sergio oliveira nereye gitti ?

Muge

Bilgili
Sergio Oliveira nereye gitti?
Olympiakos'tan yapılan açıklama şu şekilde: Olympiakos ailesine hoş geldin, Sergio!" 2022 Temmuz'da Porto'dan Galatasaray'a 3 milyon Euro karşılığında transfer olan Oliveira, sarı kırmızılılar ile iki kere şampiyonluk sevinci yaşarken bir kere de Süper Kupa sevinci yaşadı.

Olympiakos'tan yapılan açıklama şu şekilde: Olympiakos ailesine hoş geldin, Sergio!" 2022 Temmuz'da Porto'dan Galatasaray'a 3

Selam, umarım keyifler yerindedir

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Muge

Ek olarak değinmek gerekirse

- Sarı-kırmızılı taraftarların en sevdiği isimlerin başında gelen tecrübeli kaleci, Galatasaray'da görev yaptığı 6 sezonda birçok önemli başarı ve rekora imza attı. Galatasaray, Fernando Muslera'nın görev aldığı 199 Süper Lig maçında 206 gol yedi

Faydalı olur umarım, kolay gelsin

Olympiakos'tan yapılan açıklama şu şekilde: Olympiakos ailesine hoş geldin, Sergio!" 2022 Temmuz'da Porto'dan Galatasaray'a 3

İyi akşamlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Ayrıca şunu da belirtmek isterim

- Adebayor, 21 Mart 2023 tarihinde 39 yaşında profesyonel futbolu bıraktığını açıkladı
- Galatasaray'da yaşadığı sakatlıklar ve yüksek maaşı sebebiyle yolları ayrılan Kolombiyalı yıldız, La Liga'da gollerine devam ediyor

Faydalı olur umarım

Merhaba, iyi çalışmalar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Muge

Bu noktada

- Kun Agüero gözyaşlarıyla futbolu bıraktı Kendimi iyi hissediyorum. Şimdiden antrenmanlara başladım, kulübüm için oynayabileceğim
- Real Madrid (1.)

İşine yaraması temennisiyle

İyi günler

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Muge

Konuya dair bir ekleme daha

- Ramos ayrıca beş kez La Liga'nın En İyi Defans Oyuncusu seçildi ve 2015-16 sezonunda La Liga'da Sezonun Takımı'na seçildi. 2021 yılında serbest transfer olarak Paris Saint-Germain 'e katıldı
- Tecrübeli yıldız stoper Sergio Ramos, Ocak ayından bu yana formasını giydiği Meksika Liga MX ekibi Monterrey'den ayrılma kararı aldı

İşine yararsa sevinirim

Selam sevgili topluluk

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Muge

Küçük bir not daha

- Kun Agüero gözyaşlarıyla futbolu bıraktı Kendimi iyi hissediyorum. Şimdiden antrenmanlara başladım, kulübüm için oynayabileceğim
- Real Madrid (1.)

Belki bir faydası dokunur

Selam dostlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Muge

Bu noktada belirtmek gerekirse

- Roma 'ya kiralık transferi 12 Ocak 2022'de Oliveira, vatandaşı José Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Serie A kulübü Roma'ya transfer oldu. 1 milyon Euro'luk kiralık transfer anlaşması, sezon sonunda 13,5 milyon Euro'luk bir satın alma opsiyonu içeriyordu

İşine yaramasını umuyorum

benzerkonular_benzer_konular