Ps4 Joystick Ps4 Kol Dualshock4 V2 Garantili Yenilenmiş Ps4 Kol Yeşilkamuflaj Alınması Gereken Bir Ürün Mü

Reyhan

Bilgili
Ps4 Joystick Ps4 Kol Dualshock4 V2 Garantili Yenilenmiş Ps4 Kol Yeşilkamuflaj Alınır Mı?
Ps4 Joystick Ps4 Kol Dualshock4 V2 Garantili Yenilenmiş Ps4 Kol Yeşilkamuflaj Şu Andaki Değeri 829.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Ps4 Joystick Ps4 Kol Dualshock4 V2 Garantili Yenilenmiş Ps4 Kol Yeşilkamuflaj Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

Ps4 Joystick Ps4 Kol Dualshock4 V2 Garantili Yenilenmiş Ps4 Kol Yeşilkamuflaj Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

Ps4 Joystick Ps4 Kol Dualshock4 V2 Garantili Yenilenmiş Ps4 Kol Yeşilkamuflaj Ürün Tanıtımı

Ps4 Joystick Ps4 Kol Dualshock4 V2 Garantili Yenilenmiş Ps4 Kol Yeşilkamuflaj Ürününün Satıcısı, CRKTEKNOLOJİ Ps4 Joystick Ps4 Kol Dualshock4 V2 Garantili Yenilenmiş Ps4 Kol Yeşilkamuflaj ürününü 829.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Ps4 Joystick Ps4 Kol Dualshock4 V2 Garantili Yenilenmiş Ps4 Kol Yeşilkamuflaj Yorumlar Hakkında Bilgi
829.0 Tl ye satışta olan Ps4 Joystick Ps4 Kol Dualshock4 V2 Garantili Yenilenmiş Ps4 Kol Yeşilkamuflaj Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Çok güzel iyi alınır hediye için teşekkür ederim
İsim: M** A**
Tarih: 06 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: CRK TECH

Yorum: Çok kaliteli ve temiz bir ürün kesinlikle tercih ederim.
İsim: A** k**
Tarih: 10 Ağustos 2024

Yorum: Ürün sağlam geldi güzel
İsim: Z** R**
Tarih: 04 Eylül 2024

Yorum: oğlum begendi
İsim: M** Ş**
Tarih: 29 Ağustos 2024

Yorum: Ürün orjinal değil
İsim: A** c** S**
Tarih: 07 Ağustos 2024

Yorum: Fiyatı gayet uygun 2 adet aldım ürün kısa sürede elime ulaştı gayet kaliteli ve kullanışlı tavsiye ediyorum , satıcı içerisine hediye analog koruyucu koymuş ayriyetten teşekkür ediyorum.
İsim: S** Ü**
Tarih: 29 Temmuz 2024

Yorum: çok iyi sıkıntısız geldi
İsim: **** ****
Tarih: 16 Ağustos 2024

Yorum: Suldaki tuş çalışmıyor ve r1 sıkıntı var
İsim: m** A**
Tarih: 30 Ağustos 2024

Ps4 Joystick Ps4 Kol Dualshock4 V2 Garantili Yenilenmiş Ps4 Kol Yeşilkamuflaj Akıllarda Kalan Sorular

Soru: pc uyumlumu
Cevap: Merhabalar, evet uyumludur efendim.

Soru: win 11 efootball 2024te uyumlumudur

Soru: Windows 11 de efootball 2024 ile uyumlumudur

Soru: Simdi soyle ps5 e baglanabilirmiyiz dicegim sizde sadee ps4 oyunları oynatır diceksiniz ama şöyleki benim sorum fortnite için fortnite ücretsiz olugu icin cd si yok yanında ps4 veya ps5 versiyonlarıda yok sunu sorucam kolumuzu ps5 e baglayıp magazadaki fortniteyi oynayabilirmiyim
Cevap: Merhabalar oyunun özelliklerde yazmaktadır

Soru: Ürün ps5 için uygunmudur
Cevap: Merhabalar, sadece ps4 oyunlarını oynatır

Soru: samsung galaxy tab s9 ultra ile uyumlu mu

Soru: Bilgisayara nasıl bağlaya biliriz
Cevap: Merhabala kablo veya blutooth ile

Soru: Bilgisayara bağlayıp istediğim oyunu oynayabilirmiyim
Cevap: Merhabalar evet uyumludur

Soru: Nerde peki özellikleri
Cevap: merhabalar önceki sorular görünmemektedir.

Soru: Beyaz rengi var mı acaba ?
Cevap: Merhaba evet seçeneklerden seçtiğiniz taktirde beyaz renk gönderilir

Soru: Peki kablosuyla beraber geliyormu kablo boyu kaç cm
Cevap: Merhaba evet , 50.60 cm arasındadır

Ps4 Joystick Ps4 Kol Dualshock4 V2 Garantili Yenilenmiş Ps4 Kol Yeşilkamuflaj Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

Ps4 Joystick Ps4 Kol Dualshock4 V2 Garantili Yenilenmiş Ps4 Kol Yeşilkamuflaj En Uygun Satış Linki