Sirin
Bilgili
Panaromik 360 Derece Led Wifi Ip Ampul Kamera Alanlar Memnun Mu?
Panaromik 360 Derece Led Wifi Ip Ampul Kamera Şu Anki Değeri 749.42 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Panaromik 360 Derece Led Wifi Ip Ampul Kamera Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Panaromik 360 Derece Led Wifi Ip Ampul Kamera Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Panaromik 360 Derece Led Wifi Ip Ampul Kamera Ürün Açıklaması
Panaromik 360 Derece Led Wifi Ip Ampul Kamera Ürününün Satıcısı, Rowen Panaromik 360 Derece Led Wifi Ip Ampul Kamera ürününü 749.42 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Panaromik 360 Derece Led Wifi Ip Ampul Kamera Ürün Hakkındaki Yorumlar
749.42 Tl ye satışta olan Panaromik 360 Derece Led Wifi Ip Ampul Kamera Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Çok iyi ürün
İsim: B** T**
Tarih: 14 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Silicon Valley
Yorum: merhaba ürünü aldım kamera iyi ama aydınlatması yanmıyor nasılyapacağımı bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz acaba
İsim: S** c**
Tarih: 05 Eylül 2024
Satıcı: QASUL
Yorum: sorunsuz teslim edildi ,fakat ihtiyacım kalmadı ürünüm gelene kadarsuçlulari basmiş oldum iade ettiğim için kusura bakmayın .
İsim: **** ****
Tarih: 24 Eylül 2022
Panaromik 360 Derece Led Wifi Ip Ampul Kamera Merak Edilenler Neler?
Soru: ampul olarak görev yprmı
Cevap: Merhaba evet
Soru: kolay gelsın ayrıca ampul gorevıde yapıyor mu
Cevap: Merhaba ampül görevide görür.
Soru: Merhabalar ürünü almayı düşünüyorum fakat aklıma takılan soru takacağım yerde internet bağlantısı yok internet bağlantısı olmak zorunda mı? Kayıt yapıyor mu? Veyahut internet bağlantısı olmadığın da uzaktan canlı takip edebiliyor mu?
Cevap: MERHABALAR İNTERNET YOKSA ÜRÜN ÇALIŞMAZ
Soru: uygulaması nedir fotoğraflara iki tane kamera koymuşsunuz ilk fotograftakinin uygulamasi nedeir
Cevap: Merhaba yoosee uygulaması
Soru: selamün aleyküm bunu aldık ama nasıl açılıyor cihaz onu söylermisiniz
Cevap: merhaba youtube da kurulum videoları mevcuttur blic ampül kamera kurulumu yazın
Soru: gece görüşü varmı kamara kaç mepa biksel
Cevap: Merhaba gece görüşü mevcut 720-1080p internet hızınıza göre değişir
Soru: Merhaba, ürün kayıt tutuyor mu? nasıl?
Cevap: Merhaba uygulama üzerinden canlı takip edebilir sd kart takarak kayıt yapabilirsiniz.
Panaromik 360 Derece Led Wifi Ip Ampul Kamera Detaylı Resimler
Panaromik 360 Derece Led Wifi Ip Ampul Kamera En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Panaromik 360 Derece Led Wifi Ip Ampul Kamera Şu Anki Değeri 749.42 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Panaromik 360 Derece Led Wifi Ip Ampul Kamera Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Panaromik 360 Derece Led Wifi Ip Ampul Kamera Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Panaromik 360 Derece Led Wifi Ip Ampul Kamera Ürün Açıklaması
Panaromik 360 Derece Led Wifi Ip Ampul Kamera Ürününün Satıcısı, Rowen Panaromik 360 Derece Led Wifi Ip Ampul Kamera ürününü 749.42 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Panaromik 360 Derece Led Wifi Ip Ampul Kamera Ürün Hakkındaki Yorumlar
749.42 Tl ye satışta olan Panaromik 360 Derece Led Wifi Ip Ampul Kamera Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Çok iyi ürün
İsim: B** T**
Tarih: 14 Nisan 2023
Yorum: merhaba ürünü aldım kamera iyi ama aydınlatması yanmıyor nasılyapacağımı bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz acaba
İsim: S** c**
Tarih: 05 Eylül 2024
Satıcı: QASUL
Yorum: sorunsuz teslim edildi ,fakat ihtiyacım kalmadı ürünüm gelene kadarsuçlulari basmiş oldum iade ettiğim için kusura bakmayın .
İsim: **** ****
Tarih: 24 Eylül 2022
Panaromik 360 Derece Led Wifi Ip Ampul Kamera Merak Edilenler Neler?
Soru: ampul olarak görev yprmı
Cevap: Merhaba evet
Soru: kolay gelsın ayrıca ampul gorevıde yapıyor mu
Cevap: Merhaba ampül görevide görür.
Soru: Merhabalar ürünü almayı düşünüyorum fakat aklıma takılan soru takacağım yerde internet bağlantısı yok internet bağlantısı olmak zorunda mı? Kayıt yapıyor mu? Veyahut internet bağlantısı olmadığın da uzaktan canlı takip edebiliyor mu?
Cevap: MERHABALAR İNTERNET YOKSA ÜRÜN ÇALIŞMAZ
Soru: uygulaması nedir fotoğraflara iki tane kamera koymuşsunuz ilk fotograftakinin uygulamasi nedeir
Cevap: Merhaba yoosee uygulaması
Soru: selamün aleyküm bunu aldık ama nasıl açılıyor cihaz onu söylermisiniz
Cevap: merhaba youtube da kurulum videoları mevcuttur blic ampül kamera kurulumu yazın
Soru: gece görüşü varmı kamara kaç mepa biksel
Cevap: Merhaba gece görüşü mevcut 720-1080p internet hızınıza göre değişir
Soru: Merhaba, ürün kayıt tutuyor mu? nasıl?
Cevap: Merhaba uygulama üzerinden canlı takip edebilir sd kart takarak kayıt yapabilirsiniz.
Panaromik 360 Derece Led Wifi Ip Ampul Kamera Detaylı Resimler
Panaromik 360 Derece Led Wifi Ip Ampul Kamera En Uygun Satış Linki
Rowen Panaromik 360 Derece Led Wifi Ip Ampul Kamera Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rowen Panaromik 360 Derece Led Wifi Ip Ampul Kamera yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.