Gonul
Bilgili
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Fiyatına Göre Alınır Mı?
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Anlık Fiyatı 429.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Teknik Açıklamalar
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Ürününün Satıcısı, SKYNEX Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç ürününü 429.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Kullanıcı Yorumları Nasıl?
429.9 Tl ye satışta olan Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: Guncelleme yapiyorum!!! 2-3 kez kullandim ve kirildi!!! dandik!!!
İsim: Ö** S**
Tarih: 10 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: YENİLMEZ TİCARET
Yorum: sağlam geldi ve sorunsuz çalışıyor
İsim: Ö** M** P**
Tarih: 16 Şubat 2024
Yorum: Görüntü güzel ışık güzel telefon tutucusundan henüz emin değilim umarımiyidir teşekkür ederim satıcıya. Şimdilik güzel
İsim: S** Ç**
Tarih: 15 Ocak 2024
Yorum: Kardeşime spor videoları çeksin diye hediye ettim beğendi. Piyasaya göreuygun fiyatlı performans ürünü teşekkürler
İsim: A** G**
Tarih: 21 Ağustos 2024
Yorum: Ürün kırık geldi. İade ile uğraşacağım bir de …..
İsim: L** D**
Tarih: 14 Ağustos 2024
Satıcı: DGR GRUP
Yorum: Kurulumu çok kolay tam istediğim gibi bir ürün
İsim: Kader Y.
Tarih: 12 Temmuz 2024
Yorum: Beğendim , ama lambası çok büyük değil resimdeki kadar, daha küçük boyda
İsim: A** D**
Tarih: 01 Haziran 2024
Yorum: Valla ben mi güzel kullanmayı beceremedim yoksa ürün mü zor kullanılıyoremin değilim
İsim: Ahsen A.
Tarih: 13 Ağustos 2024
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Merak Edilen Konular
Soru: merhaba ayak boyu iki adetmidir.masa üstundede kullanilabilen boyutuda var midir
Cevap: Merhaba efendim masa üstü boyutu ürün içeriğinde yoktur örnek olarak konulmuştur.
Soru: Merhaba ürün en fazla ne kadar uzuyor ?
Cevap: Merhaba efendim 210 cm
Soru: iPhone 14 pro max için uygun mu
Cevap: Merhaba efendim evet uygundur
Soru: ışık da aşağı eğiliyor mu telefon tutucu gibi. masa üstü çekimi için uygun mu yani?
Cevap: Merhaba efendim ışıkta hareket eder efendim
Soru: kumandası mevcut mu? Birde şarj edilebilir mi?
Cevap: Merhaba efendim,kumandalı değildir ürünü şarjlı değildir isterseniz powerbank takarak kullanabilirsiniz.ş
Soru: Ürün elektrik ile mi çalışıyor
Cevap: Merhaba efendim evet ister adaptör ile prizde kullanım sağlayabilirsiniz ister powerbank ilede kullanım sağlayabilirsiniz
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Ürüne Ait Resimler
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Anlık Fiyatı 429.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Teknik Açıklamalar
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Ürününün Satıcısı, SKYNEX Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç ürününü 429.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Kullanıcı Yorumları Nasıl?
429.9 Tl ye satışta olan Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: Guncelleme yapiyorum!!! 2-3 kez kullandim ve kirildi!!! dandik!!!
İsim: Ö** S**
Tarih: 10 Eylül 2024
Yorum: sağlam geldi ve sorunsuz çalışıyor
İsim: Ö** M** P**
Tarih: 16 Şubat 2024
Yorum: Görüntü güzel ışık güzel telefon tutucusundan henüz emin değilim umarımiyidir teşekkür ederim satıcıya. Şimdilik güzel
İsim: S** Ç**
Tarih: 15 Ocak 2024
Yorum: Kardeşime spor videoları çeksin diye hediye ettim beğendi. Piyasaya göreuygun fiyatlı performans ürünü teşekkürler
İsim: A** G**
Tarih: 21 Ağustos 2024
Yorum: Ürün kırık geldi. İade ile uğraşacağım bir de …..
İsim: L** D**
Tarih: 14 Ağustos 2024
Satıcı: DGR GRUP
Yorum: Kurulumu çok kolay tam istediğim gibi bir ürün
İsim: Kader Y.
Tarih: 12 Temmuz 2024
Yorum: Beğendim , ama lambası çok büyük değil resimdeki kadar, daha küçük boyda
İsim: A** D**
Tarih: 01 Haziran 2024
Yorum: Valla ben mi güzel kullanmayı beceremedim yoksa ürün mü zor kullanılıyoremin değilim
İsim: Ahsen A.
Tarih: 13 Ağustos 2024
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Merak Edilen Konular
Soru: merhaba ayak boyu iki adetmidir.masa üstundede kullanilabilen boyutuda var midir
Cevap: Merhaba efendim masa üstü boyutu ürün içeriğinde yoktur örnek olarak konulmuştur.
Soru: Merhaba ürün en fazla ne kadar uzuyor ?
Cevap: Merhaba efendim 210 cm
Soru: iPhone 14 pro max için uygun mu
Cevap: Merhaba efendim evet uygundur
Soru: ışık da aşağı eğiliyor mu telefon tutucu gibi. masa üstü çekimi için uygun mu yani?
Cevap: Merhaba efendim ışıkta hareket eder efendim
Soru: kumandası mevcut mu? Birde şarj edilebilir mi?
Cevap: Merhaba efendim,kumandalı değildir ürünü şarjlı değildir isterseniz powerbank takarak kullanabilirsiniz.ş
Soru: Ürün elektrik ile mi çalışıyor
Cevap: Merhaba efendim evet ister adaptör ile prizde kullanım sağlayabilirsiniz ister powerbank ilede kullanım sağlayabilirsiniz
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Ürüne Ait Resimler
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç En Uygun Satış Linki
SKYNEX Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SKYNEX Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.