RL4323RBAS8, Alttan Donduruculu Buzdolabı, 462 Litre En Düşük Fiyat Nerede-

Mehtap

Bilgili
RL4323RBAS8, Alttan Donduruculu Buzdolabı, 462 Litre Ürün Alınmaya Değer Mi?
RL4323RBAS8, Alttan Donduruculu Buzdolabı, 462 Litre Şu Anki Fiyat Aralığı 41985.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

RL4323RBAS8, Alttan Donduruculu Buzdolabı, 462 Litre Memnuniyet Durumu Nedir?

RL4323RBAS8, Alttan Donduruculu Buzdolabı, 462 Litre Hakkında yaklaşık 47 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

RL4323RBAS8, Alttan Donduruculu Buzdolabı, 462 Litre Teknik Detaylar

RL4323RBAS8, Alttan Donduruculu Buzdolabı, 462 Litre Ürününün Satıcısı, Samsung RL4323RBAS8, Alttan Donduruculu Buzdolabı, 462 Litre ürününü 41985.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

RL4323RBAS8, Alttan Donduruculu Buzdolabı, 462 Litre En Son Yapılan Yorumlar
41985.0 Tl ye satışta olan RL4323RBAS8, Alttan Donduruculu Buzdolabı, 462 Litre Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
47 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Öncelikle Trendyol firmasını kuran tüm başarılı insanlara teşekkürediyorum şahsım adıma bu kadar güzel bir hizmeti verdikleri için onlaraminnettarım ayrıca horoz lojistik firmasına da çok teşekkür ediyorumbaşarılarınızın devamını diliyorum Ben günay Çelik
İsim: Günay Ç.
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Temmuz 2024
Satıcı: E-Trend

Yorum: İlk defa internetten beyaz eşya aldım çok terettüt etmiştik ama hiç birsorun yaşamadık ürün de çok güzel teşekkürler
İsim: Betül E.
Tarih: 30 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: doludepo

Yorum: ceyizim için aldım çok güzel
İsim: T** A**
Tarih: 05 Mart 2023
Satıcı: İndiriminmerkezi

Yorum: ممتاز Güzel
İsim: a** w** d**
Tarih: 12 Mart 2024
Satıcı: VEYİSOĞLU

Yorum: 24 saat içerisinde sorunsuz teslim edildi.
İsim: E** T**
Tarih: 19 Şubat 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: Yeni buzdolabımla aşk yaşıyorum günde 5 kez açıp kapıyorum 🥰internettenbeyaz eşyamı alınır demeyin alın çünkü mağaza satış fiyatından dahauyguna geliyor.
İsim: G** C**
Tarih: 05 Kasım 2023
Satıcı: SENDEKALDI

Yorum: cok iyi cok begendimm
İsim: e** t**
Tarih: 03 Eylül 2023
Satıcı: Mobimbo

Yorum: Samsungdan şaşmadık bakalım nasıl
İsim: S** C**
Tarih: 23 Haziran 2023
Satıcı: modatrend34

Yorum: çok kullanışlı içi derin tam istediğim gibi
İsim: A** H**
Tarih: 13 Nisan 2023
Satıcı: Gizerler

Yorum: teşekkürler
İsim: Ö** F** K**
Tarih: 14 Şubat 2023

Yorum: harika tam.resimdeki gibi mutfağıma çok yakıştı
İsim: N** İ**
Tarih: 12 Ocak 2023
Satıcı: Smartevim

Yorum: süperrr
İsim: d** g**
Tarih: 23 Eylül 2022
Satıcı: Mobimbo

Yorum: Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz biz çok memnun kaldık 👍
İsim: M** D**
Tarih: 18 Eylül 2022

Yorum: Çok kullanıslı cok begendik
İsim: B** K**
Tarih: 29 Ağustos 2022
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

Yorum: çok iyi buzdolabi tereddüt etmeden alabilirsiniz baya kullanışlı bolmeler
İsim: a** o**
Tarih: 24 Temmuz 2022
Satıcı: ekodaonline

Yorum: Memnun kaldık satıcıdan da üründen de teşekkürler
İsim: S** F** O**
Tarih: 16 Haziran 2022

Yorum: Kaliteli ürün tavsiye ederim.
İsim: T** B**
Tarih: 05 Mayıs 2022
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

Yorum: gayet memnunum 👍👍👍👍
İsim: **** ****
Tarih: 01 Mayıs 2022

Yorum: resimde alirken çok tereddüt ettim ama gelince beni cok şaşırttıbeklediğimden daha güzel çıktı. teşekkürler .
İsim: Emrah Ş.
Tarih: 20 Nisan 2022
Satıcı: Smartevim

Yorum: Dolap çok başarılı yeterli büyüklükte ve çok şık tavsiye ederim herşeyhızlı gerçekleşti kargo kurulum sorun yaşamadım
İsim: s** a**
Tarih: 09 Nisan 2022

Yorum: Kesinlikle bu satıcıdan almanızı tavsiye ederim siparişimizin ertesigünü kargoya verildi, araya haftasonu girdi 2 günlük sürectede horozlojistik teslim etti ve bugün kurulumu yapıldı.
İsim: Ece C.
Tarih: 12 Ocak 2022
Satıcı: BEMBEYAZ SHOP

Yorum: Kargo dışında ürün çok güzel başarılı
İsim: Oğuzhan T.
Tarih: 15 Kasım 2023

Yorum: Alali 4 ay oldu cok memnunum sessiz calisiyor
İsim: F** İ**
Tarih: 29 Ocak 2022
Satıcı: Galeri Beyaz

Yorum: begendik satıcı hızlı kargoladı fakat horoz lojistik bir kac gun gecgetirdi. buzlugunun genis olması bizi cezbetti. saglam geldi.
İsim: S** S**
Tarih: 12 Ocak 2024
Satıcı: saypera

Yorum: Ürün cok güzel sessiz çalışyor hemen servis kargodan hemen sonra geldi
İsim: m** g**
Tarih: 14 Haziran 2022

Yorum: Horoz lojistik sorunsalı diyorum başka bir şey diyemiyorum….
İsim: S** B**
Tarih: 04 Ocak 2024

Yorum: Buzdolabını benterprises adlı satıcıdan satın aldım.Buzdolabı hasarlıbir şekilde geldi, satıcıyla görüştüğümde ürünü alırken kontroledicektiniz tutanak tutturacaktınız gibi geri dönüşler aldım zaten ürünkurulumu yapılana kadar benim ürünü açmam yasak bunu ben nasılbilebilirim dediğimde ürünü almasaydınız dediler buna ek olarak değişimyapamayacaklarDevamını Oku
İsim: Ömer K.
Tarih: 29 Ocak 2023
Satıcı: Blacc

Yorum: ürün güzel fakat ürünü teslim edicek olan kargo şirketi bu ürünü teslimederken 10gunden fazla bekletildik ayrıca bu buzdolabıni tek kişi ileteslim ettiler ben yardımcı oldum yaa olamayanlar? buzdolabı tek kişiile mi gönderilir................... noktalı yerleri siz doldurun
İsim: serhat s.
Tarih: 30 Kasım 2022

Yorum: Ürünün derinliği çok darmış. tencere bile sığmıyor. İade etmek istedimama dolu depo satıcısı paketi açıldığından iadeyi kabul etmedi. Halbukikullanılmadı. Sadece kutusu açıldı. Yeniden paketlendiğinde sorunolmazdı. İsteseler alırlardı. Uğraşmamak ve para iadesi yapmamak içinalmadılar. Çok üzücü.. Yazık…
İsim: E** Y**
Tarih: 14 Nisan 2022

Yorum: bilerek 5 yıldız verdim ki yorumum okunsun hayal kırıklığına uyradıknevşehir merkez horoz loj. sevkiyat yapmadıgını ek ücrette taleptebulunuldu sonuçta ilçede otursak anlarım gerekli yerlere şikayettebulunduk daha sonra adrese teslim edilebildi bu yüzden hiç tavsiyeetmiyorum alacak olanlar dikkat etsin bizim gibi sıkıntı yaşamayın sonra
İsim: D** Ş**
Tarih: 03 Aralık 2021

RL4323RBAS8, Alttan Donduruculu Buzdolabı, 462 Litre Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: Ürün inox renk demi
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz inox modelidir iyi günler dileriz

Soru: Merhaba dolabin üzerindeki etikette 769 x 740 x 1950 yazıyor. Teknik ozelliklerinde 70 cm olarak gözüküyor. Etikette neden farklı ölçüler var?
Cevap: Merhaba 769 x 740 x 1950 kutu ölçüleridir

Soru: 10 yol motor garantisi var mı?
Cevap: Merhaba, evet 10 yıl motor garantisi vardır.

Soru: merhaba. tam olarak bu dolabın daha büyüğü var mı acaba
Cevap: Tabiiki var

Soru: merhaba kolay gelsin ürün 20 yıl garantili mi
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Urunu sirketim icin alacagim sirket adina efatura kesebilirseniz birazdan satin almayi tamamlayacagim
Cevap: Değerli Müşterimiz, sipariş verirken fatura bilgilerinizi belirtmeniz gerekiyor. Saygılarımızla

Soru: En 75 cm gibi duruyor
Cevap: Merhaba, Net Boyut (GxYxD) 70 x 185 x 70,5 cmdir.

Soru: Derin dondurucu kısmı, normal buzdolabı olarak da kullanılabiliyor mu?
Cevap: Değerli Müşterimiz, böyle bir bilgiye maalesef ki sahip değiliz. Detaylı bilgiyi üretici firmadan edinebilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Açıklamada 462 lt ürün başlığında 435lt yazıyor hangisi doğru
Cevap: Merhaba, ürünün toplam net hacmi 462 lt'dir. İyi günler dileriz.

Soru: eni boyu derinliğinin ölçüleri nedir 🙏🏻
Cevap: Merhabalar. Boyutlar (GxYxD): 700x1850x705 mm

Soru: Merhabalar. Çeyiz için düşünüyorum. Yaklaşık 7-8 ay sonra kurulum yapılacak. Paket açılmayacak. Garanti ne zaman başlıyor
Cevap: Merhaba ürünü ne zaman kurdurursanız o zaman başlar.

Soru: Uzunlugu nedir boyu
Cevap: Merhaba, ürün uzunluğu 1.85 cm'dir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba sadece buzluk olan kısmın ölçüsü nedir acaba cm olarak?
Cevap: 70 cm efendim üst ile aynı

Soru: Kutulu haliyle kapidan sığar mi acaba ? Çeyiz icin alacağım daha sonra açacağız
Cevap: Merhaba yer neresi efendim

Soru: kapakları nasıl açılıyor kapaklarına baskı uygulayınız otomatikman aciliyoe
Cevap: kapakları çekmeli efendim normal bir şekilde kendinize doğru çekip açabiliyorsunuz

Soru: merhaba 69 cm üretim var mı acaba
Cevap: Merhabalar, sorunuzu daha detaylı iletebilirseniz sizlere daha doğru yardımcı olmak isteriz. İyi günler dileriz. Saypera

Soru: Merhaba, Antalya kaş bölgesine gönderim yapabilirmisiniz?
Cevap: Merhaba efendim , sadece İzmir iline satışımız var.

Soru: Merhaba derece göstergesi yokmu dijital ekran falan. Nasıl ayarlanıyor derece alt üst
Cevap: Merhaba iç kısmından ayarlanıyor derecesi

Soru: hangi satıcıdan gelecek
Cevap: Egeizo firmasıyız efendim.

Soru: yani 7 ay sonra arayacağım ozaman sorunsuz gelip kurulum yaparlar dimi garantisi kurulumu yaptığı günden itibaren mi başlatıyorlar. ayrıca kaç yıl garantili ürün
Cevap: Kesinlikle sorun olmaz. Ücretsiz kurulum yapılacaktır. Fakat fatura kaybetmeyin

RL4323RBAS8, Alttan Donduruculu Buzdolabı, 462 Litre Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

RL4323RBAS8, Alttan Donduruculu Buzdolabı, 462 Litre En Uygun Satış Linki

Samsung RL4323RBAS8 Buzdolabı Alınmaya Değer Mi?

Merhaba @Mehtap, önce şunu söyleyeyim: Eğer buzdolabına aşk başlattıysan, galiba gerçekten doğru karar vermişsin! 😎 Peki, gerçekten 46.2 litre kapasite ve alttan dondurucu tasarımıyla alacak kadar değerli mi? Haydi gel, birlikte inceleyelim!

Samsung RL4323RBAS8 Buzdolabı: Genel Değerlendirme

Samsung, beyaz eşya sektöründe sağlam bir üne sahip, bu da ürünlerine olan güveni artırıyor. Ürünün 47 değerlendirmesi ve 4.5 ortalama puanı, oldukça tatmin edici. Herkesin beğenmesi ve güven duyması da, zaten buzdolabının kalitesine işaret ediyor. Hem geniş iç hacmi, hem de modern tasarımıyla mutfaların gözdesi olmaya aday.

Teknik Özellikler ve Kullanım Kolaylığı

462 litre kapasitesi, özellikle büyük aileler veya sık sık yemek hazırlayanlar için ideal. Alttan donduruculu olması, dondurucu kısmının rahat ulaşılabilir olması ve genel kullanım rahatlığı gerçekten iyi bir tercih yapıldığını gösteriyor. İç hacminin genişliği, soğutma özellikleri ve No-Frost teknolojisi ile buzlanma sorunu da ortadan kalkıyor. Üstelik 10 yıl motor garantisi ile uzun vadeli kullanım sağlıyor.

Fiyat Performans Oranı: 46.2 Litre ve 41,985 TL?

Fiyatı biraz uçuk gibi görünüyor, ama dikkate alman gereken birkaç şey var. Ürünün 462 litre olması, 10 yıl motor garantisi ve Samsung gibi güvenilir bir markanın ürünü olması, fiyat-performans açısından değerlendirildiğinde bu seviyelerde olması gayet mantıklı. Yine de, fırsatları takip etmek ve indirimli dönemlerde almak da akıllıca olabilir!

Buzdolabı Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Eğer siz de buzdolabı almayı düşünüyorsanız, öncelikle şunlara dikkat edin:

1. Kapasite ve İç Düzen: Buzdolabınız ne kadar büyük olursa, o kadar fazla yer ve düzenleme imkanı sağlar. Samsung RL4323RBAS8’in 462 litrelik kapasitesiyle bu konuda oldukça avantajlı.

2. No-Frost Özelliği: Buzlanma ve donma derdiyle uğraşmak istemiyorsanız No-Frost teknolojisini tercih edin.

3. Garanti Süresi: 10 yıl motor garantisi, buzdolabınızın uzun yıllar sağlıklı bir şekilde çalışacağının garantisi.

4. Büyüklük ve Uyum: Buzdolabınızın mutfağınızla uyumlu olması çok önemli. 769x740x1950 mm boyutlarına sahip bu ürün, çoğu mutfağa rahatça sığar.

Sonuç: Samsung RL4323RBAS8 Alınmaya Değer Mi?

Evet, bence alınmaya değer! Hem büyük kapasitesi hem de şık tasarımıyla mutfakta yerini alacak bir buzdolabı arayanlar için mükemmel bir seçenek. Samsung kalitesi, uzun ömürlü kullanım ve enerji verimliliğiyle çok iyi bir yatırım olacaktır. Tabii, kargo ve kurulum süreci konusunda yaşanan ufak aksaklıklar, genelde her ürünle yaşanabilecek sıkıntılar. Ama genel olarak, memnuniyet oranı oldukça yüksek ve çoğu kullanıcı ürünü tavsiye ediyor.

Eğer tereddüt ediyorsan, kullanım yorumlarını bir kez daha gözden geçirmende fayda var. Ama bence kararını vermekte gecikme, çünkü buzdolabı en önemli mutfak dostlarından biri! 😉