Pudra Renk Saten Isısız Saç Şekillendirici Saç Sosisi Toka Seti En Ucuzu Nerede Bulunur ?

Pervin

Bilgili
Pudra Renk Saten Isısız Saç Şekillendirici Saç Sosisi Toka Seti En Düşük Fiyat Nerede?
Pudra Renk Saten Isısız Saç Şekillendirici Saç Sosisi Toka Seti Güncel Fiyatı 76.0 Tl'den Satılmaktadır.

Pudra Renk Saten Isısız Saç Şekillendirici Saç Sosisi Toka Seti Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

Pudra Renk Saten Isısız Saç Şekillendirici Saç Sosisi Toka Seti Hakkında yaklaşık 2594 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

Pudra Renk Saten Isısız Saç Şekillendirici Saç Sosisi Toka Seti Ürün Bilgisi

Pudra Renk Saten Isısız Saç Şekillendirici Saç Sosisi Toka Seti Ürününün Satıcısı, elvin aksesuar Pudra Renk Saten Isısız Saç Şekillendirici Saç Sosisi Toka Seti ürününü 76.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Pudra Renk Saten Isısız Saç Şekillendirici Saç Sosisi Toka Seti Kullanıcı Geri Dönüşleri
76.0 Tl ye satışta olan Pudra Renk Saten Isısız Saç Şekillendirici Saç Sosisi Toka Seti Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2594 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: çok beğendik kızıma aldım hediyeniz içinde ayrıca teşekkür ederim
İsim: Bircan A.
Tarih: 16 Eylül 2023
Beden: Boy:170cm
Satıcı: Elvinege Aksesuar

Yorum: Gayet kullanışlı bir ürün.Benim saçım çok yanmıştı ama vazgeçemiyordum o yüzden ısısız olarak denemek istedim.Tavsiye ederim.Buklelerim çok doğal durdu.
İsim: Ebrar Y.
Tarih: 11 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Cafune Design Shop

Yorum: gayet yumusak ben bir de indirimde aldim cok da uyguna geldi. ben gece uyuyamiyorum bununla fakat gun icinde hafif islak saca uyguluyorum ve sacimda tutabildigim kadar tutuyorum. Kuafor masasini aratmiyor ama bence ustune bi sprey de gecmek lazim tutmasi icin dalgalarin
İsim: D** Ç**
Tarih: 07 Aralık 2022
Satıcı: SİMETRA

Yorum: İndirimdeyken arkadaşlarıma ve kendime aldım benim saçlarım kısa oldugu için fazla tutmadı ama arkadaşlarım cok memnun kaldı. Alan herkese hediye koymuşlar dört tane aldık bize hediye gelmedi onun için bir puan kırdık:((
İsim: E** Ş**
Tarih: 10 Şubat 2023
Satıcı: KeDi Aksesuar

Yorum: Saçlarım belimde ve maşa ile sabah işe giderken vs. uğraşmak çok vakit alıyor. Bunu gelir gelmez akşam denedim hafif nemli saça çok güzel tutuyor ve diğer güne kadar da gidiyor dalgaları. Hem ısısız hem pratik
İsim: R** A**
Tarih: 21 Kasım 2022
Satıcı: ARTEMİS AKSESUAR

Yorum: satıcıya çok teşekkür ederim hediyesi için gri toka hediye 😊
İsim: Burçin K.
Tarih: 23 Mart 2022
Satıcı: Elvin Aksesuar

Yorum: Harika bisey bu gece yatmadan saçlara sarıyorsun sabaha maşa yapmış gibi uyanıyorsun ❤️
İsim: Esma Y.
Tarih: 18 Ocak 2023

Yorum: Saçlarım hafif nemliyken sardım yattım sonuç bu çok beğendim neden daha önce almamışım anlamadım bayıldım ya😍
İsim: s** ç**
Tarih: 27 Mart 2023

Yorum: Cok seviyorum. Saclarimi hem isi olmadan, hem ugrasmadan, hem elektrik gerektirmedigi icin her zaman her yerde sekillendiriyorum. Tum arkadaslarima da hediye ettim muthiiis. Youtube dan heatless curl diye arayip videolari izlerseniz iyi olur.
İsim: M** B**
Tarih: 11 Mayıs 2023

Yorum: güzel sevdim işe yarıyor yanında hediye toka da yollamışlar teşekkür ederim
İsim: A** N** A**
Tarih: 18 Nisan 2023

Yorum: sekil vermek için gayet güzel. sacina isi kullanan biri olarak ısısız kullanimda bu kadar etki beklemiyordum. kargo hızlı geldi. hediyeler için ayrıca tesekkur ederim.
İsim: Ş** N** C**
Tarih: 18 Mart 2023

Yorum: hediyeler için çok teşekkür ederim saçınız çok güzel oluyor
İsim: b** n**
Tarih: 26 Nisan 2023

Yorum: Teşekkürler çok güzel, çok sevimli bir hediyeyle geldi. 🥰
İsim: C** A**
Tarih: 04 Şubat 2022

Yorum: Bayıldımmm maşadan hiçbir farkı yok. Keşke düzleştirmek için de böyle doğal ve kolay yöntemler olsa. Yalnız saçınız tamamen ıslaksa hiç sarmayın ne kuruyor ne de şekil alıyor. Biraz nemli olması yeterli.
İsim: P** D**
Tarih: 14 Temmuz 2022
Satıcı: MATHILDA

Yorum: Hediyye için ayrica teşekkürler!! İyi görünüyor.
İsim: G** İ**
Tarih: 11 Mart 2022

Yorum: Bilseydim daha önceden alırdım çok güzel oldu saçım 🥰💕 irmakcengiiz hesabından bakabilirsiniz
İsim: Y** G**
Tarih: 17 Nisan 2023

Yorum: kaliteli ve guzel gorunuyor hediye icin de cok tesekkur ederim 😭💗 o kadar fazla paralar verilecegine bu urunu almisim iyi ki tamamen ayni kalite
İsim: M** y**
Tarih: 07 Mayıs 2022

Yorum: Hızlı teslimatla iki gün içerisinde elime ulaştı. Hediyeniz için ayrıca teşekkür ederim. Ürün görseldeki gibi,saçlarım kısa olduğu için sanırım istediğim sonucu henüz göremedim. Tekrar deneyeceğim 🥰
İsim: m** a**
Tarih: 27 Ocak 2023
Satıcı: Woollyland

Yorum: kızım için aldım artık maşa kullanmıyor çok güzel
İsim: **** ****
Tarih: 21 Mayıs 2023

Yorum: ürün gayet güzel kargom elime sorunsuz ve hızlı bir şekilde ulaştı küçük hediyeniz içinde teşekkürler
Tarih: 26 Nisan 2022

Yorum: Kuzenim için almıştım kullanışlı diyor
İsim: Z** Y**
Tarih: 17 Şubat 2023

Yorum: Sorunsuz hızlı bir şekilde ulaştı. Ayrıca hediyeniz için teşekkür ederim♥️
İsim: A** T** İ**
Tarih: 14 Temmuz 2023

Yorum: Ürün güzel beğendim özellikle saç sosisinin yanındaki tokalar çok kullanışlı hiç başımı ağrıtmadı topuz yaptım saatlerce kaldı 👍
İsim: Handan T.
Tarih: Elite Üye
Beden: 22 Kasım 2022

Yorum: çok beğendim çok kullanışlı ve güzel ayrıca hediye için teşekkür ederim
İsim: ş** t**
Tarih: 12 Mayıs 2023

Yorum: Beklediğimden de iyiydi kuru saçıma uyguladım maşa yapmış gibi oldu.
Tarih: 07 Nisan 2023
Satıcı: Dusk

Yorum: Dünya verip maşa alıp bi de saçlarımı yıpratıcağıma bu ürünü kullanıyorum, bayıldım👍🏻 hediye için de teşekkürler
Tarih: 09 Şubat 2022

Yorum: gerçekten çok güzel ve hızlı geldi, yanında gönderdiğiniz toka için de teşekkürler çok tatlıydı. :) saçımda iri güzel dalgalar oldu
Tarih: 04 Şubat 2022

Yorum: Saçlarım ince telli ve dalgalı fön çekildiğinde hemen sönümlenen bir yapıya sahip olmasına rağmen bu ürün ile iki gün çok rahat kullanabildim dalgalı saçımı. Üstelik saçlarınızı bu ürün ile sardıktan sonra çok rahat uyuyabiliyorsunuz. Ben memnun kaldım. Çok teşekkür ediyorum.
İsim: Ü** G** K**
Tarih: 19 Aralık 2022
Satıcı: ARTEMİS AKSESUAR

Yorum: Kızım için aldım. Beğendi.
İsim: K** K**
Tarih: 26 Şubat 2024

Yorum: Ürün çok güzel. Emeğinize sağlık. Küçük hediyeniz için de çok teşekkürler.
İsim: T** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 16 Ekim 2022
Satıcı: KeDi Aksesuar

Pudra Renk Saten Isısız Saç Şekillendirici Saç Sosisi Toka Seti Ürüne İlişkin Sorular

Bilgi Yok

Pudra Renk Saten Isısız Saç Şekillendirici Saç Sosisi Toka Seti Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Pudra Renk Saten Isısız Saç Şekillendirici Saç Sosisi Toka Seti En Uygun Satış Linki