Cemile
Bilgili
Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu %100 Pamuk Tişört V4136az22sp Alınmaya Değer Mi?
Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu %100 Pamuk Tişört V4136az22sp Güncel Fiyatı 199.99 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu %100 Pamuk Tişört V4136az22sp Memnuniyet Oranı Nedir?
Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu %100 Pamuk Tişört V4136az22sp Hakkında yaklaşık 3494 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu %100 Pamuk Tişört V4136az22sp Ürün Açıklaması
Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu %100 Pamuk Tişört V4136az22sp Ürününün Satıcısı, Defacto Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu %100 Pamuk Tişört V4136az22sp ürününü 199.99 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu %100 Pamuk Tişört V4136az22sp Kullananlar
199.99 Tl ye satışta olan Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu %100 Pamuk Tişört V4136az22sp Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3494 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Tam bedeninizi alin
İsim: ö** ö**
Tarih: 08 Mart 2023
Beden: Beden:L
Satıcı: DeFacto
Yorum: 1.63 boy 61 kilo m Beden aldım aşırı bol durmuyo o yüzden oversze sevenler yine de bir beden büyük alabilir
İsim: Pınar B.
Tarih: 23 Ocak 2022
Beden: Beden:M
Yorum: harika bayıldım selin Yağcıoğlu önerisiyle aldım bayıldım bir beden küçük alınabilir
İsim: **** ****
Tarih: 16 Ocak 2022
Beden: Beden:S
Yorum: Ürün göründüğünden daha güzel ve kaliteli sıcaklıklarda rahatça kullanabileceğiniz bi ürün ben 67 kg M beden aldım
İsim: B** Y**
Tarih: 07 Nisan 2022
Yorum: Çok beğendim tam istediğim gibi 1.63 boy 50 kilo s beden aldım gayet güzel oldu zamanında geldi tavsiye ederim
Tarih: 30 Mart 2022
Yorum: tam istediğim gibi oversize kalıbı olduğu için kendi bedenimden bir beden büyük aldim gayet guzel durdu.
İsim: Y** H**
Tarih: 03 Eylül 2022
Yorum: Çok güzel bir beden büyük alınabilir
Tarih: 29 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: cok iyi ve serin tutuyor urun oversize kendi bedeninizi alin
Tarih: 01 Eylül 2022
Yorum: Gayet güzel bir beden küçük aldım iyiki öyle yapmışım
İsim: F** B**
Yorum: bedeninizi alın çok hoş
İsim: S** K**
Tarih: 13 Kasım 2022
Beden: Beden:XL
Yorum: s aldim,kalibi oversize oldugu icin tam oldu
İsim: A** Z**
Tarih: 15 Mayıs 2022
Yorum: Kalıbı duruşu aşırı güzel,terletmez bir kumaşı var,kesinlikle tavsiye ediyorum 172/70 L aldım bol hoş durdu
Tarih: 03 Haziran 2022
Yorum: Anneme almistim cok beğendi beyazını da aldim 65 kg m beden gayet oversize oldu
İsim: Y** D**
Tarih: 11 Mart 2022
Yorum: kendi bedeninizi tercih edebilirsiniz. m aldım s de olurmuş.
İsim: S** S**
Tarih: 31 Mart 2022
Yorum: Gerçekten cok ıyı bir tshirt kumaşına bayıldım 163 boy 50 kılo xs aldım oversıze durdu bır beden küçük alınabılır
İsim: Kübra Ç.
Tarih: 18 Nisan 2022
Beden: Beden:XS
Yorum: Bir beden küçük alın
İsim: N** Ş**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Nisan 2022
Yorum: s beden aldım 160 boya 58 kilo bende istediğim gibi durdu çok güzel tavsiye ederim
İsim: M** K**
Tarih: 16 Ocak 2023
Yorum: gayet kaliteli ve güzel, tayat üzerine giymek için salaş olsun diye 1 beden büyüğümü aldım. 1.69 boy/60 kilo, kesinlikle tavsiye ederim. kargolaması çok özenliydi
İsim: Ö** D**
Tarih: 22 Ağustos 2022
Yorum: çok beğendim başka bir rengini daha sipariş ettim kalitesi iyi
biraz geniş bir beden küçük alinabilir belki ama ben bu halinden memnun kaldım 
İsim: T** D**
Tarih: 12 Nisan 2022
Yorum: ürün gayet güzel sadece bir beden büyük alınabilir
İsim: B** ç**
Tarih: 22 Mart 2023
Yorum: bir beden büyük aldım salaş sevdiğim için kumaşı yumuşacık ve kaliteli
Tarih: 20 Mart 2022
İsim: İ** S** G**
Tarih: 15 Nisan 2023
Satıcı: Dips Store
Yorum: 1 beden küçük alın her türlü oversize duruyo.
İsim: S** Y**
Tarih: 25 Ocak 2023
Yorum: Kalite harika bir beden büyük alabilirsiniz
İsim: Dilek B.
Beden: 22 Mayıs 2023
Yorum: Kumaş kalitesine bayıldım tam istediğim gibi geldi. Kendi bedeninizi almanızı öneririm.
İsim: E** B**
Tarih: 27 Şubat 2023
Yorum: Kesinlikle bir beden küçük alınmalı. Kalitesini beğendim
Tarih: 24 Mayıs 2023
Yorum: Kumaşı dokusu harika ben 68 kg . Göğüs kısmımda büyük olmasına rağmen s çok rahat oldu . M beden kahverengi de aldım . Acayıp bol oldu
İsim: H** A**
Tarih: 10 Ağustos 2022
Yorum: baya kaliteli benim gibi tam oversize seviyorsaniz iki beden büyük alın
Tarih: 20 Mart 2023
Yorum: Keşke bir beden büyük alsaydım
İsim: H** D**
Tarih: 16 Nisan 2023
Yorum: Oversize durması için bir beden büyük alınabilir
İsim: S** H** G**
Tarih: 12 Ağustos 2022
Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu %100 Pamuk Tişört V4136az22sp Ürüne Dair Sorular
Soru: XXL ne zaman gelir
Cevap: Merhabalar, Ürünün tekrar satışa açılma süreci için net bir tarih iletemiyoruz. İstediğiniz bedenin üzerine tıklayıp "Gelince Haber Ver" butonunu kullanarak ürün geldiğinde bildirim alabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: yanları yırtmaçlımı
Cevap: Merhabalar, hayır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba hangi kargo şirketi ile gönderim sağlıyorsunuz
Cevap: Merhabalar, Trendyol Express, MNG ve Aras, PTT Kargo ile anlaşmamız vardır. Hangi kargo ile geleceği sipariş oluştuktan sonra uygunluk durumuna göre belli olmaktadır. Siparişleriniz genelde yol ve yoğunluğa göre "tahmini teslimat tarihi" içerisinde teslim edilmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Stoklar ne zaman yenilenir
Cevap: Merhabalar, Ürünün tekrar satışa açılma süreci için net bir tarih iletemiyoruz. İstediğiniz bedenin üzerine tıklayıp "Gelince Haber Ver" butonunu kullanarak ürün geldiğinde bildirim alabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Unisex mi?
Cevap: Merhabalar, Kadın kategori'sindedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 2xl bedenin göğüs ölçüsü ne kadar
Cevap: Merhaba, 63 cm . Keyifli alışverişler dileriz.
Cevap: Merhabalar, ürün ölçüleri uyduğu sürece kullanabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: tüy topluyormu
Cevap: Merhaba, toplamamaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: stoklar ne zaman yenilenir lutfen cok acil
Cevap: Merhabalar, ürün eski sezondur gelmeyecektir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: çekme yapar mı?
Cevap: Merhabalar, Ürünle ilgili sorun yaşamamanız için iç kısmında dikili olan yıkama talimatına uygun olarak temizlemenizi öneririz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: xl ne zaman gelir acaba
Cevap: Merhabalar, ürün eski sezondur gelmeyecektir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba bu tişörtün pembe rengi vardı şimdi yok stokdamı bidi acaba yardımcı olursanız sevinirim
Soru: merhabalar,3xl ne zaman gelir acil almam gerekiyor
Soru: 3 xl ne zaman gelecek
Soru: 166 60 kaç beden
Cevap: Merhabalar, Kilo, boy, yaş vb bilgiler ile beden yönlendirmesi sizi yanlış yönlendirmemize sebep olacağından, "Beden tablosu" butonuna tıklayarak bel & basen & göğüs gibi beden ölçülerinize göre inceleyip karar vermenizi öneririz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 170 boy 80 kilo hangi beden uygun olur acaba
Cevap: Merhabalar, Kilo, boy, yaş vb bilgiler ile beden yönlendirmesi sizi yanlış yönlendirmemize sebep olacağından, "Beden tablosu" butonuna tıklayarak bel & basen & göğüs gibi beden ölçülerinize göre inceleyip karar vermenizi öneririz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 3xl ne zaman gelir acaba
Soru: hangi kargoyla gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Merhabalar, Trendyol Express, MNG ve Aras, PTT Kargo ile anlaşmamız vardır. Hangi kargo ile geleceği sipariş oluştuktan sonra uygunluk durumuna göre belli olmaktadır. Siparişleriniz genelde yol ve yoğunluğa göre "tahmini teslimat tarihi" içerisinde teslim edilmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: iç gösteriyormu?
Cevap: Merhabalar, açık renkli ürünlerde iç gösterebilme durumu gözlenebilmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: s beden ne zaman gelir
Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu %100 Pamuk Tişört V4136az22sp Görseller
Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu %100 Pamuk Tişört V4136az22sp En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu %100 Pamuk Tişört V4136az22sp Güncel Fiyatı 199.99 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu %100 Pamuk Tişört V4136az22sp Memnuniyet Oranı Nedir?
Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu %100 Pamuk Tişört V4136az22sp Hakkında yaklaşık 3494 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu %100 Pamuk Tişört V4136az22sp Ürün Açıklaması
Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu %100 Pamuk Tişört V4136az22sp Ürününün Satıcısı, Defacto Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu %100 Pamuk Tişört V4136az22sp ürününü 199.99 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu %100 Pamuk Tişört V4136az22sp Kullananlar
199.99 Tl ye satışta olan Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu %100 Pamuk Tişört V4136az22sp Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3494 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Tam bedeninizi alin
İsim: ö** ö**
Tarih: 08 Mart 2023
Yorum: 1.63 boy 61 kilo m Beden aldım aşırı bol durmuyo o yüzden oversze sevenler yine de bir beden büyük alabilir
İsim: Pınar B.
Tarih: 23 Ocak 2022
Yorum: harika bayıldım selin Yağcıoğlu önerisiyle aldım bayıldım bir beden küçük alınabilir
Tarih: 16 Ocak 2022
Yorum: Ürün göründüğünden daha güzel ve kaliteli sıcaklıklarda rahatça kullanabileceğiniz bi ürün ben 67 kg M beden aldım
Tarih: 07 Nisan 2022
Yorum: Çok beğendim tam istediğim gibi 1.63 boy 50 kilo s beden aldım gayet güzel oldu zamanında geldi tavsiye ederim
Yorum: tam istediğim gibi oversize kalıbı olduğu için kendi bedenimden bir beden büyük aldim gayet guzel durdu.
İsim: Y** H**
Tarih: 03 Eylül 2022
Yorum: Çok güzel bir beden büyük alınabilir
Tarih: 29 Nisan 2023
Yorum: cok iyi ve serin tutuyor urun oversize kendi bedeninizi alin
Tarih: 01 Eylül 2022
Yorum: Gayet güzel bir beden küçük aldım iyiki öyle yapmışım
İsim: F** B**
Yorum: bedeninizi alın çok hoş
İsim: S** K**
Tarih: 13 Kasım 2022
Beden: Beden:XL
Yorum: s aldim,kalibi oversize oldugu icin tam oldu
İsim: A** Z**
Tarih: 15 Mayıs 2022
Yorum: Kalıbı duruşu aşırı güzel,terletmez bir kumaşı var,kesinlikle tavsiye ediyorum 172/70 L aldım bol hoş durdu
Tarih: 03 Haziran 2022
Yorum: Anneme almistim cok beğendi beyazını da aldim 65 kg m beden gayet oversize oldu
İsim: Y** D**
Tarih: 11 Mart 2022
Yorum: kendi bedeninizi tercih edebilirsiniz. m aldım s de olurmuş.
İsim: S** S**
Tarih: 31 Mart 2022
Yorum: Gerçekten cok ıyı bir tshirt kumaşına bayıldım 163 boy 50 kılo xs aldım oversıze durdu bır beden küçük alınabılır
İsim: Kübra Ç.
Tarih: 18 Nisan 2022
Beden: Beden:XS
İsim: N** Ş**
Beden: 29 Nisan 2022
Yorum: s beden aldım 160 boya 58 kilo bende istediğim gibi durdu çok güzel tavsiye ederim
İsim: M** K**
Tarih: 16 Ocak 2023
Yorum: gayet kaliteli ve güzel, tayat üzerine giymek için salaş olsun diye 1 beden büyüğümü aldım. 1.69 boy/60 kilo, kesinlikle tavsiye ederim. kargolaması çok özenliydi
İsim: Ö** D**
Tarih: 22 Ağustos 2022
Yorum: çok beğendim başka bir rengini daha sipariş ettim kalitesi iyi
İsim: T** D**
Tarih: 12 Nisan 2022
Yorum: ürün gayet güzel sadece bir beden büyük alınabilir
İsim: B** ç**
Tarih: 22 Mart 2023
Yorum: bir beden büyük aldım salaş sevdiğim için kumaşı yumuşacık ve kaliteli
Tarih: 20 Mart 2022
İsim: İ** S** G**
Tarih: 15 Nisan 2023
Satıcı: Dips Store
Yorum: 1 beden küçük alın her türlü oversize duruyo.
İsim: S** Y**
Tarih: 25 Ocak 2023
Yorum: Kalite harika bir beden büyük alabilirsiniz
İsim: Dilek B.
Beden: 22 Mayıs 2023
Yorum: Kumaş kalitesine bayıldım tam istediğim gibi geldi. Kendi bedeninizi almanızı öneririm.
İsim: E** B**
Tarih: 27 Şubat 2023
Yorum: Kesinlikle bir beden küçük alınmalı. Kalitesini beğendim
Tarih: 24 Mayıs 2023
Yorum: Kumaşı dokusu harika ben 68 kg . Göğüs kısmımda büyük olmasına rağmen s çok rahat oldu . M beden kahverengi de aldım . Acayıp bol oldu
İsim: H** A**
Tarih: 10 Ağustos 2022
Yorum: baya kaliteli benim gibi tam oversize seviyorsaniz iki beden büyük alın
Tarih: 20 Mart 2023
Yorum: Keşke bir beden büyük alsaydım
İsim: H** D**
Tarih: 16 Nisan 2023
Yorum: Oversize durması için bir beden büyük alınabilir
İsim: S** H** G**
Tarih: 12 Ağustos 2022
Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu %100 Pamuk Tişört V4136az22sp Ürüne Dair Sorular
Soru: XXL ne zaman gelir
Soru: yanları yırtmaçlımı
Cevap: Merhabalar, hayır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba hangi kargo şirketi ile gönderim sağlıyorsunuz
Soru: Stoklar ne zaman yenilenir
Cevap: Merhabalar, Kadın kategori'sindedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 2xl bedenin göğüs ölçüsü ne kadar
Cevap: Merhaba, 63 cm . Keyifli alışverişler dileriz.
Cevap: Merhabalar, ürün ölçüleri uyduğu sürece kullanabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: tüy topluyormu
Cevap: Merhaba, toplamamaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: stoklar ne zaman yenilenir lutfen cok acil
Soru: çekme yapar mı?
Cevap: Merhabalar, Ürünle ilgili sorun yaşamamanız için iç kısmında dikili olan yıkama talimatına uygun olarak temizlemenizi öneririz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: xl ne zaman gelir acaba
Soru: merhaba bu tişörtün pembe rengi vardı şimdi yok stokdamı bidi acaba yardımcı olursanız sevinirim
Soru: merhabalar,3xl ne zaman gelir acil almam gerekiyor
Soru: 3 xl ne zaman gelecek
Soru: 166 60 kaç beden
Soru: 170 boy 80 kilo hangi beden uygun olur acaba
Soru: 3xl ne zaman gelir acaba
Soru: hangi kargoyla gönderim yapıyorsunuz
Soru: iç gösteriyormu?
Cevap: Merhabalar, açık renkli ürünlerde iç gösterebilme durumu gözlenebilmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: s beden ne zaman gelir
Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu %100 Pamuk Tişört V4136az22sp Görseller
Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu %100 Pamuk Tişört V4136az22sp En Uygun Satış Linki
Defacto Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu %100 Pamuk Tişört V4136az22sp Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Defacto Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu %100 Pamuk Tişört V4136az22sp yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.