Ilknur
Bilgili
SJ-XG690M-WH 556 LT No Frost Beyaz Buzdolabı Tavsiye Edilen Yer Neresi?
SJ-XG690M-WH 556 LT No Frost Beyaz Buzdolabı Güncel Satış Fiyatı 44190.0 Tl'den Satılmaktadır.
SJ-XG690M-WH 556 LT No Frost Beyaz Buzdolabı Memnuniyet Oranı Nedir?
SJ-XG690M-WH 556 LT No Frost Beyaz Buzdolabı Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
SJ-XG690M-WH 556 LT No Frost Beyaz Buzdolabı Ürün Detayları
_x000D_
SJ-XG690M-WH 556 LT No Frost Beyaz Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Sharp SJ-XG690M-WH 556 LT No Frost Beyaz Buzdolabı ürününü 44190.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
SJ-XG690M-WH 556 LT No Frost Beyaz Buzdolabı Yorumlar Hakkında Bilgi
44190.0 Tl ye satışta olan SJ-XG690M-WH 556 LT No Frost Beyaz Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Tavsiye üzerine aldım, ben de tavsiye ederim. Hacim olarak çok iyi,malzeme kalitesi çok iyi, kompresör zaten Panasonic. Alın, aldırın.
İsim: B** A**
Tarih: 16 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Tıklakapında
Yorum: Kargoyu getiren arkadaşlar sağ olsunlar evde girebildiği yere kadarsağlam olarak taşımışlar. Servis ise açarken herhangi bir düşme veyaeziğe karşı kontrol ederek açmış. Yerine tekerleri üzerinde taşıyarakyerleştirmiş. Ön yüzey parlak simli beyaz, yan yüzeyler ise deri motifliparlak beyaz şık bir dolap. Enli ve boylu. İç düzenlemesi eskidolabımıza gDevamını Oku
İsim: M** A**
Tarih: 06 Ocak 2023
SJ-XG690M-WH 556 LT No Frost Beyaz Buzdolabı Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Benim kapım 76 cm kapıdan geçer mi
Cevap: tam boyutları iletmeniz daha sağlıklı olacaktır
Soru: Merhaba. Yeriniz nerede acaba.
Cevap: Merhabalar, Bursa'dan gönderim yapıyoruz.
Soru: merhabalar yedek parça tedariki nasıl? arıza durumunda yetkili servis ağı nasıl
Cevap: Merhaba Konumunuza en yakın yetkili servisten faturanızla birlikte destek alabilirsiniz.
Soru: kapalı kutu boyutları hakkında bilgi verirmisiniz?
Cevap: Merhaba Boyutlar kutulu boyutlar / Yükseklik 2070 mm Boyutlar/ Genişlik 1020 mm Boyutlar/ Derinlik 1040 mm ölçülerindedir. İyi günler dilerim.
Soru: ürünü görme şansımız var mı mağzanız mevcut mu
Cevap: Merhaba maalesef ürün Trendyol tarafından gönderildiği için böyle bir hizmet mevcut değildir. İyi günler dileriz.
Soru: içini goremiyiruz bu şekilde birşey anlaşılmıyor
Cevap: Merhabalar ilgili markanın sitesinden ürün özelliklerini ve bilgilerini kontrol edebilirsiniz. Tıklakapında ailesi olarak iyi günler, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba, ürünün fonksiyonel özellikleri kısmında "Fonksiyonel Özellikler/ Kapı PET-PCS Cam Çelik Çelik" bilgileri var ve renk "WH" beyaz olarak verilmiş. Beyaz cam dış yüzey kastedilmiyor değil mi*
Cevap: Merhabalar, kapı cam değil çelik olarak geçmektedir.
Soru: ürünü kargo ile göndermek istiyorum ağırlığı ne kadar acaba
Cevap: Merhabalar, Ürünü Borusan Lojistik ile gönderiyoruz efendim. Yaklaşık 170 - 180 Kg .Katınıza kadar çıkarmakta olup tahmini teslimat süresi 5-10 iş günü arasındadır. Ürün elinize ulaştığında her tarafını kontrol etmenizi rica ederiz. Eğer ambalajında hasar v.s varsa kargo yetkilisinden hasar tespit tutanağı alarak işlem sağlanmaktadır. Ürün açılımının yetkili servis tarafından yapılması gerekmektedir aksi takdirde garanti kapsamından çıkmaktadır. Faturanız garanti belgesi yerine geçmektedir yetkili servis faturanız ile kurulum sağlamaktadır. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Beyaz renk istiyorum. Alım yapacağım. Var mı ?
Cevap: merhabalar şuan için mevcuttur
Soru: Merhaba, ürün orijinal mi? (İmalatı hangi ülke)
Cevap: Merhaba Ürünlerimiz orijinal, sıfır ve kendi kutularında (ambalajında) gönderilmektedir. Japonya markasıdır. Bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.
Soru: Merhaba efendim acaba bu marka nın servisi varmı
Cevap: Merhabalar, tabi ki servis ağı var ve kurulum işlemi servis tarafından yapılmaktadır.
Soru: fiyatı neden piyasaya göre uygun ?
Cevap: Fiyatlar revize edilmiştir.
Soru: eni ve boyu kac cm ?
Cevap: Merhaba En:82cm Yükseklik:187 cm. İyi günler.
Soru: Bunun gri renk modeli vardı şimdi yok. Sepetimdeydi tam alacaktım kayboldu
Cevap: Merhabalar, ürün satıldığı için. Yeniden stoğa alınmıştır.
Soru: Bu ürün nerede üretiliyor?
Cevap: Merhabalar ürün Japonya'ya aittir. iyi günler dileriz
Soru: en kullanışlı en güzel içi buzdolabı 21 sene oldu maşallah mis gibi annemde kullanıyor alicak olanlar hiç düşünmesin
Cevap: yorumlarınız için tesekkur ederız
Soru: daha detayli resmini yollarmisiniz icini disini
Cevap: Merhaba maalesef burdan resim yollayamamaktayım. İyi günler keyifli alışverişler dilerim.
SJ-XG690M-WH 556 LT No Frost Beyaz Buzdolabı Detay Resimler
SJ-XG690M-WH 556 LT No Frost Beyaz Buzdolabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
SJ-XG690M-WH 556 LT No Frost Beyaz Buzdolabı Güncel Satış Fiyatı 44190.0 Tl'den Satılmaktadır.
SJ-XG690M-WH 556 LT No Frost Beyaz Buzdolabı Memnuniyet Oranı Nedir?
SJ-XG690M-WH 556 LT No Frost Beyaz Buzdolabı Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
SJ-XG690M-WH 556 LT No Frost Beyaz Buzdolabı Ürün Detayları
_x000D_
SJ-XG690M-WH 556 LT No Frost Beyaz Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Sharp SJ-XG690M-WH 556 LT No Frost Beyaz Buzdolabı ürününü 44190.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
SJ-XG690M-WH 556 LT No Frost Beyaz Buzdolabı Yorumlar Hakkında Bilgi
44190.0 Tl ye satışta olan SJ-XG690M-WH 556 LT No Frost Beyaz Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Tavsiye üzerine aldım, ben de tavsiye ederim. Hacim olarak çok iyi,malzeme kalitesi çok iyi, kompresör zaten Panasonic. Alın, aldırın.
İsim: B** A**
Tarih: 16 Aralık 2023
Yorum: Kargoyu getiren arkadaşlar sağ olsunlar evde girebildiği yere kadarsağlam olarak taşımışlar. Servis ise açarken herhangi bir düşme veyaeziğe karşı kontrol ederek açmış. Yerine tekerleri üzerinde taşıyarakyerleştirmiş. Ön yüzey parlak simli beyaz, yan yüzeyler ise deri motifliparlak beyaz şık bir dolap. Enli ve boylu. İç düzenlemesi eskidolabımıza gDevamını Oku
İsim: M** A**
Tarih: 06 Ocak 2023
SJ-XG690M-WH 556 LT No Frost Beyaz Buzdolabı Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Benim kapım 76 cm kapıdan geçer mi
Cevap: tam boyutları iletmeniz daha sağlıklı olacaktır
Soru: Merhaba. Yeriniz nerede acaba.
Cevap: Merhabalar, Bursa'dan gönderim yapıyoruz.
Soru: merhabalar yedek parça tedariki nasıl? arıza durumunda yetkili servis ağı nasıl
Cevap: Merhaba Konumunuza en yakın yetkili servisten faturanızla birlikte destek alabilirsiniz.
Soru: kapalı kutu boyutları hakkında bilgi verirmisiniz?
Cevap: Merhaba Boyutlar kutulu boyutlar / Yükseklik 2070 mm Boyutlar/ Genişlik 1020 mm Boyutlar/ Derinlik 1040 mm ölçülerindedir. İyi günler dilerim.
Soru: ürünü görme şansımız var mı mağzanız mevcut mu
Cevap: Merhaba maalesef ürün Trendyol tarafından gönderildiği için böyle bir hizmet mevcut değildir. İyi günler dileriz.
Soru: içini goremiyiruz bu şekilde birşey anlaşılmıyor
Cevap: Merhabalar ilgili markanın sitesinden ürün özelliklerini ve bilgilerini kontrol edebilirsiniz. Tıklakapında ailesi olarak iyi günler, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba, ürünün fonksiyonel özellikleri kısmında "Fonksiyonel Özellikler/ Kapı PET-PCS Cam Çelik Çelik" bilgileri var ve renk "WH" beyaz olarak verilmiş. Beyaz cam dış yüzey kastedilmiyor değil mi*
Cevap: Merhabalar, kapı cam değil çelik olarak geçmektedir.
Soru: ürünü kargo ile göndermek istiyorum ağırlığı ne kadar acaba
Cevap: Merhabalar, Ürünü Borusan Lojistik ile gönderiyoruz efendim. Yaklaşık 170 - 180 Kg .Katınıza kadar çıkarmakta olup tahmini teslimat süresi 5-10 iş günü arasındadır. Ürün elinize ulaştığında her tarafını kontrol etmenizi rica ederiz. Eğer ambalajında hasar v.s varsa kargo yetkilisinden hasar tespit tutanağı alarak işlem sağlanmaktadır. Ürün açılımının yetkili servis tarafından yapılması gerekmektedir aksi takdirde garanti kapsamından çıkmaktadır. Faturanız garanti belgesi yerine geçmektedir yetkili servis faturanız ile kurulum sağlamaktadır. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Beyaz renk istiyorum. Alım yapacağım. Var mı ?
Cevap: merhabalar şuan için mevcuttur
Soru: Merhaba, ürün orijinal mi? (İmalatı hangi ülke)
Cevap: Merhaba Ürünlerimiz orijinal, sıfır ve kendi kutularında (ambalajında) gönderilmektedir. Japonya markasıdır. Bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.
Soru: Merhaba efendim acaba bu marka nın servisi varmı
Cevap: Merhabalar, tabi ki servis ağı var ve kurulum işlemi servis tarafından yapılmaktadır.
Soru: fiyatı neden piyasaya göre uygun ?
Cevap: Fiyatlar revize edilmiştir.
Soru: eni ve boyu kac cm ?
Cevap: Merhaba En:82cm Yükseklik:187 cm. İyi günler.
Soru: Bunun gri renk modeli vardı şimdi yok. Sepetimdeydi tam alacaktım kayboldu
Cevap: Merhabalar, ürün satıldığı için. Yeniden stoğa alınmıştır.
Soru: Bu ürün nerede üretiliyor?
Cevap: Merhabalar ürün Japonya'ya aittir. iyi günler dileriz
Soru: en kullanışlı en güzel içi buzdolabı 21 sene oldu maşallah mis gibi annemde kullanıyor alicak olanlar hiç düşünmesin
Cevap: yorumlarınız için tesekkur ederız
Soru: daha detayli resmini yollarmisiniz icini disini
Cevap: Merhaba maalesef burdan resim yollayamamaktayım. İyi günler keyifli alışverişler dilerim.
SJ-XG690M-WH 556 LT No Frost Beyaz Buzdolabı Detay Resimler
SJ-XG690M-WH 556 LT No Frost Beyaz Buzdolabı En Uygun Satış Linki
Sharp Sj-xg690m-wh Mega Model Metal Beyaz Buzdolabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sharp Sj-xg690m-wh Mega Model Metal Beyaz Buzdolabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.