Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Gonul

Bilgili
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Fiyatına Göre Alınır Mı?
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Anlık Fiyatı 429.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .

Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Teknik Açıklamalar

Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Ürününün Satıcısı, SKYNEX Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç ürününü 429.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Kullanıcı Yorumları Nasıl?
429.9 Tl ye satışta olan Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1

Yorum: Guncelleme yapiyorum!!! 2-3 kez kullandim ve kirildi!!! dandik!!!
İsim: Ö** S**
Tarih: 10 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: YENİLMEZ TİCARET

Yorum: sağlam geldi ve sorunsuz çalışıyor
İsim: Ö** M** P**
Tarih: 16 Şubat 2024

Yorum: Görüntü güzel ışık güzel telefon tutucusundan henüz emin değilim umarımiyidir teşekkür ederim satıcıya. Şimdilik güzel
İsim: S** Ç**
Tarih: 15 Ocak 2024

Yorum: Kardeşime spor videoları çeksin diye hediye ettim beğendi. Piyasaya göreuygun fiyatlı performans ürünü teşekkürler
İsim: A** G**
Tarih: 21 Ağustos 2024

Yorum: Ürün kırık geldi. İade ile uğraşacağım bir de …..
İsim: L** D**
Tarih: 14 Ağustos 2024
Satıcı: DGR GRUP

Yorum: Kurulumu çok kolay tam istediğim gibi bir ürün
İsim: Kader Y.
Tarih: 12 Temmuz 2024

Yorum: Beğendim , ama lambası çok büyük değil resimdeki kadar, daha küçük boyda
İsim: A** D**
Tarih: 01 Haziran 2024

Yorum: Valla ben mi güzel kullanmayı beceremedim yoksa ürün mü zor kullanılıyoremin değilim
İsim: Ahsen A.
Tarih: 13 Ağustos 2024

Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Merak Edilen Konular

Soru: merhaba ayak boyu iki adetmidir.masa üstundede kullanilabilen boyutuda var midir
Cevap: Merhaba efendim masa üstü boyutu ürün içeriğinde yoktur örnek olarak konulmuştur.

Soru: Merhaba ürün en fazla ne kadar uzuyor ?
Cevap: Merhaba efendim 210 cm

Soru: iPhone 14 pro max için uygun mu
Cevap: Merhaba efendim evet uygundur

Soru: ışık da aşağı eğiliyor mu telefon tutucu gibi. masa üstü çekimi için uygun mu yani?
Cevap: Merhaba efendim ışıkta hareket eder efendim

Soru: kumandası mevcut mu? Birde şarj edilebilir mi?
Cevap: Merhaba efendim,kumandalı değildir ürünü şarjlı değildir isterseniz powerbank takarak kullanabilirsiniz.ş

Soru: Ürün elektrik ile mi çalışıyor
Cevap: Merhaba efendim evet ister adaptör ile prizde kullanım sağlayabilirsiniz ister powerbank ilede kullanım sağlayabilirsiniz

Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot 10inç En Uygun Satış Linki