Poh7c6o12o 67 Cm Wok Gözlü Siyah Ankastre Ocak Alınır Mı?
Poh7c6o12o 67 Cm Wok Gözlü Siyah Ankastre Ocak Güncel Satış Fiyatı 8999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Poh7c6o12o 67 Cm Wok Gözlü Siyah Ankastre Ocak Alanlar Memnun Mu?
Poh7c6o12o 67 Cm Wok Gözlü Siyah Ankastre Ocak Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Poh7c6o12o 67 Cm Wok Gözlü Siyah Ankastre Ocak Teknik Bilgiler
Poh7c6o12o 67 Cm Wok Gözlü Siyah Ankastre Ocak Ürününün Satıcısı, Bosch Poh7c6o12o 67 Cm Wok Gözlü Siyah Ankastre Ocak ürününü 8999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Poh7c6o12o 67 Cm Wok Gözlü Siyah Ankastre Ocak Kullananlar
8999.0 Tl ye satışta olan Poh7c6o12o 67 Cm Wok Gözlü Siyah Ankastre Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Begendim çok iyi
İsim: O** T**
Tarih: 10 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: beyazkalite
Yorum: mağazada incelemistim, özellikle vok gözlü olması ve tabiki mağazadakifiyattan bin TL aşağı olması yönleri çok güzeldi.henuz servis gelmedikurulum olacak.
İsim: M** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 22 Ağustos 2024
Satıcı: Derya Home
Yorum: Ürün genel hatlarıyla güzel. Avantajı: Wok gözü çok başarılı sonuçlarveriyor. Dezavantajları: yanan ocak bölümü kapatıldığında otomatik gazkesici hemen devreye girmiyor 2-3 sn beklemek gerekiyor. Beklerkenyanlışlıkla tekrar açıp gaz sızıntısına neden olunabilir. Gözlerinüstündeki metal bölümler tasarım amaçlı ince şık dursa da döküm olmasıtercih edDevamını Oku
İsim: Ahmet C. E.
Tarih: 03 Haziran 2024
Poh7c6o12o 67 Cm Wok Gözlü Siyah Ankastre Ocak Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Ürün parçaları emaye mi granit mi
Cevap: Izgaralar emayedir.
Soru: Merhabalar tezgahım kesik şu an bu ocaklar bütün kesik tezgahlara uyumlu mudur Her kesik tezgaha
Cevap: Standart üründür ölçüler ürün açıklamasında mevcuttur efendim.
Soru: ürünün cam kalınlığı Ka cm dir?
Cevap: 8 mm efendim
Soru: Ürün teşhir veya revize mi yoksa hiç açılmamış ürün mü ?
Cevap: hiç açılmamış kutudur efendim
Soru: Merhaba bu urun almak istiyorum uzerine su dökuldukde kendini kapatiyormu ? Yani su tokulub sonme olursa kendi kapaniyormu?
Cevap: emniyet sistemi mevcut efendim
Soru: Daha önceki ocağımda yine Bosch marka 4 gözlü
Cevap: Ürün detayları için resmi siteyi ziyaret edebilir, size en yakın yetkili bayiye danışabilir ya da 444 6 333 numaralı Bosch çağrı merkezinden destek alabilirsiniz.
Soru: bu wok gözlü ocak normal hazır kesilmiş ankestre yerine sıgar mı?
Cevap: Ürün detayları için resmi siteyi ziyaret edebilir, size en yakın yetkili bayiye danışabilir ya da 444 6 333 numaralı Bosch çağrı merkezinden destek alabilirsiniz.
Soru: merhba sizden ürün sipriş verdim bsh diye bir yerden SMS geldi sizinle bir alakası var mıdır acaba kod gelmişte
Cevap: Merhaba evet efendim Bosch bayisiyiz sistemden gelmistir
Soru: Ürüne servis ücretsiz kurulum yapıyor mu
Cevap: evet ücretsiz
Poh7c6o12o 67 Cm Wok Gözlü Siyah Ankastre Ocak Fotoğraf Ve Görseller
Poh7c6o12o 67 Cm Wok Gözlü Siyah Ankastre Ocak En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Poh7c6o12o 67 Cm Wok Gözlü Siyah Ankastre Ocak Güncel Satış Fiyatı 8999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Poh7c6o12o 67 Cm Wok Gözlü Siyah Ankastre Ocak Alanlar Memnun Mu?
Poh7c6o12o 67 Cm Wok Gözlü Siyah Ankastre Ocak Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Poh7c6o12o 67 Cm Wok Gözlü Siyah Ankastre Ocak Teknik Bilgiler
Poh7c6o12o 67 Cm Wok Gözlü Siyah Ankastre Ocak Ürününün Satıcısı, Bosch Poh7c6o12o 67 Cm Wok Gözlü Siyah Ankastre Ocak ürününü 8999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Poh7c6o12o 67 Cm Wok Gözlü Siyah Ankastre Ocak Kullananlar
8999.0 Tl ye satışta olan Poh7c6o12o 67 Cm Wok Gözlü Siyah Ankastre Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Begendim çok iyi
İsim: O** T**
Tarih: 10 Mart 2024
Satıcı: beyazkalite
Yorum: mağazada incelemistim, özellikle vok gözlü olması ve tabiki mağazadakifiyattan bin TL aşağı olması yönleri çok güzeldi.henuz servis gelmedikurulum olacak.
İsim: M** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 22 Ağustos 2024
Yorum: Ürün genel hatlarıyla güzel. Avantajı: Wok gözü çok başarılı sonuçlarveriyor. Dezavantajları: yanan ocak bölümü kapatıldığında otomatik gazkesici hemen devreye girmiyor 2-3 sn beklemek gerekiyor. Beklerkenyanlışlıkla tekrar açıp gaz sızıntısına neden olunabilir. Gözlerinüstündeki metal bölümler tasarım amaçlı ince şık dursa da döküm olmasıtercih edDevamını Oku
İsim: Ahmet C. E.
Tarih: 03 Haziran 2024
Poh7c6o12o 67 Cm Wok Gözlü Siyah Ankastre Ocak Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Ürün parçaları emaye mi granit mi
Cevap: Izgaralar emayedir.
Soru: Merhabalar tezgahım kesik şu an bu ocaklar bütün kesik tezgahlara uyumlu mudur Her kesik tezgaha
Cevap: Standart üründür ölçüler ürün açıklamasında mevcuttur efendim.
Soru: ürünün cam kalınlığı Ka cm dir?
Cevap: 8 mm efendim
Soru: Ürün teşhir veya revize mi yoksa hiç açılmamış ürün mü ?
Cevap: hiç açılmamış kutudur efendim
Soru: Merhaba bu urun almak istiyorum uzerine su dökuldukde kendini kapatiyormu ? Yani su tokulub sonme olursa kendi kapaniyormu?
Cevap: emniyet sistemi mevcut efendim
Soru: Daha önceki ocağımda yine Bosch marka 4 gözlü
Soru: bu wok gözlü ocak normal hazır kesilmiş ankestre yerine sıgar mı?
Soru: merhba sizden ürün sipriş verdim bsh diye bir yerden SMS geldi sizinle bir alakası var mıdır acaba kod gelmişte
Cevap: Merhaba evet efendim Bosch bayisiyiz sistemden gelmistir
Soru: Ürüne servis ücretsiz kurulum yapıyor mu
Cevap: evet ücretsiz
Poh7c6o12o 67 Cm Wok Gözlü Siyah Ankastre Ocak Fotoğraf Ve Görseller
Poh7c6o12o 67 Cm Wok Gözlü Siyah Ankastre Ocak En Uygun Satış Linki
Bosch Poh7c6o12o 67 Cm Wok Gözlü Siyah Ankastre Ocak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bosch Poh7c6o12o 67 Cm Wok Gözlü Siyah Ankastre Ocak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.