MaviSes
Bilgili
Q111 Profesyonel Alüminyum Tripod 5 Kg Taşıma Kapasiteli Alanlar Memnun Mu?
Q111 Profesyonel Alüminyum Tripod 5 Kg Taşıma Kapasiteli Şu Anki Fiyat Aralığı 1279.9 Tl'den Satılmaktadır.
Q111 Profesyonel Alüminyum Tripod 5 Kg Taşıma Kapasiteli Memnuniyet Durumu Nedir?
Q111 Profesyonel Alüminyum Tripod 5 Kg Taşıma Kapasiteli Hakkında yaklaşık 87 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .
Q111 Profesyonel Alüminyum Tripod 5 Kg Taşıma Kapasiteli Teknik Bilgiler
_x000D_
_x000D_
Zomei Q111 Profesyonel Alüminyum Tripod 5 kg Taşıma Kapasiteli_x000D_
1. Sınıf Telefon Tutucu ve Çanta İle Birlikte_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
2021 Yılında Amerika Birleşik Devletleri'nin En Çok Satılan Başlangıç Modeli Tripodu Olmuştur. >_x000D_
_x000D_
Yüksek kaliteli alüminyum alaşımlı gövdesi sayesinde seyahatlerinizde rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. >_x000D_
_x000D_
Hızlı montaj plakası sayesinde fotoğraf makinenizi kolaylıkla takıp çıkarabilir ve sahneler arasında rahat ve hızlı geçişler yapabilirsiniz. >_x000D_
_x000D_
Ürünün merkezinde yer alan ağırlık askısı ile ürünü daha stabil hale getirerek, uzun pozlama çekimleri için mükemmel bir ortam oluşturabilirsiniz. >_x000D_
_x000D_
143 cm'ye kadar farklı yüksekliklerde kullanabilirsiniz. >_x000D_
_x000D_
Katlanmış hali 49 cm uzunluğundadır ve bu durum çanta içerisinde kolaylıkla taşıyabilmenizi sağlar. >_x000D_
_x000D_
Güçlü mandalları ile 4 farklı uzunlukta sabitleyebilir ve güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. >_x000D_
_x000D_
Kendi içerisinde 270 derece hareket edebilen Rubber ayaklar ile stabil bir pozisyonda kullanabilir ve istediğiniz açıda çekimler yapabilirsiniz. >_x000D_
_x000D_
Pan-head tripod kafası ve yönlendirme kolu 360panoramik çekimler yapmanıza imkân sağlar >_x000D_
_x000D_
_x000D_
Yatay ve dikey çekimlerinizi üzerindeki ayarlama kolu ile rahatlıkla yapabilirsiniz. >_x000D_
_x000D_
Standart ¼ bağlantı vidası ile piyasadaki tüm DSLR kameralar ile ayrıca yüksek kaliteli telefon tutucusu ile de ortalama büyüklükteki tüm akıllı telefonlar ile kullanabilirsiniz. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
Dahili su terazisi bulunmaktadır._x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Q111 Profesyonel Alüminyum Tripod 5 Kg Taşıma Kapasiteli Ürününün Satıcısı, zomei Q111 Profesyonel Alüminyum Tripod 5 Kg Taşıma Kapasiteli ürününü 1279.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Q111 Profesyonel Alüminyum Tripod 5 Kg Taşıma Kapasiteli Yorumlar Ve Değerlendirmeler
1279.9 Tl ye satışta olan Q111 Profesyonel Alüminyum Tripod 5 Kg Taşıma Kapasiteli Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
87 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9
Yorum: Gayet güzel kargolanmış. Herşeyi tam en ufak bi hasar dahi yoktu.Huyumdur ürün açarken video çekerim bi sorunda satıcıyla sorun yaşamamakiçin ama ürünün paketlenişini görünce videoyu durdurdum. Teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 16 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendfone
Yorum: Çok sağlam hızlı kargo kaliteli ürün gerçekten kalitesinin yanındafiyatı ucuz bile teşekkür ederim firmaya
Tarih: 08 Mayıs 2024
Yorum: Eski patronuma almıştım ürün harika herkese tavsiye ederim
İsim: Barış Ö.
Tarih: 27 Şubat 2024
Satıcı: asyaticaret
Yorum: Bütün beklentimizi karşıladı
İsim: B** Y**
Tarih: 30 Mayıs 2022
Satıcı: Yusoft
Yorum: Çekinerek aldım ama çok çok güzelmiş teşekkür ederim kaliteli bir tripodrengi ağırlığı sağlamlığı istediğim gibi mahcup etmediniz sağolun
İsim: Şerife A.
Tarih: 17 Mart 2022
Yorum: Ürün 3 4 gün içinde sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Kaliteligörünüyor, Güzel paketlenmiş, hızlı kargoladığınız teşekkür ederim.
İsim: T** G**
Tarih: 18 Ekim 2021
Yorum: Ürün çok güzel tam göründüğü gibi sağlam çok kaliteli paketlemesi de çokiyiydi.sipariş verdik ertesi gün elimize ulaştı.projeksiyon için aldıkçok başarılı ürün ve satıcı
İsim: F** K**
Tarih: 25 Eylül 2024
Yorum: Harika havit projeksiyon ile kullanıyorum çok memnun kaldım
İsim: Z** K**
Tarih: 22 Eylül 2024
Yorum: paketleme çok güzeldi memnun kaldım faturamı da alabilirsem sevinirim
Tarih: 19 Eylül 2024
Yorum: ürün çok kaliteli çok başarılı kullanımı kolay satıcısı çok ilgili 24saat içerisinde elime ulaştı tavsiye ediyorum
İsim: Z** A**
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: Çok güzel ve sağlam
İsim: İ** C**
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: Tam bir fiyat performans urunu.
İsim: U** S**
Tarih: 09 Ağustos 2024
Yorum: Şahane bir tripod,oldukça sağlam,uzun uzun araştırdım,çok teşekkürederim,tripod arayışında olanlara tavsiye ederim
İsim: F** n** Ç**
Tarih: 06 Ağustos 2024
Yorum: O kadar kaliteli ki keske bugune kadar ucuz olanlardan almasaymisimcunku 3 tane tripod cop oldu alın gecin yani cok iyi.Tasıma kılıfı dacok güzel telefon tutucu ve kumanda ile geliyor canon 250d ile kullandımgayet saglam tutuyor kameramı
İsim: Şeyma S.
Tarih: 01 Ağustos 2024
Yorum: Çok araştırdım. daha güzeli bu piyasada yok. rahatlıkla alabilirsiniz.gerçekten kaliteli bir ürün.
Tarih: 28 Temmuz 2024
Yorum: Geldiği gibi hemen kurdum. Kurulumu basitmiş. Yerleştirdim makinemiçekim yaptım. Şuanlık olumsuz bir durum yok malzemeler tamamen sağlam veeksiksiz gelmiş.
İsim: N** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 23 Temmuz 2024
Yorum: Güzel tripod. Lakin yanında yolladıkları telefon tutucu çok sağlamsabitlenmiyor nedense bazı yerlerde elimle tuttum onun dışında uzaktankumandası telefonda sorunsuz çalışıyor. Bir puanı telefon tutucudan kırdım
Tarih: 20 Temmuz 2024
Yorum: Makyaj alanında içerik üreticisiyim. Profesyonel kameramı taşıyacak vegezilerde yanımda taşıyabileceğim boyutta bir Tripod arıyordum. Satıcısağolsun model seçimimde çok yardımcı oldu ve ürün çok kısa süredesapasağlam elime ulaştı. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

İsim: gamzeyvsz
Tarih: Fenomen
Beden: 12 Temmuz 2024
Yorum: 10 yıldız olsa 10 veririm mükemmel bir ürün hem de bu fiyata, bayıldım.Eksiksiz gönderdiler, paketleme olsun, çantası olsun her şey muazzam. Teşekkürler.
İsim: Z** Ö**
Tarih: 04 Haziran 2024
Yorum: Ürün çok kaliteli çok beğendim ayrıca satıcı da çok ilgiliydi kargoylailgili bir problem oluşmuştu kendileri de bana ulaştılar çok memnunkaldım teşekkür ederim tavsiye ediyorum güzel bir tripodum olsun başımağrımasın diyorsanız direkt alın.
İsim: E** S** D**
Beden: 28 Nisan 2024
Yorum: Çok sağlam
İsim: Doğukan Ö.
Tarih: 26 Nisan 2024
Yorum: güzel ürün
İsim: M** E** F** A**
Tarih: 18 Nisan 2024
Yorum: Çok iyi gerçekten de çok teşekkür ederim
İsim: Z** Y**
Tarih: 17 Nisan 2024
Yorum: Ürün mükemmel kalitede. Projeksiyon cihazım için aldım. Kesinlikle sabitduruyor ve oynama yapmıyor. Ürünü ilk kutusuna dokununca zaten kaliteliolduğunu anlayabilirsiniz . Çantasiyla beraber geliyor. Ürün kutudançıkınca beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. 3 gün içinde elime ulaştıtesekkur ederim
İsim: M** A**
Tarih: 04 Nisan 2024
Yorum: Muhteşem bir ürün. Hemen alın
İsim: İzzet Ü. A.
Tarih: 16 Şubat 2024
Yorum: iyi ve kullanışlı
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: Çok güzel kaliteli
İsim: M** B**
Beden: 05 Şubat 2024
Yorum: Tavsiye ederim
İsim: subhan m. m.
Tarih: 03 Şubat 2024
Satıcı: Sarftech_2
Yorum: çok saglam eşim de bende beğendik
İsim: P** H**
Tarih: 30 Ocak 2024
Yorum: çok iyi ve dayanıklı
Tarih: 05 Ocak 2024
Q111 Profesyonel Alüminyum Tripod 5 Kg Taşıma Kapasiteli Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: ürünün garantisi var mı ve varsa ne kadar zaman garantisi var
Cevap: Tabi ki 2 yıl garantili
Soru: uzaktan kumandası ve telefon aparatı ile birlikte mi geliyor acaba
Cevap: Evet uzaktan kumanda ve 360’ dönebilen telefon tutucu ile birlikte geliyor
Soru: sony a7 3 için uyumlu mudur
Cevap: Merhaba evet uyumludur
Soru: Sizde düğün için sopalı şekilde modeliniz var mı?
Cevap: Hayır bizde yok
Soru: Merhabalar üründe kumanda özelliği var mı? Telefon bağladıktan sonra kumanda ile çekim yapılabilir mi?
Cevap: Merhaba profesyonel ürünler olduğu için kumanda pakete dahil değildir extra kumanda alarak kullanabilirsiniz
Soru: Merhaba, Canon 250D fotoğraf makinası için olurmu acaba..?
Cevap: Merhaba, ürün universaldır. 5 KG ağırlığa kadar olan bütün cihazlarla uyumlu olarak kullanabilirsiniz
Soru: deveboynu tripod mu?
Cevap: Sorunuz tam anlasilmamistir. Foto ve açıklamaları net ve acıktır
Soru: uzaktan kumandasi var mı?
Cevap: Maalesef efendim
Soru: vankyo projeksiyon cihazım var.uyumlu mudur
Cevap: Merhaba, Evet uyumlu olarak kullanabilirsiniz
Soru: efendim kolay gelsin. Kitap videosu çekeceğim . dikey yönünde ne kadar eğiliyor tripod acaba.
Cevap: Evet hem yatay hem dikey kullanabilirsiniz
Soru: merhaba telefonla çekim için aparat varmı üzerinde ? yoksa ek olarak satın almamızmı gerekiyor?
Cevap: Yok efendim
Soru: Merhaba kumandasi mevcut mu ? Telefon ile kumandali cekim yapilabiliyor mu yani ?
Cevap: Merhaba, hayır kumanda yok, telefon tutucu var. Ayrıca kumanda alarak kullanabilirsiniz
Soru: Profesyonel full hd düğün kamerasına uyumlu mu?
Cevap: Merhaba, uyumlu olur ama düğün için daha farklı modellere bakabilirsiniz
Soru: merhaba. max yükseklik nedir
Cevap: Ürünün maksimum yüksekliği 145 cm’dir. Bu sınıfta ki ürünlerde denge ve sağlamlık açısından ideal yükseklik oranı bu şekilde
Soru: kamera çekimi yapiliyormu
Cevap: Nasıl yani, hangi model kamera ile çekim yapacaksınız?
Soru: Telefon tutucu çıkıyormu içinden
Cevap: Evet telefon tutucu pakette var
Soru: Merhaba ürün de Bluetooth var mı acaba Bluetooth işe kullanılıyor mu?
Cevap: Merhaba Bluetooth yok maalesef
Soru: üründe telefon tutucu var mı?
Cevap: Merhaba evet
Soru: Merhaba uzaktan kumandası var mı
Cevap: Evet kumandası var
Soru: Bunun kırmızı mavi rengi varsa alıcam teşekkür ederim
Q111 Profesyonel Alüminyum Tripod 5 Kg Taşıma Kapasiteli Ürüne Ait Resimler
Q111 Profesyonel Alüminyum Tripod 5 Kg Taşıma Kapasiteli En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Q111 Profesyonel Alüminyum Tripod 5 Kg Taşıma Kapasiteli Şu Anki Fiyat Aralığı 1279.9 Tl'den Satılmaktadır.
Q111 Profesyonel Alüminyum Tripod 5 Kg Taşıma Kapasiteli Memnuniyet Durumu Nedir?
Q111 Profesyonel Alüminyum Tripod 5 Kg Taşıma Kapasiteli Hakkında yaklaşık 87 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .
Q111 Profesyonel Alüminyum Tripod 5 Kg Taşıma Kapasiteli Teknik Bilgiler
_x000D_
_x000D_
Zomei Q111 Profesyonel Alüminyum Tripod 5 kg Taşıma Kapasiteli_x000D_
1. Sınıf Telefon Tutucu ve Çanta İle Birlikte_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
2021 Yılında Amerika Birleşik Devletleri'nin En Çok Satılan Başlangıç Modeli Tripodu Olmuştur. >_x000D_
_x000D_
Yüksek kaliteli alüminyum alaşımlı gövdesi sayesinde seyahatlerinizde rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. >_x000D_
_x000D_
Hızlı montaj plakası sayesinde fotoğraf makinenizi kolaylıkla takıp çıkarabilir ve sahneler arasında rahat ve hızlı geçişler yapabilirsiniz. >_x000D_
_x000D_
Ürünün merkezinde yer alan ağırlık askısı ile ürünü daha stabil hale getirerek, uzun pozlama çekimleri için mükemmel bir ortam oluşturabilirsiniz. >_x000D_
_x000D_
143 cm'ye kadar farklı yüksekliklerde kullanabilirsiniz. >_x000D_
_x000D_
Katlanmış hali 49 cm uzunluğundadır ve bu durum çanta içerisinde kolaylıkla taşıyabilmenizi sağlar. >_x000D_
_x000D_
Güçlü mandalları ile 4 farklı uzunlukta sabitleyebilir ve güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. >_x000D_
_x000D_
Kendi içerisinde 270 derece hareket edebilen Rubber ayaklar ile stabil bir pozisyonda kullanabilir ve istediğiniz açıda çekimler yapabilirsiniz. >_x000D_
_x000D_
Pan-head tripod kafası ve yönlendirme kolu 360panoramik çekimler yapmanıza imkân sağlar >_x000D_
_x000D_
_x000D_
Yatay ve dikey çekimlerinizi üzerindeki ayarlama kolu ile rahatlıkla yapabilirsiniz. >_x000D_
_x000D_
Standart ¼ bağlantı vidası ile piyasadaki tüm DSLR kameralar ile ayrıca yüksek kaliteli telefon tutucusu ile de ortalama büyüklükteki tüm akıllı telefonlar ile kullanabilirsiniz. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
Dahili su terazisi bulunmaktadır._x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Q111 Profesyonel Alüminyum Tripod 5 Kg Taşıma Kapasiteli Ürününün Satıcısı, zomei Q111 Profesyonel Alüminyum Tripod 5 Kg Taşıma Kapasiteli ürününü 1279.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Q111 Profesyonel Alüminyum Tripod 5 Kg Taşıma Kapasiteli Yorumlar Ve Değerlendirmeler
1279.9 Tl ye satışta olan Q111 Profesyonel Alüminyum Tripod 5 Kg Taşıma Kapasiteli Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
87 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9
Yorum: Gayet güzel kargolanmış. Herşeyi tam en ufak bi hasar dahi yoktu.Huyumdur ürün açarken video çekerim bi sorunda satıcıyla sorun yaşamamakiçin ama ürünün paketlenişini görünce videoyu durdurdum. Teşekkürler
Tarih: 16 Temmuz 2024
Yorum: Çok sağlam hızlı kargo kaliteli ürün gerçekten kalitesinin yanındafiyatı ucuz bile teşekkür ederim firmaya
Tarih: 08 Mayıs 2024
Yorum: Eski patronuma almıştım ürün harika herkese tavsiye ederim
İsim: Barış Ö.
Tarih: 27 Şubat 2024
Yorum: Bütün beklentimizi karşıladı
İsim: B** Y**
Tarih: 30 Mayıs 2022
Yorum: Çekinerek aldım ama çok çok güzelmiş teşekkür ederim kaliteli bir tripodrengi ağırlığı sağlamlığı istediğim gibi mahcup etmediniz sağolun
İsim: Şerife A.
Tarih: 17 Mart 2022
Yorum: Ürün 3 4 gün içinde sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Kaliteligörünüyor, Güzel paketlenmiş, hızlı kargoladığınız teşekkür ederim.
İsim: T** G**
Tarih: 18 Ekim 2021
Yorum: Ürün çok güzel tam göründüğü gibi sağlam çok kaliteli paketlemesi de çokiyiydi.sipariş verdik ertesi gün elimize ulaştı.projeksiyon için aldıkçok başarılı ürün ve satıcı
İsim: F** K**
Tarih: 25 Eylül 2024
Yorum: Harika havit projeksiyon ile kullanıyorum çok memnun kaldım
İsim: Z** K**
Tarih: 22 Eylül 2024
Yorum: paketleme çok güzeldi memnun kaldım faturamı da alabilirsem sevinirim
Tarih: 19 Eylül 2024
Yorum: ürün çok kaliteli çok başarılı kullanımı kolay satıcısı çok ilgili 24saat içerisinde elime ulaştı tavsiye ediyorum
İsim: Z** A**
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: Çok güzel ve sağlam
İsim: İ** C**
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: Tam bir fiyat performans urunu.
İsim: U** S**
Tarih: 09 Ağustos 2024
Yorum: Şahane bir tripod,oldukça sağlam,uzun uzun araştırdım,çok teşekkürederim,tripod arayışında olanlara tavsiye ederim
İsim: F** n** Ç**
Tarih: 06 Ağustos 2024
Yorum: O kadar kaliteli ki keske bugune kadar ucuz olanlardan almasaymisimcunku 3 tane tripod cop oldu alın gecin yani cok iyi.Tasıma kılıfı dacok güzel telefon tutucu ve kumanda ile geliyor canon 250d ile kullandımgayet saglam tutuyor kameramı
İsim: Şeyma S.
Tarih: 01 Ağustos 2024
Yorum: Çok araştırdım. daha güzeli bu piyasada yok. rahatlıkla alabilirsiniz.gerçekten kaliteli bir ürün.
Tarih: 28 Temmuz 2024
Yorum: Geldiği gibi hemen kurdum. Kurulumu basitmiş. Yerleştirdim makinemiçekim yaptım. Şuanlık olumsuz bir durum yok malzemeler tamamen sağlam veeksiksiz gelmiş.
İsim: N** G**
Beden: 23 Temmuz 2024
Yorum: Güzel tripod. Lakin yanında yolladıkları telefon tutucu çok sağlamsabitlenmiyor nedense bazı yerlerde elimle tuttum onun dışında uzaktankumandası telefonda sorunsuz çalışıyor. Bir puanı telefon tutucudan kırdım
Tarih: 20 Temmuz 2024
Yorum: Makyaj alanında içerik üreticisiyim. Profesyonel kameramı taşıyacak vegezilerde yanımda taşıyabileceğim boyutta bir Tripod arıyordum. Satıcısağolsun model seçimimde çok yardımcı oldu ve ürün çok kısa süredesapasağlam elime ulaştı. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
İsim: gamzeyvsz
Tarih: Fenomen
Beden: 12 Temmuz 2024
Yorum: 10 yıldız olsa 10 veririm mükemmel bir ürün hem de bu fiyata, bayıldım.Eksiksiz gönderdiler, paketleme olsun, çantası olsun her şey muazzam. Teşekkürler.
İsim: Z** Ö**
Tarih: 04 Haziran 2024
Yorum: Ürün çok kaliteli çok beğendim ayrıca satıcı da çok ilgiliydi kargoylailgili bir problem oluşmuştu kendileri de bana ulaştılar çok memnunkaldım teşekkür ederim tavsiye ediyorum güzel bir tripodum olsun başımağrımasın diyorsanız direkt alın.
İsim: E** S** D**
Beden: 28 Nisan 2024
Yorum: Çok sağlam
İsim: Doğukan Ö.
Tarih: 26 Nisan 2024
Yorum: güzel ürün
İsim: M** E** F** A**
Tarih: 18 Nisan 2024
Yorum: Çok iyi gerçekten de çok teşekkür ederim
İsim: Z** Y**
Tarih: 17 Nisan 2024
Yorum: Ürün mükemmel kalitede. Projeksiyon cihazım için aldım. Kesinlikle sabitduruyor ve oynama yapmıyor. Ürünü ilk kutusuna dokununca zaten kaliteliolduğunu anlayabilirsiniz . Çantasiyla beraber geliyor. Ürün kutudançıkınca beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. 3 gün içinde elime ulaştıtesekkur ederim
İsim: M** A**
Tarih: 04 Nisan 2024
Yorum: Muhteşem bir ürün. Hemen alın
İsim: İzzet Ü. A.
Tarih: 16 Şubat 2024
Yorum: iyi ve kullanışlı
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: Çok güzel kaliteli
İsim: M** B**
Beden: 05 Şubat 2024
Yorum: Tavsiye ederim
İsim: subhan m. m.
Tarih: 03 Şubat 2024
Yorum: çok saglam eşim de bende beğendik
İsim: P** H**
Tarih: 30 Ocak 2024
Yorum: çok iyi ve dayanıklı
Tarih: 05 Ocak 2024
Q111 Profesyonel Alüminyum Tripod 5 Kg Taşıma Kapasiteli Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: ürünün garantisi var mı ve varsa ne kadar zaman garantisi var
Cevap: Tabi ki 2 yıl garantili
Soru: uzaktan kumandası ve telefon aparatı ile birlikte mi geliyor acaba
Cevap: Evet uzaktan kumanda ve 360’ dönebilen telefon tutucu ile birlikte geliyor
Soru: sony a7 3 için uyumlu mudur
Cevap: Merhaba evet uyumludur
Soru: Sizde düğün için sopalı şekilde modeliniz var mı?
Cevap: Hayır bizde yok
Soru: Merhabalar üründe kumanda özelliği var mı? Telefon bağladıktan sonra kumanda ile çekim yapılabilir mi?
Cevap: Merhaba profesyonel ürünler olduğu için kumanda pakete dahil değildir extra kumanda alarak kullanabilirsiniz
Soru: Merhaba, Canon 250D fotoğraf makinası için olurmu acaba..?
Cevap: Merhaba, ürün universaldır. 5 KG ağırlığa kadar olan bütün cihazlarla uyumlu olarak kullanabilirsiniz
Soru: deveboynu tripod mu?
Cevap: Sorunuz tam anlasilmamistir. Foto ve açıklamaları net ve acıktır
Soru: uzaktan kumandasi var mı?
Soru: vankyo projeksiyon cihazım var.uyumlu mudur
Cevap: Merhaba, Evet uyumlu olarak kullanabilirsiniz
Soru: efendim kolay gelsin. Kitap videosu çekeceğim . dikey yönünde ne kadar eğiliyor tripod acaba.
Cevap: Evet hem yatay hem dikey kullanabilirsiniz
Soru: merhaba telefonla çekim için aparat varmı üzerinde ? yoksa ek olarak satın almamızmı gerekiyor?
Cevap: Yok efendim
Soru: Merhaba kumandasi mevcut mu ? Telefon ile kumandali cekim yapilabiliyor mu yani ?
Cevap: Merhaba, hayır kumanda yok, telefon tutucu var. Ayrıca kumanda alarak kullanabilirsiniz
Soru: Profesyonel full hd düğün kamerasına uyumlu mu?
Cevap: Merhaba, uyumlu olur ama düğün için daha farklı modellere bakabilirsiniz
Soru: merhaba. max yükseklik nedir
Cevap: Ürünün maksimum yüksekliği 145 cm’dir. Bu sınıfta ki ürünlerde denge ve sağlamlık açısından ideal yükseklik oranı bu şekilde
Soru: kamera çekimi yapiliyormu
Cevap: Nasıl yani, hangi model kamera ile çekim yapacaksınız?
Soru: Telefon tutucu çıkıyormu içinden
Cevap: Evet telefon tutucu pakette var
Soru: Merhaba ürün de Bluetooth var mı acaba Bluetooth işe kullanılıyor mu?
Cevap: Merhaba Bluetooth yok maalesef
Soru: üründe telefon tutucu var mı?
Cevap: Merhaba evet
Soru: Merhaba uzaktan kumandası var mı
Cevap: Evet kumandası var
Soru: Bunun kırmızı mavi rengi varsa alıcam teşekkür ederim
Q111 Profesyonel Alüminyum Tripod 5 Kg Taşıma Kapasiteli Ürüne Ait Resimler
Q111 Profesyonel Alüminyum Tripod 5 Kg Taşıma Kapasiteli En Uygun Satış Linki
zomei Q111 Profesyonel Alüminyum Tripod 5 Kg Taşıma Kapasiteli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
zomei Q111 Profesyonel Alüminyum Tripod 5 Kg Taşıma Kapasiteli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.