Pamuklu Battal Büyük Beden Kadın Külot Yüksek Bel Bato 5 Li Paket Likralı Geniş Kenarlı Siyah Alınmaya Değer Mi ?

Zuleyha

Bilgili
Pamuklu Battal Büyük Beden Kadın Külot Yüksek Bel Bato 5 Li Paket Likralı Geniş Kenarlı Siyah Bu Ürünü Almalı Mı?
Pamuklu Battal Büyük Beden Kadın Külot Yüksek Bel Bato 5 Li Paket Likralı Geniş Kenarlı Siyah Anlık Fiyatı 228.14 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Pamuklu Battal Büyük Beden Kadın Külot Yüksek Bel Bato 5 Li Paket Likralı Geniş Kenarlı Siyah Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Pamuklu Battal Büyük Beden Kadın Külot Yüksek Bel Bato 5 Li Paket Likralı Geniş Kenarlı Siyah Hakkında yaklaşık 184 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

Pamuklu Battal Büyük Beden Kadın Külot Yüksek Bel Bato 5 Li Paket Likralı Geniş Kenarlı Siyah Ürün Bilgisi

Pamuklu Battal Büyük Beden Kadın Külot Yüksek Bel Bato 5 Li Paket Likralı Geniş Kenarlı Siyah Ürününün Satıcısı, ODISE Pamuklu Battal Büyük Beden Kadın Külot Yüksek Bel Bato 5 Li Paket Likralı Geniş Kenarlı Siyah ürününü 228.14 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Pamuklu Battal Büyük Beden Kadın Külot Yüksek Bel Bato 5 Li Paket Likralı Geniş Kenarlı Siyah Kullananlar
228.14 Tl ye satışta olan Pamuklu Battal Büyük Beden Kadın Külot Yüksek Bel Bato 5 Li Paket Likralı Geniş Kenarlı Siyah Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
184 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: tam istediğim gibi yüksek bel. m beden aldım ama daha rahat olsun diye L bedenini de almayı düşünüyorum
İsim: **** ****
Tarih: 26 Aralık 2023
Beden: Beden:M
Satıcı: Happyfox

Yorum: çok güzel çok beğendim çokda rahat bir iç giyim basqa renglerinise siparis edeceyim tam bedeninizi ala bilirsiniz
İsim: G** Ş**
Tarih: 25 Şubat 2024
Beden: Beden:XL

Yorum: 92 kiloyum 5xl aldım tam oldu. Çok kaliteli penye ve dikiş. Çok beğendim. Kargo da çok hızlıydı. Minik hediye için de teşekkürler
İsim: A** Y**
Tarih: 15 Şubat 2024
Beden: Boy:170cm
Satıcı: RED lingerie

Yorum: Tam bədən alın 👍🏻Kullanışlı
Tarih: 24 Şubat 2024
Beden: Boy:160cm

Yorum: Yumuşak kumaşlı, beli yüksek alt karnı da toparlıyor. 163 boy 98 kilo 4 xl aldım tam oldu. Sıkı olmadı. Ama biraz daha rahat olsun diye 5 xl iki paket daha sipariş verdim.
İsim: H** A**
Tarih: 01 Şubat 2024
Beden: Beden:4XL

Yorum: S ve M aldım gayet başarılı
İsim: İris n. A.
Tarih: 27 Aralık 2023
Beden: Boy:154cm

Yorum: kalts guzl anneme aldm ck bgndi
İsim: G** Ç**
Tarih: 20 Ocak 2024
Beden: Beden:5XL

Yorum: gayet güzel 2ci alışım yumuşak bir kumaşı var
İsim: F** ü**
Tarih: 03 Şubat 2024

Yorum: Ürünler gayet güzel detaylı araştırıp aldım. Sıkı ve tok kumaş.. Salmaz kendini ve toparlıyıcı özelliği var yüksek bel. Ben 78 kg civarıyım xxl aldım aşırı büyük id geri yolladım 70_80 bandı xl tercih edebilir.
İsim: Tuğba K.
Tarih: 01 Şubat 2024

Yorum: yumuşacık pamuk gibi alın,aldırın paketleme hijyenik çok memnun kaldık dışarıdaki fiyatlara göre de uygun teşekkür ediyorum
İsim: O** Ö**
Tarih: 30 Ocak 2024

Yorum: Kargo çok hızlıydı. Ürünler kaliteli ve fiyatları da uygundu. Ürünün dokusu çok güzel , yüksek bel olması da ayrı güzel. Normalde 40 bedenim. İlk önce denemek için L aldım tam oldu. Daha sonra biraz daha rahat olsun diye 2 paket de XL de aldım. Satıcıya teşekkürler
İsim: G** G**
Tarih: 30 Aralık 2023
Beden: Boy:160cm

Yorum: çok rahat sevdim
İsim: E** U**
Tarih: 25 Ocak 2024

Yorum: 88 kilo xl aldım tam oldu ama benim basenim ve kalçam çok yok. aynı kiloda olup basenli olanlar bir büyük alabilirsiniz . ben beğendim güzel sardı. yumuşak. ODISE ye teşekkür ederim 🙏 💐
İsim: S** C**
Tarih: 06 Eylül 2024

Yorum: Kesimi dikimi kumaşı güzel henüz kullanmadım güzel görünüyor hediye için teşekkür ederim 🌸
İsim: G** P**
Tarih: 12 Ocak 2024
Beden: Boy:165cm

Yorum: hayatimda aldigim en iyi kilot bu cidden
İsim: Esin B.
Tarih: 21 Ocak 2024
Beden: Beden:2XL

Yorum: Tam beden oldu XL küçük hediye için teşekkür ederim
İsim: Dürdane U.
Tarih: 06 Mart 2024

Yorum: ürün çok kaliteli paketleme çok güzel çok hizli geldi almak isteyenler tam bedenine göre alsin kumaşi çpk güzel
Tarih: 10 Eylül 2024
Beden: Beden:6XL

Yorum: Eşimin çok beğendi.güzel bir ürün.tşk ederiz
İsim: M** F**
Tarih: 15 Ocak 2024
Beden: Beden:L

Yorum: Çok, çok güzel kaliteli ve kumaşıda yumuşak tam istediğim gibi teşekkürler ❤️❤️
İsim: Meryem Ç.
Tarih: 14 Eylül 2024

Yorum: Duygu hanım hediyeniz için teşekkür ederim :)
Tarih: 12 Eylül 2024

Yorum: oncelikle notunuz için cok teşekkür ederim ve tam bedeninizi alın çok güzel ozenle paketlenmiş❤️
İsim: h** k**
Tarih: 08 Haziran 2024

Yorum: Güzel ürün beğendim
İsim: R** N** A**
Tarih: 07 Eylül 2024
Beden: Beden:3XL

Yorum: Gerçekten bu kadar tatlı bi satıcı olabilir nota kalbimi bıraktım ürünler bana olmasa bile iade etmem 🤭 bende bi kadin çalışan olarak kadin girişimcileri hep destekliyorum yolunuz hep ışıklı açık olsun duygu hanım burdan sevgiler 🌸
İsim: m** K**
Tarih: 12 Ağustos 2024
Beden: Boy:165cm

Yorum: 1 beden küçük alsam daha iyi olurmuş. Kalıp farkı olduğu için emin olamadım, 6XL aldım. Satıcının ilgi ve alakası için ayriyeten hediye için teşekkür ediyorum. 💫💛 (Güncelleme) Yıkayınca biraz toparlandı. Fark etmiyor yani 5-6XL olması.
İsim: A** K**
Tarih: 29 Temmuz 2024

Yorum: Tavsiye ederim günlük giyime uygun yumuşak alınabilir
İsim: S** U**
Tarih: 01 Haziran 2024
Beden: Boy:162cm

Yorum: güzel 🌷 kaliteli 👍
Tarih: 24 Ocak 2024

Yorum: Beğendim güzel ama bi beden büyük alın
İsim: T** B**
Tarih: 06 Mart 2024
Beden: Boy:156cm

Yorum: Pantolon güzel, kumaşı biraz esnek giyimi kolaylaştırır, tek sorunu bedenleri yanlış,üzerinde yazan beden en az iki beden küçük yazmaliymiş
İsim: D** Ş**
Tarih: 27 Ocak 2024
Beden: Beden:3XL

Yorum: kalitesi çok iyi küçük hediye içinde teşekkürler.
İsim: U** P**
Tarih: 15 Aralık 2023

Yorum: Valla bayıldım yumaşacık tam beden alın
İsim: H** K**
Tarih: 23 Şubat 2024
Beden: Boy:164cm

Pamuklu Battal Büyük Beden Kadın Külot Yüksek Bel Bato 5 Li Paket Likralı Geniş Kenarlı Siyah Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: Kumaşı nedir
Cevap: Merhaba! Pamuk %95 elastan %5. Mutlu alışverişler dileriz!

Soru: Hangi kargo
Cevap: Tex ile göndereceğim

Soru: dikişsiz var mı
Cevap: Merhaba. Böyle bir şey yok.

Soru: merhabalar beden aralığını öğrenebilir miyim lütfen.tutku çamaşır markası kullanıyorum 5 numara hangisi oluyor
Cevap: Merhaba! Boyutu seçmek için lütfen ürün kartındaki infografikleri kullanın. Mutlu alışverişler dileriz!

Soru: Merhaba 🤗 Büyük beden demişsiniz ama S bedeni de var. Emin olamadım. Bildiğimiz S beden mi yoksa kalıbı daha mı büyük anlamadım.
Cevap: Merhaba! Boyutu seçmek için lütfen ürün kartındaki infografikleri kullanın. Mutlu alışverişler dileriz!

Soru: 165 boy 75 kiloya hangi beden olur?

Soru: kilom 90 kalça 119 kaç numara olur

Soru: 70 kilo kaç beden almam gerek

Soru: 60 kg hangi beden tavsiye edersiniz

Soru: merhaba resimlerde beden skalası için 5xl 50 beden yazıyor ancak aldığım ürün de(külot) 5xl için 54-56 beden arası yazıyor ve gerçekten 56 beden gibi büyük? şimdi bu ürünleri ne yapmalıyım?
Cevap: merhaba, 5XL=48-50

Soru: 6XL kaç kğ ya kadar olur
Cevap: 115kg a kadar uygundur

Soru: Merhaba, anneannemin rahatsızlığından dolayı, lastiksiz ve pamuklu çamaşır arıyorum. Elinizde varmı acaba? Teşekkürler
Cevap: Merhaba. Maalesef tüm ürünlerimizde elastik bant bulunmaktadır.

Soru: 155 boy 100 kilo hangi beden olur acaba

Soru: Merhaba açıklama da büyük beden diyor ama S M bedeni filan mevcut kafam karıştı ben büyük beden değilim normal s m beden arıyorum olurmu
Cevap: Merhaba ürün S bedenden 5XL a kadar mevcut, büyük bedeni mevcut olduğu için öyle yaızıldı. ürün yüksek beldir. kendi bedeninizi tercih edebilirsiniz.

Pamuklu Battal Büyük Beden Kadın Külot Yüksek Bel Bato 5 Li Paket Likralı Geniş Kenarlı Siyah Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Pamuklu Battal Büyük Beden Kadın Külot Yüksek Bel Bato 5 Li Paket Likralı Geniş Kenarlı Siyah En Uygun Satış Linki