Sirius X32 i5 3470 16GB 512GB SSD GTX1050Ti 23.8- 165Hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Alınması Gereken Bir Ürün Mü

Melisa

Bilgili
Sirius X32 i5 3470 16GB 512GB SSD GTX1050Ti 23.8" 165Hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Alanlar Memnun Mu?
Sirius X32 i5 3470 16GB 512GB SSD GTX1050Ti 23.8" 165Hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Şimdiki Fiyatı Ile 15699.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Sirius X32 i5 3470 16GB 512GB SSD GTX1050Ti 23.8" 165Hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

Sirius X32 i5 3470 16GB 512GB SSD GTX1050Ti 23.8" 165Hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Hakkında yaklaşık 58 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

Sirius X32 i5 3470 16GB 512GB SSD GTX1050Ti 23.8" 165Hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Ürün Tanıtımı

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERGERÇEK FULL TEMPERLİ CAM OYUNCU KASASI24" 165HZ 1MS HDMI, DP, VGA ÇERÇEVESİZ FULLHD 1080P ULTRASLIM CURVED LED OYUNCU MONİTÖRÜRGB IŞIKLI OYUNCU KLAVYESİRGB IŞIKLI OYUNCU MOUSEOYUNCU MOUSEPADOYUNCU KULAKLIĞI USB WİFİ ADAPTÖRÜÜRÜN MODEL BİLGİSİÜrün Markası Zeiron Ürün Serisi Sirius SerisiÜrün Modeli Sirius X32Ürün Tipi Oyuncu BilgisayarKUTU İÇERİĞİ1 Adet kasa (Güç Kablosu Dahil), 1 Adet Monitör (Güç kablosu ve HDMI Kablosu Dahil), 1 Adet Oyuncu Klavyesi, 1 Adet Oyuncu Mouse, 1 Adet Mousepad, 1 Adet Oyuncu Kulaklık, 1 Adet USB Wifi Adaptörü, Garanti BelgesiİŞLEMCİ ÖZELLİKLERİİşlemci: Intel® Core™ i5-3470 İşlemci 3.20GHzİşlemci Temel Frekansı 3.20 GHzİşlemci Turbo Frekansı 3.60 GHzİşlemci Çekirdek Sayısı 4Ön Bellek Boyutu: 6MBModel Numarası: İ5-3470RAM ÖZELLİKLERİRam Bellek Boyutu: 16GBRam Tipi: DDR3Bellek Hızı: 1600MHZRam Soketi: 2 AdetMax Ram Desteği: 16GBEKRAN KARTI ÖZELLİKLERİEkran Kartı Modeli: GEFORCE GTX1050Tİ 4GB 128BİT GDDR5Chipset: NVIDIA Bellek Boyutu: 4GBBit Değeri : 128BitEkran Kartı Tipi: HariciDX12 Desteği: VarSABİT DİSKSabit Disk Adedi: 1 AdetSabit Disk Kapasitesi: 512GB SSD Disk Tipi: SSD SSD Disk Hızı: 550/530MB/sKASA ÖZELLİKLERİKasa Aydınlatması: RGBKasa Modeli: TEMPERED GLAS CAM USB 3.0 RGB 3 FANLI GAMİNG OYUNCU KASASIKasa Tipi: AtxPower Supply: 500WFan Tipi / Boyutları: 3 ADET RGB FAN / 120mmKasa Önü: Tempered Glass CamKasa Yanı: Tempered Glass CamTEKNİK BİLGİLERUSB (Adet): 6 AdetSes Çıkışı: 5+1 Desteği / Ön Panel ve Arka PanelHDMI: 1 AdetVGA: 1 AdetSATA: VarDP: 1 AdetPCI Express 16X: 1 Adet Oyuncu Kulaklığı: VarMousepad VarUSB Wifi Adaptörü: VarMonitör: 24" 165HZ 1MS HDMI, DP, VGA ÇERÇEVESİZ FULLHD 1080P ULTRASLIM LED OYUNCU MONİTÖRÜ Klavye Mouse: RGB Işıklı Oyuncu Klavye Mouse İşletim Sistemi: Windows 10 30 günlük Deneme SürümüGaranti Tipi: Zeiron Türkiye GarantiliGaranti Süresi: 24 AyNAKLİYE BİLGİLERİZEİRON markalı tüm ürünler garanti süresi boyunca (24 Ay) ücretsiz değişim garantilidir.Tüm siparişler özenle hazırlanıp gerekli testlerden geçirilerek gönderilir.Nakliye esnasında zarar gören tüm siparişler ücretsiz olarak yenisi ile değişim yapılır.Üründe herhangi bir kurulum işlemi yoktur ve fişe takıp kullanmaya hazır halde gönderilmektedir.

Sirius X32 i5 3470 16GB 512GB SSD GTX1050Ti 23.8" 165Hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Ürününün Satıcısı, Zeiron Sirius X32 i5 3470 16GB 512GB SSD GTX1050Ti 23.8" 165Hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayar ürününü 15699.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Sirius X32 i5 3470 16GB 512GB SSD GTX1050Ti 23.8" 165Hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Kullanıcı Geri Bildirimleri
15699.0 Tl ye satışta olan Sirius X32 i5 3470 16GB 512GB SSD GTX1050Ti 23.8" 165Hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
58 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: Çok memnun kaldık ikinciye sipariş verdik ürün sorunsuz elimize ulaştısatıcıya teşekkür ederiz .
İsim: İ** A**
Tarih: 29 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: CİTY BİLİŞİM

Yorum: Ürün elime sorunsuz ulaştı paketleme çok güzel yapılmıştı satıcıya çokteşekkür ederim herkese tavsiye ederim gayet başarılı
İsim: **** ****
Tarih: 30 Ağustos 2023

Yorum: Gayet güzel paketlenmiş bir biçimde elime ulaştı oyun performansınıdenedikçe güncelleme yapacağım valorant da 200 fps çıktığını gördümgayet başarılı almak isteyen kesinlikle alabilir
İsim: S** V**
Tarih: 08 Şubat 2023

Yorum: fiyat performans olarak çok iyi
Tarih: 28 Eylül 2024

Yorum: Mükemmel bir ürün elime sorunsuz ulaştı
İsim: İ** A**
Tarih: 25 Eylül 2024

Yorum: ürün Gerçekten iyi tek sorun Mouse birazcık kalitesiz ama olsundiğerleri iyi
Tarih: 24 Eylül 2024

Yorum: henüz açıp kurmadık ama kargolama güzeldi
İsim: E** O**
Tarih: 21 Eylül 2024

Yorum: Ürün gayet güzel paketlenmiş, kurdum çalıştırdım sorunsuz işliyor.Knight online herhangi bir kasma yapmıyor :) :)
İsim: burak n.
Tarih: 19 Eylül 2024

Yorum: Mükemmel seviyede güzel ürün herkese şiddetle tavsiye ediyorum alınaldırın 🥰🤩🤩
Tarih: 19 Eylül 2024

Yorum: ogluma aldım oyun yükledi görüntü kalitesi çok iyi oldugunu belirttihızlı kargo için teşekkur
İsim: H** K**
Tarih: 17 Eylül 2024

Yorum: ürün çok iyi paketlenmiş ve valorant ta 150 200 arası FPS alıyorum vemüşteri memnuniyetini ön planda
Tarih: 09 Eylül 2024

Yorum: Kendileri çok illgili ve paketlemesi güzel sorunsuz elime ulaştı
İsim: Furkan K.
Tarih: 28 Haziran 2024

Yorum: Ürün 2 günde elime geçti paketleme güzeldi satıcıya teşekkürler herkesetavsiye ediyorum
İsim: A** G**
Tarih: 05 Haziran 2024

Yorum: Ürün paketlemesi çok iyi ve çok hızlı sürede kargoya verildi. Kızımakarne hediyesi aldim. çalıştırdım ve gerçekten fiyatına göre çok üstseviye. iyi ki almışım...
İsim: T** H**
Tarih: 03 Haziran 2024

Yorum: 2 günde kargom geldi paketleme çok güzel kargo hızlı çalıştığım için evegidince kurulumu olcak çok teşekkür ederim ( kuruldu oğlum bayıldı vallabende bayıldım herşey için çok teşekkür ederiz)
İsim: D** S**
Tarih: Elite Üye
Beden: 31 Mayıs 2024

Yorum: Ürün çok iyi tavsiye ediyorum
Tarih: 24 Mayıs 2024

Yorum: Harika bir ürün Herkese tavsiye Ederim Satıcıya başarılar dilerim HarikaPaketlenerek geldi Teşekkür ederim. İyiki Almışım
Tarih: 17 Mayıs 2024

Yorum: Bu paraya alınabilecek en iyilerden bir tanesi. Firma çok ilgileniyor.Sırf o yüzden aldım. Anında aradılar eksik var mı, memnun musunuz diye.Herkese tavsiye ederim.
Tarih: 11 Mayıs 2024

Yorum: Çok İyi Çok Memnunum
Tarih: 07 Mayıs 2024

Yorum: Ürünü Cumartesi günü sipariş ettim salı günü geldi bayram haftasıydıbide Çok hızlı bir kargo ürün çok güzel kurulumu çok kolay çok iyi birfiyat performans ürünü.
İsim: Efe İ.
Tarih: 16 Nisan 2024

Yorum: Çok iyi çok memnun kaldım tavsiye ederim hepinize 👍
Tarih: 02 Nisan 2024

Yorum: Gerçekten çok beğendim yorumlara bakarak aldım ürün gayet kullanışlıvalorantta 200 fps altına çok nadir düşüyor gönül rahatlığıylaalabilirsiniz city bilişime ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum
İsim: Mehmet A.
Tarih: 27 Mart 2024

Yorum: Tavsiye ediyorum çok iyi
İsim: B** B**
Tarih: 25 Mart 2024

Yorum: urun hasarsız elımıze ulastı guzel paketlenmıs
Tarih: 20 Mart 2024

Yorum: Trend yolda aldığım en güzel şey diyebilirim ve herkese tavsiye ederimürünün göründüğü gibi gelmesi ve ürünün paketlenmesi çok iyi tavsiye ederim.
Tarih: 09 Mart 2024

Yorum: ürün çok iyi ve kaliteli sorunsuz bir sekilde teslimat saglanmistir
İsim: H** Ç**
Tarih: 10 Şubat 2024

Yorum: Ürün harika teşekkürler
İsim: Z** K**
Tarih: 19 Ocak 2024

Yorum: Ürün elime sorunsuz geldi paketleme çok iyidi kargo çok hızlı geldiherşey çok güzel tek sorun klavye nin ışığı yanmaması
İsim: Mehmetcan Ö.
Tarih: 16 Aralık 2023

Yorum: ürün elimize gecti beklediğimizden cok daha güzel cıktı oyunlarda kasmadonma kesinlikle yok herkese tavsiye ederim cok menmun kaldım
İsim: k** k**
Tarih: 02 Kasım 2023

Yorum: bilgisayar tam istediğim gibi çalışıyor çok iyi performans veriyor çokmemnun kaldım alacak arkadaşlara bu fiyattan bu bilgisayarıkaçırmamasını diliyorum 👍🤩
İsim: A** A**
Tarih: 27 Temmuz 2023

Sirius X32 i5 3470 16GB 512GB SSD GTX1050Ti 23.8" 165Hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Merak Edilen Konular

Soru: Oyun için iyi bir bilgisayarmı ve pubg gibi oyunlarda kaç fos alıyor
Cevap: Merhabalar, genel olarak PUBG, Valorant, Fortnite, GTA5, ETS2, Minecraft, Zula, LOL, CSGO, PES, FIFA, Call Of Duty vb oyunlarda orta ve başlangıç seviyesi grafik ayarlarında 100-150 FPS alırsınız efendim.

Soru: 11-12 yıllık işlemci koyduğunuz doğru mu? çünkü böyle yorumlar var youtube da
Cevap: Merhabalar, üründe İ5 üçüncü nesil işlemci bulunmaktadır efendim

Soru: rampage monitör Lemi geliyo
Cevap: Merhabalar Rampage stoklarda tükenmiştir. Şuanda Dragos marka vardir.

Soru: rampage monitör ne zaman gelir
Cevap: Merhabalar, güncel olarak bulunmamaktadır efendim

Soru: sadece GTA 5 KAÇ FPS onu söyle bana
Cevap: Merhabalar, genel olarak PUBG, Valorant, Fortnite, GTA5, ETS2, Minecraft, Zula, LOL, CSGO, PES, FIFA, Call Of Duty vb oyunlarda orta ve başlangıç seviyesi grafik ayarlarında 75-100 FPS alırsınız efendim.

Soru: ekran kartı takılımı geliyor yoksa bizmi takıcağız?
Cevap: Merhabalar ekran kartı kasaya takılı vaziyette ve fişe takıp kullanmaya hazır gönderilir.

Soru: Anakart nedir
Cevap: Merhabalar, üründe H61 model anakart bulunmaktadır efendim.

Soru: Hayırlı bayramlar Valorant kaç fps
Cevap: Merhabalar, genel olarak PUBG, Valorant, Fortnite, GTA5, CSGO, Zula, Minecraft, ETS2, vb oyunlarda orta ve başlangıç seviyesi grafik ayarlarında 50-100 arası FPS alırsınız efendim.

Soru: Monitör kaç Hz?
Cevap: Monitör 165HZ dir.

Soru: detaylı bilgi alabilirmiyim🙏
Cevap: Merhabalar hangi konuda bilgi istiyorsunuz efendim?

Soru: monitör markası tam olarak nedir acaba bir de zamanla daha yüksek ekran kartı takmak istesem sistemsel sorun yaşar mıyım
Cevap: Merhabalar monitör Rampage markadır. İleride daha yüksek model ekran kartı takabilirsiniz. 8GB a kadar ekran kartlarını destekler.

Soru: valorantta kaç FPS alıyor acaba
Cevap: Merhabalar, genel olarak PUBG, Valorant, Fortnite, GTA5, ETS2, Forza Horizon, LOL, CSGO, APEX, Call Of Duty, Assasing Creed, CRYSIS, FIFA, PES vb oyunlarda 150-200 arası bir FPS alırsınız efendim.

Soru: stokta hangi monitör mevcut
Cevap: Merhabalar şuanda stokta Gamepower marka monitör vardır.

Soru: merhaba i7 10.nesil işlemci takılabilir mi
Cevap: Merhabalar, anakart modeli ile uyumlu değildir efendim.

Soru: Merhaba, monitör ve kasa hangi marka olarak geliyor?
Cevap: Merhabalar, monitör güncel olarak Gamepower monitör gönderilmektedir efendim

Soru: kaçınci nesil
Cevap: Merhabalar, üründe İ5 üçüncü nesil işlemci bulunmaktadır efendim

Soru: Yeni nesil i7 işlemci anakartla uyumlumudur
Cevap: Üründe H61 model anakart vardır ve sadece 3.Nesil işlemcileri destekler.

Soru: valorant yüksek ayarlarda kaç fps verir
Cevap: Merhabalar, genel olarak PUBG, Valorant, Fortnite, GTA5, ETS2, Minecraft, Zula, LOL, CSGO, PES, FIFA, Call Of Duty vb oyunlarda orta ve başlangıç seviyesi grafik ayarlarında 100-150 FPS alırsınız efendim.

Soru: Merhabalar bu pc sadece oyun amaçlı mı kullanılıyor yoksa diğer PC ler gibi tüm işlemleri yapabiliyor muyuz
Cevap: Hem oyun hemde normal kullanım icin uygundur efendim

Soru: net Cevap istiyorum Fortnite de Kaç Fps verir ve Donma kasma yaşarmıyım ve Kaç Hz Monitör?
Cevap: Merhabalar, genel olarak PUBG, Valorant, Fortnite, GTA5, ETS2, Forza Horizon, LOL, CSGO, APEX, Call Of Duty, Assasing Creed, CRYSIS, FIFA, PES vb oyunlarda 150-350 arası bir FPS alırsınız efendim.

Sirius X32 i5 3470 16GB 512GB SSD GTX1050Ti 23.8" 165Hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Sirius X32 i5 3470 16GB 512GB SSD GTX1050Ti 23.8" 165Hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayar En Uygun Satış Linki