Pro-v Onarım Ve Koruma Keratin Saç Maskesi 200ml En Düşük Fiyat Nerede

Peri

Bilgili
Pro-v Onarım Ve Koruma Keratin Saç Maskesi 200ml Satın Alır Mısınız?
Pro-v Onarım Ve Koruma Keratin Saç Maskesi 200ml Şu Andaki Değeri 109.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Pro-v Onarım Ve Koruma Keratin Saç Maskesi 200ml Gerçekten İyi Mi?

Pro-v Onarım Ve Koruma Keratin Saç Maskesi 200ml Hakkında yaklaşık 818 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Pro-v Onarım Ve Koruma Keratin Saç Maskesi 200ml Detaylı Bilgi

Pro-v Onarım Ve Koruma Keratin Saç Maskesi 200ml Ürününün Satıcısı, Pantene Pro-v Onarım Ve Koruma Keratin Saç Maskesi 200ml ürününü 109.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Pro-v Onarım Ve Koruma Keratin Saç Maskesi 200ml Kullanıcı Geri Dönüşleri
109.0 Tl ye satışta olan Pro-v Onarım Ve Koruma Keratin Saç Maskesi 200ml Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
818 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: kesinlikle stok yapacağım bor ürün harikaaaaa. Saçlarım yumuşacık ve daha parlak oldu
İsim: Edanur C.
Tarih: 19 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Evkiba

Yorum: Pantene farkı ombreden sonra saçım çok karışıyordu ve çok kuruydu artık hem kolay taraniyor hemde kuruluktan eser kalmadı ve saçlarım boyalı olmasına rağmen pamuk gibi oldu teşekkürler bu güzel ürün icin 👏👏
İsim: Ç** K**
Tarih: 12 Ağustos 2023
Satıcı: lara itriyat

Yorum: deli gibi stokladığım bir ürün, saçı yumuşacık yapıyor. Bu fiyata satılıyor olması mükemmel
İsim: d** e**
Tarih: 23 Mayıs 2023
Satıcı: Ucuzabende

Yorum: çok memnun kaldık stok yapıyorum
İsim: N** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 02 Temmuz 2024
Satıcı: KAYI KOZ MED

Yorum: Ben cok begendım benım sacımı bile dize getirdi yumusacık parlaklık verdı helal olsun güvenle alabılırsınız benım gıbı kabaran saclarınız varsa
İsim: büşra y.
Tarih: 29 Mart 2023

Yorum: Çok çok memnunum bu üründen yumuşacık oldu saçlarım
İsim: b** g**
Tarih: 18 Mayıs 2023

Yorum: kokusu efso pantene her zaman begenmişimdir indirimdeyken aldım Stok yapıyorum
İsim: M** A**
Tarih: 31 Ocak 2024

Yorum: Paketleme çok güzeldi indirimden aldım beğenerek kullandığım bir ürün
İsim: D** D**
Beden: 19 Şubat 2024

Yorum: yumuşacık saçlar
İsim: b** d**
Tarih: 17 Ekim 2023

Yorum: paketlemesi cok iyiydi içini actim kokusu da cok güzeldi cok begendim ilk defa aldigin icin bu yorumu biraz kullandiktan sonra yaziyorum cok guzel yumusaklik veriyo cok guzel teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 07 Kasım 2023

Yorum: Pantene-den çok memnunum fönle yaktığım saçlarımı iyileştirdi. Çok kaliteli bir ürün eskiden de kullanıyordum ama bir ara yorumlara aldanıp urban care aldım almaz olaydım saçlarım süpürge gibi oldu cıvırcıklar ise 1 günden fazla durmuyordu. Azerbaycana sipariş etmiştim çünki maalesef burda çok pahalı ama sapasağlam geldi.
İsim: A** M**
Tarih: 04 Eylül 2024

Yorum: mükemmelll paketlenmiş. bir tanesin evkiba herkese önereceğim 💗💗 en ufak bir hasar yok güvenle alabilirsiniz.
İsim: Ö** A**
Tarih: 24 Temmuz 2024

Yorum: Anneme aldım çok etkili begendik
İsim: A** D**
Tarih: 17 Temmuz 2023
Satıcı: Kozmetikburada

Yorum: paketleme çok iyiydi çok teşekkür ediyorum
İsim: S** G**
Tarih: 02 Eylül 2024

Yorum: Harikaaa bi maske saçı yumuşacık yapıyor duşta saç uçlarıma uygulayıp biraz bekletiyorum sonra duruluyorum
İsim: M** n** Ç**
Tarih: 31 Ocak 2023

Yorum: Saçlarımı yumuşacık yaptı boyadan dolayı ıslaklen ve kuruyken taranmayan saçlarımı açarken zorlanmıyorum artık 3. Kullanışım
İsim: F** z** Ö**
Tarih: 23 Eylül 2022

Yorum: Kokusu harika saçları çok ipeksi yapıyorum memnunum
İsim: Ö** T**
Tarih: 11 Ağustos 2023

Yorum: Ürün gayet güzel bir haftadır kullanıyorum yumuşacık saçlarım kokusu da çok güzel ürün paketlemesi gayet iyiydi bir sorun yaşamadım
İsim: z** u**
Tarih: 29 Nisan 2023

Yorum: Kullandığım andan beri saçlarımı yumuşacık yaptı kalın ve kabarık saçlarıma iyi geldi
İsim: **** ****
Tarih: 11 Nisan 2023

Yorum: Çok etkili saçım yumuşacık
İsim: A** V**
Tarih: 15 Şubat 2024

Yorum: bu ürün bana özgüven verdi... kendimi buldum.. teşekkürler
İsim: D** U**
Tarih: 15 Ocak 2024

Yorum: bakim amacli kullaniyorum.memnunum.devamli stokluyorum.
İsim: d** k**
Beden: 03 Haziran 2024

Yorum: Mükemmel paketleme ve hediyeler için teşekkür ederim satıcı 🙏🏻
İsim: c** c** a**
Tarih: 06 Aralık 2022

Yorum: Çok güzel saçları yumuşacık yapıyo bayılarak kullanıyorum paketlemesi de çok güzel 👍🏻
İsim: Şeyma Y.
Tarih: 07 Kasım 2023

Yorum: kokusu cok iyi stok yaptım paketlemede güzel
İsim: K** t**
Tarih: 18 Ocak 2024

Yorum: saçlarımı yumucık yapıyo
İsim: S** P**
Tarih: 02 Eylül 2024

Yorum: ürünü çok beğendim banyoda saçımı indirmeme yardımcı oluyor ve saçlarımı yumuşatıyor
İsim: S** A**
Beden: 10 Temmuz 2024

Yorum: saçlarıma çok guzel geldı
İsim: ç** b**
Beden: 19 Temmuz 2024
Satıcı: KAYI KOZ MED

Yorum: Çok güzel bir ürün saçlarımı yumuşacık ve canlı yaptı kesinlikle tavsiye ediyorum
İsim: P** D**
Tarih: 10 Ekim 2023
Satıcı: Gazi kozmetik

Yorum: bu ürünü haftadan haftaya yapmanızı tercih ediyorum saçı onariyor parlak bir görüntü veriyor ve saçlari yumuşatıyor tavsiye ediyorum deneyin.
İsim: R** Y**
Tarih: 09 Eylül 2024
Satıcı: DMarket

Pro-v Onarım Ve Koruma Keratin Saç Maskesi 200ml Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: ürünü hangi kargoyla gönderiyorsunuz
Cevap: merhaba,trendyol ekspres

Soru: nasıl kullanılır
Cevap: Değerli müşterimiz,net bir bilgimiz yoktur.

Soru: Nasıl kullanılır
Cevap: Merhaba, durulanmış saça uçlardan başlayarak saç derisine uygulamadan; saç boylarına ve uç kısımlarına meşit bir şekilde dağıtarak beklemeli, en az 3-5 dakika bekledikten sonra saçlarını tamamen maske kalmayana dek iyice durulamalısınız.

Soru: kabarikliliği giderirmi
Cevap: Merhabalar Efendim ; Ürün İçeriğindeki Keratin Sayesinde Kabarmayı Azaltıcı Etkisi Bulunmaktadır.Keyifli Alışverişler Dileriz.

Soru: merhaba kullanım şekli nasıl ve saç dibine mi uyguluyoruz ?
Cevap: Merhaba, ürün saça uygulanmaktadır. Saç diplerine uygulanmamaktadır. Sürdükten sonra yıkamanız gerekmektedir. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

Soru: ürünü ne sıklıkta kullaniyoruz
Cevap: Merhaba, Saç yapınıza bağlı olarak belirlemiş olduğuğunuz periyotlarda kullanabilirisiniz.İyi günler dileriz-Evkiba Müşteri Hizmetleri-Betül

Soru: merhaba, sizden 3 ürün alırsak, hediye yapılıyormu? ve ya başka mağazalarda hediye oluyor mu ? 🫠
Cevap: Merhaba, Satın almış olduğunuz ürünlerin yanında hediye ürün gönderilmemektedir. Sağlıklı ve iyi günler dileriz-Evkiba-Müşteri Hizmetleri-Betül

Soru: Bi yoruma saç dibine sürülür başka bi yoruma sürülmez demişsiniz hangisi doğru
Cevap: Merhaba , Yalnızca saçının orta uzunluklarına ve uçlarına odaklanarak, ürünü 30 saniye boyunca aşağı doğru hareketlerle saçına nazikçe masaj yaparak uygulayınız. İyi günler dileriz. Evkiba-Müşteri Hizmetleri- Sevgi

Soru: uygulama yaptıktan sonra krem kullanmaya gerek varmı
Cevap: Merhaba, Uygulama sonrası krem kullanımı gerektirmemektedir. Sağlıklı ve iyi günler dileriz-Evkiba-Müşteri hizmetleri-Betül

Soru: Bazı cevaplarda saç derisine temas ettirmeyin yazmışsınız, bazı cevaplara da dipten uca masaj yapın yazmışsınız. Anlamadım, saç diplerine temas etmeli mi ? Etmemeli mi?
Cevap: Merhabalar. Ürünü satan onlarca satıcı var efendim. Ürün paketi üzerinde ıslak saça masaj yaparak uygula emilmesi için birkaç dakika bekle iyice durula yazmakta. Başka bir kullanım önerisi yok. Bilgilerinize sunar sağlıklı günler dileriz

Soru: merhaba bu ürün nasıl kullanılır ve haftada kaç kez kullanmalıyız
Cevap: Merhaba, Duş sırasında şampuan sonrası durulanmış saça uçlardan başlayarak saç derisine uygulamadan; saç boylarına ve uç kısımlarına maskeyi eşit bir şekilde dağıtarak beklemelisiniz . En az 3-5 dakika bekledikten sonra saçlarını tamamen maske kalmayana dek iyice durulayınız.İyi günler dileriz-Evkiba Müşteri Hizmetleri-Betül

Soru: Merhaba saçı şampuanla yıkıyoruz sonra saç kremi kullanıyormuyuz yani saç kremi kullandıktan sonra mı bu maskeyi kullanıyoruz
Cevap: Merhaba, durulanmış saça uçlardan başlayarak saç derisine uygulamadan; saç boylarına ve uç kısımlarına meşit bir şekilde dağıtarak beklemeli, en az 3-5 dakika bekledikten sonra saçlarını tamamen maske kalmayana dek iyice durulamalısınız.

Soru: yayında 49.90 tl iken neden sepete 60.89 gösteriyor
Cevap: Merhaba, Yaşadığınız durum için üzgün olduğumuzu bildirmek isteriz. Bu platform ürünle ilgili sorular için geliştirilmiş olup bu sebeple yalnızca ürün sorularında sizlere yardımcı olabilmekteyiz. Trendyol ürün özellikleri dışındaki soruların cevaplandırılmasını sınırlandırmıştır.Talepleriniz için Trendyol asistan üzerinden bildirim açmanız gereklidir ,Trendyol destek ekibi sizinle iletişim kuracaklardır. Sağlıklı ve İyi günler dileriz. Evkiba- Müşteri Hizmetleri-Sevgi

Soru: Hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Merhaba efendim Trendyol express ya da MNG kargo

Soru: Kabarıklığı alır mı
Cevap: merhaba,kabarmayı azaltıcı etkisi vardır.

Soru: Merhaba Saç dökülmesine iyi gelir mi
Cevap: Merhaba, ürün sayesinde saçlarınıza anında bakım yaparak saç tellerinizin güçlenmesini, parlamasını ve sağlıklı birgörünüme kavuşmasını sağlar. Saçlarınızı kökten uca besleyerek sağlıklı uzamasına yardımcı olur. İyi günler dileriz. -Evkiba-Müşteri Hizmetleri-Özlem

Soru: durulama olur yor mu
Cevap: Merhaba, Yalnızca saçınınızın orta uzunluklarına ve uçlarına odaklanarak, ürünü 30 saniye boyunca aşağı doğru hareketlerle saçına nazikçe masaj yaparak uygulayın 3-4 dakika beklettikten sonra saçlarınızı durulayınız. İyi günler dileriz-Evkiba Müşteri Hizmetleri-Betül

Soru: merhabalar bu ürünün 500 ml olanı var mı? teşekkürler
Cevap: Merhaba, Sadece 200 ml bulunmaktadır. İyi günler dileriz-Evkiba Müşteri Hizmetleri-Betül

Soru: duştan önce mi
Cevap: Merhaba, Saçlarınızı yıkama işleminden sonra 5-10 dk arasında ürünü saçınızda bekletiniz, Daha sonrasında durulayınız. İyi günler dileriz-Evkiba Müşteri Hizmetleri-Betül

Soru: Merhaba maskeyi kullandıktan sonra tekrar saçı yıkıyor muyuz?

Pro-v Onarım Ve Koruma Keratin Saç Maskesi 200ml Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Pro-v Onarım Ve Koruma Keratin Saç Maskesi 200ml En Uygun Satış Linki