 50x70cm 4 Duylu Sürekli Işık Ürün Video Fotoğraf Çekimleri Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
38 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: çok güzel
İsim: Ç** Ö**
Tarih: 05 Ekim 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Sara Fotoğraf
Yorum: ben memnun kaldım ürün güzel.. 5 li duyu kullanmadım yüksek wattli ampulaldım işimi görecek diye düşünüyorum..
İsim: **** ****
Tarih: 14 Eylül 2023
Yorum: Çok güzel paketlenmiş ürün çekimi için almıştım
İsim: Ö** Ü**
Tarih: 13 Eylül 2023
Yorum: başarılı tek ampul kullanarak ikili de yetiyor
İsim: İ** C** S**
Tarih: 13 Ağustos 2023
Yorum: Fiyatına göre gayet başarılı 1 hafta oldu herhangi bir problemyaşamadım. Kutulama ve kargolama güzeldi teşekkür ediyorum.
İsim: Burak Ö.
Tarih: 29 Temmuz 2023
Yorum: Gayet kullanışlı bir ürün
Tarih: Elite Üye
Beden: 17 Haziran 2023
Yorum: Bizim için gayet yeterli oldu ürün çekimi için aldık. Güzelpaketlenmişti. Teşekkürler.
İsim: A** K**
Tarih: 01 Nisan 2023
Yorum: gayet güzel kullanışlı bir ürün tam bir fiyat performans ürünü olmuştavsiye ederim canlı yayınlarda kullanmak üzere aldım iyi günler dilerimteşekkür ederim
İsim: F** E** o**
Tarih: 29 Mart 2023
Yorum: Ampulleri iyilerinden 4 x 60w alirsaniz cok verimli ve güçlü. Bizmemnun kaldık.
İsim: U** P**
Tarih: 10 Ağustos 2024
Yorum: gayet güzel ve kaliteli bir ürün
İsim: Melahat K.
Tarih: 24 Mart 2024
Yorum: İş görür süper
İsim: A** K** S**
Tarih: 05 Mart 2024
Yorum: Güzel ürün

İsim: S** S**
Tarih: 27 Kasım 2023
İsim: E** N** B**
Tarih: 08 Kasım 2023
Yorum: 2 adet istedim hızlı kargo elime çok çabuk ulaştı ama maalesef birindeküçük bir parça eksik o yüzden iade edip aynısından tekrar siparişverecem uzun zamandır kullanıyorum kardeşime hediye etmek için aldım 3.Resim eksiksiz olan ürün diğer ikisi maalesef küçük te olsa bir parçası unutulmuş
İsim: Hamdiye G.
Tarih: 24 Ekim 2023
Yorum: Çok iyi ürün and it had soft light
İsim: m** a**
Tarih: 05 Mayıs 2024
Yorum: Ürün güzel ama pek kaliteli gelmedi materyali. Bir kere hafif düşme ile kırıldı
Tarih: 05 Şubat 2024
Yorum: ürün gayet iyi biraz daha ucuz olabilirdi ama iş goruyor tavsiye ederim
İsim: S** H**
Tarih: 19 Kasım 2023
Yorum: Fena değil, malzeme kalitesiz ama. Aydınlatma yeter
İsim: Selin K.
Tarih: 28 Ekim 2022
Yorum: 5 li duy daha ilk kullanımda patladı düşük Watt ampul kullanılmasılazım, onun dışında bütün malzemeler eksiksiz ve kaliteli
Tarih: 19 Mart 2024
Yorum: ürün güzel ama içindeki 5 duylu kırıldı böylede iş görüyor
İsim: H** Ö**
Tarih: 23 Ocak 2024
Yorum: Açma kapama anahtarı çalışmıyor ve oradan cızırtı geliyor. Kendim tamiretmek istedim presli olduğu için mümkün değil kırmak gerekiyor.
İsim: S** G**
Yorum: ayak metal olan kısım bukulmus kırılmak uzere geldı kargodan kaynaklıdiye düşünmedim cünki ayaklarının malzemesi okadar zayıfki zaten kırıldıkırılacak rüzgarda devriliyor okadar hafif ve kötü bir malzeme üzgünümama iade
İsim: mine b.
Beden: 14 Kasım 2023
Softbox 50x70cm 4 Duylu Sürekli Işık Ürün Video Fotoğraf Çekimleri Merak Edilen Konular
Soru: sizden ikilisini almıştık,duyu kırıldı bulamıyoruz sadece duy gönderme şansınız var mı ?
Cevap: Sadece duy olarak trendyolda satışımız yoktur efendim
Soru: Merhaba doğal taş çekimi içi yeterli mi farklı birsey tavsiye eder misiniz
Cevap: Merhaba yeterli olur efendim
Soru: Youtube makyaj video çekimi için olur mu ve hangi ışık almakıyız beyaz sarı va
Cevap: merhaba evet efendim video fotoğraf çekimlerinde kullanabilirsiniz. Beyaz ışık tercih etmenizi öneririz.
Soru: merhabalar Philips 60 W 806 lümen e 27 girişli ampul uygun olur mu acaba
Cevap: merhaba evet efendim uygundur
Soru: Ürün fotoğrafçılığı için bunu mu yoksa ring light mı önerirsiniz? İkisinin arasındaki fark nedir?
Cevap: Ürün fotoğrafı için softbox daha uygundur ringlightlar genel olarak makyajı video çekimlerinde kullanılmaktadır
Soru: Merhaba kurulumu yapamadım içinde nasıl kurulacağı yazmıyor yardım eder misiniz
Cevap: Merhaba ürünün üst kısmı olan softboxu şemsiye açar gibi açıyorsunuz. Daha sonra ayak kısmınıda açıp softboxun altından takıyorsunuz
Soru: Evimin salonunda yaklasik 2-3 metre mesafeden yoga videolari cekiyorum. arkam boydan boya cam. Güneşin direkt gelmedigi saatte ceksem de arkam aydinlik oldugu icin ben karanlik cikiyorum. ürününüz boyle bir aydinlatma icin yeterli olur mu?
Cevap: Merhaba söylemiş olduğunu durum ters ışıktır efendim bunun için farklı bir oda tercih etmenizi tavsiye ederiz. Biraz daha karanlık çıkışınız aydınlansada yeterli olmayacaktır.
Soru: Duvara asılan tablolarımın ürün fotoğraflarını çekmek için aydınlatma ekipmanı arıyorum, bu ürün uygun olur mu?
Cevap: merhaba evet uygundur efendim fakat 2 adet olarak almanız gerekir. 2 li set olarak
Soru: Merhaba, acaba ürüne ampul taktıktan sonra ışık şiddetini ayarlama şansımız oluyor mu- üzerinde bunun için bir tuş vs. var mı? Yoksa standart bir oda lambası gibi sadece aç kapat şeklinde mi yanıyor?
Cevap: Merhaba ürünü kullanmaya başladıgınızda sadece açma kapama düğmesi ile aç kapa yapabilirsiniz
Soru: Merhaba Çubuk boyu kaç santim uzuyor
Cevap: Merhaba ürünün ayağı maksimum 2 metreye kadar uzuyor
Soru: MERHABA TAKI FOTOGRAFLARI ÇEKECEGİM 1 ADET YETERLİ OLURMU ACABA
Cevap: Merhaba ürün çekimlerinde genel olarak 2 li tavsiye ediyoruz
Soru: Merhaba bu üründen iki tane alsam mankende kıyafet çekmek için yeterli olur mu ?
Cevap: Merhaba evet efendim yeterli olur
Soru: birduya enfazla kac wht ampul takılabilir
Cevap: merhaba 35watt ve üzeri lambaları takabilirsiniz bizim tavsiyemiz 65w a kadar takmanız efendm
Soru: yanında gönderilen duy kaç ampül kapasiteli
Cevap: merhaba 4 adet lamba takabilirsiniz efendim.
Soru: merhaba ışığı düşürme yükseltme özelliği varmı bunlarda
Cevap: yok efendim maalesef ışık sabittir.
Soru: Merhaba hangi ampul uyar bu duylara bilgi verir misiniz küçük ampül aldım uymuyor
Cevap: Merhaba e27 duya uyumlu lambalar almanız gerekir efendim. Lambaların girişi e27 dir
Soru: Merhaba kurulumu kolay mı acaba
Cevap: merhaba evet kolaydır efendim. Softboxu şemsiye gibi açıyorsunuz ve alt kısımdaki bağlama yerinden ayaklara bağlıyorsunuz.
Soru: Merhabalar, evde telefonla çekim yapmak için yeterli olur mu
Cevap: Merhaba evet efendim tabiki yapılabilir yeterli olur
Soru: Merhaba ürün cekımı ıcın hangi ışık daha kalıtelı gosterırı acaba
Cevap: merhaba ürün için 35w ve üzeri led lambaları tercih edebilirsiniz. Lambanın boyutunun ve ağırlığını küçük watt değerinin yüksek olması iyi olur efendim
Soru: Merhaba bebek ve aile fotoğraf çekimi için uygun mu
Cevap: merhaba evet uygundur fakat 2 li set olarak almanızı tavsiye ederiz
Softbox 50x70cm 4 Duylu Sürekli Işık Ürün Video Fotoğraf Çekimleri Detay Resimler
Softbox 50x70cm 4 Duylu Sürekli Işık Ürün Video Fotoğraf Çekimleri En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Softbox 50x70cm 4 Duylu Sürekli Işık Ürün Video Fotoğraf Çekimleri Şu Anki Değeri 999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Softbox 50x70cm 4 Duylu Sürekli Işık Ürün Video Fotoğraf Çekimleri Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Softbox 50x70cm 4 Duylu Sürekli Işık Ürün Video Fotoğraf Çekimleri Hakkında yaklaşık 38 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Softbox 50x70cm 4 Duylu Sürekli Işık Ürün Video Fotoğraf Çekimleri Teknik Açıklamalar
Softbox 50x70cm 4 Duylu Sürekli Işık Ürün Video Fotoğraf Çekimleri Ürününün Satıcısı, Rabsev Softbox 50x70cm 4 Duylu Sürekli Işık Ürün Video Fotoğraf Çekimleri ürününü 999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Softbox 50x70cm 4 Duylu Sürekli Işık Ürün Video Fotoğraf Çekimleri En Son Yapılan Yorumlar
999.0 Tl ye satışta olan Softbox 50x70cm 4 Duylu Sürekli Işık Ürün Video Fotoğraf Çekimleri Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
38 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: çok güzel
İsim: Ç** Ö**
Tarih: 05 Ekim 2023
Yorum: ben memnun kaldım ürün güzel.. 5 li duyu kullanmadım yüksek wattli ampulaldım işimi görecek diye düşünüyorum..
Tarih: 14 Eylül 2023
Yorum: Çok güzel paketlenmiş ürün çekimi için almıştım
İsim: Ö** Ü**
Yorum: başarılı tek ampul kullanarak ikili de yetiyor
İsim: İ** C** S**
Tarih: 13 Ağustos 2023
Yorum: Fiyatına göre gayet başarılı 1 hafta oldu herhangi bir problemyaşamadım. Kutulama ve kargolama güzeldi teşekkür ediyorum.
İsim: Burak Ö.
Tarih: 29 Temmuz 2023
Yorum: Gayet kullanışlı bir ürün
Beden: 17 Haziran 2023
Yorum: Bizim için gayet yeterli oldu ürün çekimi için aldık. Güzelpaketlenmişti. Teşekkürler.
Tarih: 01 Nisan 2023
Yorum: gayet güzel kullanışlı bir ürün tam bir fiyat performans ürünü olmuştavsiye ederim canlı yayınlarda kullanmak üzere aldım iyi günler dilerimteşekkür ederim
İsim: F** E** o**
Tarih: 29 Mart 2023
Yorum: Ampulleri iyilerinden 4 x 60w alirsaniz cok verimli ve güçlü. Bizmemnun kaldık.
İsim: U** P**
Tarih: 10 Ağustos 2024
Yorum: gayet güzel ve kaliteli bir ürün
İsim: Melahat K.
Tarih: 24 Mart 2024
Yorum: İş görür süper
İsim: A** K** S**
Tarih: 05 Mart 2024
İsim: S** S**
Tarih: 27 Kasım 2023
İsim: E** N** B**
Tarih: 08 Kasım 2023
Yorum: 2 adet istedim hızlı kargo elime çok çabuk ulaştı ama maalesef birindeküçük bir parça eksik o yüzden iade edip aynısından tekrar siparişverecem uzun zamandır kullanıyorum kardeşime hediye etmek için aldım 3.Resim eksiksiz olan ürün diğer ikisi maalesef küçük te olsa bir parçası unutulmuş
İsim: Hamdiye G.
Tarih: 24 Ekim 2023
Yorum: Çok iyi ürün and it had soft light
Tarih: 05 Mayıs 2024
Yorum: Ürün güzel ama pek kaliteli gelmedi materyali. Bir kere hafif düşme ile kırıldı
Tarih: 05 Şubat 2024
Yorum: ürün gayet iyi biraz daha ucuz olabilirdi ama iş goruyor tavsiye ederim
İsim: S** H**
Tarih: 19 Kasım 2023
Yorum: Fena değil, malzeme kalitesiz ama. Aydınlatma yeter
İsim: Selin K.
Tarih: 28 Ekim 2022
Yorum: 5 li duy daha ilk kullanımda patladı düşük Watt ampul kullanılmasılazım, onun dışında bütün malzemeler eksiksiz ve kaliteli
Tarih: 19 Mart 2024
Yorum: ürün güzel ama içindeki 5 duylu kırıldı böylede iş görüyor
İsim: H** Ö**
Tarih: 23 Ocak 2024
Yorum: Açma kapama anahtarı çalışmıyor ve oradan cızırtı geliyor. Kendim tamiretmek istedim presli olduğu için mümkün değil kırmak gerekiyor.
İsim: S** G**
Yorum: ayak metal olan kısım bukulmus kırılmak uzere geldı kargodan kaynaklıdiye düşünmedim cünki ayaklarının malzemesi okadar zayıfki zaten kırıldıkırılacak rüzgarda devriliyor okadar hafif ve kötü bir malzeme üzgünümama iade
İsim: mine b.
Beden: 14 Kasım 2023
Softbox 50x70cm 4 Duylu Sürekli Işık Ürün Video Fotoğraf Çekimleri Merak Edilen Konular
Soru: sizden ikilisini almıştık,duyu kırıldı bulamıyoruz sadece duy gönderme şansınız var mı ?
Cevap: Sadece duy olarak trendyolda satışımız yoktur efendim
Soru: Merhaba doğal taş çekimi içi yeterli mi farklı birsey tavsiye eder misiniz
Cevap: Merhaba yeterli olur efendim
Soru: Youtube makyaj video çekimi için olur mu ve hangi ışık almakıyız beyaz sarı va
Cevap: merhaba evet efendim video fotoğraf çekimlerinde kullanabilirsiniz. Beyaz ışık tercih etmenizi öneririz.
Soru: merhabalar Philips 60 W 806 lümen e 27 girişli ampul uygun olur mu acaba
Cevap: merhaba evet efendim uygundur
Soru: Ürün fotoğrafçılığı için bunu mu yoksa ring light mı önerirsiniz? İkisinin arasındaki fark nedir?
Cevap: Ürün fotoğrafı için softbox daha uygundur ringlightlar genel olarak makyajı video çekimlerinde kullanılmaktadır
Soru: Merhaba kurulumu yapamadım içinde nasıl kurulacağı yazmıyor yardım eder misiniz
Cevap: Merhaba ürünün üst kısmı olan softboxu şemsiye açar gibi açıyorsunuz. Daha sonra ayak kısmınıda açıp softboxun altından takıyorsunuz
Soru: Evimin salonunda yaklasik 2-3 metre mesafeden yoga videolari cekiyorum. arkam boydan boya cam. Güneşin direkt gelmedigi saatte ceksem de arkam aydinlik oldugu icin ben karanlik cikiyorum. ürününüz boyle bir aydinlatma icin yeterli olur mu?
Cevap: Merhaba söylemiş olduğunu durum ters ışıktır efendim bunun için farklı bir oda tercih etmenizi tavsiye ederiz. Biraz daha karanlık çıkışınız aydınlansada yeterli olmayacaktır.
Soru: Duvara asılan tablolarımın ürün fotoğraflarını çekmek için aydınlatma ekipmanı arıyorum, bu ürün uygun olur mu?
Cevap: merhaba evet uygundur efendim fakat 2 adet olarak almanız gerekir. 2 li set olarak
Soru: Merhaba, acaba ürüne ampul taktıktan sonra ışık şiddetini ayarlama şansımız oluyor mu- üzerinde bunun için bir tuş vs. var mı? Yoksa standart bir oda lambası gibi sadece aç kapat şeklinde mi yanıyor?
Cevap: Merhaba ürünü kullanmaya başladıgınızda sadece açma kapama düğmesi ile aç kapa yapabilirsiniz
Soru: Merhaba Çubuk boyu kaç santim uzuyor
Cevap: Merhaba ürünün ayağı maksimum 2 metreye kadar uzuyor
Soru: MERHABA TAKI FOTOGRAFLARI ÇEKECEGİM 1 ADET YETERLİ OLURMU ACABA
Cevap: Merhaba ürün çekimlerinde genel olarak 2 li tavsiye ediyoruz
Soru: Merhaba bu üründen iki tane alsam mankende kıyafet çekmek için yeterli olur mu ?
Cevap: Merhaba evet efendim yeterli olur
Soru: birduya enfazla kac wht ampul takılabilir
Cevap: merhaba 35watt ve üzeri lambaları takabilirsiniz bizim tavsiyemiz 65w a kadar takmanız efendm
Soru: yanında gönderilen duy kaç ampül kapasiteli
Cevap: merhaba 4 adet lamba takabilirsiniz efendim.
Soru: merhaba ışığı düşürme yükseltme özelliği varmı bunlarda
Cevap: yok efendim maalesef ışık sabittir.
Soru: Merhaba hangi ampul uyar bu duylara bilgi verir misiniz küçük ampül aldım uymuyor
Cevap: Merhaba e27 duya uyumlu lambalar almanız gerekir efendim. Lambaların girişi e27 dir
Soru: Merhaba kurulumu kolay mı acaba
Cevap: merhaba evet kolaydır efendim. Softboxu şemsiye gibi açıyorsunuz ve alt kısımdaki bağlama yerinden ayaklara bağlıyorsunuz.
Soru: Merhabalar, evde telefonla çekim yapmak için yeterli olur mu
Cevap: Merhaba evet efendim tabiki yapılabilir yeterli olur
Soru: Merhaba ürün cekımı ıcın hangi ışık daha kalıtelı gosterırı acaba
Cevap: merhaba ürün için 35w ve üzeri led lambaları tercih edebilirsiniz. Lambanın boyutunun ve ağırlığını küçük watt değerinin yüksek olması iyi olur efendim
Soru: Merhaba bebek ve aile fotoğraf çekimi için uygun mu
Cevap: merhaba evet uygundur fakat 2 li set olarak almanızı tavsiye ederiz
Softbox 50x70cm 4 Duylu Sürekli Işık Ürün Video Fotoğraf Çekimleri Detay Resimler
Softbox 50x70cm 4 Duylu Sürekli Işık Ürün Video Fotoğraf Çekimleri En Uygun Satış Linki
Rabsev Softbox 50x70cm 4 Duylu Sürekli Işık Ürün Video Fotoğraf Çekimleri Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rabsev Softbox 50x70cm 4 Duylu Sürekli Işık Ürün Video Fotoğraf Çekimleri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.